Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 24 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 351
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    גווין-''כמובן, אבל לא אני'', הוא קרא לאיזה ילד ואמר ''תכיר, זה פרסי בן פוסידון הוא יעשה לך סיור פה'', פרסי לוקח אותך ומראה לך זירת קרב גדולה ומסביר ''פה מתאנים בחרב'', הוא מראה לך עוד כל מיני אטרקיות (יפורט כאשר יכירו בך ותקבל מערכת שעות של הביתן שלך), לבסוף אתם מגיעים לשורת ביתנים גדולה, מ שהכי מושך אותך אלו שלושה ביתנים גדולים בקצה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    ג'ייק- אתה בא לתת לו אגרוף אבל אז אתה שומע שירה ממש יפה וכלב השאול נרדם, אץה מסתובב לאחור ורואה-

[IMG][/IMG]

שאר חברי הביתן נראים מאוהבים לגמרי וממלמלים ''סיירה, די ל הרוס לנו את האימון..''
    "ש..ש..שלום לך" אומר בגימגום ובמבט מאוהב, "מ..מי את?" אשאל אותה

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. student of Gakuen Alice
    ג'ייק-הילדה מחייכת חיוך שובה לב ואומרת ''אני סיירה, אתה בטח בן אפולו החדש, נעים להכיר אותך'' ואז היא הלכה תוך כדיהמשך בשירת המנגינה הנעימה ההיא.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    גווין-''כמובן, אבל לא אני'', הוא קרא לאיזה ילד ואמר ''תכיר, זה פרסי בן פוסידון הוא יעשה לך סיור פה'', פרסי לוקח אותך ומראה לך זירת קרב גדולה ומסביר ''פה מתאנים בחרב'', הוא מראה לך עוד כל מיני אטרקיות (יפורט כאשר יכירו בך ותקבל מערכת שעות של הביתן שלך), לבסוף אתם מגיעים לשורת ביתנים גדולה, מ שהכי מושך אותך אלו שלושה ביתנים גדולים בקצה
    "פרסי, מה יש בשלושה הביתנים שבקצה ?"

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    גווין- ''אלה הבתים של שלושת הגדולים, הביתן ששם'', הוא אמר תוך כדי הצבעה על ביתן אשר נראה כמו ביקתת חוף מכוסת אצות ואז המשיך ''הוא הביתן שלי, אבא שלי הוא פוסידון''
    אתה ממשיך בסיור עם פרסי ופתאום מרגיש מן זוהר מעלייך, אתה מסתכל למעלה ורואה מעל ראשך שק זהוב , פרסי מחייך חיוך רחב ואומר ''מזל טוב, גווין בן הרמס!'', פרסי מוביל אותך לבקת עץ, פותח את הדלת ואומר להמון ילדים שם ''תכירו את גווין, האח החדש שלכם'', המוני ילדים מתנפלים עלייך בחיבוקים

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    גווין- ''אלה הבתים של שלושת הגדולים, הביתן ששם'', הוא אמר תוך כדי הצבעה על ביתן אשר נראה כמו ביקתת חוף מכוסת אצות ואז המשיך ''הוא הביתן שלי, אבא שלי הוא פוסידון''
    אתה ממשיך בסיור עם פרסי ופתאום מרגיש מן זוהר מעלייך, אתה מסתכל למעלה ורואה מעל ראשך שק זהוב , פרסי מחייך חיוך רחב ואומר ''מזל טוב, גווין בן הרמס!'', פרסי מוביל אותך לבקת עץ, פותח את הדלת ואומר להמון ילדים שם ''תכירו את גווין, האח החדש שלכם'', המוני ילדים מתנפלים עלייך בחיבוקים
    אני מחייך וצוחק. "שלום אני גווין הבן של הרמס, ככה אתם מברכים כל אחד חדש שבא ?"

Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    גווין-כולם מחייכים ומהנהנים ואז בא אלייך ילד קצת גדול מהשאר ואומר ''שלום אני שיי ראש הביתן, נעים להכיר אח קטן''
    כולם מחייכים אלייך , ואתה קולט שמאז שנכנסתה לביתן אתה שומע שירה כל הזמן, אתה מסתובב לכיוון המנגינה ורואה-
    [IMG][/IMG]

כולם רואים לאן אתה מסתכל והבנים מתחילים לגמגל באהבה ''זאת...אה....זאת...סיינה... היא לא שייכת לביתן..''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    גווין-כולם מחייכים ומהנהנים ואז בא אלייך ילד קצת גדול מהשאר ואומר ''שלום אני שיי ראש הביתן, נעים להכיר אח קטן''
    כולם מחייכים אלייך , ואתה קולט שמאז שנכנסתה לביתן אתה שומע שירה כל הזמן, אתה מסתובב לכיוון המנגינה ורואה-
    [IMG][/IMG]

כולם רואים לאן אתה מסתכל והבנים מתחילים לגמגל באהבה ''זאת...אה....זאת...סיינה... היא לא שייכת לביתן..''
    "אח ? מה זאת אומ..." (הרגע בו שמתי לב "אליה") "וזאת בטח הבת של אלת האהבה נכון ? אם יש כזאת..." (הדמות שלי לא משהו בהיסטוריה)

Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    גווין-הילדה שומעת את שאלתך ואומרת ''לא... אני לא יודעת מי ההורה האולימפי שלי לא הכירו בי ובתאומותיי'', היא אמרה וחזרה לשיר את השיר ששרה קודם, לפתע נפתחה הדלת וראש הציץ החוצה, אבל לראש הזה לא היה מחובר גוף אנושי, הגוף היה של סוס!!, הקנטאורית עמדה בפתח הדלת ואמרה ''קדימה סיינה... זמן לאימון רכיבה על פגסוסים'', סיינה מיד הפסיקה לשיר והלכה במהירות אחר הקנטאורית

תמונה-
    [IMG][/IMG]

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    גווין-הילדה שומעת את שאלתך ואומרת ''לא... אני לא יודעת מי ההורה האולימפי שלי לא הכירו בי ובתאומותיי'', היא אמרה וחזרה לשיר את השיר ששרה קודם, לפתע נפתחה הדלת וראש הציץ החוצה, אבל לראש הזה לא היה מחובר גוף אנושי, הגוף היה של סוס!!, הקנטאורית עמדה בפתח הדלת ואמרה ''קדימה סיינה... זמן לאימון רכיבה על פגסוסים'', סיינה מיד הפסיקה לשיר והלכה במהירות אחר הקנטאורית

תמונה-
    [IMG][/IMG]
    "אז גם יש פה אנשי סוס ?! בקצב הזה עוד אני אראה פה, חצי עז !" (אני יודע שיש כזה XD) "להתראות סיינה !" אני אומר בזמן שאני מנסה לא לגמגם/להזיל ריר

Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    גווין- שיי רואה אותך ואומר ''אל תנסה אפילו...'', ומגיש לך מערכת שעות של הביתן-
    [IMG][/IMG]

קרדיט לי

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    קווין-
    אתה יוצא החוצה עם סורה ולפתע הוא אומר למישהי "היי אנבת' יש חדש מפרסי?"
    "לא ואל תזכיר את השם הזה אחרת..." היא אומרת ומוציאה פיגיון "... אתה יודע מה יקרה"
    אנבת-
    Spoiler ספוילר

ג'ק-
    אתם עפים ואז אתם צונחים למטה ונוחתים ליד מחנה

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    "מה זה לעזאזל המקום הזה?"אני אשאל אותו

14. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ג'ייק-הילדה מחייכת חיוך שובה לב ואומרת ''אני סיירה, אתה בטח בן אפולו החדש, נעים להכיר אותך'' ואז היא הלכה תוך כדיהמשך בשירת המנגינה הנעימה ההיא.
    "נ...נ..נעים להכיר גם אותך" אומר לה ואז אשאל את חברי "מי זאת הייתה?"

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

15. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    ג'ק-תצטט את התגובות
    "זה מחנה החצויים" אומר לך הילד

Spoiler ספוילר

עמוד 8 מתוך 24 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •