Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 16 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 239
  1. היכל התהילה
    לפני שהאיש הזקן פותח את הפה,הנערה אומרת:"לא אני המאסטר אז שקט!סתם סתם,זה המאסטר,נעים מאוד קלאודיה אבל כולם קוראים לי 'קלואי'" היא מושיטה לך את ידה אתה רואה שהעיניים שלה אפורות כמו פלדה או כמו ענן סערה.
    ״כבר הבהלת אותי!״ אגחך ואלחץ את ידה, אחכה שהסנסיי יפצה את פיו ואשאל אותה ״למה את כאן? את מתלמדת שלו או משו?״

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Vanguard
    הוא אומר לך:"אז אתה ממש מסכן,אגב שמי ספארק ואתה?",אתה וספארק נכנסים לדוג'ו,אתה רואה איש זקן בעל קעקוע של ברק עוברת את העין השמאלית שלו,אתה שומע אותו מדבר,יש לו קול ישן ויבש:"ספארק,אני רואה שהחלפת בן זוג לאימונים".

Scizor-X
    אתה רץ במהירות דרך האש ואתה עובר דרכה כאילו הייתה דלת פתוחה לרווחה,אתה רואה את מעגל האש הופך למפלצת אש מסוכנת מאוד,האיש המסתורי אומר לך:"השלב השלישי הוא לעמוד מול האש,הגיע הזמן שתילחם מול הכוח שלך".
    "סוף סוף אתגר!" אגיד ואחכה שהפלצת תתקו ברגע שתתקוף אני אקפוץ הצידה ואנצל את היתרון שהיא לא מוכנה כשאשתמש נגדה בקלף.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Noamt9
    הסנסיי אומר לך:"כול תלמיד שעובר את המבחן הזה עולה לשלב הבא,אבל רק אם הוא רוצה,היא עברה,למרות אחרי עשר שנים אבל עברה,אבל זה לא תלוי בי,זה תלוי בה" סיידי אומרת בלי לחשוב אפילו:"חיכיתי עשר שנים בשביל הרגע הזה,אני מוכנה לשלב הבא!" סטן אומר:"גם אני מוכן".

Scizor-X
    אתה עומד שמה ולא זז,גם המפלצת לא זזה,אתה רואה את הגוף שלה מתפתל ואז היא הופכת להיות יצור להבה במימדים שלך,שניכם עומדים שמה בלי לזוז,אתה מסתכל על עיניי האש הלא קיימות של היצור.

Tigraro
    קלואי אומרת לך:"אני כמוך,מתלמדת שנה ראשונה,אך אל תראה אותי ככה,אני יכולה להעיף אותך בקלות בעזרת לחש בסיסי מאוד" הסנסיי אומר בקול שקט:"תירגעי קלואי,את קיבלת הכשרה לפני שהתקבלת באופן רשמי,סביך ואני היינו חברים טובים מאוד,לפני שמת במלחמה נגד הענקים הקפואים,הבקשה האחרונה שלו ממני היא ללמד אותך".

4. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    Noamt9
    הסנסיי אומר לך:"כול תלמיד שעובר את המבחן הזה עולה לשלב הבא,אבל רק אם הוא רוצה,היא עברה,למרות אחרי עשר שנים אבל עברה,אבל זה לא תלוי בי,זה תלוי בה" סיידי אומרת בלי לחשוב אפילו:"חיכיתי עשר שנים בשביל הרגע הזה,אני מוכנה לשלב הבא!" סטן אומר:"גם אני מוכן".
    אסתכל על הסנסיי בחיוך גדול ואצעק "אני מוכן!! כולנו מוכנים!". 'אני אעשה כל מה שאני יכול כדי להתקדם ואני לא אפסיק עד שאשלוט לחלוטין בכוח בכישוף!' אחשוב לעצמי בגאווה גדולה. "סטן, סיידי בואו ניתן את כל מה שיש לנו בהמשך הדרך" אומר להם בשמחה גדולה ואחכה לשלב הבא במבחן של הסנסיי.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Noamt9
    הסנסיי מקפיא את סיידי ואת סטן,הוא אומר לך:"את המבחן הזה אתה עובר לבד" אתה רואה שמהרצפה מתחילה לעלות גדר קרח שמרחיקה אותך מכולם,אתה רואה שלושה שדוני קרח מתקרבים אליך,בהתחלה אתה חושב שאין בעיה,אחרי זה אתה רואה שהם מתחברים והופכים לשדון קרח בגדול בינוני בעל שיניי קרח חדות ומסוכנות.

