Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 24 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 351
  1. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    ג'ק-''כן בטח'' אומר הילד ומציג את עצמו ''אני תומר, בן איריס'' ואז אומר ''קח'' ומושיט לך פיגיון ארד ואומר ''זה פיגיון שחישל הפייטוס בעצמו!'', אתה מתלהב והולך אחרי תומר שמראה לך את המגרש של הכדורגל, את מחסן הנשק ועוד.. לבסוף אתם מגיעים לקבוצת ביתנים

ג'ייק-''לילה טוב ג'ייק'' אומרת סיינה בקולה הנעים ויוצאת מהביתן, אתה נרדם ומוצא את עצמך בעמק שחור ואתה שומע צחוק עמוק
    'מה זה המקום הזה? מי זה שצוחק?' אחשוב לעצמי ואשתדל לא לפחד

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ג'ייק- הקול ממשיך לצחוק ואומר ''לך ג'ייק בן אפולו ואמור לכל החצויים שטוני חוזר!'' ואז הקול נמוג ואתה מתעורר לאור הבוקר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ייק- הקול ממשיך לצחוק ואומר ''לך ג'ייק בן אפולו ואמור לכל החצויים שטוני חוזר!'' ואז הקול נמוג ואתה מתעורר לאור הבוקר
    "וואו, אתם לא מאמינים איזה סיוט היה לי" אומר לחבריי לביתן

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

4. student of Gakuen Alice
    ג'ייק-''מה קרה?'' שואלים אותך שאר חברי הביתן בדאגה מזוייפת נראת לעין
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    לואי- ''שנגיע למחנה החצויים נביר לך הכל'' אתם נוחתים ליד בית חווה ופתאום שון מביט מעל לראשך אחוז תדהימה ופחד
    "מה קרה?" אשאל בבהלה ואביט על הנקודה שמעל ראשי 'מה כבר כל כך מעניין..?!' אחשוב בזלזול.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ג'ק-''כן בטח'' אומר הילד ומציג את עצמו ''אני תומר, בן איריס'' ואז אומר ''קח'' ומושיט לך פיגיון ארד ואומר ''זה פיגיון שחישל הפייטוס בעצמו!'', אתה מתלהב והולך אחרי תומר שמראה לך את המגרש של הכדורגל, את מחסן הנשק ועוד.. לבסוף אתם מגיעים לקבוצת ביתנים

ג'ייק-''לילה טוב ג'ייק'' אומרת סיינה בקולה הנעים ויוצאת מהביתן, אתה נרדם ומוצא את עצמך בעמק שחור ואתה שומע צחוק עמוק
    "מה זה פה"אשאל אותו ואבחן כל בנין בענין

7. student of Gakuen Alice
    לואי-אתה מסתכל למעלה ורואה סכין מעל ראשך, קננטאור לבם מתקרב אלייך וואמומר ''ברכות בן ארס, אל המלחמה!''

ג'יק-''הביתנים'' שנגלה מי האב או האם האהולית שלך אז תגור באחד מהם, ואז הרגשתה משהו מעל לראשך וראיתה קלשון בעל שלושה ראדים, תומר אומר ''ברכות בן פוסידון!'' בהתלהבות

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    לואי-אתה מסתכל למעלה ורואה סכין מעל ראשך, קננטאור לבם מתקרב אלייך וואמומר ''ברכות בן ארס, אל המלחמה!''

ג'יק-''הביתנים'' שנגלה מי האב או האם האהולית שלך אז תגור באחד מהם, ואז הרגשתה משהו מעל לראשך וראיתה קלשון בעל שלושה ראדים, תומר אומר ''ברכות בן פוסידון!'' בהתלהבות
    "מה..? אני? ע-ענק!!!" אקפוץ מהתרגשות ואביט על הקנטאור, בהערצה. בתור מישהו שחולה על המיתולוגיה אתייחס אליו כאל איש מכובד.
    "קנטאור, אדם בחלקו העליון, ובחלקו התחתון.. סוס." אמלמל בפה פעור ואביט על רגלי הסוס הלבנות שלו.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ייק-''מה קרה?'' שואלים אותך שאר חברי הביתן בדאגה מזוייפת נראת לעין
    "חלמתי שאני ביער שחור ואני שומע קול עמוק שאומר "אתה ג'ייק בן אפולו תגיד לכל החצויים שטוני חוזר"" אומר לחברי לביתן

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

10. משתמש מנוסה
    שם: אלי

"מה מה לעזאזל קרה עכשיו?אני בן פוסידון?מי זה בכלל?"אני שואל אותו בבלבול

11. student of Gakuen Alice
    לואי-הקנטאור יקלוט שאתה בוהה בוא ויאמר ''חח... כן ילד אני קנטאור בוא אחריי'' הוא מוביל אותך לביתן אדום בוהק ודופק על הדלת, ילדה גדולת גוף פותחת וכירון עאומר ''קלאריס יש לך אח חדש'' הילדה מחייכת חיוך אימתני ובוחנת אותך ולאחר מכן אומרת ''אני קלאריס ראש הביתן הוא אחריי', אתה נכנס אחרי קלאריס לביתן ורואה הרבה ילדים נאבקיםם אחד בשני ומשחקים הורדת יידים כולם מתקרבים אלייך בחשש והם שואלים ''בן כמה אתה? מאיפה אתה? במה אה טוב?'' ועוד אלפי שאלות

ג'ייק- נראה כי חצי ביתן עומד להעלף למשמע החלום שלך, הם שולחים ילד מהביתן כשליח שיקרא במהירות לכירון שבא במלא המובן של המהירות, אתה מספר לו על החלום שלך ורואה כי הצבע אוזל מפניו והוא שואל חרש ''אתה בטוח?''

ג'ק-תומר אומר לך בנימה רגועה ''האלים היוונים, כל המפלצות מהמיתולוגיה היוונית קיימים, ואתה חצוי, חצי אל חי בן אנוש האבא האולימפי שלך הוא פוסידון אל הים, מרעיד האדמות!!!''
    תומר מוביל אותך לביתן כחול בצבע ים עמוק ואומר שכאן גרים כל האחים שלך, בני פוסידון הוא פותח את הדלת ואתה רואה ילד אחד מתקרב אלייך בהתרגשות ואומר ''שלום , אני פרסי סלך לי על הבאלגן עד עכשיו הייתי פה לבד בביתן'' אתה נכנס בעקבות פרסי לביתן ורואה שש מיטות מסודרות אבל רק אחת תפוסה ופרסי שואל ''מה שמך? במה אתה טוב? בן כמה אתה?'' ועוד אלפי שאלות
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 11-06-2011 בשעה 10:50 AM

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    קוווין-מיה מסמיקה והולכת, ואתה הולך לישון אתה מוצא את עצמך בחלום בנפחייה ולידך לא אחד מאשר אבא שלך

ג'ייק-כמעט חצות למה?'' שואלת סיינה

לואי- ''שנגיע למחנה החצויים נביר לך הכל'' אתם נוחתים ליד בית חווה ופתאום שון מביט מעל לראשך אחוז תדהימה ופחד
    "אבא?" אשאל, כלא מאמין.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

13. student of Gakuen Alice
    קווין-''שלום קווין, זמנינו קצר מאוד'', אתה לא יודע מה להרגיש, כעס על שהתעלם ממך כל חייך, שמחה על כך שאתה סוף סוף פוגש אותו.... הפייטוס אומר ''אז כן, אני אבא שלך הפייטוס,דרך אגב ממש אהבתי את רכבת הקיטור שהכנתה בכיתה ד' לבית הספר, אתה מסמיק וממלמל תודה, והוא ממשיך ''חצוי חזק מאוד בשם טוני הולך לחזור בקרוב תודיעה לכל המחנה'' והחלום מתפוגג

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    קווין-''שלום קווין, זמנינו קצר מאוד'', אתה לא יודע מה להרגיש, כעס על שהתעלם ממך כל חייך, שמחה על כך שאתה סוף סוף פוגש אותו.... הפייטוס אומר ''אז כן, אני אבא שלך הפייטוס,דרך אגב ממש אהבתי את רכבת הקיטור שהכנתה בכיתה ד' לבית הספר, אתה מסמיק וממלמל תודה, והוא ממשיך ''חצוי חזק מאוד בשם טוני הולך לחזור בקרוב תודיעה לכל המחנה'' והחלום מתפוגג
    אני מתעורר ורץ מיד אל שאר חברי לביתן "חצוי בשם טוני הולך לחזור למחנה בקרוב, אבא שלנו אמר לי בחלום!"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

15. student of Gakuen Alice
    יונתן-נראה כי חצי ביתן עומד להעלף למשמע החלום שלך, הם שולחים ילד מהביתן כשליח שיקרא במהירות לכירון שבא במלא המובן של המהירות, אתה מספר לו על החלום שלך ורואה כי הצבע אוזל מפניו והוא שואל חרש '' אפולו כבר אמר.. עכשיו גם הפייטוס ורק פוסידון, ארס והרמס נותרו''' והוא מסתלק בדבהרה מהירה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 20 מתוך 24 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •