Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 24 ראשוןראשון ... 1321222324 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 351
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    לואי-סיירה נראת רגוע לגמרי, ומסבירה ''מסע חיפושים הוא חצויים שנשלחים להשלים משימה כלשהי, לרוב להחזיר דבר שהאבד, אתה נשלח למסע חיפושים על פי נבואות מהאורקל בוא'' היא אומרת אתה עוקב אחרייה לעליית גג ורואה ילדה ג'נג'ית יושבת על כיסא, ''היי אני רייצ'ל'' היא אומרת ומחייכת, בפעם הבאה שהיא פותחת את הפה יוצאה ממנה ערפל ירקרק ודוחה, מסביבך ומסביב סיירה נעמדים שני אנשים, מול סיירה נערה שנראת בדיוק כמוהה רק עם שמלה לבנה ולא כחולה, מולך עומד ילד שאתה לא מכיר, אבל אתה כן רואה שהוא סאייטר.
    הילדה שמול סיירה מלחששת -

''מערבה אל אלה כבולה, יצאו החמישה,
    אחד מהם יאבד, בארץ גשם לא פגשה,
    אימת האולימפוס את הדרך תוביל,
    חניכים וציידות - רק איחוד כוחות יציל,
    בהתייצבו מול הטיטאן, אחד ישא קללתו,
    ואחד אחר ביד הורה ימצא הוא את מותו.''

בזמן מילים אלו ערפל ירקרק מקיף אתכם.

הסייטר שמולך אומר גם כן בקול מלחשש ''
    שבעה חצויים ייענו לאתגר.
    עולם ומלואו יסער או יבער.
    נדרים לקיים עד כלות הנשימה,
    בשערי המוות תגעש מלחמה.''

ואז הערפל מתפזר והערפל חוזר אל רייצ'ל שאומרת מעט מטושטשת ''איך הלך?, סיירה נראת מודאגת בעוד שניכם יורדים מטה, כירון שואל ''נו?'', אתם מספרים לכירון את הנבואה שאומר ''עשר שורות?! לא ייתכן!'', הוא פונה אלייך ושואל ''מי דיבר? מי היו הדמויות שדיברו? זהיתה?'' ואז אומר ''מקבלים על עצמכם את מסע החיפושים?w'
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם משתמש: seviper
    שם: ג'ק (הכינוי שלו הוא ג'קי) קולורדו
    רקע: הוא ברח מהבית בלוס אנג'לס בגיל 9 בגלל אביו הכריח אות לעשות את כל עבודות הבית בשבילו. ונמצא רעב וגלמוד ע"י כנופיה באזור עני בלוס אנג'לס והוא גדל בכנופיה במשך 6 שנות חייו ועלה בדרגות בכנופייה עד שהפך ליהיות מנהיגם. אביו סיפר לו שאמו מתה בתאונת דרכים כשהוא היה בגיל 4.
    אופי: קצת ביישן אך כאשר מכירים אותו טוב רואים שיש לו חוש הומור. לו מי יודע מה חזק או גדול אלא ממוצע בהכול.
    מראה: שיער שחור וישר, גובה הממוצע, צבע עור לבן אך לא לבקן.
    נשק: נונצ'קו
    הערות/בקשות:
    נערך לאחרונה על ידי YoDude, 11-08-2011 בשעה 07:48 PM

3. student of Gakuen Alice
    רשום תגיב להתחלה ותשנה את דם המשפחה כי שם המשפחה שבחרתה יהודי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    לואי-סיירה נראת רגוע לגמרי, ומסבירה ''מסע חיפושים הוא חצויים שנשלחים להשלים משימה כלשהי, לרוב להחזיר דבר שהאבד, אתה נשלח למסע חיפושים על פי נבואות מהאורקל בוא'' היא אומרת אתה עוקב אחרייה לעליית גג ורואה ילדה ג'נג'ית יושבת על כיסא, ''היי אני רייצ'ל'' היא אומרת ומחייכת, בפעם הבאה שהיא פותחת את הפה יוצאה ממנה ערפל ירקרק ודוחה, מסביבך ומסביב סיירה נעמדים שני אנשים, מול סיירה נערה שנראת בדיוק כמוהה רק עם שמלה לבנה ולא כחולה, מולך עומד ילד שאתה לא מכיר, אבל אתה כן רואה שהוא סאייטר.
    הילדה שמול סיירה מלחששת -

''מערבה אל אלה כבולה, יצאו החמישה,
    אחד מהם יאבד, בארץ גשם לא פגשה,
    אימת האולימפוס את הדרך תוביל,
    חניכים וציידות - רק איחוד כוחות יציל,
    בהתייצבו מול הטיטאן, אחד ישא קללתו,
    ואחד אחר ביד הורה ימצא הוא את מותו.''

בזמן מילים אלו ערפל ירקרק מקיף אתכם.

הסייטר שמולך אומר גם כן בקול מלחשש ''
    שבעה חצויים ייענו לאתגר.
    עולם ומלואו יסער או יבער.
    נדרים לקיים עד כלות הנשימה,
    בשערי המוות תגעש מלחמה.''

ואז הערפל מתפזר והערפל חוזר אל רייצ'ל שאומרת מעט מטושטשת ''איך הלך?, סיירה נראת מודאגת בעוד שניכם יורדים מטה, כירון שואל ''נו?'', אתם מספרים לכירון את הנבואה שאומר ''עשר שורות?! לא ייתכן!'', הוא פונה אלייך ושואל ''מי דיבר? מי היו הדמויות שדיברו? זהיתה?'' ואז אומר ''מקבלים על עצמכם את מסע החיפושים?w'
    אשקול את הצעתו של כירון, היו כמה דברים שהלחיצו אותי במעט:
    'בשערי המוות תגעש מלחמה',
    'אחד אחר ביד הורה ימצא הוא את מותו',
    'אחד מהם יאבד, בארץ גשם לא פגשה'.

אך אביט על סיירה, ואהנהן לכירון "אני אולי אתחרט על זה אבל.. סבבה." אמלמל. אסתכל על התקרה ואשאל "מי היו האנשים האלה למעלה?".
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    אני לוקח את החץ וקשת ויורה למפלצת חץ ומנסה לפגוע בין עיניה. ובאותו זמן אני גם מתכונן עם הסכין.
    נערך לאחרונה על ידי YoDude, 11-07-2011 בשעה 11:06 PM סיבה: כי הבנתי משהו שלא הבנתי קודם לכן

6. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ג'ק-''תוקפים!'' פרסי מסנן ואתה והוא יחד תוקפים כאיש אחד, אתם מכוונים קדימה את החרבות שלכם אבל נראה כי כלב השאול חכם מכפי שנראה, הוא קופץ מעליכם בהתחמקות ושולף טפרים ארוכים כשל חתול, ואז מזנק לעבריכם בסיבוב שני, פרסי מנסה להגן עלייך אך כלב השאול משסע את ידו , הכלב מפיל את פרסי המדמם לריצפה ומתכונן להרוג אותו מה תעשה?
    אני אנהם בזעם "אררררג!!"ואזנק על הגב של הכלב אתקע בוא חרב אחליק ללמטה ומתחתיו ואתקע בבטנו את החרב השניה ואשלוף את הפגיון ואזנק אחורה שלא יתקוף אותי

7. student of Gakuen Alice
    ג'ק- המכות לא נראות כמזיקות במיוחד לכלב השאול, אך הם בהחלט מעצבנות אותו, הוא מתקרב אלייך בצעדים איטיים, פרסי מצליח לקום בקושי ותוקע את חרבו באחוריי כלב השאול שמתמוטט בעיוותים, פרסי חלש מכדי לתקוף שוב ולוחש ''חסל אותו''

ג'קי-קודם כל תצוטט את התגובות שלי, עוד פעמיים ואתה יוצא מהמשחק, קרא את החוקים

לואי-סיירה אומרת ''הילדה שעמדה מולי היא התאומה שלי ומולך.. טוב.. לא זהיתי אבל זאת לא הייתה באת התאומה שלי הם חיקויים שנועדו להעביר לנו את הנבואה, אבל העובדה שהאורקל בחרה בהם מטרידה'', כירון הנהן להסכמה ואמר ''טוב צריך לפענך את הנבואה יש רעיונות?''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. Hail Hydra
    ג'ק- המכות לא נראות כמזיקות במיוחד לכלב השאול, אך הם בהחלט מעצבנות אותו, הוא מתקרב אלייך בצעדים איטיים, פרסי מצליח לקום בקושי ותוקע את חרבו באחוריי כלב השאול שמתמוטט בעיוותים, פרסי חלש מכדי לתקוף שוב ולוחש ''חסל אותו''

לואי-סיירה אומרת ''הילדה שעמדה מולי היא התאומה שלי ומולך.. טוב.. לא זהיתי אבל זאת לא הייתה באת התאומה שלי הם חיקויים שנועדו להעביר לנו את הנבואה, אבל העובדה שהאורקל בחרה בהם מטרידה'', כירון הנהן להסכמה ואמר ''טוב צריך לפענך את הנבואה יש רעיונות?''
    אנסה לנקות את הראש מכל דבר חוץ מהנבואה. "אמממ.. אמרו 'חניכים וציידות רק איחוד כוחות יציל', כנראה שנצטרך ציידות שיעזרו לנו." אומר.
    ואחרי שנייה אביט בהם בבלבול "בכלל, מזתומרת ציידות? כאילו צדות חיות וכאלה..?" אשאל.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

אני הולך אליו ומסשף את גרונו עם הפגיון של הפיסטוס ואז שולף את חרבותי ואת חרב פרסי וניגש אליו "אתה בסדר?להזעיק עזרה?"

10. משתמש מנוסה
    אתם קמים בבוקר ליום שטוף שמש ושמחים שעוד כמה ימים יתחיל החופש הגדול.
    בדרך לבית הספר אתם פוגשים את חברכם הטוב ביותר ומתכוננים לטיול המשעמם שלכם במוזיאון יחד עם בני כיתתכם.
    באמצע יום הלימודים כאשר אתם הולכים למוזיאון אתם רואים מאחוריכם מפלצת מוזרה בעלת כנפי עור וציפרניים מעוקלות.
    המנהל מגיח מאחוריכם ונותן לכם נשק (יהיו אפשרויות בטופס הרשמה)
    אתם צריכים לנצח את המפלצת
    אני לוקח את הנונצ'קו ומרביץ למפלצת עם הנונצ'קו, ומקווה שהיא תמות.

11. student of Gakuen Alice
    לואי- כירון וסיירה מחייכים וסיירה עונה'' לא קוראים להם ציידות ארטמיס, הן סוג של השליחות של ארטמיס, הן הולכות ו..צדות מפלצות'' היא אומת בחיוך, ''מערבה אל אלה כבולה יצאו החמישה'' אז זה בטח אומר שאלה מסויימת תיכלא וחמישה חצויים יצילו אותה לא?'' כירון עונה בהינהון ושואל ''עוד?''

ג'ק- כלב השאול מתפוגג מיד במגע החרב והפיגיון בגרונו, אתה הולך אל פרסי שאומר בקול חחלוש ''אני אהיה בסדר רק קח אותי לאגם'' הוא מצביע על אגם ותה גור אותו לשם, ברגע שפרסי נכנס למים כל גופו מתאחה והוא מיד עומד על הרגליים, ואומר ''שנחזור?'' אתם חוזרים וכירון שואל ''מה קרה שם?, הלכתי מיד אחרי שכלב השאול הגיע''

ג'קי-המפלצת מתפוררת לאבק, אתה כל כך מופתע עד שאתה בקושי שם לב לסוסים הנוחתים מולך ובכלל לא שם לב כמעטשיש להם כנפיים צחורות עם פלומת נוצות, הסוסים מחוברים למרכבה שממנה יוצא ילד

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    לואי- כירון וסיירה מחייכים וסיירה עונה'' לא קוראים להם ציידות ארטמיס, הן סוג של השליחות של ארטמיס, הן הולכות ו..צדות מפלצות'' היא אומת בחיוך, ''מערבה אל אלה כבולה יצאו החמישה'' אז זה בטח אומר שאלה מסויימת תיכלא וחמישה חצויים יצילו אותה לא?'' כירון עונה בהינהון ושואל ''עוד?''

ג'ק- כלב השאול מתפוגג מיד במגע החרב והפיגיון בגרונו, אתה הולך אל פרסי שאומר בקול חחלוש ''אני אהיה בסדר רק קח אותי לאגם'' הוא מצביע על אגם ותה גור אותו לשם, ברגע שפרסי נכנס למים כל גופו מתאחה והוא מיד עומד על הרגליים, ואומר ''שנחזור?'' אתם חוזרים וכירון שואל ''מה קרה שם?, הלכתי מיד אחרי שכלב השאול הגיע''

ג'קי-המפלצת מתפוררת לאבק, אתה כל כך מופתע עד שאתה בקושי שם לב לסוסים הנוחתים מולך ובכלל לא שם לב כמעטשיש להם כנפיים צחורות עם פלומת נוצות, הסוסים מחוברים למרכבה שממנה יוצא ילד
    "הוא תקף אותנו אז לא נשארנו חיבים"אני אומר לו בקיצור מה שעשינו

13. student of Gakuen Alice
    ג'ק-''אוקי'' אמר לך כירון בהבעה אפלה ועמוקה ואז אמר ''קדימה, אתם צריכים להתארגן למסע'' אתה ופרסי הולכים אחרי כירון שאומר ''תצתרכו דרך לזוז לא?'' , ואז הוא זז הצידה ואתם רואים ארבע סוסים מכונפים, ''פגסוסם'' אומר פרסי במבט מופתע, ''רק תבחרו'' אומר כירון-

הסוס הראשון הוא סוס צחור לגמרי עם נוצות רכות בכנפיים
    הסוס השני לבן עם כתם שחור על בטנו וכנף אחת לבנה ואחת שחורה
    הסוס השלישי שחור לגמרי כולל הכנפיים
    הסוס הרביעי שחור לגמרי אבל הכנפיים לבנות

פרסי מיד עולה על הסוס השחור לחלוטין ושואל ''נו..? מי תיקח?w'

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ג'ק-''אוקי'' אמר לך כירון בהבעה אפלה ועמוקה ואז אמר ''קדימה, אתם צריכים להתארגן למסע'' אתה ופרסי הולכים אחרי כירון שאומר ''תצתרכו דרך לזוז לא?'' , ואז הוא זז הצידה ואתם רואים ארבע סוסים מכונפים, ''פגסוסם'' אומר פרסי במבט מופתע, ''רק תבחרו'' אומר כירון-

הסוס הראשון הוא סוס צחור לגמרי עם נוצות רכות בכנפיים
    הסוס השני לבן עם כתם שחור על בטנו וכנף אחת לבנה ואחת שחורה
    הסוס השלישי שחור לגמרי כולל הכנפיים
    הסוס הרביעי שחור לגמרי אבל הכנפיים לבנות

פרסי מיד עולה על הסוס השחור לחלוטין ושואל ''נו..? מי תיקח?w'
    "אני לוקח את הסוס השחור עם הכנפים הלבנות "אני אומר ומתחיל להתקרב אליו

15. Hail Hydra
    "היה שם משהו מפחיד.." אמלמל, "אחד ביד הורה ימצא הוא את מותו, נשמע רע.. ויש גם שורה שאומרת שמישהו יישא קללה כשהוא ייתיצב מול טיטאן.. טיטאן אמיתי?"
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 23 מתוך 24 ראשוןראשון ... 1321222324 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •