Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 16 ראשוןראשון ... 513141516 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 239
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Steve The Monkey
    אתה שולף את הקלף,עוצם עיניים,אתה מרגיש כוח עצום שולט בך.
    אתה פותח את העיניים בחוסר רצון ואתה אומר בקול שלא שלך:"עכשיו אתה מחוסל" אתה יורה גל אור חזק מאוד שמשמיד את איש הספינקס,אתה מקבל בחזרה את השליטה,מהספינקס נשארה רק שערה,אתה מרגיש חלש מאוד,אתה שומע קול מוכר שאומר:"אתה בסדר?",זהו קולו של ספארק.

2. Surgeon of Death
    ~Gaara-Kazakh~
    אתה ממשיך בשביל הימני ואתה רואה שהדרך חסומה על ידי גדר קוצים חיה,אתה שומע מהקיר הזה נשימות מוזרות,אתה מתקרב אליו בחשד ואתה רואה משהו שדומה לסוג של בן אדם חרוט בתוך הקיר,הוא מסתכל עליך בעיניו הירוקות הבוהקות.
    " מי אתה...?" אשאל אותו בפחד אביט בעיניו הירוקות שננעצות בי בבהלה ואשלוף קלף כדי לעבור את הגדר קוצי המוזרה..

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Horus צפה בהודעה
    Steve The Monkey
    אתה שולף את הקלף,עוצם עיניים,אתה מרגיש כוח עצום שולט בך.
    אתה פותח את העיניים בחוסר רצון ואתה אומר בקול שלא שלך:"עכשיו אתה מחוסל" אתה יורה גל אור חזק מאוד שמשמיד את איש הספינקס,אתה מקבל בחזרה את השליטה,מהספינקס נשארה רק שערה,אתה מרגיש חלש מאוד,אתה שומע קול מוכר שאומר:"אתה בסדר?",זהו קולו של ספארק.
    "כן, אני בסדר.לפחות השגתי את השערה.." אומר לספארק ואקח את השערה.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    Gold.N.Ace
    נובה פותח שער בתוך החול הוא אומר לך:"אתם צריכים להגיע אל שומר המוות,וזה לא אני,אתם צריכים לעבור בשער הזה ואז למצוא את הדרך הנכונה" אתה וסיידי קופצים לתוך השער ואתה רואה שאתה במין מערה מוזרה,אתה רואה שמולך ומסביבך יש נהר,אתה שומע שריקות" מוזרות".
    "תודה לך!" אומר לנובה ואקפוץ יחד עם סיידי לשער.
    'אנחנו חייבים להתקדם מהר!' אחשוב לעצמי. "סיידי אנחנו חייבם לזוז בואי נתקדם אל עבר השריקות זה הדבר היחידי שאנחנו יכולים לעשות כעת." אומר לסיידי בהיסוס.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה שולף את הקלף עשוי האור,אתה רואה סופה יותר חזקה מזו שיצר לואי,אתה רואה שהיהלומים נסדקים ומתפוררים,כולם מסתכלים עליך במבט מופתע,הקול אומר לך:"אני הוא רוח הרוחות הקדומה,הכוח של טייפון".
    'אתה טייפון?' אשאל במחשבותיי ואביט במבט מתנשא בלואי 'תראה את עצמך בבקשה, לפחות במחשבותיי'

6. משתמש מנוסה
    Steve The Monkey
    ספארק אומר לך:"השגתי ציפורן של הידרה,אתה את השערה של הספינקס עכשיו צריך קשקש דרקון" אתה שומע שאגה מחרידה ומחרישת אוזניים,ספארק אומר לך:"מוכן?" כוחה של אלקטרה אומר גם:"אם אתה צריך אותי,אני פה".

Gold.N.Ace
    סיידי עוצרת אותך ואומרת לך:"אסור,השריקות זה הסימן אל ממלכת השאול,אסור לנו להתקרב אליהם" אתה שומע שאגה מוזרה ואתה רואה סוג של יצור עשוי בוץ שחור יוצר מהמים הצלולים,עיניים האדומות זורחות בגופו השחור-ירוק הוא מתקדם באיטיות רבה מאוד,סיידי שולפת קלף ושולחת גל מים עוצמתי שמעקב את היצור,היא אומרת לך:"אסור לבזבז זמן!".

Tigraro
    "לא,אני לא טייפון,אני כוחו,כול שליט שלח את חמשת נשמותיו,המוח,הכוח,הנשמה,האומץ והלב בשביל להגן על מישהו שכנראה קשור לנבואה,אתה קיבלת אותי,רוח הכוח,אני מזהה שלואי הזה קיבל את האומץ,הילדה את הלב,והתאומים את המוח והנשמה".
    אתה שומע שאגה נוספת,אתה רואה שמשרידי היהלומים השחורים קם יצור עשוי יהלום שחור אך גדול יותר,חזק יותר ומרושע יותר,ידיו חדות יותר והוא מסתכל עליך במבט רעב.

~Gaara-Kazakh~
    האיש בתוך הקיר אומר לך:"אני השומר של השער הזה,תצטרך להביס את יצוריי,הנה הם באים" אתה מסתובב ואתה רואה סוג של אריה עשוי צמחים בעל ניבים ארסיים ומסוכנים.

7. היכל התהילה
    Tigraro
    "לא,אני לא טייפון,אני כוחו,כול שליט שלח את חמשת נשמותיו,המוח,הכוח,הנשמה,האומץ והלב בשביל להגן על מישהו שכנראה קשור לנבואה,אתה קיבלת אותי,רוח הכוח,אני מזהה שלואי הזה קיבל את האומץ,הילדה את הלב,והתאומים את המוח והנשמה".
    אתה שומע שאגה נוספת,אתה רואה שמשרידי היהלומים השחורים קם יצור עשוי יהלום שחור אך גדול יותר,חזק יותר ומרושע יותר,ידיו חדות יותר והוא מסתכל עליך במבט רעב.
    'אז אני לא אמור להיות... אממ... יותר שרירי?' אשאל אותו ואגיד במחשבותיי 'אני ארוחת ערב, זה הזמן שלי לקטוע את השיחה'.
    אשלוף קלף באקראי, אקווה לקלף החדש עשוי האור או לשליטה ברוחות.

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Steve The Monkey
    ספארק אומר לך:"השגתי ציפורן של הידרה,אתה את השערה של הספינקס עכשיו צריך קשקש דרקון" אתה שומע שאגה מחרידה ומחרישת אוזניים,ספארק אומר לך:"מוכן?" כוחה של אלקטרה אומר גם:"אם אתה צריך אותי,אני פה".
    "אוקיי." אומר לכוחה של אלקטרה וגם לספארק.לאחר מכן אחפש את הדרקון ואשלוף קלף מהחפיסה אך לא אשתמש בו.
    NYO HO HO BITCH

9. Surgeon of Death
    האיש בתוך הקיר אומר לך:"אני השומר של השער הזה,תצטרך להביס את יצוריי,הנה הם באים" אתה מסתובב ואתה רואה סוג של אריה עשוי צמחים בעל ניבים ארסיים ומסוכנים
    "טוב אני אנסה.. אומר לו" 'הניבים האלה נראים מסוכנים,כדאי שאני אתרחק מהם' אחשוב ואשלוף קלף
    אני אפרט מה אני יעשה לפי הקלף
    כבלי טבע-כשהשורשים הקטלנים יכבלו את האריה, אתפוס בקצה אחד ואסחרר אותו,שהוא בסחרחורת ענקיתאצליף עם הכבל ואבעט אותו לקיר
    הגנת טבע:במידה והאריות יתקפו אותי,אשתמש בזה.
    שליטה בטבע-אשלוט בשער שיכבול את האריות אליו,שהם ידקרו מהקוצים שלו למוות
    קיסוס רעיל-תוך כדי הפריחה הנוראית,אשלוף קלף נוסף
    תחיית צמחים-אשלוף קלף נוסף.

10. משתמש מנוסה
    Steve The Monkey
    אתה לא צריך לחפש הרבה וכבר נגלה לפניך ולפני ספארק,דרקון שחור בעל עיניים צהובות כמו ברק,הדרקון רואה את ספארק ויורה שלושה ברקים,אתה שומע את שאגת הטנדרוולף של הכוח של אלקטרה,הדרקון מצליח לשבור את הברקים,ספארק נופל על הברכיים ואומר לך בפחד:"הכוח של אלקטרה,אצלך?!".

Tigraro
    רוח הכוח אומר לך:"לא,בגלל שאני אמור רק לשמור עליך ולא להיות מחובר בנשמה שלך" לואי משתמש בלחש מוזר שמצליח לעצור את המפלצת עשוית היהלום לזוז אחורה,אתה שולף קלף,זהו סילון רוחות אתה מצליח לנפץ את ידו הימנית קצת.

~Gaara-Kazakh~
    *אין לך קיסוס רעיל או תחיית הצמחים!לא כול מה שבמילון שייך לך,תבדוק בדף הראשי מה יש לך ויש אריה אחד.
    אתה שולף את כבלי הטבע,אתה מצליח ללכוד את האריה,אך ניביו החדים מצליחים לקרוע את הכבלים,האריה מתקרב אליך,אתה רואה קלף מונח על הרצפה,בדיוק שאתה בא להרים אותו האריה מניח את רגלו עליו ושואג מול הפנים שלך.

11. Surgeon of Death
    ~Gaara-Kazakh~
    אתה שולף *אין לך קיסוס רעיל או תחיית הצמחים!לא כול מה שבמילון שייך לך,תבדוק בדף הראשי מה יש לך ויש אריה אחד.
    את כבלי הטבע,אתה מצליח ללכוד את האריה,אך ניביו החדים מצליחים לקרוע את הכבלים,האריה מתקרב אליך,אתה רואה קלף מונח על הרצפה,בדיוק שאתה בא להרים אותו האריה מניח את רגלו עליו ושואג מול הפנים שלך.
    ------------------------------------------------------------
    איך אני אבדוק אם לא שמת את הקסמים שלי בדף?
    אשלוף קלף ואשתמש בו כדי להרחיק את האריה מהקלף שעל הרצפה,אקח את הקלף אם אני רואה שהאריה גוסס,אנסה ללכוד אותו.

12. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    Gold.N.Ace
    סיידי עוצרת אותך ואומרת לך:"אסור,השריקות זה הסימן אל ממלכת השאול,אסור לנו להתקרב אליהם" אתה שומע שאגה מוזרה ואתה רואה סוג של יצור עשוי בוץ שחור יוצר מהמים הצלולים,עיניים האדומות זורחות בגופו השחור-ירוק הוא מתקדם באיטיות רבה מאוד,סיידי שולפת קלף ושולחת גל מים עוצמתי שמעקב את היצור,היא אומרת לך:"אסור לבזבז זמן!".
    "את צודקת" אומר לסיידי, אתפוס לה את היד ואתחיל לרוץ יחד איתה לכיוון השני הרחק מהשריקות ומהיצור בעודי שולף שני קלפים ומקווה שג'ינבי יופיע (שד מים) ויעקב את היצור.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Gold.N.Ace
    אתה שולף שליטה במים וסילון מים ומצליח ליצור מחדש את ג'ינבי,ג'ינבי הופך לסוג של סירה,אתה וסיידי עולים על הסירה,אתה רואה את הים ומה יש מתחת,אתה רואה סוג של דג עשוי אצות בעלי עיניים גדולות מאוד,היצור לא נראה מסוכן,אבל יצור הבוץ שרודף אחריכם עדיין כן מסוכן,ג'ינבי מגביר מהירות,אתה רואה סוג של אור,אתה מגיע לסוג של מקדש,אתה רואה את יצור הבוץ נכנס והוא אומר לך:"מי מרגיז את שומר המוות?".

~Gaara-Kazakh~
    *דבר ראשון להעתיק את ההודעה שלי זה נחמד אבל זה גם מעצבן,אני דורש לצטט ולגבי הקסמים יש לך שם,תבדוק.
    אתה שולף שליטה בטבע,אתה יוצר מהצמחים המתים שלך,סוג של זומבי עשוי צמחים,האריה מצליח לקרוע את הזומבי אך הוא מאבד את ראשו בקרב,אתה מרים את הקלף שנמצא תחת האריה ולא רואה שם כלום.

14. Surgeon of Death
    ~Gaara-Kazakh~
    *דבר ראשון להעתיק את ההודעה שלי זה נחמד אבל זה גם מעצבן,אני דורש לצטט ולגבי הקסמים יש לך שם,תבדוק.
    אתה שולף שליטה בטבע,אתה יוצר מהצמחים המתים שלך,סוג של זומבי עשוי צמחים,האריה מצליח לקרוע את הזומבי אך הוא מאבד את ראשו בקרב,אתה מרים את הקלף שנמצא תחת האריה ולא רואה שם כלום.
    עכשיו שמת.. והיה לי בעיה בציטוט זה ציטט רק חצי
    tאשמור את הקלף בכל זאת בתיק, ואנסה ללכוד את האריה אם הוא בלי ראש סימן שהוא נלחם קשה..

15. משתמש מנוסה
    ~Gaara-Kazakh~
    אתה מנסה ללכוד את האריה חסר הראש אך אתה לא מצליח,האיש בתוך הקיר אומר לך:"אתה לא יכול ללכוד את המפלצות שפה,הם שייכות רק לי!" אתה רואה שפניו הופכות להיות עצבניות במיוחד,הוא פותח שתי דלתות,אחד בקיר ימני,אחד בקיר השמאלי,הוא אומר לך:"דלת אחת תוציא אותך ודלת אחת תהרוג אותך,אתה יכול לפתוח רק דלת אחת,אחרי זה אתה תיכנס ולא תחזור לפה,מה בחירתך?".

עמוד 15 מתוך 16 ראשוןראשון ... 513141516 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •