פורסם במקור על ידי
Horus
AmitBuscus
*נראה לי נהייתי פסיכולוג המשפחה של הפורום כולם מדברים איתי על הבעיות שיש לו עם המשפחה שלו XD
אתה שולף קלף את יורה סילון חשמלי,אתה רואה ששד החול-חשמל הופך להיות קלף,הקלף מתעופף באוויר וממשיך לבד במבוך,אתה שומע את הקול אומר לך:"אני מצטער שנכנסתי למוח שלך בלי רשות אבל אני חייב גוף מארח".
Gold.N.Ace
סיידי אומרת לך:"לא רוח,אנחנו מחפשים את הנשמה שלו,הרוח שלו זה תוצר של הגוף אחרי שהנשמה והגוף נהרסים לעד ולנשמה יש משימה לא פתורה,כמו שלי הייתה משימה לא פתורה" אתה באמת נזכר שסיידי הייתה במשך 10 שנים ארוכות רוח רפאים.
Scizor-X
הילדה אומרת:"לא יודעים,אבל המסומן יודע שהוא מסומן",הנערה ממשיכה בדרכה,אתה רואה סוג של שד אש עם שלושה קווי אש שמקיפים אותו מתקדם לכיוונך,אתה רואה שידו הימנית הופכת להיות חרב עשויה להבות וידו השמאלית הופכת להיות מגן עשוי להבות.
Tigraro
הסנסיי אומר לך:"להיות מסומן זה מולד אבל הסימן מגיע בשלב מסוים של החיים,ואם אתה מסומן וגם לואי מסומן,יש שני נבחרים" אתה רואה סוג של נשר אך הנשר הופך במהירות לבן אדם,אתה רואה גבר בן עשרים וחמש בערך,בעל עיניי נשר כחולות ודקות,שערו חום כמו הנוצות של הנשר שנכנס לפה,אתה רואה שיש לו אף טיפה נשרי וציפורניו חדות מאוד,אתה מבין שהנשר שנכנס לפה הוא בעצם האיש הזה!
*קיבלתי השראה מהמ''ת והשרשור של אנימלנד שלך ושלי.