Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 24 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 351
  1. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה

התחלה-
    אתם קמים בבוקר ליום שטוף שמש ושמחים שעוד כמה ימים יתחיל החופש הגדול.
    בדרך לבית הספר אתם פוגשים את חברכם הטוב ביותר ומתכוננים לטיול המשעמם שלכם במוזיאון יחד עם בני כיתתכם.
    באמצע יום הלימודים כאשר אתם הולכים למוזיאון אתם רואים מאחוריכם מפלצת מוזרה בעלת כנפי עור וציפרניים מעוקלות.
    המנהל מגיח מאחוריכם ונותן לכם נשק (יהיו אפשרויות בטופס הרשמה)
    אתם צריכים לנצח את המפלצת

אני אסתכל על החץ וקשת במבט המום ואז על המנהל במבט המום ואשאל אותו המום:"מה...איך...למה?" ואז איכשהו בלי שאני יריתי אפילו פעם אחת בחיי אכוון ואירה על המפלצת.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Totodail צפה בהודעה
    לואי-רשום

יונתן-
    אתה מנסה בכל כוחך להרים את הפטיש ולאחר כמה דקות יקרות מצליח בקושי לקום עם הפטיש בידך, אתה קופץ הידה ברגע האחרון והמפלצת מפספסת אותך אבל היא פונה לכיוונך ויוצאת אלייך במהלומה נוספת
    פרסאוס-
    השרשרת פוגעת במפלצת אבל מהדף המכה אתה עף לאחור, המפלצת מתקדמת לעברך בזעם ופתאום אתה שומע משק
    "אוקיי, תוכנית חדשה!" אצעק ואעזוב את הפטיש. אני רץ מאחורי המפלצת וקופץ על גבה, מנסה לגרום לה להתנגש בקיר שלפנינו תוך כדי שאני מסמן למנהל להביא לי את הפטיש רגע שהמפלצת לא ממוקדת

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    התחלה-
    אתם קמים בבוקר ליום שטוף שמש ושמחים שעוד כמה ימים יתחיל החופש הגדול.
    בדרך לבית הספר אתם פוגשים את חברכם הטוב ביותר ומתכוננים לטיול המשעמם שלכם במוזיאון יחד עם בני כיתתכם.
    באמצע יום הלימודים כאשר אתם הולכים למוזיאון אתם רואים מאחוריכם מפלצת מוזרה בעלת כנפי עור וציפרניים מעוקלות.
    המנהל מגיח מאחוריכם ונותן לכם נשק (יהיו אפשרויות בטופס הרשמה)
    אתם צריכים לנצח את המפלצת
    אביט על המפלצת בכיליון עיניים, "מה זה? מפלצת?!" אתפלא. אביט על החרב שלי ואנסה לעכל הכל.
    'טוב, על החיים ועל המוות' אחשוב באימה ואתקרב אל המפלצת המכונפת. אסתער עליה בזינוק.
    אנסה להאבק איתה ולשסף את פנייה בעזרת הנחשול שביידי. בזמן הזה אביט על המנהל בהכרת תודה על הנחשול ואביע זאת בחיוך.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ג'ון- אתה מסתכל לכיוון המנהל אבל הוא לא שם!, אתה מסתובב אל המפלצת ויורה, החץ פוגע במפלצת בין העיינים אבל היא שולפת אותו החוצה ומתקרבת אלייך בפה פעור במטרה להרוג אותך

קווין- אתה רץ אל מאחוריי המפלצת וקופץ עלייה, היא מנסה לנער אותך ממנה אבל ללא כל הצלחה, אתה מושך אותה לאחור והיא מתנגשת בקיר, אתה רוצה לומר למנהל להביא לך את הפטיש אבל המנהל לא שם!

לואי- אתה רץ אל עבר המפלצת בפחד גדול, אתה קופץ עליה וחותך אותה בפנים בעזרת הנחשול עאבל המפלצת לא נכנעת, אתה מסתכל אל עבר המנהל אבל הוא לאשם, המפלצת מנצלת את היסח הדעת שלך ורה לערך במהירות ובפה פעור במטרה להרוג אותך
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ון- אתה מסתכל לכיוון המנהל אבל הוא לא שם!, אתה מסתובב אל המפלצת ויורה, החץ פוגע במפלצת בין העיינים אבל היא שולפת אותו החוצה ומתקרבת אלייך בפה פעור במטרה להרוג אותך
    'איפה הוא?' אחשוב לעצמי ואז אשים לב לפה של המפלצת ואירה שני חיצים לתוך הפה ואקפוץ מהר.

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן

קווין- אתה רץ אל מאחוריי המפלצת וקופץ עלייה, היא מנסה לנער אותך ממנה אבל ללא כל הצלחה, אתה מושך אותה לאחור והיא מתנגשת בקיר, אתה רוצה לומר למנהל להביא לך את הפטיש אבל המנהל לא שם!

לואי- אתה רץ אל עבר המפלצת בפחד גדול, אתה קופץ עליה וחותך אותה בפנים בעזרת הנחשול עאבל המפלצת לא נכנעת, אתה מסתכל אל עבר המנהל אבל הוא לאשם, המפלצת מנצלת את היסח הדעת שלך ורה לערך במהירות ובפה פעור במטרה להרוג אותך
    "אוי לא!" אגיד ואנסה לגרום לה להתנגש עוד מספר פעמים עד שהיא תתעלף ואז אני ארד ממנה, אקח את הפטיש ואמעך את ראשה לפני שהיא תתעורר.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

7. student of Gakuen Alice
    שימו ב מעכשיו אני ואופק חילקנו מי מגיב למי אנחנו נלח לכם בה''פ שנחליט ואז תדעו שנגיד מעכשיו אני מגיבה דיינו מן מעכשיו אופק מגיב ליונתן וכאלה.. עוד מעט נגיד לכם
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    אוקיי הוחלט!

מעכשיו אני מגיבה למגל,דיינו מן ואלסונירו (כן אתה יכול להרשם)
    ואופק מגיב ליונתן וניירו

ג'ון-אתה יורה שני חצים אל הפה של המפלצת שמתחילה לבעבע ולהינמס, המפלצת הופחת פתאום לאבק שחור ועפה ברוחq אתה כל כך עמום עד שאתה בקושי שם לב לני הסוסים הצחורים בעלי הכנפיים הרתומים לעגלת זהב אשר נוחתים מולך

דיינו מן תגיב
    אלסונירו תעשה טופס הרשמה ותגיב להתחלה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היורתמים לא תמיד מנצחים

ג'ון-אתה יורה שני חצים אל הפה של המפלצת שמתחילה לבעבע ולהינמס, המפלצת הופחת פתאום לאבק שחור ועפה ברוחq אתה כל כך עמום עד שאתה בקושי שם לב לני הסוסים הצחורים בעלי הכנפיים הרתומים לעגלת זהב אשר נוחתים מולך
    אני אחפש את המנהל ואעלה על העגלה.

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

10. student of Gakuen Alice
    ג'ון-אתה עדיין לא רואה את המנהל אבל מתוך העגלה יוצאה ילד בעל שיער בלונדיני ועיינים אפורום שאומר ''כנס'', אתה נכנס אחרי הילד לעגלה ופתאום הסוסים פורשים את כנפיהם והעלגה מתחילה לעוף כלפי מעלה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ון-אתה עדיין לא רואה את המנהל אבל מתוך העגלה יוצאה ילד בעל שיער בלונדיני ועיינים אפורום שאומר ''כנס'', אתה נכנס אחרי הילד לעגלה ופתאום הסוסים פורשים את כנפיהם והעלגה מתחילה לעוף כלפי מעלה
    אני אשאל אותו "אתה יודע איפה המנהל? מי אתה? מה הייתה המפלצת הזו? איך הסוסים האלו עפים?" בהתלהבות רבה
    ~~~~~~~~~~~~~~
    תתחברי לסקייפ

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

12. student of Gakuen Alice
    סליחה שלא הגבתי היו לי בעיות באינטרנט

ג'ון-אתה נכנס אחרי הילד שאור ''אני מבין שיש לך הרבה שאלות, אני איתן בן אתנה, הסוסים האלו הם פגעסוסים אנחנו עפים עכשיו אל מחנה החצויים''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    שם משתמש:duel master
    שם:אמריקאי או יווני:ג'ק ארכיאוס
    רקע:ג'ק הוא ילד אשר מתגורר במנהטן ביחד עם בדירת 2 חדרים וחצי ביחד עם אמו הוא אף פעם לא זכה לראות את אביו אמו סיפרה לו תמיד שאביו היה אדם טוב ומתחשב אך חשב לעצמו איך יכול אדם טוב ומתחשב לעזוב את אשתו ואת בנו כשהוא כל כך צעיר?בלימודים ג'ק היה ילד די בעיתי הוא היה בעל דיסלקציה קשה ובגלל זה תמיד נכשל אבל היה מורה אחד שממש לא אהב אותו פנריאנוס מדריאמוס המורה שלו להיסטוריה הוא שם עליו עין מהרגע הראשון שנכנס לכיתה הוא תמיד הרבה להכשיל אותו ולהענישו.

אופי:חכם חשדני חיכן אבל ציני
    מראה:עינים תכולות אפורות שיער חום שחרחר גבוה מעט לממוצע
    נשק:שתי חרבות קצרות דמויות ווזקאשי(חרב יפנית קצרה)
    הערות/בקשות:להרשם פליזזזז!

14. student of Gakuen Alice
    מצטערת, אלסונירו ביקש מאיתנו להרשם בפרטי הוא אמור לפרסם עוד מעט את טופס ההרשמה, עם מישהו יפרוש אז תזכירלי ואתה תתהיה הראשון להיכנס

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. היורתמים לא תמיד מנצחים

ג'ון-אתה נכנס אחרי הילד שאור ''אני מבין שיש לך הרבה שאלות, אני איתן בן אתנה, הסוסים האלו הם פגעסוסים אנחנו עפים עכשיו אל מחנה החצויים''
    "בן אתנה? אתנה היא לא אלה מיתולגית?" אשאל אותו בתמיהה ואז אמשיך "ומה זה מחנה החצויים?"

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

עמוד 2 מתוך 24 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •