Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 16 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 239
  1. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Horus צפה בהודעה
    Scizor-X
    *תעשה טובה תצטט רק את ההודעה שלך.
    אתה מנסה לעבור דרך השרשרת אך אתה לא מצליח,אתה מתחיל טיפה להילחץ,אתה רואה שהשרשרות מתחילות לרעוד,אתה מבין שהשרשרות מגיבות לתחושות שלך.
    אני נרגע.
    אני מנסה לחשוב על "לעזוב אותי, לעזוב אותי"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

2. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    Gold.N.Ace
    אתה רואה מכשף מבוגר ממך בשלוש שנים בערך,בעל מסיכה כחולה שמכסה את רוב פניו חוץ מאת עיניו המוזרות,אחד תכולה כמו השמיים,אחת כחולה כמו אבן ספיר,הוא אומר לך:"אני הוא אייס,מכשף מים בדרגה רביעית,אני אחד משליחיי מסדר השבעה שרוצה להרוס את צבא הכאוס של דארקנס".
    לקחת את השם אייס מהכינוי שלי נכון? גולד ואייס
    ~~~~~~~
    'מכשף ממסדר השבעה? מה הוא עושה פה?!' אחשוב לעצמי. "איזה כבוד! נעים מאוד שמי הוא גולד ואני גם מכשף מים בדרגה ראשונה. אני פה בגלל משימה שהסנסיי נתן לי, אני מחפש אבן חן כחולה האם ראית במקרה בסביבה אבן כזאת? ואני מצטער שאני פולש לך לפרטיות אבל למה אתה כאן? ומי אלה צבא הכאוס של דארקנס?" אשאל אותו בעודי מסתכל על עיניו השונות.
    נערך לאחרונה על ידי Gold.N.Ace, 11-03-2011 בשעה 07:24 PM

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. היכל התהילה
    Tigraro
    קלואי אומרת לך:"להביס אותו בקרב ולהשמיד אותו זה שני דברים אחרים,רק שליט יכול להשמיד שליט אחר,אתה תפגע בו אולי,אבל תחסל אותו לו,אם תצליח להביס אותו הוא יהפוך לשער בין מימדי לממלכת הכאוס של השמיים".
    "אבל למה צריך לחסל את מי שבזכותו המקום הזה קיים בכלל?" אשאל אותה בתוקפנות כי לא ענתה לשאלה שלי.

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Gold.N.Ace
    *האמת אייס הוא דמות שאני משתמש בה די הרבה בסיפורים\מ''תים שלי,הוא מככב די הרבה אצלי.
    המכשף אומר לך:"אני שליח שלהם,אני לא באמת אחד מהם,אני גם בחיים לא אצליח להיות אחד מהם,השבעה הם השליטים של היקום הזה,במקור הם שמונה אבל אחד,ערק לצד של המכשף האפל,דארקנס,המשימה שלי היא לשחרר את אחיו הצעיר,המכשף השחור,הוא אחד מהטובים למרות שאחיו הוא הסכנה הגדולה ביותר בעולם,ואני לא יודע על מה אתה מדבר".

Scizor-X
    אתה רואה שהשרשרות מרפות ממך לאט לאט,אחרי כמה דקות אתה שוב חופשי,הסנסיי אומר לך:"עברת את המבחן האחרון,עכשיו האימונים האמיתיים מתחילים,צא אל היער המכושף והבא לי גובלין אחד חי אבל".

Tigraro
    הסנסיי אומר:"לא צריך להשמיד,צריך להביס,זה שני דברים שונים,את המכשף האפל צריך להשמיד את חבריך לפעמים צריך להביס,הבנת?" אתה שומע קול נוסף,בוגר יותר ממך וחכם יותר ממך,אך אם זאת פחות מהסנסיי:"כן,טייפון ושבעת אחיו הם שומרי השער ושער המעבר,תשלוט בהם,תשלוט בשער,בגלל זה אנחנו שולחים חניכים צעירים להילחם בטייפון,הוא לא ניתן להשמדה,

