"אני מקווה רק שהוא לא יצא מהארון ויתאהב בי.." אלחש לספארק בנימה צינית.AmitBuscus
*מחשבה זה ככה ' דיבור זה ככה ",הבנת?
ספארק מחייך אליך ולוחש לך:"אני יודע שאתה מעדיף שהנערה הזו שהתאהבה באחי הגדול תהיה השותפה שלך,אבל ככה זה עם אח שלי,כול אהבה חדשה אצלו זה בערך שבוע-שבועיים,אחרי זה הוא מוצא מישהי אחרת,הוא לא פגש באמת את האהבה של החיים שלו,והוא פשוט מחפש אותה".
NYO HO HO BITCH
AmitBuscus
ספארק אומר לך:"לא,סטורם הוא לא כזה,היו לו עשרים חברות בשנה האחרונה,הם נשארו שבורות לב אחרי שנפרד מהן,לפי מה ששמעתי אחת אפילו התאבדה אחרי שעזב אותה,יש לו השפעה עליהן,אסור שתיתן להלנה ללכת איתו,אם היא תהיה האחת בשבילו,הוא לא יעזוב אותה,אם היא לא האחת בשבילו,הוא ישאיר אותה שבורת לב ואפילו היא תתאבד בגללו".
Gold.N.Ace
אתה רץ לכיוון הבית של הדוג'ו,אתה רואה את סטן נמצא ליד הדלת,נראה שהוא חסר הכרה\,אתה רואה שהוא שוטט דם,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"תזהיר את המאסטר,הצללים באים,הם רוצים לחסל אתכם,אני כבר מחוץ למשחק,על תצא אתה!" אתה רואה שעיניו נעצמות,פניו מחווירות,אתה מבין שהוא גוסס לך מול העיניים!
Scizor-X
*על פתיחת ע''מ 10 אתה מקבל נקודת ניסיון אחת.
אתה שומע קול צעיר שאומר לך:"נהר הלבה חייב לזרום,אחרת הוא יעלה על גדותיו ויציב את הכפר שלנו,המבנים שלנו עשויים מסלעי מגמה אבל לבה מותכת חיה זה מסוכן אפילו בשביל מכשף האש החזק ביותר,רק שליט הלהבה יכול לגעת בזה בלי להרגיש כלום".
Tigraro
אתה מסתובב,אתה רואה נער מבוגר ממך בשלוש-ארבע שנים,דומה מאוד לקלואי אתה מבין שיש בהם קשר משפחתי,הדמות אומרת לך:"אני הנכד של הסנסיי,ואני גם סומנתי על ידי טייפון בתור..."הסנסיי אומר בזריזות:"לואי תשתוק!".
"אין לי איך לשכנע אותה שלא להיות איתו.בכל מקרה בוא נתרכז באימונים, זה יוציא אותנו מזה.." אומר לספארק.AmitBuscus
ספארק אומר לך:"לא,סטורם הוא לא כזה,היו לו עשרים חברות בשנה האחרונה,הם נשארו שבורות לב אחרי שנפרד מהן,לפי מה ששמעתי אחת אפילו התאבדה אחרי שעזב אותה,יש לו השפעה עליהן,אסור שתיתן להלנה ללכת איתו,אם היא תהיה האחת בשבילו,הוא לא יעזוב אותה,אם היא לא האחת בשבילו,הוא ישאיר אותה שבורת לב ואפילו היא תתאבד בגללו".
NYO HO HO BITCH
"סטן! תישאר איתי, סטן!"אצעק ואוסיף "אני לא אשאיר אותך כאן לבד! אתה בא איתי!" ארים את סטן ואשים אותו על גבי בעודי נכנס לדוג'ו לחפש את הסנסיי שיעזור לסטן ולהזהיר אותו מפני הצללים. 'אז החיזיון באמת התקיים... אבל למה זה קרה?! מי החליט שזה יקרה?!' אחשוב לעצמי בכעס ואצעק "סנסיי!!".
AmitBuscus
הסנסיי מסתכל עליכם:"יופי,סיימתם לדבר ספארק והשני הגיע הזמן,המשימה שלכם היא זו" הוא לוחץ על כפתור נסתר בקיר,אתה וספארק נופלים לתוך מין מבוך,אתה שומע שאגות לא טבעיות,ספארק אומר לך:"המבחן הראשון,מבוך החשמל,יש פה שלושה סוגים של מפלצות,כימרה,ספינקס והידרה,אנחנו צריכים להביא שערה של כימרה,ציפורן של ספינקס ונוצת זנב של הידרה".
Gold.N.Ace
אתה רואה את הסנסיי יושב במבט מושפל,הוא אומר:"זו אשמתי,המסומן מת,אני שלחתי אותו אל מותו,דמיון [Demion] חיסל אותו,אות המים שלהם,גם אות האופל,הם צריכים את אותו האבן,אות האש,אות הרוח ואות החשמל,אם הם ישיגו אותם העולם יבוא אל קיצו,אסור שזה יקרה".
Tigraro
לואי לא עונה לך,הוא חוזר לחדר הנסתר שממנו צץ,אתה רואה שהתאומים שותקים,וכמוהם גם קלואי והסנסיי,אחריי כמה דקות הסנסיי אומר:"איפה הייתי?אהה נזכרתי,תביסו את טייפון תפתחו את השער לממלכת הכאוס של השמיים,תמצאו את המאסטר העליון,סיקלון,הוא יעביר אתכם אימונים מתקדמים ואחרי זה תצאו להשמיד את המכשף האפל".
Scizor-X
הנער אומר לך:"כן,תקרא מהר למאסטר" אתה רץ אל המאסטר במהירות,אך אתה רואה שהוא אינו שם,אתה יוצא החוצה ורואה שחצי מהעיר הולכת וקרבת אל קיצה בגלל נהר האש.
"סנסיי! צא מי זה! אנחנו צריכים לעזור עכשיו לסטן!" אצעק אל עבר הסנסיי. אחפש מקום להניח את סטן ואומר" סנסיי תטפל בו זה הדבר הכי חשוב בנתיים, הוא גוסס אז בוא נעשה כל מה שאנחנו יכולים כדי להציל אותו! ד"א ראית את סיידי היא חזרה כבר?". 'אני מקווה שלא קרה לה כלום' אחשוב לעצמי ואומר לסנסיי "סנסיי, ברגע שנציל את סטן ונדע שסיידי בסדר אני רוצה לעזור לך ולמסדר השבעה להילחם נגד כוחות האופל! הם לא ינצחו! אף פעם!"
"טוב, קדימה בוא." אומר לספארק ואלך איתו "דרך אגב,קוראים לי טובי."AmitBuscus
הסנסיי מסתכל עליכם:"יופי,סיימתם לדבר ספארק והשני הגיע הזמן,המשימה שלכם היא זו" הוא לוחץ על כפתור נסתר בקיר,אתה וספארק נופלים לתוך מין מבוך,אתה שומע שאגות לא טבעיות,ספארק אומר לך:"המבחן הראשון,מבוך החשמל,יש פה שלושה סוגים של מפלצות,כימרה,ספינקס והידרה,אנחנו צריכים להביא שערה של כימרה,ציפורן של ספינקס ונוצת זנב של הידרה".
NYO HO HO BITCH
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
טופס ריק:
שם משתמש-shacharmor
שם במשחק-.shacharmor
גיל במשחק-20
סוג מכשף-טבע
חפיסה-3 קלפי יסודות+ 5 קלפי לכידה.
כסף-500
רמת קסם-1
הערות: אין
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)