גווין- ארד שמיימי הוא סוג של מתכת שפוגעת רק במפלצות אבל לא בבני אדם'' הוא הסביר והוסיף ''אתה חצוי, חצי אל חצי אסדם מחנה החצויים הו המקו היחיד הבטוח לחצויים, נגיע לשם ונגלה מי האב\אם האלוהי שלך''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
קווין-
"אלה" תיקן אותך סורה "אני בן של אתנה בוא אני יראה לך את המקום"
אתם מסתובבים במחנה ועוברים ליד קבוצה של ילדים אם חץ וקשת "בני אפולו" אומר סורה
ואתם מגיעים לביתנים סורה אומר לך "טוב אתה נכנס לביתן של הרמס עד שאבא שלך יתגלה או אמא שלך"
ג'ק-
"זה לא זמן לשאלות תיכנס פנימה" אומר הילד
נערך לאחרונה על ידי Monkey D Luffy, 10-31-2011 בשעה 11:13 PM
ספוילר
ג'ייק- אתה מתארגן ויוצא החוצה ומגיעה לזירה גדולה על פי מפה קטנה מאחוריי מערכת השעות, אתה רואה את כל חברי הביתן שלך מדברים עם איש גבוהה עם חולצה כתומה זרחנית עם הכיתוב ''מחנה החצויים'', אבל לא היו לו מכנסיים היו לו פרסות ושערות על הרגליים ''סאייטר!'', הבנתה התקרבתה והסאייטר פנה אלייך ואמר ''שלום, אתה בטח ג'ייק התלמיד החדש, נעים להכיר אני גרובר'', קדימה לתמידים מתחילים!, וכמו על פי אות הופיע מאחוריכם כלב שאול
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
גווין- ''כן, משהו כזה'' הוא אמר לך וחייך ואז אמר ''תראה הגענו'', אתה מסתכל החוצה ורואה הרבה ביתנים וילדים וילדות מסתובבים ומדברים בניהם
ג'ייק- אתה בא לתת לו אגרוף אבל אז אתה שומע שירה ממש יפה וכלב השאול נרדם, אץה מסתובב לאחור ורואה-
[IMG][/IMG]
שאר חברי הביתן נראים מאוהבים לגמרי וממלמלים ''סיירה, די ל הרוס לנו את האימון..''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)