5. משתמש מנוסה
    Gold.N.Ace
    *האמת אייס הוא דמות שאני משתמש בה די הרבה בסיפורים\מ''תים שלי,הוא מככב די הרבה אצלי.
    המכשף אומר לך:"אני שליח שלהם,אני לא באמת אחד מהם,אני גם בחיים לא אצליח להיות אחד מהם,השבעה הם השליטים של היקום הזה,במקור הם שמונה אבל אחד,ערק לצד של המכשף האפל,דארקנס,המשימה שלי היא לשחרר את אחיו הצעיר,המכשף השחור,הוא אחד מהטובים למרות שאחיו הוא הסכנה הגדולה ביותר בעולם,ואני לא יודע על מה אתה מדבר".
    זה שם מגניב, ויצא דיי מצחיק חח
    ~~~~
    'שליח.... עדיין הוא בדרגה רביעית, הוא צריך להיות חזק' אחשוב לעצמי. "חתיכת משימה הביאו לך... איך בדיוק אתה הולך לשחרר אותו? אתה מתכוון לפלוש לשטח שלהם? אם כן אני אשמח לעזור! כל דבר שאני רק יכול לעשות כדי לעזור לך תגיד לי." אומר לו ואוסיף "ד"א תודה לך על הטיפ ממקודם, תמיד טוב לדעת דברים כאלה... ובקשר לאבן תודה בכל מקרה, אני אמשיך לחפש עד שאמצא!"

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    אתה רואה שהשרשרות מרפות ממך לאט לאט,אחרי כמה דקות אתה שוב חופשי,הסנסיי אומר לך:"עברת את המבחן האחרון,עכשיו האימונים האמיתיים מתחילים,צא אל היער המכושף והבא לי גובלין אחד חי אבל".

,
    "אוקיי" אגיד ואצא לכיוון היער, מחפש מפלצות ללכוד.

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [COLOR=green][FONT=Arial]*Machine-X
    האיש בעל הגולם אומר:"נראה לי אתה מחפש אותי,אחרי הכול אני המאסטר של הדוג'ו הזה,המשימה שלך היא להביס את הגולם שלי" אתה רואה שהקלף שלך הוא גולם אדמה,אתה משתמש בו ויוצר גולם,של המאסטר עיניו כחולות אך לשלך אין צבע עיניים.
    "אוקיי,איך אומרים? כנס בו." אני מורה לגולם שלי ושולף עוד קלף,מתפלל לקלף טוב."אני חייב להשיג לעצמי עוד קלפים." אני חושב לעצמי בחיוך קל.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    AmitBuscus
    ספארק אומר לך:"נראה לי שסטרום חטף לך אותה" אתה מסתובב ואתה רואה שהלנה נכנסת יחד עם סטורם לדוג'ו,סטרום אומר בחיוך:"מאסטר,תכיר את השותפה החדשה שלי,הלנה".
    "המניאק הזה אני אראה לו!" אחשוב לעצמי וארתיע מעצמי לכסח לו את הצורה."טוב, אז זה השותף החדש שלי."
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    AmitBuscus
    *מחשבה זה ככה ' דיבור זה ככה ",הבנת?
    ספארק מחייך אליך ולוחש לך:"אני יודע שאתה מעדיף שהנערה הזו שהתאהבה באחי הגדול תהיה השותפה שלך,אבל ככה זה עם אח שלי,כול אהבה חדשה אצלו זה בערך שבוע-שבועיים,אחרי זה הוא מוצא מישהי אחרת,הוא לא פגש באמת את האהבה של החיים שלו,והוא פשוט מחפש אותה".

Gold.N.Ace
    השליח המסתורי אומר לך:"אני מאוד מכבד מכשפי מים נועזים שרוצים לעזור במשימות קשות אך אני לא מוכן להסתכן,גנבתי שריון צללים בשביל לחדור לטירה האפלה להגיע לכלא הארמון ולשחרר את כול מי שכלוא שמה ורוצה לעזור,אבל המשימה העיקרית שלי היא להציל את המכשף השחור".

Scizor-X
    אתה יוצא מהמחבוא של מאסטר האש,אתה רואה שלושה גלמי אש יושבים על שפת נהר של לבה וממלאים תיבות שלמות בלבה המותכת הזו,אתה רואה שלוש ציפורי ענק לבנות כמו השלג יורדות ליד הנהר ומתחילות להתקיף את הענקים.
    *אם לא הבנת ציפורים מיסוד מים-קרח נלחמות נגד שלושה גולמי ענק מסוג אש,אני במקומך הייתי עוזר לגלמי האש,אבל זו בחירה שלך.

Machine-X
    הגולם שלך נלחם באומץ רוח נגד הגולם כחול העיניים של המאסטר,הוא אומר לך:"כול מכשפי האדמה קשורים זה לזה בקשר דם,שלושת האחים שניצלו,איימוס,כריס וסטנד האגדיים,שלושת מכשפי האדמה האגדיים הראשונים,היו אחים,איימוס נשא את כרמל,כריס את דינמו,וסטנד את סוזי,משלושת האחים האלה יצאו כול מכשפי האדמה הקיימים היום,אתה צאצא של איימוס,ואני גם של איימוס,אנחנו סוג של בני דודים רחוקים,אבל אנחנו יותר קרובים מבני דודינו שהם צאצאים של סטנד או כריס".

10. משתמש מנוסה
    Gold.N.Ace
    השליח המסתורי אומר לך:"אני מאוד מכבד מכשפי מים נועזים שרוצים לעזור במשימות קשות אך אני לא מוכן להסתכן,גנבתי שריון צללים בשביל לחדור לטירה האפלה להגיע לכלא הארמון ולשחרר את כול מי שכלוא שמה ורוצה לעזור,אבל המשימה העיקרית שלי היא להציל את המכשף השחור".
    "את כל זה כבר עשית?! אתה ממש מרשים, אבל בכל זאת תן לי לעזור לך! אני אעשה הכל כדי לשפר את המצב של העולם הזה ולהביס את כוחות האופל! ואם זה לא שכנע אותך תחשוב שככה גם אני אתקדם ואהפוך לקוסם חזק שתמיד חלמתי להיות!" אומר לו ואסתכל לתוך עיניו. 'אם את כל זה הוא כבר עשה הוא חייב להיות ממש חזק! אני רוצה ללמוד ממנו כמה שרק אוכל ואני רוצה גם לעזור לעולם שלנו!, סנסיי... אני מצטער אבל אם הוא יסכים לי להצטרף אליו אצטרך לדחות את המבחן שלנו ולהמשיך אותו אחרי שאעזור לאייס.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Gold.N.Ace
    *אתה לא יכול לעזוב את האימונים לפני שלב שלוש.
    המכשף המסתורי אומר לך:"אתה חייב להיות תחת השגחת סנסיי מורשה מטעם מסדר השבעה,ולצערי אני לא אחד מזה,זה מאוד מרשים שאתה רוצה ללמוד ממני,אבל אני לא יכול" הוא הולך ונעלם באופק,אתה רואה שני גובלינים נלחמים זה בזה אתה רואה שלידם מונח יהלום כחול בוהק.

12. משתמש מנוסה
    Gold.N.Ace
    *אתה לא יכול לעזוב את האימונים לפני שלב שלוש.
    המכשף המסתורי אומר לך:"אתה חייב להיות תחת השגחת סנסיי מורשה מטעם מסדר השבעה,ולצערי אני לא אחד מזה,זה מאוד מרשים שאתה רוצה ללמוד ממני,אבל אני לא יכול" הוא הולך ונעלם באופק,אתה רואה שני גובלינים נלחמים זה בזה אתה רואה שלידם מונח יהלום כחול בוהק.
    סבבה, איזה שלב אני עכשיו?
    ~~~~
    "שיהיה לך בהצלחה!" אצעק לאייס ואחשוב 'היהלום! זאת חייבת להיות האבן הכחולה!, אבל יש שם 2 גובלינים... ממה שראיתי עד עכשיו הם לא כאלה נחמדים. אני חושב שאנסה להסתננן ולקחת את היהלום מבלי שיראו אותי'. אתקדם אל עבר היהלום בשקט ואם הגובלינים יראו אותי וינסו לתקוף אני אשלוף 2 קלפים מהחפיסה.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    AmitBuscus
    *מחשבה זה ככה ' דיבור זה ככה ",הבנת?
    ספארק מחייך אליך ולוחש לך:"אני יודע שאתה מעדיף שהנערה הזו שהתאהבה באחי הגדול תהיה השותפה שלך,אבל ככה זה עם אח שלי,כול אהבה חדשה אצלו זה בערך שבוע-שבועיים,אחרי זה הוא מוצא מישהי אחרת,הוא לא פגש באמת את האהבה של החיים שלו,והוא פשוט מחפש אותה".

Gold.N.Ace

Scizor-X
    אתה יוצא מהמחבוא של מאסטר האש,אתה רואה שלושה גלמי אש יושבים על שפת נהר של לבה וממלאים תיבות שלמות בלבה המותכת הזו,אתה רואה שלוש ציפורי ענק לבנות כמו השלג יורדות ליד הנהר ומתחילות להתקיף את הענקים.
    *אם לא הבנת ציפורים מיסוד מים-קרח נלחמות נגד שלושה גולמי ענק מסוג אש,אני במקומך הייתי עוזר לגלמי האש,אבל זו בחירה שלך.

Machine-X
    הגולם שלך נלחם באומץ רוח נגד הגולם כחול העיניים של המאסטר,הוא אומר לך:"כול מכשפי האדמה קשורים זה לזה בקשר דם,שלושת האחים שניצלו,איימוס,כריס וסטנד האגדיים,שלושת מכשפי האדמה האגדיים הראשונים,היו אחים,איימוס נשא את כרמל,כריס את דינמו,וסטנד את סוזי,משלושת האחים האלה יצאו כול מכשפי האדמה הקיימים היום,אתה צאצא של איימוס,ואני גם של איימוס,אנחנו סוג של בני דודים רחוקים,אבל אנחנו יותר קרובים מבני דודינו שהם צאצאים של סטנד או כריס".
    אני רץ אל גלמי האש ומפעיל קלף נגד ציפורי הקרח.

14. משתמש מנוסה
    Gold.N.Ace
    *1
    אתה מנסה להתגנב אליהם,אתה רואה שאחד מסתכל עליך ובורח במיידי,אתה לא מבין מה קרה,אבל אז אתה נזכר שבקרב שלך נגד הביגפוט היו שלושה גובלינים ואחד מהם הצליח לברוח,השני לא מבין מה קורה וגם הוא בורח,אתה מרים את היהלום הכחול ואתה רואה חיזיון מוזר,אתה רואה את סטן נמצא ליד טירה שחורה,אתה רואה צל מוזר מתקרב אל סטן,ורוצח אותו.

Scizor-X
    אתה שולף את "כדור אש" שפוגע באחת הציפורים שמגיבה במתקפת קרח שמצליחה לעצור את זרם הלבה,אתה רואה שהגלמים שוברים בלחץ את הקרח,אך הקרח לא מצליח להישבר,אתה רואה ששלושת הציפורים צוחקות ונעלמות מהעין.

15. משתמש מנוסה
    Gold.N.Ace
    *1
    אתה מנסה להתגנב אליהם,אתה רואה שאחד מסתכל עליך ובורח במיידי,אתה לא מבין מה קרה,אבל אז אתה נזכר שבקרב שלך נגד הביגפוט היו שלושה גובלינים ואחד מהם הצליח לברוח,השני לא מבין מה קורה וגם הוא בורח,אתה מרים את היהלום הכחול ואתה רואה חיזיון מוזר,אתה רואה את סטן נמצא ליד טירה שחורה,אתה רואה צל מוזר מתקרב אל סטן,ורוצח אותו.
    אקפא במקום לכמה שניות, "ס..ס..ס.." אלחש ותוך שנייה אצעק "ססססססטטטטטןןןןןן!, מה זה היה עכשיו?!, חיזיון?! אני חייב לרוץ לספר את זה לסנסיי!" ארוץ לאיגלו שבו גר הסנסיי ואספר לו על החיזיון שראיתי.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 9 מתוך 16 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •