Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 24 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 351
  1. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    יונתן-נראה כי חצי ביתן עומד להעלף למשמע החלום שלך, הם שולחים ילד מהביתן כשליח שיקרא במהירות לכירון שבא במלא המובן של המהירות, אתה מספר לו על החלום שלך ורואה כי הצבע אוזל מפניו והוא שואל חרש '' אפולו כבר אמר.. עכשיו גם הפייטוס ורק פוסידון, ארס והרמס נותרו''' והוא מסתלק בדבהרה מהירה
    "על מה המהומה?" שאלתי "מי זה?"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    קווין-''לא חשוב עכשיו'' אומר כרון ומסתלק בבהלה, ואתה עובר לסדר היום (תבדוק במערכת עכדיו יום שלישי שעה שמונה)
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    אני פורש! ראיתי שאלי(מסטר צ'יף) הוא הבן של פוסידון וזה ממש לא הוגן, הוא אחד משלושת הגדולים! גם בספר אמרו שהבנים של שלושת הגדולים חזקים יותר מחצויים רגילים!

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    לואי-הקנטאור יקלוט שאתה בוהה בוא ויאמר ''חח... כן ילד אני קנטאור בוא אחריי'' הוא מוביל אותך לביתן אדום בוהק ודופק על הדלת, ילדה גדולת גוף פותחת וכירון עאומר ''קלאריס יש לך אח חדש'' הילדה מחייכת חיוך אימתני ובוחנת אותך ולאחר מכן אומרת ''אני קלאריס ראש הביתן הוא אחריי', אתה נכנס אחרי קלאריס לביתן ורואה הרבה ילדים נאבקיםם אחד בשני ומשחקים הורדת יידים כולם מתקרבים אלייך בחשש והם שואלים ''בן כמה אתה? מאיפה אתה? במה אה טוב?'' ועוד אלפי שאלות

ג'ייק- נראה כי חצי ביתן עומד להעלף למשמע החלום שלך, הם שולחים ילד מהביתן כשליח שיקרא במהירות לכירון שבא במלא המובן של המהירות, אתה מספר לו על החלום שלך ורואה כי הצבע אוזל מפניו והוא שואל חרש ''אתה בטוח?''

ג'ק-תומר אומר לך בנימה רגועה ''האלים היוונים, כל המפלצות מהמיתולוגיה היוונית קיימים, ואתה חצוי, חצי אל חי בן אנוש האבא האולימפי שלך הוא פוסידון אל הים, מרעיד האדמות!!!''
    תומר מוביל אותך לביתן כחול בצבע ים עמוק ואומר שכאן גרים כל האחים שלך, בני פוסידון הוא פותח את הדלת ואתה רואה ילד אחד מתקרב אלייך בהתרגשות ואומר ''שלום , אני פרסי סלך לי על הבאלגן עד עכשיו הייתי פה לבד בביתן'' אתה נכנס בעקבות פרסי לביתן ורואה שש מיטות מסודרות אבל רק אחת תפוסה ופרסי שואל ''מה שמך? במה אתה טוב? בן כמה אתה?'' ועוד אלפי שאלות
    "קוראים לי ג'ק ואני אח שלך"אומר לו בקריצה עם חיוך "טוב לגבי מה?ואני בן 19 אולי תספר לי על עצמך קצת?"
    ---------------------------------
    גרסררה אל תיהיה בכיין!היא כנראה(נראה לי)מפצה אותי על זה שטוטודיל מלא זמן לא הגיב לי

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    לואי-הקנטאור יקלוט שאתה בוהה בוא ויאמר ''חח... כן ילד אני קנטאור בוא אחריי'' הוא מוביל אותך לביתן אדום בוהק ודופק על הדלת, ילדה גדולת גוף פותחת וכירון עאומר ''קלאריס יש לך אח חדש'' הילדה מחייכת חיוך אימתני ובוחנת אותך ולאחר מכן אומרת ''אני קלאריס ראש הביתן הוא אחריי', אתה נכנס אחרי קלאריס לביתן ורואה הרבה ילדים נאבקיםם אחד בשני ומשחקים הורדת יידים כולם מתקרבים אלייך בחשש והם שואלים ''בן כמה אתה? מאיפה אתה? במה אה טוב?'' ועוד אלפי שאלות
    "בן 15... מבוסטון, ואין לי כישרון מיוחד, חוץ מ.. אני מניח, אממ.. קרבות?" אומר ואנסה להראות גאה יותר מאשר נרגש.
    "אתם גם בנים של ארס נכון?" אשאל ואבחן את הבית שלי. 'בית נחמד..' אחשוב בחיוך.
    "אממ.. אתם יודעים מי יכול לעשות לי סיור במחנה החצויים..?" אתאושש מהמחשבה על הבית."ככה קוראים למקום הזה,נכון?"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלי מה אתה חושב גם אופק היה השה"ם שלי!! יאללה מה אז גם אני צריך פיצוי מה אתם חושבים?!
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    ג'ק-זה לא היה פיצוי.. אני ואופק מראש החלטנו איזה אלים אנחנו רוצים, הרוב רשמו העדפות ואתה לא.. זה לא פיצויפשוט מזל;)
    ''אמ.. טוב אני פרסי ג'קסון מניו יורק אני במחנה כבר ארבע שנים, עזרתי בלהחזיר את הטיטאן הגדול ביותר לטטאוס ואמ... הופכתי בשתי נבוות ובוא נאמר שבשתיהן לא הייתי מרוצה ואפילו איבדתי חבר באחת מהן'' הוא אומר ומשפיל את עייניו ארצה

לואי-''כן'' הם אומרים לך ומגישים לך את מערכת השעות של הביתן-
    עכשיו יום שלישי שעה עשר
    [IMG][/IMG]
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ג'ק-זה לא היה פיצוי.. אני ואופק מראש החלטנו איזה אלים אנחנו רוצים, הרוב רשמו העדפות ואתה לא.. זה לא פיצויפשוט מזל;)
    ''אמ.. טוב אני פרסי ג'קסון מניו יורק אני במחנה כבר ארבע שנים, עזרתי בלהחזיר את הטיטאן הגדול ביותר לטטאוס ואמ... הופכתי בשתי נבוות ובוא נאמר שבשתיהן לא הייתי מרוצה ואפילו איבדתי חבר באחת מהן'' הוא אומר ומשפיל את עייניו ארצה

עכשיו יום שלישי שעה עשר
    [IMG][/IMG]
    "מצטער"אני אומר ואסתכל החוצה לראות קצת מה קורה

8. Hail Hydra
    עכשיו יום שלישי שעה עשר
    [IMG][/IMG]
    "אמממ.." אתבונן במערכת שעות ואגיע ליום שישי "תפוס ת'דגל? זה יהיה נחמד, לא ידעתי שבמחנה הזה משחקים משחקי חברה.." אגחך ואחפש דברים מעניינים.
    "היום יום שלישי אז.." אמלמל ואסרוק את הפעילויות של היום הזה "נראה לי שאחכה עוד שלוש שעות.. ללחימת שדה.." אחייך קצת.
    רק עוד משהו קטן משך את תשומת ליבי "אממ.. מז'תומרת מפלצות? כאילו מפלצות אמיתיות..?" אשאל.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    ג'ק-''זה בסדר'' אומר פרסי בחיוך ומגיש לך את מערכת השעות של הביתן-
    היום יום שלישי שעה עשר
    [IMG][/IMG]

לואי-כולם צוחקים ואומרים ''תפוס ת'דגל זה לא משחק חברה..'' והפ מתפוצצים מצחוק ואתה לא מבין למה, לפתע קלאריס מתאוששת מהצחוק וטופחת לך על השכם בחוזקה ואומרת ''רוצה להיות סייר גבולות בתפוס ת'דגל הבא?''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    היום יום שלישי שעה עשר
    [IMG][/IMG]

לואי-כולם צוחקים ואומרים ''תפוס ת'דגל זה לא משחק חברה..'' והפ מתפוצצים מצחוק ואתה לא מבין למה, לפתע קלאריס מתאוששת מהצחוק וטופחת לך על השכם בחוזקה ואומרת ''רוצה להיות סייר גבולות בתפוס ת'דגל הבא?''
    את יכולה להעלות לישראפ?(יש לי בעיה בספק אינטרנט שאני רואה רק דרך ישראפ

11. student of Gakuen Alice
    זה ספאם בפעם הבאה בקש בפרטי וזה לא נותן לי

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. Hail Hydra
    "אממ.. סבבה, אני יבין את החוקים כבר בהמשך.." אמלמל בהסכמה. "אני הולך לבחוץ, לראות את המקום הזה.." אומר ואצא מהביתן.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    לואי-כל הביתן מחייך כשומר סוד ואתה יוצא החוצה, לפתע אתה שומע שיר נהדר שגורם לך להרגיש כאילו אתה צף, אתה הולך אל כיוון הקול במהרה, אתה שם לב שהוא בא מאחוריי עץ דקלגדול ורחב, אתה מתקרב אל העץ ומסתכל מאחוריו אתה רואה ילדה בלונדינית בעלי עינים כחולות לבושה בשמלה כחולה מקסימה, היא לא שמה לב אלייך וממשיכה לשיר את השיר הנהדר שלה ללא סוף.

(לתמונה תסתכל במדריך הדמויות על סיירה)

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. Hail Hydra
    לואי-כל הביתן מחייך כשומר סוד ואתה יוצא החוצה, לפתע אתה שומע שיר נהדר שגורם לך להרגיש כאילו אתה צף, אתה הולך אל כיוון הקול במהרה, אתה שם לב שהוא בא מאחוריי עץ דקלגדול ורחב, אתה מתקרב אל העץ ומסתכל מאחוריו אתה רואה ילדה בלונדינית בעלי עינים כחולות לבושה בשמלה כחולה מקסימה, היא לא שמה לב אלייך וממשיכה לשיר את השיר הנהדר שלה ללא סוף.

(לתמונה תסתכל במדריך הדמויות על סיירה)
    אהנה מהשיר בזמן שאתחבא מאחורי העץ. 'איזה מקסימה..' אמלמל אבל אנסה להתנהג קול כמו תמיד בבית הספר.
    אזוז מדקל העץ כאילו אני לא שם לב אל הילדה הבלונדינית אבל אעיף עליה מבט קטן מעבר לכתף.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    היום יום שלישי שעה עשר
    [IMG][/IMG]

יוונית?אני שואל ברטינה נשמע משעמם חייב ללכת?אשאל את פרסי

עמוד 21 מתוך 24 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •