Tigraro
אתה עולה על הנשר ובמהירות גבוהה במיוחד אתה מגיע לאזור מעונן קר יותר,אתה רואה שני מכשפי רוח בגילך מתאמנים זה מול זה בכשפי רוח,ליד הבית נמצא איש זקן וקטן שנראה כמו המאסטר,לידו יש נערה בגילך שנראה שגם היא מתלמדת אצל המאסטר.
Noamt9
הסנסיי אומר לך:"אתה צריך ללכת ליער הקפוא,הוא נמצא מתחת למים,אתה צריך להיכנס למים ולקפוא,אחרי זה אתה תירדם וכשתתעורר תמצא את עצמך נמצא ביער עשוי קרח,שמה אתה צריך למצוא את אבן המעבר ובזכותה לחזור,אם תחזור בחיים תעבור לשלב הבא של האימונים".
Noamt9
הוא אומר לך שכול מה שאתה צריך זה לשבור קרח בחוץ.
אתה יוצא החוצה,אתה שובר בזכות ידך את הקרח,אתה רואה שהקרח מתפורר בקלות,אתה לא מבין איך זה שאתה מצליח ללכת עליו,אתה צולל לתוך האגם,אתה מרגיש איך המים נוגעים בך אך אתה לא נרטב,אחרי כמה דקות אתה מאבד את ההכרה.
כשאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך ביער עשוי קרח.
"אני לא אגיד לו." אומר לשדון.לאחר מכן אלך לילד שדומה לסטורם ואגיד לו:"כנראה שיש לשנינו משהו במשותף הא?"Vanguard
השדון אומר לך:"אתה צריך ללכת לדוג'ו,ורק שתדע לא כדאי שתגיד את זה למאסטר בפנים שאתה שונא את הבן שלו" אתה מסתכל על סטורם מדבר עם הלנה,אתה רואה שהיא מאוד מתרשמת מכישופי החשמל שהוא מדגים לה,אתה רואה את הנער שדומה לו מסתכל עליו בכעס ושנאה.
NYO HO HO BITCH
Vanguard
הנער אומר לך:"זה אחי הגדול,סטורם,הוא חזק יותר ממני,מוצלח ממני יותר ומצליח עם בנות יותר טוב ממני,הנה הוא פגש אותה לפני דקה וכבר הוא מתחיל איתה,אני רוצה אחת ולתמיד למחוק לא את החיוך מהפנים".
Totodial
האיש הזקן אומר לך:"נכון מאוד נערי הצעיר,אתה הנער השלישי ששד העצים שלי הביא,ביקשתי ממנו את כול החמישייה אבל גם אחד-אחד זה בסדר גמור מבחינתי,תגיד לי ילד,יש לך 'עצון' זאת אומרת שדון עצים משלך או שאני אצטרך להביא לך?".
Scizor-X
אתה נכנס לחדר,אתה רואה שנוצר מעגל אש סביבך,אתה רואה שמהאש יוצאים שלושה שדי אש קטנים ומרושעים,אתה רואה אחד יורה לכיוונך כדור אש קטן,אתה מצליח להתחמק,אתה מבין שכדאי שתטפל בשדים האלה ומהר.
Totodial
*בפעם הבאה להשקיע יותר בבקשה.
מאסטר גראסיין מוציא מהכיס שלו קלף הוא נותן לך אותו ואומר:"כול תלמיד שלי מחויב להחזיק 'עצון' אחד לפחות,ובגלל שהם נדירים אמוד אני נותן לך את אחד ה'עצונים' שלי,ה'עצון' הזה הוא פרא עץ אמיתי,אני מקווה שתוכל לאלף אותו במהירות".
גראסיין נתן לך 'עצון'!
Scizor-X
אתה שולף את קלף השליטה בלהבות ומשתלט על אחד מהשדונים,השדון שלך משמיד בקלות את אחת השדים האחרים אבל השני משמיד אותו,עכשיו זה רק אתה מול שד אחד,אתה רואה את מעגל האש נעלם ואיתו גם השדון,אתה שומע קול שאומר לך:"הפגנת מיומנות טובה תחת אש והתקפה של שלושה על אחד,התקבלת".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)