Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 16 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 239
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Totodial
    השד מחייך ואומר:"אני הוא שליחו של סנסיי גראסיין,הסנסיי הכי טוב לאומנות כישופי הטבע באזור הזה,אתה נבחרת מבין אלפי כשפים טובים יחד עם עוד ארבעה מכשפים בגילך להשתתף באימונים המיוחדים של הסנסיי,מה דעתך?".

Vanguard
    אתה הולך אחריי השד,אתה רואה אותו עוצר ליד בית נוסף,הוא אומר לך:"אני צריך לאסוף עוד תלמידה אחת,שמה הלנה אם אתה לא מכיר אותה,היא מכשפת החשמל החזקה ביותר בכפר,ככה שמעתי לפחות" הוא דופק בדלת אתה רואה מכשפה בגילך,בעלת עיניים ירוקות בוהקות,שיער שחור שמדגיש את עורה הלבן,אתה רואה שבידה קלף,היא אומרת:"מי אתם!" שד החשמל מסביר לה והיא מצטרפת אליכם.

Noam9
    השד אומר לך:"אני הוא משרתו הראשון של סאנסיי המים של כפר המים שנמצא בממלכת האגם הקפוא,אתה לא חייב להאמין לי אבל רק חמישה בכול שנה יכולים ללמוד אצל המורה הכי טוב ליסוד המים,אם אתה מוותר על זה ההפסד כולו שלך" אתה רואה אותו מתחיל ללכת לכיוון היער המכושף.

2. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Noam9
    השד אומר לך:"אני הוא משרתו הראשון של סאנסיי המים של כפר המים שנמצא בממלכת האגם הקפוא,אתה לא חייב להאמין לי אבל רק חמישה בכול שנה יכולים ללמוד אצל המורה הכי טוב ליסוד המים,אם אתה מוותר על זה ההפסד כולו שלך" אתה רואה אותו מתחיל ללכת לכיוון היער המכושף.
    הכינוי הוא noamt9
    ~~~~
    'מה כבר יש לי להפסיד..' אחשוב לעצמי "אוקי אני אבוא איתך." אומר לו ואתקדם יחד איתו לכיוון היער המכושף

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    Noamt9
    אתה והשד הולכים ביער המכושף,אתה מרגיש שמהשד יוצא סוג של קור בלתי מוסבר,אתה רואה שאתם מגיעים למין אגם עשוי קרח,ברגע שרגל השד נוגעת בקרח הוא הופך משד מים לשד קרח,אתה רואה איגלו גדול מאוד,השד אומר לך:"אתה צריך להגיע לשם,אני צריך לקחת עוד שני תלמידים,לך לשם".

4. משתמש מנוסה
    Noamt9
    אתה והשד הולכים ביער המכושף,אתה מרגיש שמהשד יוצא סוג של קור בלתי מוסבר,אתה רואה שאתם מגיעים למין אגם עשוי קרח,ברגע שרגל השד נוגעת בקרח הוא הופך משד מים לשד קרח,אתה רואה איגלו גדול מאוד,השד אומר לך:"אתה צריך להגיע לשם,אני צריך לקחת עוד שני תלמידים,לך לשם".
    "אוקי" אתקדם אל האיגלו ואחשוב בדרכי 'שד מיוחד השד הזה, איך פתאום הוא הפך לקרח?!. אני לא יודע אם עשיתי את הדבר הנכון כשבטחתי בו... טוב, ניכנס לאיגלו ונגלה XD"

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Noamt9
    *לא לעשות סמיילים בבקשה.
    אתה נכנס לאיגלו,אתה רואה סימן מוזר אחרי שאתה פותח את הדלת,ואחריו אתה רואה פגיון קרח מתקרב,אתה מתחמק והפגיון ננעץ בקרח לידך,אתה רואה מכשף מים-קרח בגילך הוא אומר לך:"אני מצטער,התאמנתי על סימני קרח וכיוונתי לא טוב,אתה בסדר?".

6. משתמש מנוסה
    Noamt9
    *לא לעשות סמיילים בבקשה.
    אתה נכנס לאיגלו,אתה רואה סימן מוזר אחרי שאתה פותח את הדלת,ואחריו אתה רואה פגיון קרח מתקרב,אתה מתחמק והפגיון ננעץ בקרח לידך,אתה רואה מכשף מים-קרח בגילך הוא אומר לך:"אני מצטער,התאמנתי על סימני קרח וכיוונתי לא טוב,אתה בסדר?".
    סליחה, לא ידעתי שאסור.
    ~~~~~
    "כמעט פגעת" אומר לא ואצחק "אני גולד, נעים להכיר. גם אותך הגובלין הביא לפה?"אשאל אותו בעודי עם חיוך על הפנים

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Noamt9
    *זה לא אסור זה מעצבן
    המכשף קרח-מים אומר לך:"זה שד לא גובלין,יש הבדל,עכשיו לעניין,נעים מאוד גולד שמי סטן,שאלה אתה קלפן,אמן או שרביטן?" אתה שומע קול אמר,קר כמו הקרח אך עם זאת אתה שומע משהו טוב בקול הזה:"כבר מאות שנים אין שרביטנים סטן,וכמו רוב המכשפים בעולמנו גולד הוא קלפן,זאת אומרת מכשף שמשתמש בקלפי כישוף,לעומתך שאתה אמן שמצייר סימנים בשביל לבצע את אותם הכישופים".

8. משתמש מנוסה
    Noamt9
    *זה לא אסור זה מעצבן
    המכשף קרח-מים אומר לך:"זה שד לא גובלין,יש הבדל,עכשיו לעניין,נעים מאוד גולד שמי סטן,שאלה אתה קלפן,אמן או שרביטן?" אתה שומע קול אמר,קר כמו הקרח אך עם זאת אתה שומע משהו טוב בקול הזה:"כבר מאות שנים אין שרביטנים סטן,וכמו רוב המכשפים בעולמנו גולד הוא קלפן,זאת אומרת מכשף שמשתמש בקלפי כישוף,לעומתך שאתה אמן שמצייר סימנים בשביל לבצע את אותם הכישופים".
    "הקסם שעשית עכשיו..ראיתי סימן לפני שהפגיון קרח כמעט הרג אותי, אז זה בטח אומר שאתה אומן! אבל שרביטנים? מי אלה? ולמה הם כבר מאות שנים לא קיימים?" אשאל בתמיהה. "רגע..... מי זה שדיבר עכשיו?!" אומר בעודי מסתכל סביב למצוא אם יש עוד מישהו בחדר.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Noamt9
    אתה רואה איש זקן מאוד יושב ישבה מזרחית על כיסא עשוי קרח,הוא אומר לך:"אני הוא הסנסיי של המקדש הזה,הסיבה שאין שרביטנים כבר מאות שנים בגלל שהכחידו אותם,כוחות השרביטים התפצלו לשתי כוחות,קלפים וסימנים,האמנים יכולים להשתמש בסימנים בלבד וקלפנים יכולים רק בקלפים,מכשפים חזקים במיוחד יכולים גם וגם,סטן התאמן על סימן פגיון קרח כשאתה נכנסת".
    סטן אומר לך:"כן מצטער על זה,אמנות זו יכולת חזקה מאוד אך יחד עם זאת מאוד מסוכנת".

10. משתמש מנוסה
    Noamt9
    אתה רואה איש זקן מאוד יושב ישבה מזרחית על כיסא עשוי קרח,הוא אומר לך:"אני הוא הסנסיי של המקדש הזה,הסיבה שאין שרביטנים כבר מאות שנים בגלל שהכחידו אותם,כוחות השרביטים התפצלו לשתי כוחות,קלפים וסימנים,האמנים יכולים להשתמש בסימנים בלבד וקלפנים יכולים רק בקלפים,מכשפים חזקים במיוחד יכולים גם וגם,סטן התאמן על סימן פגיון קרח כשאתה נכנסת".
    סטן אומר לך:"כן מצטער על זה,אמנות זו יכולת חזקה מאוד אך יחד עם זאת מאוד מסוכנת".
    "זה בסדר סטן, אין לך על מה להתנצל העיקר שלא קרה שום דבר" אחייך אליו ואוסיף בעודי מתיישב ישיבה מזרחית מול הסנסיי ומוריד את הראש כלפי הריצפה "סנסיי שמי הוא גולד, אני רוצה ללמוד מהטעויות שלי, להשתפר ולהפוך להיות לכשף קרח-מים חזק, גם פיזית וגם מנטלית!, האם תיקח אותי כתלמיד שלך?" ארים את ראשי ואסתכל לו בעניים.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Noamt9
    הסנסיי מחייך ואומר לך בקולו הקר אך הטוב:"אתה פה בגלל שנבחרת להיות תלמיד שלי גולד הצעיר,סטן ואתה תהיו שותפים ביחד לאימונים,ואם תרצו תהיו גם שותפים אחרי זה,המבחן הראשון שלכם מתחיל עכשיו" אתה רואה שסטן הופך להיות גוש קרח,הסנסיי אומר לך:"אתה צריך לשבור את הקרח ולהציל את סטן לפני שהוא יוקפא למוות".

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    אתה הולך אחריי השד,אתה רואה אותו עוצר ליד בית נוסף,הוא אומר לך:"אני צריך לאסוף עוד תלמידה אחת,שמה הלנה אם אתה לא מכיר אותה,היא מכשפת החשמל החזקה ביותר בכפר,ככה שמעתי לפחות" הוא דופק בדלת אתה רואה מכשפה בגילך,בעלת עיניים ירוקות בוהקות,שיער שחור שמדגיש את עורה הלבן,אתה רואה שבידה קלף,היא אומרת:"מי אתם!" שד החשמל מסביר לה והיא מצטרפת אליכם.
    *אוף חשבתי שאני נפטר ממנה! XD
    "קדימה, בואו נמשיך בדרכנו." אומר לשד ולהלנה ואמשיך איתם בדרך.לאחר מכן אגיד להלנה:"היי, אני טובי.אני מכשף מתחיל."
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    Totodial
    השד מחייך ואומר:"אני הוא שליחו של סנסיי גראסיין,הסנסיי הכי טוב לאומנות כישופי הטבע באזור הזה,אתה נבחרת מבין אלפי כשפים טובים יחד עם עוד ארבעה מכשפים בגילך להשתתף באימונים המיוחדים של הסנסיי,מה דעתך?".

Vanguard

Noam9
    "טוב אני בא" אומר ואעקוב אחריי השד

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Vanguard
    *אתה רצית אותה לא?
    הלנה מתעלמת ממך,אתה רואה שהשד מוביל אתכם לממלכת השמיים,ששמה יש שני כפרים,כפר הרוחות וכפר החשמל ששמה נמצאת המטרה שלכם,מרכז האימונים של מכשפי החשמל.
    אתה מגיעים במהירות למרכז האימונים ואתה רואה שני מכשפי חשמל,אחד גבוה עם עיניים כחולות ושיער שחור והשני דומה לו רק עם שיער כתום נלחמים זה בזה,אתה רואה שהלנה מסתכלת בהערצה על המכשף בעל השיער השחור.

Totodial
    אתה עוקב במהירות אחרי השד המסתורי,הוא מוביל אותך לבית עץ קטן מאוד שנמצא מעל עץ די גדול,הוא אומר לך:"המטרה שלך נמצאת למעלה,להתראות" והוא נעלם.

15. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    טופס הרשמה:
    שם משתמש-scizor-x
    שם במשחק-קווין
    גיל במשחק-18
    סוג מכשף-אש
    חפיסה-3 קלפי יסודות+ 5 קלפי לכידה.
    כסף-500 מטבעות קסם.
    רמת קסם-1
    הערות:שניצל גמדי זה כמו שניצל רק גמדי 0_O

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

עמוד 2 מתוך 16 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •