Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. מייסד האתר והפורום
    [YOUTUBE]imc46X_kSWk[/YOUTUBE]
    אני מבצע שיר מרגש.
    השיר נכתב ע"י נתן יונתן לזכר אחיו שנהרג ביום הראשון של מלחמת יום הכיפורים.

2. משתמש מנוסה
    שם: רן
    יפה מאוד! אתה שר מקסים! יש לך קול מאוד יפה, אתה שר ברור, מביע רגש טוב. אתה הקלטת את זה באולפן? זה תחביב או ממש מקצוע?
    דבר אחד לגבי השירה חשוב לי להדגיש: הבעת רגש זה הדבר שהופך זמר טוב למעולה. תפתח את זה, אפילו עוד יותר. כל הכבוד!
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

3. מייסד האתר והפורום
    אני שר ב'אולפן ביתי' שקניתי לעצמי בבית.
    וזה תחביב נטו. אני בקושי שר לפני אנשים וגם אם אני שר לפני אנשים זה ממש מצומצם ואני מאוד מתרגש ולכן אני שר פחות טוב אז זה די מונע ממני להפוך את זה למקצוע. לא שאני בונה על זה למקצוע.

4. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    אדוני היקר, אם בעוד 5 שנים אני לא רואה אותך מופיע על במה מוקף במעריצות ובמעריצים, אז מה אני אגיד לך, בזבזת את הכישרון שלך
    עלה והצלח!
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני שר ב'אולפן ביתי' שקניתי לעצמי בבית.
    וזה תחביב נטו. אני בקושי שר לפני אנשים וגם אם אני שר לפני אנשים זה ממש מצומצם ואני מאוד מתרגש ולכן אני שר פחות טוב אז זה די מונע ממני להפוך את זה למקצוע. לא שאני בונה על זה למקצוע.
    טוב, אם תתחיל לשיר מול אנשים, אתה תתחיל להתרגל. אני מנגן אז בהתחלה הייתי מאוד מתרגש ועכשיו פחות, כמעט ולא. אני בטוח שאנשים, במיוחד חברים, משפחה, ישמחו לשמוע אותך שר. עוד שאלה: היית בשיעורי פיתוח קול?

Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

6. מייסד האתר והפורום
    לא הייתי בשום שיעורי פיתוח קול..
    אגב, שרתי אתמול לפני משו כמו 20 אנשים ובקושי יכולתי לשיר מהתרגשות... צריך להתרגל, שמתי לב להבדל אחרי ששרתי גם היום לפני אנשים... אחרי 10 פעמים כאלה ואני משער שאוכל לשיר יותר טוב לפני אנשים.

7. משתמש מנוסה
    כן, תתחיל לשיר מול אנשים ולאט לאט תתרגל. אם אתה רוצה, הדבר שהכי עזר לי להפסיק להתרגש זה: אנשים לא באים כדי לחפש טעיות או זיופים. הם באים להינות. וגם אם תטעה, לאף אחד זה לא איכפת יותר מידי,חוץ מזה, 3/4 מהאנשים בכלל לא ישימו לב.

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

8. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ace Ventura צפה בהודעה
    כן, תתחיל לשיר מול אנשים ולאט לאט תתרגל. אם אתה רוצה, הדבר שהכי עזר לי להפסיק להתרגש זה: אנשים לא באים כדי לחפש טעיות או זיופים. הם באים להינות. וגם אם תטעה, לאף אחד זה לא איכפת יותר מידי,חוץ מזה, 3/4 מהאנשים בכלל לא ישימו לב.
    אבל אני מרגיש שפיזית אני לא יכול. כאילו יש מחסום של טון מסויים או סלסול מסויים שאני לא יכול לעשות, אז אני פשוט לא לוקח את הסיכון הזה של לנסות את זה בכלל. וכשאני מנסה זה פשוט לא הולך טוב כי באמת יש מחסום פיזי שבא מהתרגשות.
    זה יותר מסתם רעידות בקול של התרגשות.

חח מה אני פורק עליך את זה.

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אבל אני מרגיש שפיזית אני לא יכול. כאילו יש מחסום של טון מסויים או סלסול מסויים שאני לא יכול לעשות, אז אני פשוט לא לוקח את הסיכון הזה של לנסות את זה בכלל. וכשאני מנסה זה פשוט לא הולך טוב כי באמת יש מחסום פיזי שבא מהתרגשות.
    זה יותר מסתם רעידות בקול של התרגשות.

חח מה אני פורק עליך את זה.
    באמת שאני יודע על מה אתה מדבר. זה קרה גם לי. (בנגינה אין סלסולים אבל דברים דומים). תתרכז בשירה, תנסה לא לחשוב על זה שאתה מופיע. תרגע, כי לא קרה כלום והכי חשוב תהנה, ואז לא תחשוב על זה שאתה מופיע בכלל.ושוב כמו שאמרת, תופיע עוד.
    חח תרגיש חופשי לפרוק, לדעתי אתה חייב להופיע מול אנשים(לפחות חברים, משפחה), אחרת הם מפספסים הרבה.

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

10. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ace Ventura צפה בהודעה
    באמת שאני יודע על מה אתה מדבר. זה קרה גם לי. (בנגינה אין סלסולים אבל דברים דומים). תתרכז בשירה, תנסה לא לחשוב על זה שאתה מופיע. תרגע, כי לא קרה כלום והכי חשוב תהנה, ואז לא תחשוב על זה שאתה מופיע בכלל.ושוב כמו שאמרת, תופיע עוד.
    חח תרגיש חופשי לפרוק, לדעתי אתה חייב להופיע מול אנשים(לפחות חברים, משפחה), אחרת הם מפספסים הרבה.
    טוב. זה פחות או יותר מה שהתחלתי לעשות. אבל תודה על התגובות.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אני יגיד לך את זה ככה, לא הרבה יודעים את זה כאן (בעצם רק אחד כאן יודע) נכנסתי להרכב של להקה. ואני מופיע בתור זמר (וגיטרה אקוסטית לפעמים, לא תמיד צריך לכל השירים)

שמע עלינו להופיע כמה פעמים, בעיקר בבר מסויים. אני פשוט מדמיין את עצמי בחדר שר לעצמי. אני מדמיין את זה עד שאני מרגיש שזה באמת ככה!
    ואז אני לא מתרגש, אני רואה קהל, רואה אנשים.. אבל מרגיש בחדר שלי לעצמי הכי נוח וטוב שיש.
    נסה גם לדמיין שאתה אם עצמך באולפן הקלטות שלך, חפש במוח את המקום הקטן והנוח שלך ותשקע בוא.
    אני חושב שזה יעבוד... לי זה עוזר.

אגב אני עוקב כאן אחריי פרסומים שלך ואני רוצה להגיד שיש כאן שיפור מהקודם ששמעתי שהוא הקסם השחור.
    שרת נקי, יפה, לא עלית יותר מידי, סלסלת כמו שצריך.

אם תוכל אני רוצה לשמוע אותך שר את "ניצחת איתי הכל" של עמיר בניון או "צליל מיתר" של אייל גולן, שני שירים שאני מאוד אוהב!

מעניין אותי גם לראות איך תתמודד איתם.

.

12. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    פשייי רותם הפצצת,יש לך קול באמת שאתה יכול לצאת בקריירת מוזיקה מוצלחת

And If You Don't Know, Now You Know

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •