Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 16 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 239
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    AmitBuscus
    ספארק אומר לך:"אוקיי טובי,את שערת הכימרה אני אשיג,את שיער הספינקס אתה תשיג,אחרי זה נחפש זה את זה ונצא שנינו לצוד את ההידרה" אתה הולך לכיוון אחד וספארק לכיוון השני,אתה שומע אותו אומר לך:"יש עוד סוגים של מפלצות אבל המשימה קשורה לשלושת המפלצות שציינתי",אתה רואה סוג של זומבי עשוי ברקים מתקרב אליך באיטיות רבה במיוחד.

Gold.N.Ace
    אתה שומע את הסנסיי אומר:"סטן אבוד,גולד,סיידי מודעת למצב,היא חוזרת לפה במהירות האפשרית,סטן מת,אבל הנשמה שלו עדיין קיימת במישור החיים הזה,בשביל להשיג את נשמתו של סטן צריך להגן על גופתו,אסור שהגופה תהפוך לשלד,זאת אומרת שיש לך חודש בערך להשיג את הנשמה שלו,לך אל המדבר,תלך עם האופק,בשלב מסוים אתה תתחיל לראות נשמות,חפש את הנשמה של סטן,בהצלחה".

Scizor-X
    אתה שולף את קלף השליטה בלהבות ובאש אך הלבה חזקה מדי בשבילך,אתה רואה יצור מוזר מאוד מתקרב אל הלבה וקופץ לתוך האש,אתה רואה שהלבה מפסיקה לזרום והופכת להיות סוג של מפלצת חיה,הדמות אומרת:"אנשי כפר הלהבות,זה אני מגמיוס,ירדתי מהר הגעש פעם ראשונה אליכם זה מאות שנים,רובכם שמעו אליי אגדות,אך רק אחד באמת ראה אותי לפני היום,זה המסומן,המסומן הוא זה שידריך אתכם נגד המכשף האפל,בהצלחה" הדמות מחזירה את הלבה לנהר ונעלמת.

Tigraro
    אתה רואה את קלואי טיפה מוטרדת,אתה רואה אותה מציירת סימן שדומה לסופה על נייר מגילות חום עתיק,אתה רואה שהיא עושה את זה בלי לשים לב,אתה מסתכל על הסימן המצויר ומרגיש כאב חד בכף היד השמאלית שלך,אתה מסתכל על כף היד ואתה רואה סימן כמו שמצויר על הדף מסומן לך על היד.

Machine-X
    בן דודך הרחוק,המאסטר מחזיר את הגולם שלו ואומר לך:"הגולם שלי היה מנצח את שלך,זה בגלל אבן הספיר,היא מעניקה כוחות על טבעיים ליצורים כאלה,באיזשהו שלב כוח האבן היה משתלט ומחסל את שלך בקלות רבה,צאצאיי איימוס ניחנו בחוכמה,סטנד בכוח ושל כריס את האומץ".

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    AmitBuscus
    ספארק אומר לך:"אוקיי טובי,את שערת הכימרה אני אשיג,את שיער הספינקס אתה תשיג,אחרי זה נחפש זה את זה ונצא שנינו לצוד את ההידרה" אתה הולך לכיוון אחד וספארק לכיוון השני,אתה שומע אותו אומר לך:"יש עוד סוגים של מפלצות אבל המשימה קשורה לשלושת המפלצות שציינתי",אתה רואה סוג של זומבי עשוי ברקים מתקרב אליך באיטיות רבה במיוחד.
    "אוקיי, זמן לנסות לעשות משהו.." אומר ואוציא קלף מהחפיסה שלי, בתקווה שיהיה קסם טוב.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Horus צפה בהודעה
    Gold.N.Ace
    אתה שומע את הסנסיי אומר:"סטן אבוד,גולד,סיידי מודעת למצב,היא חוזרת לפה במהירות האפשרית,סטן מת,אבל הנשמה שלו עדיין קיימת במישור החיים הזה,בשביל להשיג את נשמתו של סטן צריך להגן על גופתו,אסור שהגופה תהפוך לשלד,זאת אומרת שיש לך חודש בערך להשיג את הנשמה שלו,לך אל המדבר,תלך עם האופק,בשלב מסוים אתה תתחיל לראות נשמות,חפש את הנשמה של סטן,בהצלחה".
    "איזה מזל חשבתי שהוא אבוד!" אומר לסנסיי בעודי מעלה חיוך על פני. אצא לכיוון המדבר כשאני עוקב אחרי האופק ובדרכי אחשוב 'יש לי דז'וו... זה כמו המשימה עם האבן, איך אני אמצע נשמה במדבר?! זה כמו למצוא מחט בערמת שחט... אבל כדי שאתחיל לחשוב חיובי!', "כן... אני אמצא אותך סטן! גם אם זה הדבר האחרון שאעשה!' אצעק בקול ואפתח בריצה לכיוון המדבר.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    AmitBuscus
    אתה שולף קלף,אתה רואה שזהו כדור חשמלי,אתה יורה אותו לכיוון זומבי החשמל אך הוא מצליח להתחמק,אתה קול מתכת נשלפת,הבהוב מהיר באוויר,הזומבי נחתך,מאחוריו עומד איש מסתורי שנעלם אחרי ההתקפה שלו.

Gold.N.Ace
    אתה רץ לכיוון המדבר ואתה נתקל בסיידי,סיידי אומרת לך:"שמעתי מה קרה,חייבים ללכת למדבר הנשמות!אני כמעט הלכתי לשם,ראיתי את המקום הזה,אסור שסטן יעלם לתוך החלל הזה,תוך חמישים שעות מזמן המוות הנשמה נעלמת ועוברת לעולם הנצח.

5. משתמש מנוסה
    Gold.N.Ace
    אתה רץ לכיוון המדבר ואתה נתקל בסיידי,סיידי אומרת לך:"שמעתי מה קרה,חייבים ללכת למדבר הנשמות!אני כמעט הלכתי לשם,ראיתי את המקום הזה,אסור שסטן יעלם לתוך החלל הזה,תוך חמישים שעות מזמן המוות הנשמה נעלמת ועוברת לעולם הנצח.
    "מה?! חמישים שעות והוא נעלם?! למה הסנסיי לא אמר לי את זה?!... טוב לא חשוב בואי נמהר סיידי, אנחנו חייבים להציל אותו! אני הבטחתי לו ולעצמי שאני יציל אותו גם אם זה הדבר האחרון שאעשה!" אומר לסיידי ואחשוב '50 שעות זה לא הרבה זמן אנחנו באמת חייבים למהר, אבל איך נמצא את הנשמה שלו?! לעזאזל!'

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    AmitBuscus

Gold.N.Ace

Scizor-X
    אתה שולף את קלף השליטה בלהבות ובאש אך הלבה חזקה מדי בשבילך,אתה רואה יצור מוזר מאוד מתקרב אל הלבה וקופץ לתוך האש,אתה רואה שהלבה מפסיקה לזרום והופכת להיות סוג של מפלצת חיה,הדמות אומרת:"אנשי כפר הלהבות,זה אני מגמיוס,ירדתי מהר הגעש פעם ראשונה אליכם זה מאות שנים,רובכם שמעו אליי אגדות,אך רק אחד באמת ראה אותי לפני היום,זה המסומן,המסומן הוא זה שידריך אתכם נגד המכשף האפל,בהצלחה" הדמות מחזירה את הלבה לנהר ונעלמת.

Tigraro
    אתה רואה את קלואי טיפה מוטרדת,אתה רואה אותה מציירת סימן שדומה לסופה על נייר מגילות חום עתיק,אתה רואה שהיא עושה את זה בלי לשים לב,אתה מסתכל על הסימן המצויר ומרגיש כאב חד בכף היד השמאלית שלך,אתה מסתכל על כף היד ואתה רואה סימן כמו שמצויר על הדף מסומן לך על היד.

Machine-X
    בן דודך הרחוק,המאסטר מחזיר את הגולם שלו ואומר לך:"הגולם שלי היה מנצח את שלך,זה בגלל אבן הספיר,היא מעניקה כוחות על טבעיים ליצורים כאלה,באיזשהו שלב כוח האבן היה משתלט ומחסל את שלך בקלות רבה,צאצאיי איימוס ניחנו בחוכמה,סטנד בכוח ושל כריס את האומץ".
    "מה זה היה?" אשאל בהתפעה את אנשי הכפר

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    AmitBuscus
    אתה שולף קלף,אתה רואה שזהו כדור חשמלי,אתה יורה אותו לכיוון זומבי החשמל אך הוא מצליח להתחמק,אתה שומע קול מתכת נשלפת,הבהוב מהיר באוויר,הזומבי נחתך,מאחוריו עומד איש מסתורי שנעלם אחרי ההתקפה שלו.
    *יש לי רעיון יותר טוב לקסם נגד זומבים-צמחים חשמליים! XD
    "מי אתה אחי?תודה על כך שהצלת אותי!" אומר לאיש ואנסה לבדוק איפה הוא.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    AmitBuscus
    *XD מת על המשחק הזה.
    אתה לא מצליח לראות אף בן אדם נוסף חוץ ממך,אתה רואה סוג של אבק בצבע צהוב בוהק,האבק מסתחרר ויוצר סוג של שד חולות צהוב עשוי ברקים,אתה שומע קול בראש שלך,קול אחר שאומר:"זה שד עשוי חול אבל הוא עדיין שייך לטבע הברק".

Gold.N.Ace
    סיידי אומרת לך:"אני לא יודעת איך נמצא אותו אבל כדאי מאוד שנמצא אותו במהירות רבה!"היא מזמנת שתי ציפורים עשויות קרח,היא עולה על אחת היא מסמנת לך לעלות על השנייה,במהירות רבה אתם מגיעים לתוך מדבר,אתה רואה שני תולעי אדמה ענקיות יוצאות מהאדמה והן נראות צמאות לדם.

Scizor-X
    אתה שומע קול סהרורי שאומר לך:"זה האדון של האש,המאסטר של הלבה,הלורד של הלהבות והמלך של כול מה שבוער,מגמיוס" אתה מסתובב ורואה נערה בגילך בעלת עיניים חומות כמו דבש,ושיער כתום-אדום שדומה ללהבה.

9. היכל התהילה
    Tigraro
    "מה זה!?" אבהל ואקפוץ לאוויר, אראה לקלואי את הסימן במתח "איך הסימן הזה הופיע לי על היד?"

10. משתמש מנוסה
    Tigraro
    הסנסיי מסתכל לך על היד,ומלמל לעצמו משהו לא ברור,אתה רואה שלואי,אחיה של קלואי יוצא מהדלת המסתובבת ואומר:"מה שמעתי על...מה לעזאזל יש לך על היד!" אתה מראה לו את הסימן שלך והוא מראה לך סימן זהה על אותה היד,הסנסיי אומר:"הנבואה לא דיברה על שני מסומנים".

11. היכל התהילה
    Tigraro
    הסנסיי מסתכל לך על היד,ומלמל לעצמו משהו לא ברור,אתה רואה שלואי,אחיה של קלואי יוצא מהדלת המסתובבת ואומר:"מה שמעתי על...מה לעזאזל יש לך על היד!" אתה מראה לו את הסימן שלך והוא מראה לך סימן זהה על אותה היד,הסנסיי אומר:"הנבואה לא דיברה על שני מסומנים".
    "איזו נבואה?" אשאל בזלזול "זה הדבר הזה שאתם לא מוכנים להגיד לי אה?"
    "תסבירו" אבקש.

12. משתמש מנוסה
    Gold.N.Ace
    סיידי אומרת לך:"אני לא יודעת איך נמצא אותו אבל כדאי מאוד שנמצא אותו במהירות רבה!"היא מזמנת שתי ציפורים עשויות קרח,היא עולה על אחת היא מסמנת לך לעלות על השנייה,במהירות רבה אתם מגיעים לתוך מדבר,אתה רואה שני תולעי אדמה ענקיות יוצאות מהאדמה והן נראות צמאות לדם.
    "ציפור מקרח?! וואי נדיר ביותר! אחר שנימצא את סטן תגידי לי איך עשית את זה! " אומר לה בעודי נהנה לרכוב על הציפור. לפתע אראה שני תולעי אדמה ענקיות והן נראות צמאות לדם, " תני לי לטפל בזה" אומר לסיידי בביטחון ואשלוף שני קלפים מהחפיסה.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    AmitBuscus
    *XD מת על המשחק הזה.
    אתה לא מצליח לראות אף בן אדם נוסף חוץ ממך,אתה רואה סוג של אבק בצבע צהוב בוהק,האבק מסתחרר ויוצר סוג של שד חולות צהוב עשוי ברקים,אתה שומע קול בראש שלך,קול אחר שאומר:"זה שד עשוי חול אבל הוא עדיין שייך לטבע הברק".

Gold.N.Ace

Scizor-X
    אתה שומע קול סהרורי שאומר לך:"זה האדון של האש,המאסטר של הלבה,הלורד של הלהבות והמלך של כול מה שבוער,מגמיוס" אתה מסתובב ורואה נערה בגילך בעלת עיניים חומות כמו דבש,ושיער כתום-אדום שדומה ללהבה.
    "ולמה הוא התכוון בדבריו?" אשאל את הנערה.

14. משתמש מנוסה
    Gold.N.Ace
    אתה שולף את "סילון מים" ואת "שליטה במים" ויוצר מחדש את שד המים שלך,השד נחלש בגלל האקלים החם והמדברי ששורר במדבר נטול הקסם הזה,למרות החולשה השד מצליח להוריד בקלות רבה את אחד התולעים למתחת לאדמה,השני נעלם מפני השטח".

Scizor-X
    הנערה אומרת:"הוא מתכוון לזה שהקרב האחרון הולך ומתקרב,יומו של המסומן,של מיועד האש האגדי קרב,היום שהוא יעלה ויהיה ידוע בכול הממלכה ובאותו יום,המכשף האפל הנורא ימות סופסוף".

Tigraro
    אתה שומע את אחד התאומים מלמל לאחיו:"כמה מעט הוא יודע הילד הזה,לא יודע מי זה טייפון,לא ראה חותם בחיים שלו,לא שמע על הנבואה,מאיפה הביאו את המכשף הזה?"קלואי מתעלמת מדבריו של התאום הראשון ואומרת לך:"יחד עם שליטי המימד וצבאם הולכים שישה מסומנים,המסומנים יכולים לקבל את הכוח של השליט ולהתמזג איתו".

15. משתמש מנוסה
    Gold.N.Ace
    אתה שולף את "סילון מים" ואת "שליטה במים" ויוצר מחדש את שד המים שלך,השד נחלש בגלל האקלים החם והמדברי ששורר במדבר נטול הקסם הזה,למרות החולשה השד מצליח להוריד בקלות רבה את אחד התולעים למתחת לאדמה,השני נעלם מפני השטח".

Scizor-X
    הנערה אומרת:"הוא מתכוון לזה שהקרב האחרון הולך ומתקרב,יומו של המסומן,של מיועד האש האגדי קרב,היום שהוא יעלה ויהיה ידוע בכול הממלכה ובאותו יום,המכשף האפל הנורא ימות סופסוף".

Tigraro
    אתה שומע את אחד התאומים מלמל לאחיו:"כמה מעט הוא יודע הילד הזה,לא יודע מי זה טייפון,לא ראה חותם בחיים שלו,לא שמע על הנבואה,מאיפה הביאו את המכשף הזה?"קלואי מתעלמת מדבריו של התאום הראשון ואומרת לך:"יחד עם שליטי המימד וצבאם הולכים שישה מסומנים,המסומנים יכולים לקבל את הכוח של השליט ולהתמזג איתו".
    "ומי זה המסומן הזה?" אשאל ואתעצבן שהנערה לו מסבירה לי מיד ואני צריך לשאול אותה דברים כל הסמן.

עמוד 11 מתוך 16 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •