ג'ון-עכשיו נלך לביתן הזמני שלך,ביתן הרמס'', אתה הולך אחרי איתן ומגיע לביתן עץ פשוט, אתה נכנס וראה מלאא שקי שינה פזורים על הריצפה אחד הילדים שואל ''קבוע או לא ברור?'', איתן עונה במקומך ואומר ''לא ברור!'', גל לחישות עובר בבית, ילד די מבוגר ניגש אלייך ונותן לך שק שינה ואומר בקול ידידותי ''אני תומר ראש הביתן אתה תישם שם'' תטוך כדי הצבעה על מקום קטן ריר על הריצפה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון- ''כירון הוא מנהל הפעילויות במחנה, זוכר את האגדות על כירון שאימן את פרסאוס וכל האלה?'' הוא ישאל וימשיך בלי לחכות לתשובה ''זה הוא, הוא קנטאור כמובן ומעולה בחץ וקשת!''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-אתה הולך אחרי איתן ומגיע לזירת אימונים גדולה ובא הרבה בובות קש עומדות, לפנייך עוד קנטאור לבן שאומר ''שלום, אני כירון למי שלא מכיר'', איתן מושיט לך קשת זהובה ואתה מותח את מיתריה ואומר ''תפגע, תפגע'' אתה שולח את החץ והוא פוגע בלב הבובה, כולם מתאספים מסביבך וממש מתלהבים ומשבחים אותך
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
גווין-אתה רואה כמה עמודים בצד, אתה קופץ עליהם ומשם אל המפלצצת ודוקר אותה בעין, פתאום לנגד עעינך המפלצת מתמוססת והופחת לאבק, אתה כל כך המום עד שאתה בקושי שם לב לקול משק הכנפיים מעלייך ולסוסים המכונפים שנוחתים מולך וקשורים לעגלת זהב
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טופס הרשמה-
שם משתמש: Conscript
שם:ג'ק וולקנו (אהםאהם)
רקע: ג'ק אף פעם לא הקשיב בשיעור, הוא תמיד התעסק בדברים שיש לו בקלמר, עפרונות גומיות, ניירות וגם כמה מסמרים שמצא... הוא ידע להכין דברים מדהימים והציין בשיעור מלאכה... הוא לא ממש יודע לקרוא טוב באנגלית, אבל פעם כשהם למדו על המיטולוגיה הצליח איכשהו להבין מה כתוב בתמונות של הכתבים העתיקים...
אתמול שלחו לו מכתב שהוא עומד לעוף מבית הספר.
אופי:מופנם, אדיש, אוהב לעצבן אנשים כדי שייתרחקו ממנו, מתוחכם, אסטרטגי...
מראה:אצבעות דקות, אף ישר, עור חלק בלי שום פציעות, שיער חום חלק
נשק: חרב ארד שמימית כפולה (כפולה זה אומר שיוצא להב משני הצדדים של החרב)
הערות/בקשות: אני יודע שאין מקום אבל אם ייתפנה תשימו אותי (נ.ב מעניין מאוד מה אני לפי הרקע אהמאהמ)
באמת מעניין..... יש כבר מישו ברדימת ההמתנה, עם יתפנה עוד 2 מקומות אתן לך
גווין-''אמ..טוב ץראה'' התחיל לומר איתן אבל כירון הפביק אותו ואמר ''אתה חצוי, אתה מושך מפלצות שרוצות להרוג אותך, אבל אל תדאג אין מפלצות במחנה רק עם מישהו מכניס אותן לפה לשם מתיחה או אימונים'', כירון נותן לך מטרה קטנה יותר ואומר ''תירה'', אתה יורה את החץ דדוב פוגע בדיוק באמצע, כירון מהנהן לעצמו ואומר ''יפה מאוד לך ותתאמן עם החברה ששם'', הוא אומר תוך כדי הצבעה על קבוצת ילדים שריריים ביותר
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
' מה לעזאזל' עכשיו לעצמי אך אתיצב בעמדת התקפה מחכה לתקיפתה של המפלצתאתם קמים בבוקר ליום שטוף שמש ושמחים שעוד כמה ימים יתחיל החופש הגדול.
בדרך לבית הספר אתם פוגשים את חברכם הטוב ביותר ומתכוננים לטיול המשעמם שלכם במוזיאון יחד עם בני כיתתכם.
באמצע יום הלימודים כאשר אתם הולכים למוזיאון אתם רואים מאחוריכם מפלצת מוזרה בעלת כנפי עור וציפרניים מעוקלות.
המנהל מגיח מאחוריכם ונותן לכם נשק (יהיו אפשרויות בטופס הרשמה)
אתם צריכים לנצח את המפלצת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)