6. היכל התהילה
    קלואי אומרת לך:"אני כמוך,מתלמדת שנה ראשונה,אך אל תראה אותי ככה,אני יכולה להעיף אותך בקלות בעזרת לחש בסיסי מאוד" הסנסיי אומר בקול שקט:"תירגעי קלואי,את קיבלת הכשרה לפני שהתקבלת באופן רשמי,סביך ואני היינו חברים טובים מאוד,לפני שמת במלחמה נגד הענקים הקפואים,הבקשה האחרונה שלו ממני היא ללמד אותך".
    אעשה פרצוף משועשע לקלואי ואגיד לסנסיי ''טוב אז הנה אני כאן, מוכן ומזומן לדבר איתך''.

7. משתמש מנוסה
    Tigraro
    הסנסיי אומר לך:"תנסה להביס את רוחות הקרב שלי ואז נראה אם אתה מתאים ללימוד כשפי רוחות" אתה רואה שמהשמיים יורדים שלושה יצורים קטנים דמויי דרקון עשוי ענן,אתה רואה שאחד מהם רואה אותך ויורה עליך מין להבה עשויה ענן,אתה מצליח להתחמק,ואתה רואה את כול הנוכחים מסתכלים עליך ועל מה שאתה הולך לעשות,אתה מזהה את המבט של קלואי מחכה לראות משהו מעניין.

8. היכל התהילה
    Tigraro
    הסנסיי אומר לך:"תנסה להביס את רוחות הקרב שלי ואז נראה אם אתה מתאים ללימוד כשפי רוחות" אתה רואה שמהשמיים יורדים שלושה יצורים קטנים דמויי דרקון עשוי ענן,אתה רואה שאחד מהם רואה אותך ויורה עליך מין להבה עשויה ענן,אתה מצליח להתחמק,ואתה רואה את כול הנוכחים מסתכלים עליך ועל מה שאתה הולך לעשות,אתה מזהה את המבט של קלואי מחכה לראות משהו מעניין.
    אני יכול לעוף? וקיבלת את הה''פ?
    ---
    אשתמש בסילון הרוחות על עצמי כדי לעוף על הדרקונים בקריאת 'הנה אני בא!' עם אגרוף לפנים, כדי לתת אגרוף לאחד מהם.

9. משתמש מנוסה
    Tigraro
    *לא ואני אענה לך בבוקר,עכשיו אני לא מפוקס.
    אתה משתמש בסילון רוחות על אחד הרוחות-דרקון האלה ומצליח לפגוע בו,אתה רואה שמי שאתה פוגע בו יוצא להתקפה ישירה נגדך והשניים האחרים מחכים שתשמיד אותו ואז הם יפעלו.
    אתה משתמש שוב בסילון רוחות שפוגע ביריב.
    הרוח-דרקון השנייה יורדת,אתה שולף את קלף השליטה ברוחות ומצליח להשתלט על הרוח-דרקון השנייה שמשמידה את השלישית ואז מתחילה לפגוע בעצמה.
    אחרי כמה דקות הסנסיי אומר לך:"ברכותיי" אתה רואה שקלואי מסתכלת עליך במבט של 'יפה מאוד התרשמתי'.

10. משתמש מנוסה
    Noamt9
    הסנסיי מקפיא את סיידי ואת סטן,הוא אומר לך:"את המבחן הזה אתה עובר לבד" אתה רואה שמהרצפה מתחילה לעלות גדר קרח שמרחיקה אותך מכולם,אתה רואה שלושה שדוני קרח מתקרבים אליך,בהתחלה אתה חושב שאין בעיה,אחרי זה אתה רואה שהם מתחברים והופכים לשדון קרח בגדול בינוני בעל שיניי קרח חדות ומסוכנות.
    "שדון קרח?! איזה שיניים חדות!, אוקי סנסיי זה יהיה פיצוי על השלב הקודם!, סיידי וסטן אל תדאגו אני אציל אותכם!" אומר לו בביטחון מלא ואשלוף קלף מהחפיסה. 'אני מקווה שזה יהיה קלף טוב שיכול לעזור לי פה' אחשוב לעצמי.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. היכל התהילה
    Tigraro
    *לא ואני אענה לך בבוקר,עכשיו אני לא מפוקס.
    אתה משתמש בסילון רוחות על אחד הרוחות-דרקון האלה ומצליח לפגוע בו,אתה רואה שמי שאתה פוגע בו יוצא להתקפה ישירה נגדך והשניים האחרים מחכים שתשמיד אותו ואז הם יפעלו.
    אתה משתמש שוב בסילון רוחות שפוגע ביריב.
    הרוח-דרקון השנייה יורדת,אתה שולף את קלף השליטה ברוחות ומצליח להשתלט על הרוח-דרקון השנייה שמשמידה את השלישית ואז מתחילה לפגוע בעצמה.
    אחרי כמה דקות הסנסיי אומר לך:"ברכותיי" אתה רואה שקלואי מסתכלת עליך במבט של 'יפה מאוד התרשמתי'.
    איך תענה לי אם לא קיבלת? XD
    ---
    ''אז אני טוב מספיק?'' אשאל אותו בהשתוממות ואז אקפוץ לאוויר בהתלהבות 'טוב עכשיו הולכת להיות שיחה נכון?' אחשוב לעצמי 'בשביל זה באתי לכאן מלכתחילה'

12. משתמש מנוסה
    Noamt9
    אתה שולף את מחסום הקרח,אתה שולף קלף נוסף,סילון מים,אתה רואה שלושה כידוני קרח נשלחים ממך לכיוון שדון הקרח,אתה מבין שהצלחת לעשות שילוב פעם ראשונה!
    שדון הקרח שובר את השניים הראשונים אך השלישי פוגע לו בכתף השמאלית,אתה רואה שהכידון השלישי נספג בעורו של השדון,וידו השמאלית גודלת.

Tigraro
    *קיבלתי,ראיתי,אענה לך בבוקר.
    אתה,קלואי,ושני התלמידים האחרים נכנסים לביתו של הסנסיי,אתה רואה שנכנסתם למין חדר ביניים שמוביל לשלושה חדרים,החדר הימני נראה כמו חדר של אדם זקן,חכם,שמתאמן הרבה,כמו הסנסיי שלך,בחדר המקביל,השמאלי,יש מנעול אתה רואה את האות C בדלת אתה מבין שזה חדרה של קלואי [אם לא הבנת קלואי כמו Cloud] והחדר האחרון שזה חדר האימונים שלכם,כול החמישה נכנסים לחדר האימונים,אתה רואה שהסנסיי יושב על כרית בד מעליכם,אתה יושב על הכרית הכי ימנית ולידך קלואי ובצד השני שני התלמידים האחרים.

13. היכל התהילה
    אתה,קלואי,ושני התלמידים האחרים נכנסים לביתו של הסנסיי,אתה רואה שנכנסתם למין חדר ביניים שמוביל לשלושה חדרים,החדר הימני נראה כמו חדר של אדם זקן,חכם,שמתאמן הרבה,כמו הסנסיי שלך,בחדר המקביל,השמאלי,יש מנעול אתה רואה את האות C בדלת אתה מבין שזה חדרה של קלואי [אם לא הבנת קלואי כמו Cloud] והחדר האחרון שזה חדר האימונים שלכם,כול החמישה נכנסים לחדר האימונים,אתה רואה שהסנסיי יושב על כרית בד מעליכם,אתה יושב על הכרית הכי ימנית ולידך קלואי ובצד השני שני התלמידים האחרים.
    אוף ]= למה לא עכשיו?
    ---
    ''מי אלו?'' אשאל את קלואי בלחש ''ואל תגידי לי שהם תלמידים של הסנסיי כי אני כבר יודע'' אתבדח

14. משתמש מנוסה
    Noamt9
    אתה שולף את מחסום הקרח,אתה שולף קלף נוסף,סילון מים,אתה רואה שלושה כידוני קרח נשלחים ממך לכיוון שדון הקרח,אתה מבין שהצלחת לעשות שילוב פעם ראשונה!
    שדון הקרח שובר את השניים הראשונים אך השלישי פוגע לו בכתף השמאלית,אתה רואה שהכידון השלישי נספג בעורו של השדון,וידו השמאלית גודלת.
    "שילוב! פעם ראשונה שלי! הכידוני קרח האלה מגניבים אבל הם לא יעזרו לי פה... אני זוכר שנגד שריון הקרח השתמשתי ב... אההה.... סילון מים! והמים המסו את הקרח, אולי גם כאן זה יעבוד בגלל שהשדון עשוי מקרח!" אומר לעצמי ואצעק "קלף יכולת! סיייללוווןן מממיייםםם!!" ואקווה שהמים באמת ימסו את הקרח.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Noamt9

Scizor-X
    אתה עומד שמה ולא זז,גם המפלצת לא זזה,אתה רואה את הגוף שלה מתפתל ואז היא הופכת להיות יצור להבה במימדים שלך,שניכם עומדים שמה בלי לזוז,אתה מסתכל על עיניי האש הלא קיימות של היצור.

Tigraro
    אחייך מעט ואז אקפוץ הצידה במהירות. ארוץ במעגלים סביב המפלצת כדי שבגלל מימדיה היא לא תוכל לכוון לי ובינתים אשלוף קלף.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

עמוד 6 מתוך 16 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •