Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 24 ראשוןראשון ... 122021222324 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 351
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    לואי- הילדה מזיזה את ראש לכיוונך ועל פי התמיהה שבעייניה אתה מבין שהיא ראה אותך, היא מפסיקה לשיר ושואלת בקול מתוק וצלול ''שלום לך, אני סיירה מי אתה?'' , בנוסף לכך אתה מבחין בסיכת זהב בצורת יונה על ראשה.

ג'ק- אתה חייב ללמוד לדבר יוונית עתיקה, החייפ קשים'' אומר לך פרסי תוך כדי צחוק ענק, לפתע קנטאור ענק בצבע לבן נכנס לחדר ואומר ''פרסי, ג'ק לבית המרכזי עכשיו!''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    לואי- הילדה מזיזה את ראש לכיוונך ועל פי התמיהה שבעייניה אתה מבין שהיא ראה אותך, היא מפסיקה לשיר ושואלת בקול מתוק וצלול ''שלום לך, אני סיירה מי אתה?'' , בנוסף לכך אתה מבחין בסיכת זהב בצורת יונה על ראשה.

ג'ק- אתה חייב ללמוד לדבר יוונית עתיקה, החייפ קשים'' אומר לך פרסי תוך כדי צחוק ענק, לפתע קנטאור ענק בצבע לבן נכנס לחדר ואומר ''פרסי, ג'ק לבית המרכזי עכשיו!''
    "לואי.." אומר ואביט על הסיכה שעל ראשה. "אחלה סיכה, מה, זה יונה..?" אמציא תירוץ להמשיך לדבר.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: אלי

"ומי אתה"אני אומר ומסתכל עליו בפליאה תוך כדי שאני עוקב אחרי פרסי לבנין המרכזי

4. student of Gakuen Alice
    לואי-דמעות עולות בעייניה של סיירה והיא אומרת ''זאת.. זאת.... הסיכה שאבא שלי הביא לי, רגע לפני שכלב שאול תקף אותי ואחותי, עדיין לא ידעתי שאני חוייה, הוא סגר את ידי על הסיכה ואמר לי ''להתראות חמודה אוהב אותך'' ואז קפץ מול כלב השאול והכלב הרג אותו'' והיא מתחילה לבכות בכי מר

ג'ק-''אני כירון הקנטאור כמובן'' הוא מוביל אתכם לבית חווה פשוט ואומר אלייכם ''מסע חיפושים, אורקל'' למשמע צרוף המילילם האלה פיו של פרסי נפער ואז הוא אומר בזעף ''כירון! זאת הפעם השלישית.. אני ביותר מידי נבואות לטעמי!'' כירון מחייך חיוך עצוב ואומר ''נועדתה לגדולות פרסאוס...''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    לואי-דמעות עולות בעייניה של סיירה והיא אומרת ''זאת.. זאת.... הסיכה שאבא שלי הביא לי, רגע לפני שכלב שאול תקף אותי ואחותי, עדיין לא ידעתי שאני חוייה, הוא סגר את ידי על הסיכה ואמר לי ''להתראות חמודה אוהב אותך'' ואז קפץ מול כלב השאול והכלב הרג אותו'' והיא מתחילה לבכות בכי מר

ג'ק-''אני כירון הקנטאור כמובן'' הוא מוביל אתכם לבית חווה פשוט ואומר אלייכם ''מסע חיפושים, אורקל'' למשמע צרוף המילילם האלה פיו של פרסי נפער ואז הוא אומר בזעף ''כירון! זאת הפעם השלישית.. אני ביותר מידי נבואות לטעמי!'' כירון מחייך חיוך עצוב ואומר ''נועדתה לגדולות פרסאוס...''
    אני מגחך קלות וממתין לשמוע את הנבואה

6. Hail Hydra

"אממ.." אמלמל ולא אדע מה לומר, אטפח לה על הכתף ואמלמל מילות עידוד. "די ,יהיה בסדר.." אומר במבוכה.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    ג'ק-פרסי ממשיך בפרצופו הזועף ושואל את כירון ''איפה רייצ'ל?'', ''היא למעלה'' עונה כירון, אתה עולה אל עליית הגג של בית החווה בעיקבות פרסי, אתה רואה הרבה מאוד חלקי מפלצות משומרים, גלגל עין פה ושן, קרן, רגל ואפילו איברים פנימיים.
    על שרפרף יושבת ילדה ג'נג'ת מנומשת, ''היי רייצ'ל..'' אומר פרסי בזעף, רייצ'ל מסמיקה ואומרת ''אל תאשיםאותי..'' בפעם הבאה שהיא פותחת את הפה יוצאה ממנה ערפל ירקרק ודוחה, מסביבך ומסביב פרסי נעמדים שני אנשים, מול פרסי נער בעל שיער שחור וצלקת מעל עינו, אתה שם לב שלמראה הילד בעיי יו של פרסי עומדים דמעות, מולך עומד ילד שאתה לא מכיר, אבל אתה כן רואה שהוא סאייטר.
    הילד שמול פרסי מלחשש -

''מערבה אל אלה כבולה, יצאו החמישה,
    אחד מהם יאבד, בארץ גשם לא פגשה,
    אימת האולימפוס את הדרך תוביל,
    חניכים וציידות - רק איחוד כוחות יציל,
    בהתייצבו מול הטיטאן, אחד ישא קללתו,
    ואחד אחר ביד הורה ימצא הוא את מותו.''

בזמן מילים אלו ערפל ירקרק מקיף אתכם.

הסייטר שמולך אומר גם כן בקול מלחשש ''
    שבעה חצויים ייענו לאתגר.
    עולם ומלואו יסער או יבער.
    נדרים לקיים עד כלות הנשימה,
    בשערי המוות תגעש מלחמה.''

ואז הערפל מתפזר והערפל חוזר אל רייצ'ל שאומרת מעט מטושטשת ''איך הלך?w', פרסי נראה מודאג בעוד שניכם יורדים מטה, כירון שואל ''נו?'', אתם מספרים לכירון את הנבואה שאומר ''עשר שורות?! לא ייתכן!'', הוא פונה אלייך ושואל ''מי דיבר? מי היו הדמויות שדיברו??1''

לואי-''זה בסדר..'' היא ממלמלת ואומרת ''דרך אגב מי ההורה האולימפי שלך?'' וממשיכה ''שלי אפרודיטה'' ואז קנטאור לבן מגיע אלייך בריצה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ג'ק-פרסי ממשיך בפרצופו הזועף ושואל את כירון ''איפה רייצ'ל?'', ''היא למעלה'' עונה כירון, אתה עולה אל עליית הגג של בית החווה בעיקבות פרסי, אתה רואה הרבה מאוד חלקי מפלצות משומרים, גלגל עין פה ושן, קרן, רגל ואפילו איברים פנימיים.
    על שרפרף יושבת ילדה ג'נג'ת מנומשת, ''היי רייצ'ל..'' אומר פרסי בזעף, רייצ'ל מסמיקה ואומרת ''אל תאשיםאותי..'' בפעם הבאה שהיא פותחת את הפה יוצאה ממנה ערפל ירקרק ודוחה, מסביבך ומסביב פרסי נעמדים שני אנשים, מול פרסי נער בעל שיער שחור וצלקת מעל עינו, אתה שם לב שלמראה הילד בעיי יו של פרסי עומדים דמעות, מולך עומד ילד שאתה לא מכיר, אבל אתה כן רואה שהוא סאייטר.
    הילד שמול פרסי מלחשש -

''מערבה אל אלה כבולה, יצאו החמישה,
    אחד מהם יאבד, בארץ גשם לא פגשה,
    אימת האולימפוס את הדרך תוביל,
    חניכים וציידות - רק איחוד כוחות יציל,
    בהתייצבו מול הטיטאן, אחד ישא קללתו,
    ואחד אחר ביד הורה ימצא הוא את מותו.''

בזמן מילים אלו ערפל ירקרק מקיף אתכם.

הסייטר שמולך אומר גם כן בקול מלחשש ''
    שבעה חצויים ייענו לאתגר.
    עולם ומלואו יסער או יבער.
    נדרים לקיים עד כלות הנשימה,
    בשערי המוות תגעש מלחמה.''

ואז הערפל מתפזר והערפל חוזר אל רייצ'ל שאומרת מעט מטושטשת ''איך הלך?w', פרסי נראה מודאג בעוד שניכם יורדים מטה, כירון שואל ''נו?'', אתם מספרים לכירון את הנבואה שאומר ''עשר שורות?! לא ייתכן!'', הוא פונה אלייך ושואל ''מי דיבר? מי היו הדמויות שדיברו??1''

לואי-''זה בסדר..'' היא ממלמלת ואומרת ''דרך אגב מי ההורה האולימפי שלך?'' וממשיכה ''שלי אפרודיטה'' ואז קנטאור לבן מגיע אלייך בריצה
    "שתי אנשים כאלה אני לא מכיר"אומר ואסתכל על פרסי לראות אם הוא יודע
    ---------------------
    מה זה סיטר (התכונת סאטיר?) ונתת לי תגובה תוקעת

9. Hail Hydra
    "אני לא מתפלא, עם היופי שלך.." אמלמל בשקט ואקווה שלא שמעה. 'רק ששום דבר לא יהרוס לי את השיחה הזאת' אחשוב ומהר אענה לסיירה "ארס.."
    אז אביט על הקנטאור ואחזיק את קצה הניצב של הנחשול "זה אתה מקודם? או לא? תזדהה!" אחשוד בו.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. student of Gakuen Alice
    ג'ק-אופסיי..
    ____________________________-
    פרסי עונה במקומך ''לוק'' דמעות עולות בעייניו ''וגרובר..'' הוא משלים את המשפט, ''אוקיי.. תחזרו לביתן שלכם ודרך אגב..'' פתיחת דלת נשמעת וחוסמת את דבריו, נעלה בעלת שיער ורוד אומרת ''האורווה, פגסוסים גנבו!'' בהתנשמות. פרסי אומר לך ''חטפו את הפגסוסים של המחנה, בוא מהר!'' אתם הולכים לאורווה ורואים באלגן והרס, צחוק נשמע ''טוני יעוד יחזור!''

לואי-היא שומעת
    היא מסמיקה ואומרת ''תודה..'', הקנטאור מופתע למראה המחשול אך מתחיל לצחוק ואומר ''אך... אף חניך עוד לא איים עליי,,, הפעם האחרונה הייתה שפרסאוס.. אוי זה היה מצחיק'' ואז הוא מתעשט ואומר ''שניכם עכשיו לבית החווה!'', סיירה מצחקקת מעט ובאה, אתם מתיישבית בבית החווה מול כירון שאומר ''אני רוצה לשלוח אותכם למסע חיפושים האם אתם מסכימים?w'

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ג'ק-אופסיי..
    פרסי עונה במקומך ''לוק'' דמעות עולות בעייניו ''וגרובר..'' הוא משלים את המשפט, ''אוקיי.. תחזרו לביתן שלכם ודרך אגב..'' פתיחת דלת נשמעת וחוסמת את דבריו, נעלה בעלת שיער ורוד אומרת ''האורווה, פגסוסים גנבו!'' בהתנשמות. פרסי אומר לך ''חטפו את הפגסוסים של המחנה, בוא מהר!'' אתם הולכים לאורווה ורואים באלגן והרס, צחוק נשמע ''טוני יעוד יחזור!''

לואי-היא שומעת
    היא מסמיקה ואומרת ''תודה..'', הקנטאור מופתע למראה המחשול אך מתחיל לצחוק ואומר ''אך... אף חניך עוד לא איים עליי,,, הפעם האחרונה הייתה שפרסאוס.. אוי זה היה מצחיק'' ואז הוא מתעשט ואומר ''שניכם עכשיו לבית החווה!'', סיירה מצחקקת מעט ובאה, אתם מתיישבית בבית החווה מול כירון שאומר ''אני רוצה לשלוח אותכם למסע חיפושים האם אתם מסכימים?w'
    די לתקוע
    ------------------------
    "מי זה טוני"אני שואל את פארסי תוך שאני סוקר את המקום

12. student of Gakuen Alice
    אני אשתדל
    ג'ק-''קודם כל זה פרסי ואני ממש לא פארסי'' הוא אומר בחצי חיוך וממשיך ''האמת, אין לי מושג'', אתם מסתכלים סביבב ולפתע שומעים נהמה, נראה כי הקול מוכר מאוד לפרסי שמסנן ''כלב שאול? כאן?!'', וכמו על פי סימן כלב שאול ענקי בצבע שחור ועם עיינים אדומות כדם מגיח מולכם ומזנק לעבריכם בתנוע לנשיכה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אני אשתדל
    ג'ק-''קודם כל זה פרסי ואני ממש לא פארסי'' הוא אומר בחצי חיוך וממשיך ''האמת, אין לי מושג'', אתם מסתכלים סביבב ולפתע שומעים נהמה, נראה כי הקול מוכר מאוד לפרסי שמסנן ''כלב שאול? כאן?!'', וכמו על פי סימן כלב שאול ענקי בצבע שחור ועם עיינים אדומות כדם מגיח מולכם ומזנק לעבריכם בתנוע לנשיכה
    אני ישר שולף את שני החרבות שלי ועומר בעמדת התקפה ומסנן לפרסי " מה עושים?"

14. student of Gakuen Alice
    ג'ק-''תוקפים!'' פרסי מסנן ואתה והוא יחד תוקפים כאיש אחד, אתם מכוונים קדימה את החרבות שלכם אבל נראה כי כלב השאול חכם מכפי שנראה, הוא קופץ מעליכם בהתחמקות ושולף טפרים ארוכים כשל חתול, ואז מזנק לעבריכם בסיבוב שני, פרסי מנסה להגן עלייך אך כלב השאול משסע את ידו , הכלב מפיל את פרסי המדמם לריצפה ומתכונן להרוג אותו מה תעשה?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. Hail Hydra
    ג'ק-אופסיי..

לואי-היא שומעת
    "לחפש מה..? מה זה אומר מסע חיפושים?" אשאל בהתעניינות ואעיף מבט איך סיירה מגיבה לקנטאור.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 22 מתוך 24 ראשוןראשון ... 122021222324 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •