Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 16 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 239
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Noamt9
    הגובלינים מצחקקים בצחקוק מאוד מרושע אתה רואה שהביגפוט מתקדם אליך,אתה שולף שני קלפים,שליטה במים ובקרח וסילון מים,אתה מצליח ליצור יצור מים מאוד מוזר שמסיח את דעתם של המפלצות ומתקיף את הגובלינים,אתה רואה שאחד מהם מת,השני ברח והשלישי נשאר להילחם,אתה רואה שביגפוט נעלם וזה מאוד מוזר למישהו בגודל שלו,אתה מרגיש משהו נוגע לך בכתף,אתה מקווה שזה לא ביגפוט,אתה מסתובב וזה באמת ביגפוט!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    הוא אומר לך:"אז אתה ממש מסכן,אגב שמי ספארק ואתה?",אתה וספארק נכנסים לדוג'ו,אתה רואה איש זקן בעל קעקוע של ברק עוברת את העין השמאלית שלו,אתה שומע אותו מדבר,יש לו קול ישן ויבש:"ספארק,אני רואה שהחלפת בן זוג לאימונים".
    "הוא לא הבן זוג שלי, אני הבן זוג של הילדה שבחוץ, נראה לי הלנה." אומר לאיש הזקן.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Noamt9
    הגובלינים מצחקקים בצחקוק מאוד מרושע אתה רואה שהביגפוט מתקדם אליך,אתה שולף שני קלפים,שליטה במים ובקרח וסילון מים,אתה מצליח ליצור יצור מים מאוד מוזר שמסיח את דעתם של המפלצות ומתקיף את הגובלינים,אתה רואה שאחד מהם מת,השני ברח והשלישי נשאר להילחם,אתה רואה שביגפוט נעלם וזה מאוד מוזר למישהו בגודל שלו,אתה מרגיש משהו נוגע לך בכתף,אתה מקווה שזה לא ביגפוט,אתה מסתובב וזה באמת ביגפוט!
    'וואו עוד שילוב! מצוייין!' אחשוב לעצמי בהתרגשות עד שלפתע ארגיש שמישהו נוגע לי בכתף "אההה! ביביביביגפוט!, אתה רוצה להילחם?!" אסתכל עליו ואתן לו אגרוף חזק בבטן "אתה לא מאיים עלי!" אצעק עליו 'למרות שהוא דיי גדול..' אחשוב לעצמי ואצחקק.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Noamt9
    אתה נותן אגרוף לביגפוט והוא לא מרגיש את זה,אתה שומע אותו שואג מול הפנים שלך,אתה רואה את שיניו הרקובות ומלאות הרוק מסתכלות עליך בזמן השאגה,אתה רואה שיצור המים המוזר הודף את הביגפוט בעזרת אגרוף מים חזק מאוד שיצר.

5. משתמש מנוסה
    Noamt9
    אתה נותן אגרוף לביגפוט והוא לא מרגיש את זה,אתה שומע אותו שואג מול הפנים שלך,אתה רואה את שיניו הרקובות ומלאות הרוק מסתכלות עליך בזמן השאגה,אתה רואה שיצור המים המוזר הודף את הביגפוט בעזרת אגרוף מים חזק מאוד שיצר.
    'וואו הוא חזק יותר ממה שחשבתי... אבל גם היצור מים מהשילוב מאוד חזק!, אני חושב שאני אקרא לשילוב החדש ג'ינבי!. אחשוב לעצמי ואומר "יצור מים, מהיום קוראים לך ג'ינבי" אחייך אליו ואוסיף "קדימה ג'ינבי תן לביגפוט עוד אגרוף מים חזק!".

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Noamt9
    *אין בעד מה.".[/FONT][/COLOR]

Machine-X
    אתה שהחור נפתח ובולע אותך,אתה מסתכל מסביבך ואתה רואה שאתה נמצא בתוך חדר קטן עם ארבע קירות בלי דלת,אתה שם לב שאין באמת פה בני אדם,אתה רואה שעל קיר אחד כתוב "נקמת שליטי האדמה תקום בזה שמחק את הכפרים מעל פני האדמה,הוא חשב שמחק אותם,שלושה זוגות הצליחו לשרוד,מששת האנשים הללו כול מכשפי האדמה הקיימים היום חיים".
    "אוקיי,מרגש,אבל אני רוצה את לראות את הסנסיי,לא את תולדות מכשפי האדמה." אני אורמ בעצבנות ומחפש בחדר אולי שי עוד משהו.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Noamt9
    *אין בעד מה.
    אתה נכנס ליער המכושף,אתה רואה שלושה גובלינים ירוקים וקטנים,כול אחד מהם לבוש בסוג של חולצה קטנה וכתומה-אדומה וסכין ביד שמאל,אתה רואה שמאחוריהם עומד יצור לבן עם שני קרניים של ממוטה,אתה מבין שזה ביגפוט!

Scizor-X
    הסנסיי קם,אתה רואה ארבעה תלמידים,כול אחד מהם נראה מאוד מסוכן,אבל אתה רואה שכולם גם בגילך ומסתכלים עליך כאילו אתה חבר וותיק שלהם,הסנסיי מתקרב אליך:"עברך את השלב הראשון בטרום-אימונים,עכשיו מתחיל השלב השני בטרום-אימונים" אתה רואה שרשרות ברזל לוכדות אותך,הסנסיי אומר לך:"אתה צריך למצוא דרך להשתחרר בלי לפגוע באמצע,המבחן הזה בודק קור רוח תחת לחץ".

Tigraro
    *חופשי.
    הסנסיי קם ואומר:"אתם ארבעה,כול שניים מכם,תיצרו צוות,ביחד אתם תצאו למשימות,ואחרי שלוש משימות,כול צוות יעלה לשלב הבא,האימונים האחרונים,אחרי זה תהיו משוחררים ממני ותצאו למסע חדש,בממלכת הכאוס שלנו,ממלכת השמיים הקדומה,המשימה האחרונה שאני אתן לכם היא להביס את טייפון".

Machine-X
    אתה שהחור נפתח ובולע אותך,אתה מסתכל מסביבך ואתה רואה שאתה נמצא בתוך חדר קטן עם ארבע קירות בלי דלת,אתה שם לב שאין באמת פה בני אדם,אתה רואה שעל קיר אחד כתוב "נקמת שליטי האדמה תקום בזה שמחק את הכפרים מעל פני האדמה,הוא חשב שמחק אותם,שלושה זוגות הצליחו לשרוד,מששת האנשים הללו כול מכשפי האדמה הקיימים היום חיים".
    *מה זאת אומרת בלי לפגוע באמצע?
    אני שולף קלף

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

8. היכל התהילה
    הסנסיי קם ואומר:"אתם ארבעה,כול שניים מכם,תיצרו צוות,ביחד אתם תצאו למשימות,ואחרי שלוש משימות,כול צוות יעלה לשלב הבא,האימונים האחרונים,אחרי זה תהיו משוחררים ממני ותצאו למסע חדש,בממלכת הכאוס שלנו,ממלכת השמיים הקדומה,המשימה האחרונה שאני אתן לכם היא להביס את טייפון".
    ''רוצה להיות איתי קלואי?'' אשאל אותה ואז את הסנסיי ''רגע... מי זה טייפון?''

9. משתמש מנוסה
    AmitBuscus
    ספארק אומר לך:"נראה לי שסטרום חטף לך אותה" אתה מסתובב ואתה רואה שהלנה נכנסת יחד עם סטורם לדוג'ו,סטרום אומר בחיוך:"מאסטר,תכיר את השותפה החדשה שלי,הלנה".

Gold.N.Ace
    הביגפוט בורח לפני שהשד 'ג'ינבי' מספיק להתקיף,השד נעלם,אתה לא מבין מה קרה,אתה שומע קול לא מזוהה של גבר שאומר:"יציר המים שלך סיים את שירותו לעכשיו,הם נוצרים רק לקרב,כשאין קרב הם חוזרים לקלפים מהם הם נוצרו".

Scizor-X
    *התכוונתי בהם כשכתבתי את המילה הזו חשבתי על משהו אחר בכלל.
    אתה מנסה לשלוף קלף אך אתה לא מצליח,הסנסיי אומר לך:"שכחתי להגיד לך,שאסור לך להשתמש בקלפים,אמרתי בלי לפגוע בשרשרות או בעצמך,והשרשרות עשויות פלדה יצוקה אי אפשר לשלוט בה".

Tigraro
    אתה שומע את כול ארבעת הנוכחים צוחקים צחוק פרוע,אחרי כמה דקות הם נרגעים וקלואי אומרים לך:"אתה באמת לא יודע מי זה טייפון,השליט הבלתי מעורער של יסוד הרוח,מי שבלעדיו כול המקום הזה לא היה קיים".

Machine-X
    אתה רואה כתב שנראה די חדש שכתוב בו "חיכיתי לך" אתה מסתובב ורואה סוג של איש עשוי אדמה ואבנים,אתה מבין שזה גולם,מאחוריו עומד מכשף עם גלימת ברדס חומה שמכסה את רוב גופו,אתה רואה סימנים כחולים מופיעים על הגלימה החומה שלו.

10. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    ציטוט פורסם במקור על ידי Horus צפה בהודעה
    Totodial
    *בפעם הבאה להשקיע יותר בבקשה.
    מאסטר גראסיין מוציא מהכיס שלו קלף הוא נותן לך אותו ואומר:"כול תלמיד שלי מחויב להחזיק 'עצון' אחד לפחות,ובגלל שהם נדירים אמוד אני נותן לך את אחד ה'עצונים' שלי,ה'עצון' הזה הוא פרא עץ אמיתי,אני מקווה שתוכל לאלף אותו במהירות".
    גראסיין נתן לך 'עצון'!

Scizor-X
    אתה שולף את קלף השליטה בלהבות ומשתלט על אחד מהשדונים,השדון שלך משמיד בקלות את אחת השדים האחרים אבל השני משמיד אותו,עכשיו זה רק אתה מול שד אחד,אתה רואה את מעגל האש נעלם ואיתו גם השדון,אתה שומע קול שאומר לך:"הפגנת מיומנות טובה תחת אש והתקפה של שלושה על אחד,התקבלת".
    "ומה אני אמור לעשות עכשיו?" אשאל את הסנסיי

Spoiler ספוילר

11. היכל התהילה
    אתה שומע את כול ארבעת הנוכחים צוחקים צחוק פרוע,אחרי כמה דקות הם נרגעים וקלואי אומרים לך:"אתה באמת לא יודע מי זה טייפון,השליט הבלתי מעורער של יסוד הרוח,מי שבלעדיו כול המקום הזה לא היה קיים".
    פתחת אם לא ראית
    ---
    ''אז למה שארצה להביס אותו?'' אתהה במבוכה קלה.

12. משתמש מנוסה
    Gold.N.Ace
    הביגפוט בורח לפני שהשד 'ג'ינבי' מספיק להתקיף,השד נעלם,אתה לא מבין מה קרה,אתה שומע קול לא מזוהה של גבר שאומר:"יציר המים שלך סיים את שירותו לעכשיו,הם נוצרים רק לקרב,כשאין קרב הם חוזרים לקלפים מהם הם נוצרו".
    "טוב לדעת, תודה לך....רגע?! מי אמר את זה?!" אומר בקול ואחשוב עם חיוך על פני 'לביגפוט הזה לא היה שום סיכוי נגד ג'ינבי, ג'ינבי אתה שולט!'

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    AmitBuscus
    ספארק אומר לך:"נראה לי שסטרום חטף לך אותה" אתה מסתובב ואתה רואה שהלנה נכנסת יחד עם סטורם לדוג'ו,סטרום אומר בחיוך:"מאסטר,תכיר את השותפה החדשה שלי,הלנה".

Gold.N.Ace

Scizor-X
    *התכוונתי בהם כשכתבתי את המילה הזו חשבתי על משהו אחר בכלל.
    אתה מנסה לשלוף קלף אך אתה לא מצליח,הסנסיי אומר לך:"שכחתי להגיד לך,שאסור לך להשתמש בקלפים,אמרתי בלי לפגוע בשרשרות או בעצמך,והשרשרות עשויות פלדה יצוקה אי אפשר לשלוט בה".

Tigraro

Machine-X
    אתה רואה כתב שנראה די חדש שכתוב בו "חיכיתי לך" אתה מסתובב ורואה סוג של איש עשוי אדמה ואבנים,אתה מבין שזה גולם,מאחוריו עומד מכשף עם גלימת ברדס חומה שמכסה את רוב גופו,אתה רואה סימנים כחולים מופיעים על הגלימה החומה שלו.
    ארגע ואנסה לעבור דר השרשרת. כמו במחבנים הקודמים.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Machine-X
    "מי אתה?" אני שואל בחשדנות ומתכונן לקרב. אם הוא תוקף אותי אני שולף את הקלף הראשון שיוצא לי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. משתמש מנוסה
    Totodial
    *תקשיב לי ותקשיב לי טוב!אם עד ה-6.11 אני לא רואה תגובה אתה בחוץ ואני לא מודיע לך יומיים לפני,ואם אתה לא תשקיע בתגובה הבאה שלך אתה עף מפה במיידי!ולא תגובות של חצי שורה זה לא מושקע!
    הסנסיי אומר לך:"אני חילקתי היום משימות,נשאר לי רק קשות במיוחד,אבל נראה לי שתתמודד איתם,אתה ושדון העצים שלך צריכים להביא לפה שלוש גופות של גובלינים או שלושה סכיני גובלין,ברור?".

Gold.N.Ace
    אתה רואה מכשף מבוגר ממך בשלוש שנים בערך,בעל מסיכה כחולה שמכסה את רוב פניו חוץ מאת עיניו המוזרות,אחד תכולה כמו השמיים,אחת כחולה כמו אבן ספיר,הוא אומר לך:"אני הוא אייס,מכשף מים בדרגה רביעית,אני אחד משליחיי מסדר השבעה שרוצה להרוס את צבא הכאוס של דארקנס".

Scizor-X
    *תעשה טובה תצטט רק את ההודעה שלך.
    אתה מנסה לעבור דרך השרשרת אך אתה לא מצליח,אתה מתחיל טיפה להילחץ,אתה רואה שהשרשרות מתחילות לרעוד,אתה מבין שהשרשרות מגיבות לתחושות שלך.

Tigraro
    קלואי אומרת לך:"להביס אותו בקרב ולהשמיד אותו זה שני דברים אחרים,רק שליט יכול להשמיד שליט אחר,אתה תפגע בו אולי,אבל תחסל אותו לו,אם תצליח להביס אותו הוא יהפוך לשער בין מימדי לממלכת הכאוס של השמיים".

Machine-X
    האיש בעל הגולם אומר:"נראה לי אתה מחפש אותי,אחרי הכול אני המאסטר של הדוג'ו הזה,המשימה שלך היא להביס את הגולם שלי" אתה רואה שהקלף שלך הוא גולם אדמה,אתה משתמש בו ויוצר גולם,של המאסטר עיניו כחולות אך לשלך אין צבע עיניים.

עמוד 8 מתוך 16 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •