Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 16 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 239
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    AmitBuscus
    *XD מת על המשחק הזה.
    אתה לא מצליח לראות אף בן אדם נוסף חוץ ממך,אתה רואה סוג של אבק בצבע צהוב בוהק,האבק מסתחרר ויוצר סוג של שד חולות צהוב עשוי ברקים,אתה שומע קול בראש שלך,קול אחר שאומר:"זה שד עשוי חול אבל הוא עדיין שייך לטבע הברק".
    *בן דוד שלי מכור למשחק והוא כל הזמן גונב לי את האייפון(והוא בן 21!)
    "מה זה לעזאזל החרא הזה?" אומר "טוב, נגד חשמל משתמשים בחשמל." ואוציא קלף מהחפיסה שלי, בתקווה שיהיה קסם טוב.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Horus צפה בהודעה
    Gold.N.Ace
    אתה שולף את "סילון מים" ואת "שליטה במים" ויוצר מחדש את שד המים שלך,השד נחלש בגלל האקלים החם והמדברי ששורר במדבר נטול הקסם הזה,למרות החולשה השד מצליח להוריד בקלות רבה את אחד התולעים למתחת לאדמה,השני נעלם מפני השטח".
    "מצויין ג'ינבי! תחזור" אומר לשד המים ששמו ג'ינבי. "טיפלתי בהם סיידי אפשר להמשיך להתקדם לבנתיים לכיוון הרוח של סטן, אני מקווה שנספיק למצוא אותו בזמן...." אומר לסיידי בעודי מחזיק את השפה התחתונה עם שיניי מלחץ. 'הכוחות שלי נחלשים פה בגלל החום הלא יאומן הזה...אני צריך למצוא דרך להשתמש בכוחותי ללא הפרעה מהאקלים הסובבים אותנו פה.' אחשוב לעצמי.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. היכל התהילה
    אתה שומע את אחד התאומים מלמל לאחיו:"כמה מעט הוא יודע הילד הזה,לא יודע מי זה טייפון,לא ראה חותם בחיים שלו,לא שמע על הנבואה,מאיפה הביאו את המכשף הזה?"קלואי מתעלמת מדבריו של התאום הראשון ואומרת לך:"יחד עם שליטי המימד וצבאם הולכים שישה מסומנים,המסומנים יכולים לקבל את הכוח של השליט ולהתמזג איתו".
    ״אההה״ אביט בה בהלם, לא מבין איך נפל בגורלי להיות מסומן. 'זה לא יכול להיות! אני חושב שאני יכול לסמוך עליה, אבל למה שמתי לב לזה רק עכשיו?!' אחשוב 'זה ממש מוזר, אבל כדאי שאני אתעשת ואהיה תמים אם אני רוצה שיכבדו אותי כאן'. ''בסדר, הבנתי'' אגיד לבסוף, ללא כל שאלה נוספת.

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    AmitBuscus
    *נראה לי נהייתי פסיכולוג המשפחה של הפורום כולם מדברים איתי על הבעיות שיש לו עם המשפחה שלו XD
    אתה שולף קלף את יורה סילון חשמלי,אתה רואה ששד החול-חשמל הופך להיות קלף,הקלף מתעופף באוויר וממשיך לבד במבוך,אתה שומע את הקול אומר לך:"אני מצטער שנכנסתי למוח שלך בלי רשות אבל אני חייב גוף מארח".

Gold.N.Ace
    סיידי אומרת לך:"לא רוח,אנחנו מחפשים את הנשמה שלו,הרוח שלו זה תוצר של הגוף אחרי שהנשמה והגוף נהרסים לעד ולנשמה יש משימה לא פתורה,כמו שלי הייתה משימה לא פתורה" אתה באמת נזכר שסיידי הייתה במשך 10 שנים ארוכות רוח רפאים.

Scizor-X
    הילדה אומרת:"לא יודעים,אבל המסומן יודע שהוא מסומן",הנערה ממשיכה בדרכה,אתה רואה סוג של שד אש עם שלושה קווי אש שמקיפים אותו מתקדם לכיוונך,אתה רואה שידו הימנית הופכת להיות חרב עשויה להבות וידו השמאלית הופכת להיות מגן עשוי להבות.

Tigraro
    הסנסיי אומר לך:"להיות מסומן זה מולד אבל הסימן מגיע בשלב מסוים של החיים,ואם אתה מסומן וגם לואי מסומן,יש שני נבחרים" אתה רואה סוג של נשר אך הנשר הופך במהירות לבן אדם,אתה רואה גבר בן עשרים וחמש בערך,בעל עיניי נשר כחולות ודקות,שערו חום כמו הנוצות של הנשר שנכנס לפה,אתה רואה שיש לו אף טיפה נשרי וציפורניו חדות מאוד,אתה מבין שהנשר שנכנס לפה הוא בעצם האיש הזה!
    *קיבלתי השראה מהמ''ת והשרשור של אנימלנד שלך ושלי.

5. היכל התהילה
    Tigraro
    הסנסיי אומר לך:"להיות מסומן זה מולד אבל הסימן מגיע בשלב מסוים של החיים,ואם אתה מסומן וגם לואי מסומן,יש שני נבחרים" אתה רואה סוג של נשר אך הנשר הופך במהירות לבן אדם,אתה רואה גבר בן עשרים וחמש בערך,בעל עיניי נשר כחולות ודקות,שערו חום כמו הנוצות של הנשר שנכנס לפה,אתה רואה שיש לו אף טיפה נשרי וציפורניו חדות מאוד,אתה מבין שהנשר שנכנס לפה הוא בעצם האיש הזה!
    *קיבלתי השראה מהמ''ת והשרשור של אנימלנד שלך ושלי.
    "מה זה אומר שאני נבחר?!" אשאל בחשש "זה טוב או רע? מה זה משנה בכלל מי נבחר?!"

6. משתמש מנוסה
    Gold.N.Ace
    סיידי אומרת לך:"לא רוח,אנחנו מחפשים את הנשמה שלו,הרוח שלו זה תוצר של הגוף אחרי שהנשמה והגוף נהרסים לעד ולנשמה יש משימה לא פתורה,כמו שלי הייתה משימה לא פתורה" אתה באמת נזכר שסיידי הייתה במשך 10 שנים ארוכות רוח רפאים.
    'נכון אני באמת נזכר עכשיו.. כשראיתי אותה היא הייתה רוח.' אחשוב לעצמי ואשאל את סיידי "רגע סיידי, אם את היית רוח אז הגוף והנשמה שלך היו אמורים לההרס... אז איך את פה איתי עכשיו?"

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. NYO HO HO
    AmitBuscus
    *נראה לי נהייתי פסיכולוג המשפחה של הפורום כולם מדברים איתי על הבעיות שיש לו עם המשפחה שלו XD
    אתה שולף קלף את יורה סילון חשמלי,אתה רואה ששד החול-חשמל הופך להיות קלף,הקלף מתעופף באוויר וממשיך לבד במבוך,אתה שומע את הקול אומר לך:"אני מצטער שנכנסתי למוח שלך בלי רשות אבל אני חייב גוף מארח".
    "מי אתה?" אשאל את הקול שמדבר אליי.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    AmitBuscus
    אתה רואה סוג של הילה צהובה יוצאת מהגוף שלך,אתה רואה דמות לא ברורה,הדמות אומרת לך:"אני היא רוח החשמל הקדומה,אני כוחה של אלקטרה [Electra] האגדית,בלעדיי היא לא מסוגלת להרבה,אחיה דמיון [Demion] הוציא ממנה אותי,אני צריך שתעזור לי להגיע אליה".

Gold.N.Ace
    סיידי אומרת לך:"האבן,הכוח שלה היה כול כך חזק שהגוף שלי היה יכול לחזור אליי בשלמותו,ככה נראיתי לפני שמתתי לפני עשר שנים,צריך לדאוג שנגיע למדבר הרוחות ולא נגיע מעבר לזה,לנהר האופל".

Tigraro
    קלואי מלמלת בלי לחשוב:"הנבחר יקבל עליו את כוחותיו של טייפון ויחד עם חמשת המסומנים האחרים,מסומן האש,מסומן המים,מסומן החשמל,מסומן האדמה ומסומן הטבע ביחד הם ישמידו את המכשף האפל,האגדה מספרת על מסומן האופל ומסומן האור,אך יש שני מכשפי צללים שקיימים היום המכשף האפל ואחיו,אחיו מת עד כמה שיודעים והמכשף האפל לא יהרוג את עצמו,ומכשפי האור נעלמו גם הם".

9. NYO HO HO
    AmitBuscus
    אתה רואה סוג של הילה צהובה יוצאת מהגוף שלך,אתה רואה דמות לא ברורה,הדמות אומרת לך:"אני היא רוח החשמל הקדומה,אני כוחה של אלקטרה [Electra] האגדית,בלעדיי היא לא מסוגלת להרבה,אחיה דמיון [Demion] הוציא ממנה אותי,אני צריך שתעזור לי להגיע אליה".
    "אבל אני צריך קודם להשיג חפצים מסוימים כדי לעבור את המבוך הזה." אומר לרוח החשמל.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    Gold.N.Ace
    סיידי אומרת לך:"האבן,הכוח שלה היה כול כך חזק שהגוף שלי היה יכול לחזור אליי בשלמותו,ככה נראיתי לפני שמתתי לפני עשר שנים,צריך לדאוג שנגיע למדבר הרוחות ולא נגיע מעבר לזה,לנהר האופל".
    "למה אסור להגיע לנהר האופל? מה יש שמה?" אשאל את סיידי בתמיהה ואשאל אותה "עוד כמה זמן בערך אנחנו נגיע למדבר הרוחות כדי שנמצא את הנשמה של סטן?". 'האבן הזאת באמת הייתה מיוחדת... היא הייתה עד כדי כך חזקה שהיא הצליחה לחבר בין הנשמה והגוף של סיידי לרוח שלה אחרי 10 שנים!' אחשוב לעצמי.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. היכל התהילה
    Tigraro
    קלואי מלמלת בלי לחשוב:"הנבחר יקבל עליו את כוחותיו של טייפון ויחד עם חמשת המסומנים האחרים,מסומן האש,מסומן המים,מסומן החשמל,מסומן האדמה ומסומן הטבע ביחד הם ישמידו את המכשף האפל,האגדה מספרת על מסומן האופל ומסומן האור,אך יש שני מכשפי צללים שקיימים היום המכשף האפל ואחיו,אחיו מת עד כמה שיודעים והמכשף האפל לא יהרוג את עצמו,ומכשפי האור נעלמו גם הם".
    "אז איך יש שני נבחרים?" אשאל "זה קצת מגוחך, אבסורדי"

