~Gaara-Kazakh~
*הבנת נכון!
אתה שולף קלף "שליטה בטבע" אתה מצליח להשתלט על אחד משלושת שדי העצים שתוקף את זה שקרוב אליו ביותר,השניים רבים,השלישי צופה ומנסה להתקיף בעזרת כוח ירוק אך הוא כול הזמן מפספס,כעבור כמה דקות אתה רואה ששני השדים מתים.
השד השלישי מסתכל עליך ומחייך,הוא מתקרב אליך,הופך את ידו הימנית לסוג של חרב קצרה,אתה מבין שהוא מתכנן התקפה ישירה מולך,התקפה שיהיה קשה לו לפספס.
'בבקשה שליטה ברוחות, בבקשה, בבקשה, בבקשה!' אתפלל במחשבותיי, אעצום את עיניי.
אקח את קלפיי ואשלוף מהם קלף, עיניי עדיין עצומות, אחשוב 'אני מפחד לפתוח, מה עם טעיתי? אני אעשה מעצמי צחוק!'
'אבל אם כבר לעשות צחוק, אז בסטייל' אדמיין אותי עם משקפיי שמש, ותחפוסת גוריל מרקד בטפשות.
אביט בקלף, עכשיו אני מפרט מה אעשה בכל מצב:
אם אשלוף את שליטה ברוחות, אצור משבי רוח וסופות סביב אותן חיות יהלום, אסחרר אותם כמו קרוסלה עד שימותו או שיקיאו את כל חלקיהם הפנימיים.
אם לא אשלוף את השליטה ברוחות, אתחיל לרוץ בדילוגים סביב אותן חיות יהלום, אתקוף באמצעות הקלף ששלפתי ואחפש נקודות תוקפה, מקהה את עירנותם על ידי הוספת פרצופים טיפשיים ותנועות טיפשיות, מדי פעם גם התגרות.
עכשיו זה נכון לשני המצבים [רק במידה והראשון לא הרג אותם]:
'אולי הפה הוא נקודת תורפה?' אחשוב לעצמי, אתקרב לאחד ואנסה לאפשר לו לנשוך אותי, ברגע שינסה אשלוף קלף תוך כדי חמיקה ואתקוף לתוך פיו הפעור.
---
איך זה בתור תגובה מושקעת?
Tigraro
אתה מתקרב אל היהלום השחור הקרוב אליך,הוא לא מגיב,אך 'חברו' הופך את ידו הימנית לסוג של חרב עשויה ליהלום,אתה כמעט מאבד את הראש שלך אך אתה מצליח להתחמק,לואי משתמש בלחש סופה חזק מאוד שמצליח לשרוט את זה שניסה לחסל אותך,אתה שומע קול לא מוכר שאומר:"אם אתה צריך עזרה,אני פה,בשבילך".
~Gaara-Kazakh~
*אין לך עוקץ מתפוצץ.
אתה שולף כבלי טבע,ולוכד את השדון ומשמיד אותו,השד המוזר אומר לך:"עברת את השלב הראשון,איחוליי,המבחן השני יתחיל בעוד,חמש,ארבע,שלוש,שתיים,אחד,להתראות" אתה רואה את האדמה נפתחת ובולעת אותך,אתה רואה שאתה תקוע במבוך.
המבחן השני הוא לצאת מהמבוך בחיים.
~Gaara-Kazakh~אלך בדרך שהכי רחוקה מימני אכין בר את החפיסה מוכנה בתנוחה של שליפה למקרה שהיו הרבה מפלצות בדרך שבחרתי.*אין לך עוקץ מתפוצץ.
אתה שולף כבלי טבע,ולוכד את השדון ומשמיד אותו,השד המוזר אומר לך:"עברת את השלב הראשון,איחוליי,המבחן השני יתחיל בעוד,חמש,ארבע,שלוש,שתיים,אחד,להתראות" אתה רואה את האדמה נפתחת ובולעת אותך,אתה רואה שאתה תקוע במבוך.
המבחן השני הוא לצאת מהמבוך בחיים.
"אוקיי, הינה אני בא!" אומר ואשלוף קלף מהחפיסה, בתקווה שיהיה קסם טוב.AmitBuscus
הזאב מסתכל עליך ולא מציית לך,הרוח אומרת:"טנדרוולף תתקיף את הנחשים!"הטנדרוולף יורה סילון ברקים חזק ביותר על קרן האור המסתורית וגורם לה לחסל את שני הנחשים האחרים,הספינקס אומר:"כול הכבוד נערי,עברת את המבחן עכשיו תתמודד מול הצורה המלאה שלי!" אתה רואה שהספינקס מתפרק והופך להיות סוג של בן אדם גבוה ורזה בעל טפרים של אריה,רעמה של אריה וזנב של אריה בעל מכנסיים וחולצה חומים כמו אבני הספינקס.
NYO HO HO BITCH
Steve The Monkey
איש הספינקס תופס את הזאב ומשמיד אותו בקלות רבה.
הרוח אומרת לך:"אם הוא הצליח להשמיד את הטנדרוולף סימן שיש לו כוח עצום,שלוף את הקלף,תעצום עיניים ותיתן לי שליטה,אני כוחה של אלקטרה יש לי את היכולת להשמיד כול יצור שקיים על פני העולם אם יש לי את הגוף המארח הנכון".
Gold.N.Ace
סיידי אומרת:"גם אני שמעתי את קולו הוא אמר לי 'סיידי,אני צריך את עזרתך!',הוא קרוב,אנחנו לא במדבר הרוחות אבל אנחנו קרובים,לפי מה שאני זוכרת אנחנו צריכים להביס את שומר המדבר,נובה בשביל לקבל את אבן הנשמה של סטן,בעזרתה סטן יחזור" אתה שומע קול עמוק ויבש שאומר:"אבל זו לא משימה קלה" אתה מסתובב ורואה גוף שעשוי חול וסלעים בעל עיניים כחולות,אתה מבין שזהו נובה.
Scizor-X
*בפעם הבאה יותר מושקע.
אתה רואה שוב את מעגל הלהבות שהיה במבחני המאסטר,אתה רואה סוג של שד בצורת דרקון עשוי להבות,יצור האש אומר לך:"זהו דרגוניקוס לביוס,יצור קדום מאוד שגופו הועלה בלהבות ונשמתו הפכה להיות להבה גם היא".
Tigraro
אתה מסתובב אבל לא רואה אף אחד,הקול אומר לך:"אני נמצא בראש שלך,אף אחד אחר לא רואה אותי וכשאתה מדבר אליי,האנשים מסביב חושבים שאתה פסיכי,תחשוב אליי וככה נוכל לתקשר,ותאמין לי אתה צריך אותי" אתה רואה קלף עשוי אור נכנס לחפיסה שלך הקול אומר לך:"אם תעשה מה שאני אומר הכוח הזה יהיה באמת בידך,אבל קודם שלוף את הקלף הזה והבס את היהלומים השחורים".
~Gaara-Kazakh~
אתה ממשיך בשביל הימני ואתה רואה שהדרך חסומה על ידי גדר קוצים חיה,אתה שומע מהקיר הזה נשימות מוזרות,אתה מתקרב אליו בחשד ואתה רואה משהו שדומה לסוג של בן אדם חרוט בתוך הקיר,הוא מסתכל עליך בעיניו הירוקות הבוהקות.
Gold.N.Ace
נובה פותח שער בתוך החול הוא אומר לך:"אתם צריכים להגיע אל שומר המוות,וזה לא אני,אתם צריכים לעבור בשער הזה ואז למצוא את הדרך הנכונה" אתה וסיידי קופצים לתוך השער ואתה רואה שאתה במין מערה מוזרה,אתה רואה שמולך ומסביבך יש נהר,אתה שומע שריקות מוזרות".
Tigraro
אתה שולף את הקלף עשוי האור,אתה רואה סופה יותר חזקה מזו שיצר לואי,אתה רואה שהיהלומים נסדקים ומתפוררים,כולם מסתכלים עליך במבט מופתע,הקול אומר לך:"אני הוא רוח הרוחות הקדומה,הכוח של טייפון".
"אוקיי." אומר לרוח,אתן לה שליטה ואשלוף קלף.Steve The Monkey
איש הספינקס תופס את הזאב ומשמיד אותו בקלות רבה.
הרוח אומרת לך:"אם הוא הצליח להשמיד את הטנדרוולף סימן שיש לו כוח עצום,שלוף את הקלף,תעצום עיניים ותיתן לי שליטה,אני כוחה של אלקטרה יש לי את היכולת להשמיד כול יצור שקיים על פני העולם אם יש לי את הגוף המארח הנכון".
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)