Noamt9
אתה שומע קול מוזר מאוד,אתה רואה מאחוריך זאב עשוי קרח,הוא מסתכל עליך כאילו הוא לא אכל במשך ימים רבים,ועכשיו הוא מצא לעצמו טרף,הוא מתקרב אליך,אתה קופא מפחד,או אולי קופא בגלל הסביבה,אתה לא בטוח,אתה רואה מכשפת מים-קרח חזקה במיוחד שהודפת את הזאב ומשמידה אותו,היא אומרת לך:"אתה תלמיד של הסנסיי נכון?".
"ככן" אומר לה ולאחר כמה רגעים אוסיף "מצטער ממש קר פה! כן, אני התלמיד של הסנסיי שמי הוא גולד. הסנסיי שלח אותי למצוא אבן מעבר שבעזרת אוכל לחזור חזרה... זה חלק מהמבחן שלי, יש לך מושג איפה אני יכול למצוא או להתחיל לחפש את האבן?" אסתכל עליה בחיוך ואחכה לתשובה בעודי חושב 'היא ממש חזקה, היא חיסלה את הזאב הזה בשנייה! כדי לי להתנהג יפה ולא להרגיז אותה.'
Vanguard
*טעות שלי,תקשיב עשיתי טעות סטורם הוא הנכד של המאסטר ולא הבן שלו טוב?.
הנער מגחך ואומר:"הוא מאה אחוז מהטובים,המכשף האפל רצח את אמו ואת אבינו,מאז אנחנו גרים אצל סבינו,סטורם למד את תורת הברקים לפני שידע לעשות בשירותים ואני רציני,בגיל שש הוא כבר שלט בברקים,וכן בגיל שש הוא נגמל,אבל אם תשתמש בזה נגדו הוא יפגע בך או במשהו יקר לך,ככה איבדתי שני חתולים וכלב".
Noamt9
היא אומרת לך:"נעים מאוד גולד,אני סיידי,אני גם תלמידה של הסנסיי,לפחות הייתי,הגעתי לכאן,הייתי ממוטטת,נרדמתי על הקרח,אני שמעתי קולות מוזרים מאוד,ראיתי עיניים אדומות ואז מתתי" אתה רואה באמת שסיידי היא רוח רפאים.
Scizor-X
אתה רואה שמעגל האש חוזר,אתה שומע את הקול אומר:"עכשיו אתה צריך לסמוך על האש,לעבור אותה בלי להשתמש באף לחש,אם אתה מכשף אש אמיתי שלא פוחד מכלום לא יקרה לך כלום,אם אתה מכשף אש מזויף או מכשף אש פחדן ששניהם מבחינתי גרועים באותה מידה תישרף למוות,אז מה אתה,פחדן או לא?".
Tigraro
לפני שהאיש הזקן פותח את הפה,הנערה אומרת:"לא אני המאסטר אז שקט!סתם סתם,זה המאסטר,נעים מאוד קלאודיה אבל כולם קוראים לי 'קלואי'" היא מושיטה לך את ידה אתה רואה שהעיניים שלה אפורות כמו פלדה או כמו ענן סערה.
"תאמין לי שחוץ מהבגדים שאני לובש אין לי מה לאבד." אומר לנער ואלך אל הדוג'ו כפי שהשדון אמר לי.Vanguard
*טעות שלי,תקשיב עשיתי טעות סטורם הוא הנכד של המאסטר ולא הבן שלו טוב?.
הנער מגחך ואומר:"הוא מאה אחוז מהטובים,המכשף האפל רצח את אמו ואת אבינו,מאז אנחנו גרים אצל סבינו,סטורם למד את תורת הברקים לפני שידע לעשות בשירותים ואני רציני,בגיל שש הוא כבר שלט בברקים,וכן בגיל שש הוא נגמל,אבל אם תשתמש בזה נגדו הוא יפגע בך או במשהו יקר לך,ככה איבדתי שני חתולים וכלב".
NYO HO HO BITCH
Vanguard
הוא אומר לך:"אז אתה ממש מסכן,אגב שמי ספארק ואתה?",אתה וספארק נכנסים לדוג'ו,אתה רואה איש זקן בעל קעקוע של ברק עוברת את העין השמאלית שלו,אתה שומע אותו מדבר,יש לו קול ישן ויבש:"ספארק,אני רואה שהחלפת בן זוג לאימונים".
Scizor-X
אתה רץ במהירות דרך האש ואתה עובר דרכה כאילו הייתה דלת פתוחה לרווחה,אתה רואה את מעגל האש הופך למפלצת אש מסוכנת מאוד,האיש המסתורי אומר לך:"השלב השלישי הוא לעמוד מול האש,הגיע הזמן שתילחם מול הכוח שלך".
"מה?!... את מה?!" אומר בפליאה ואוסיף "רררוווחחח רפפפאיייםם?!" אומר בפחד ומיד אקח את עצמי על הידיים "טוב אם את תלמידה של הסנסיי אז את צריכה להיות רוח טובה!" אומר לה תוך כדי שאני מחייך אליה "נעים מאוד אני גולד, אני בשלב השני של המבחן שהסנסיי הציב בפני, עלי למצוא את האבן ולחזור חזרה אליו... את יודעת במקרה איפה היא נמצאת או איפה כדי לי להתחיל לחפש?. וסתם שאלה איך את כל כך חזקה אם כשמתת היית תלמידה מתחילה של הסנסיי?" אסתכל עליה בחיבה ואחכה לתשובות.
Noamt9
הרוח אומרת לך:"ברגע שאתה מת הכוח שלך הוא אינסופי בגלל שאין את החולשה של הגוף,ברגע שאני אעבור בשער אני אחזור בחיים,אבל אני לא יכולה לעבור לבד,אני צריכה מישהו חי שיעזור לי לצאת,אל תדאג זה לא קטע של חלופה,אני אהפוך להיות חיה ואתה מת,זה לא כזה,שנינו נשאר בחיים,אני אחזור לגוף המקורי שלי,אני פה כבר עשר שנים נראה לי,מצאתי את האבן אבל אני לא יכולה לעבור".
"וואי זה בטח סיוט להיות תקוע פה 10 שנים... אבבל אבבלל זאת האבן?! היא אצלך?! למה אנחנו מחכים?! את ואני חוזרים עכשיו עם האבן הזאת ואת חוזרת לחיים!" אומר לה בהתרגשות בשבילה ואחשוב '10 שנים היא פה?! מסכנה.. אני רוצה שהיא תחייה שוב! מגיע לה! היא נראת לי בן אדם טוב, זאת אומרת רוח טובה... אבל המבחן הזה במצב הזה לא היה בדיוק מבחן זה היה יותר מזל מאשר שימוש בכוח ובמוח... אני חושב שאני אספר לסנסיי על הסיפור ונראה מה יש לו להגיד אם צריך אני אעשה שוב פעם את המבחן'. "את מעוניינת לחזור בחזרה נכון?" אשאל אותה (אם היא מעוניינת אני אתקרב לאבן ונחזור חזרה לסנסיי)
Noamt9
אתה והרוח מגיעים למין מערה עשויה קרח,אתה והיא נכנסים למערה ובסופו אתה רואה אבן עשויה קרח,היא אתה רואה שהיא מנסה להחזיק לך את היד,היא אומרת לך:"אני צריכה להחזיק,זאת אומרת לעשות תנועה של החזקה עם העצם האנושי,זאת אומרת אתה,ברגע שאני עוברת באבן" אתה קופץ לאבן וכשאתה יוצא ממנה,אתה רואה נערה בגילך שדומה לרוח הרפאים,לידך נמצא סטן והסנסיי,הסנסיי אומר לך לא מאמין:"סיידי זו את?".
"סיידי, אני שמח שחזרת לגוף המקורי שלך!" אומר לה בהתרגשות ואתקרב לסנסיי "סנסיי!, כן זאת סידני היא סיפרה לי שהיא הייתה תלמידה שלך פעם, לפני 10 שנים!.. אבל סנסיי במבחן הזה הייתה בעיה קטנה, בגלל שפגשתי את סיידי לא שאני מאשים אותה חס וחלילה. היא הייתה חזקה בגלל היותה רוח רפאים והיא כבר מצאה את האבן אז בעצם היא עשתה את כל העבודה... אני בעיקרון רק עזרתי לה לחזור לפה אבל השאלה שלי אם זה נקרא שעברתי את המבחן שלי?" אסתכל לתוך עיניו של הסנסיי ואומר "רק לפני שאתה עונה לי יש לי רק בקשה אחת... שתקבל את סיידי בתור התלמידה שלך חזרה כי היא עברה את המבחן! למרות שלקח לה 10 שנים היא חזרה! והיא גם זאת שמצאה את האבן וגם זאת שנלחמה באויבים, אני באמת חושב שמגיע לה!".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)