פורסם במקור על ידי
Horus
AmitBuscus
ספארק אומר לך:"אוקיי טובי,את שערת הכימרה אני אשיג,את שיער הספינקס אתה תשיג,אחרי זה נחפש זה את זה ונצא שנינו לצוד את ההידרה" אתה הולך לכיוון אחד וספארק לכיוון השני,אתה שומע אותו אומר לך:"יש עוד סוגים של מפלצות אבל המשימה קשורה לשלושת המפלצות שציינתי",אתה רואה סוג של זומבי עשוי ברקים מתקרב אליך באיטיות רבה במיוחד.
Gold.N.Ace
אתה שומע את הסנסיי אומר:"סטן אבוד,גולד,סיידי מודעת למצב,היא חוזרת לפה במהירות האפשרית,סטן מת,אבל הנשמה שלו עדיין קיימת במישור החיים הזה,בשביל להשיג את נשמתו של סטן צריך להגן על גופתו,אסור שהגופה תהפוך לשלד,זאת אומרת שיש לך חודש בערך להשיג את הנשמה שלו,לך אל המדבר,תלך עם האופק,בשלב מסוים אתה תתחיל לראות נשמות,חפש את הנשמה של סטן,בהצלחה".
Scizor-X
אתה שולף את קלף השליטה בלהבות ובאש אך הלבה חזקה מדי בשבילך,אתה רואה יצור מוזר מאוד מתקרב אל הלבה וקופץ לתוך האש,אתה רואה שהלבה מפסיקה לזרום והופכת להיות סוג של מפלצת חיה,הדמות אומרת:"אנשי כפר הלהבות,זה אני מגמיוס,ירדתי מהר הגעש פעם ראשונה אליכם זה מאות שנים,רובכם שמעו אליי אגדות,אך רק אחד באמת ראה אותי לפני היום,זה המסומן,המסומן הוא זה שידריך אתכם נגד המכשף האפל,בהצלחה" הדמות מחזירה את הלבה לנהר ונעלמת.
Tigraro
אתה רואה את קלואי טיפה מוטרדת,אתה רואה אותה מציירת סימן שדומה לסופה על נייר מגילות חום עתיק,אתה רואה שהיא עושה את זה בלי לשים לב,אתה מסתכל על הסימן המצויר ומרגיש כאב חד בכף היד השמאלית שלך,אתה מסתכל על כף היד ואתה רואה סימן כמו שמצויר על הדף מסומן לך על היד.
Machine-X
בן דודך הרחוק,המאסטר מחזיר את הגולם שלו ואומר לך:"הגולם שלי היה מנצח את שלך,זה בגלל אבן הספיר,היא מעניקה כוחות על טבעיים ליצורים כאלה,באיזשהו שלב כוח האבן היה משתלט ומחסל את שלך בקלות רבה,צאצאיי איימוס ניחנו בחוכמה,סטנד בכוח ושל כריס את האומץ".