12. משתמש מנוסה
    AmitBuscus
    הרוח אומרת לך:"אני יודע,שיערה של ספינקס,ציפורן של הידרה וקשקש של דרקון [שיניתי קצת בסדר,אתה הספינקס,ספארק הידרה ושניכם דרקון K] אתה שומע צעדים כבדים,אתה שומע קול רגוע ונשי שאומר:"שלום לך,ארוחה" אתה מסתובב,אתה רואה יצור עשוי אבן,בעל גוף של אריה אבל ראש של אישה,זהו הספינקס.

Gold.N.Ace
    "הנהר השחור,הוא הנהר מחבר בין שני העולמות,העולם הזה והעולם הבא,שתי סירות נוסעות שמה,סירת השמש מי שהולך לשם מגיע לגן עדן,מי שהולך עם הסירה השנייה,סירת הנחש מגיע לגיהנום או,שהוא לא מגיע לשום מקום,הוא נשאר תקוע בים לנצח,לבד,בלי אף אחד בלי שום יציאה" אתה שומע את סיידי אומרת,אחרי זה אתה שומע קול מוכר שמלחשש:"גולד,אני צריך את עזרך!" אתה מזהה שזה קולו של סטן!

Tigraro
    "בגלל זה אנחנו מופתעים ילד" אמר לואי,אחיה של קלואי שאמור להיות הנבחר,אתה רואה שהוא מסתכל עליך במבט שונא מאוד,קלואי מלמלת:"יש עוד משהו,יחד עם הנבחר אמורה להיות הרוח,שהיא נערה שאמורה להכיר טוב את הנבחר,היא אמורה ללכת איתו ולעזור לו לחסל את המכשף האפל".

13. NYO HO HO
    AmitBuscus
    הרוח אומרת לך:"אני יודע,שיערה של ספינקס,ציפורן של הידרה וקשקש של דרקון [שיניתי קצת בסדר,אתה הספינקס,ספארק הידרה ושניכם דרקון K] אתה שומע צעדים כבדים,אתה שומע קול רגוע ונשי שאומר:"שלום לך,ארוחה" אתה מסתובב,אתה רואה יצור עשוי אבן,בעל גוף של אריה אבל ראש של אישה,זהו הספינקס.
    "אני,ממש לא ארוחה!" אומר ואוציא קלף מהחפיסה שלי, בתקווה שיהיה קלף טוב.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    AmitBuscus
    אתה שולף את קלף שאתה לא מכיר 'מפוצץ חשמלי' הרוח אומרת לך:"זה קלף שאני הבאתי לך,אם תעזור לי במשימה אתה תקבל אותו על אמת,נסה אותו" אתה משתמש בו ומרגיש אנרגיה שבחיים שלך הרגשת,אתה רואה קלף כוח צהוב,אתה רואה משהו שנראה כמו סוג של מחסום לא אמיתי נשבר ופוגע בספינקס,עיניו החומות של הספינקס הופכות לאדומות כמו דם הוא שואג:"עכשיו עצבנת אותי!חיות המקדש צאו!"אתה רואה שלושה נחשים בעלי כנפיים,ניבים ארוכים וחדים,עיניים אדומות כמו של הספינקס,אתה רואה שאחד מהם יורק להבה אדומה.

15. היכל התהילה
    Tigraro
    "בגלל זה אנחנו מופתעים ילד" אמר לואי,אחיה של קלואי שאמור להיות הנבחר,אתה רואה שהוא מסתכל עליך במבט שונא מאוד,קלואי מלמלת:"יש עוד משהו,יחד עם הנבחר אמורה להיות הרוח,שהיא נערה שאמורה להכיר טוב את הנבחר,היא אמורה ללכת איתו ולעזור לו לחסל את המכשף האפל".
    "מאיפה שמעתם את כל זה?" אשאל בסקרנות ואחשוב 'וואי אני רוצה כבר להתחיל להתאמן, שהחפירות הארכיולוגיות האלו יעברו ונגיע לאקשן סוף סוף..'

עמוד 12 מתוך 16 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •