Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל-
    שם:טל
    מראה:בלונדינית,גבוהה,בעלת שמלת פסים כחולה\לבנה
    רקע:טל נולדה בעיירה קטנה ושמה פאלט, היא עברה וגמרה כבר את מסע הפוקימונים דלה אך החליטה לתחיל מסע חדש יחד עם פוקימוניה במחוז סינו,במהלך מסעה החדש כל הפוקימונים שלה התפתחו לצורתם האחרונה.
    שישייה:

מאגניום
    אלטריה
    אמבריאון
    אלקטוויר
    לוקאריו
    מילוטיק

שם: מגל ג'ונסון
    מראה: גבוה, עיניים כחולות, שיער חום ולובש ג'ינס
    רקע: י"ב

שישיה:
    סלאמנס
    גלייד
    מאמוסווין
    טורטרה
    מטגרוס
    צ'אריזרד

אין מקום!
    שרשור לשניים!
    שם:
    מראה:
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 11-01-2011 בשעה 04:50 PM
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    שם: מגל ג'ונסון
    מראה: גבוה, עיניים כחולות, שיער חום ולובש ג'ינס
    רקע: י"ב

שישיה:
    סלאמנס
    גלייד
    מאמוסווין
    טורטרה
    מטגרוס
    צ'אריזרד

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. student of Gakuen Alice
    הסתכלתי על אמבריאון ששכב מעולף על רגליי, בדיוק הפסדתי למגל ,שותפי למסע.
    הרמתי את אמבריאון ושיבחתי אותו על עבודתו הטובה, והחזרתי אותו לפוקדור, עכשיו זה היה הזמן להוציא את הפוקימון הבא שלי שיתחרה מול הסאלמנס של מגל, לאחר מחשבה רבה בחרתי באלטריה, הוצאתי אותה ואמרתי לה ''אלטריה, שירה!'' אלטריה התחילה לשיר מנגינה נעימה שהרדימה מיד את סאלמנס''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    הסתכלתי על אמבריאון ששכב מעולף על רגליי, בדיוק הפסדתי למגל ,שותפי למסע.
    הרמתי את אמבריאון ושיבחתי אותו על עבודתו הטובה, והחזרתי אותו לפוקדור, עכשיו זה היה הזמן להוציא את הפוקימון הבא שלי שיתחרה מול הסאלמנס של מגל, לאחר מחשבה רבה בחרתי באלטריה, הוצאתי אותה ואמרתי לה ''אלטריה, שירה!'' אלטריה התחילה לשיר מנגינה נעימה שהרדימה מיד את סאלמנס''
    "אוקיי סלאמנס עכשיו דיבור שינה!" אצעק לסלאמנס ופתאום סלאמנס השתמש בשערורייה אכזרית שפגעה חזק באלטריה שהחזירה בניקור שהפיל את סלאמנס שהתעורר מיד, "עכשיו להביור ואס אווירי ותסתובב באותו זמן" אומר לו בביטחון ואחכה שהוא יצליח לפגוע אבל אז פתאום אני רואה את אלטריה מתחמקת בקלות ומעיפה את סלאמנס באוויר עם רוח שמתעלף מיד, "סלאמנס תחזור וצא מטגרוס" אומר ואעשה את הפעולה

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

5. student of Gakuen Alice
    ''אוקיי אלטריה, זה מטאגרוס תשתמשי בשירה ואז במטאור דרקון בכל הכוח!'' אני אצפה באלטריה אשר הצליחה להרדים את מטאגרוס ולפגוע בוא בעזרת מטאור הדרקון, אומר לאלטריה לסיים את העניין בעוד מטאור דרקון אך לפתע מטאגרוס קם וחוסם את המתקפה בהגנה, אני אכעס מעט ואומר ''אלטריה, אס אווירי!'' ואחכה לתוצאות ההתקפה של אלטריה על מטאגרוס

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ''אוקיי אלטריה, זה מטאגרוס תשתמשי בשירה ואז במטאור דרקון בכל הכוח!'' אני אצפה באלטריה אשר הצליחה להרדים את מטאגרוס ולפגוע בוא בעזרת מטאור הדרקון, אומר לאלטריה לסיים את העניין בעוד מטאור דרקון אך לפתע מטאגרוס קם וחוסם את המתקפה בהגנה, אני אכעס מעט ואומר ''אלטריה, אס אווירי!'' ואחכה לתוצאות ההתקפה של אלטריה על מטאגרוס
    "מטאגרוס עכשיו על חושי ותפיל את אלטריה" אומר לו ואצפה במטאגרוס מרים ומפיל את אלטריה שוב ושוב,
    "עכשיו תסיים אותה בקרן על חושית!" אתעק לו בביטחון אך לפני שהוא שיגר הוא הרגיש בעשרות מטאורים המתקרבים אליו, 'אלטריה השתמשה במטאור דרקון' אחשוב בבהלה ואגיד לו "מטאגרוס על חושי על שני מטאורים, תשתמש באחד מהם כדי לפוצץ את כל השאר ותשתמש בשני כדי לפגוע באלטריה" ואחכה לתוצאות

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

7. student of Gakuen Alice
    העל חושי מפספס בכמה מטרים ולכן גשם המטואים פוגע במטאגרוס שמתעלף על המקום, מגל מוציא צ'אריזארד גדול ואימתני, אני מרגישה פחד בליבי ואומרת לאלטריה ''אל תדאגי חמודה קדימה שירה ואז אס אווירי בכל הכוח!'', אלטריה יוצאת באס אווירי אל צ'אריזארד שיוצא גם באס אווירי אל אלטריה, שתי המתקפות פוגעות אחת בשנייה בחוזקה ושני הפוקימונים עפים לאחור בעוח, אלטריה מתעלפת וצ'אריזארד קם בקושי, ''מילוטיק צא!'', אני יוציא את המיילוטיק שלי ואומר ''אקדח מים בכל הכוח!'' ואחכה לתוצאות

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    העל חושי מפספס בכמה מטרים ולכן גשם המטואים פוגע במטאגרוס שמתעלף על המקום, מגל מוציא צ'אריזארד גדול ואימתני, אני מרגישה פחד בליבי ואומרת לאלטריה ''אל תדאגי חמודה קדימה שירה ואז אס אווירי בכל הכוח!'', אלטריה יוצאת באס אווירי אל צ'אריזארד שיוצא גם באס אווירי אל אלטריה, שתי המתקפות פוגעות אחת בשנייה בחוזקה ושני הפוקימונים עפים לאחור בעוח, אלטריה מתעלפת וצ'אריזארד קם בקושי, ''מילוטיק צא!'', אני יוציא את המיילוטיק שלי ואומר ''אקדח מים בכל הכוח!'' ואחכה לתוצאות
    'היא באמת חושבת שאני אתן למיילוטיק לנצח' אחשוב ואצחק ואז אצעק לצ'אריזרד "צ'אריזרד, תשתמש ביום בהיר ואז קרן סולארית", צ'אריזרד השתמש ביום בהיר שגרם למיילוטיק קצת להתייבש ולכן היא לא יכלה להתחמק מהקרן הסולארית שפגעה בה ישירות, מיילוטיק כמעט והתעלפה אך הצליחה להישאר בקרב, "עכשיו זה הזמן!" אצעק לצ'אריזרד "זעם דרקון!", "טוויסטר!" צעקה טל למיילוטיק ושתי המתקפות התנגשו אבל זעם הדרקון היה יותר חזק וככה שוגר אל עבר מיילוטיק זרם כחול סגול ומסובב שפגע ישירות ועילף אותה. הסתכלתי על המראה בשמחה רבה וחיכיתי לפוקימון הבא שתוציא טל

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

9. student of Gakuen Alice
    ''כל הכבוד חמודה,ההית מעולה'' אשבח את מיילוטיק בזמן שאחזיר אותה לפוקדור ''עכשיו תורך!'' אומר בזמן שאוציא את לוקאריו שלי ואומר ''לוקאריו כדור הילה בכל הכוח!'', לוקאריו יצא בכדור הילה אל עבר צ'אריזארד שיצא בלהביור בתור מתקפת נגד, כדור ההילה חצה את הלהביור בלי בעיה והתעטף בלהביור שגרם לולהיות סוג של כדור הילה מאש, הכדור התקרב אל 'אריזארד במהירות ופגע בעומה רבה שעילפה את צ'אריזארד. ''טורטרה צא!'' שמעתי את מגל צועק מרחוק, ''לוקאריו דחיפה ואז אגרוף ברזל!'' אומר ואחכה לתוצאות

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ''כל הכבוד חמודה,ההית מעולה'' אשבח את מיילוטיק בזמן שאחזיר אותה לפוקדור ''עכשיו תורך!'' אומר בזמן שאוציא את לוקאריו שלי ואומר ''לוקאריו כדור הילה בכל הכוח!'', לוקאריו יצא בכדור הילה אל עבר צ'אריזארד שיצא בלהביור בתור מתקפת נגד, כדור ההילה חצה את הלהביור בלי בעיה והתעטף בלהביור שגרם לולהיות סוג של כדור הילה מאש, הכדור התקרב אל 'אריזארד במהירות ופגע בעומה רבה שעילפה את צ'אריזארד. ''טורטרה צא!'' שמעתי את מגל צועק מרחוק, ''לוקאריו דחיפה ואז אגרוף ברזל!'' אומר ואחכה לתוצאות
    "את באמת חושבת שתנצחי?" אשאל אותה בציניות ואצחק, "טורטרה כדור אנרגיה בשביל לחסום את הדחיפה ואז רעידה בשביל להפיל את לוקאריו וההדף מאגרוף הברזל יעיף אותו" אצעק לטורטרה ושנייה לפני שלוקאריו פגע בו עם הדחיפה הוא השתמש בכדור אנרגיה שהדף אותו ושהוא התחיל באגרוף הברזל טורטרה השתמש ברעידה שהפילה את לוקאריו, "עכשיו תגמור אותו קרן סולארית" אצעק לו ואראה את טורטרה יורה קרן סולארית אל עבר לוקאריו שיורה גל וואקום שמתנגש בקרן הסולארית ויוצר פיצוץ ענקי שגורם לשני הפוקימונים להתעלף, אחזיר את טורטרה ואוציא את גלייד

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

11. student of Gakuen Alice
    ''מאגניום צא!'' אומר בקול למאגניום הזוהר שלי ואומר ''קרן על בכל הכוח!'', מאגניום יוצאת בקרן על שפוגעת בגלייד בחוזקה, גלייד בתגובה יוצא בעל חושי, ''מאגניום עלי תער!'', מאגניו מתחמק מהעל חושי ומשתמש בעלי תער ל גלייד שכמעט מתעלף ושתמש בקרן על חושית ''מאגניום דחיפה ואז עלים קסומים בכל הכוח!!!'', מאגניום דוחף את גלייד שנופל ואז שוב תוקף אותו בקרן ע גלייד מתעלף אבל פני זה יורה קרן על חושית שפוגעת קצת במאגניום
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 10-30-2011 בשעה 10:55 PM

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ''מאגניום צא!'' אומר בקול למאגניום הזוהר שלי ואומר ''קרן על בכל הכוח!'', מאגניום יוצאת בקרן על שפוגעת בגלייד בחוזקה, גלייד בתגובה יוצא בעל חושי, ''מאגניום עלי תער!'', מאגניו מתחמק מהעל חושי ומשתמש בעלי תער ל גלייד שכמעט מתעלף ושתמש בקרן על חושית ''מאגניום דחיפה ואז עלים קסומים בכל הכוח!!!'', מאגניום דוחף את גלייד שנופל ואז שוב תוקף אותו בקרן ע גלייד מתעלף אבל פני זה יורה קרן על חושית שפוגעת קצת במאגניום
    'אוקיי זה הפוקימון האחרון שלי' אחשוב ואומר "צא מאמוסווין! הכול תלוי בך" ואוציא את מאמוסווין ואצעק לו "רסיס קרח וחפירה", מאמוסווין שיגר רסיס קרח שפגע קשות במאגניום שכבר היה מותש מהקרב של גלייד, מאגניום שיגר קרן על אך מאמוסווין חפר ומאגניום התבלבלה ומאמוסווין פגע בה חזק עם הניבים שלו ועילף את מאגניום, "קדימה טל, נשאר לך רק את אלקטוויר, תוציאי אותו" אומר לטל ואחכה שהיא תוציא את אלקטוויר

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

13. student of Gakuen Alice
    ''אני אשבח את מאגניום ואחזיר אותו לפוקדור, ''צא אלקטוויר!'' אומר בגאווה ''החולשה שלו זה אש אז קדימה 3 אגורופי אש ברצף!'', אלקטוויר יוצא באגרופי האש אל עבר מאמוסווין שבתגובה יוצא בהתקלה וניבי קרח, המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ ענקי, שני הפוקימונים נהדפים לאחור ונפצעים, ''אלקטוויר שוב!'' אומר ואחכה למגל

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ''אני אשבח את מאגניום ואחזיר אותו לפוקדור, ''צא אלקטוויר!'' אומר בגאווה ''החולשה שלו זה אש אז קדימה 3 אגורופי אש ברצף!'', אלקטוויר יוצא באגרופי האש אל עבר מאמוסווין שבתגובה יוצא בהתקלה וניבי קרח, המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ ענקי, שני הפוקימונים נהדפים לאחור ונפצעים, ''אלקטוויר שוב!'' אומר ואחכה למגל
    "עכשיו רעידה ותשתמש ברסיסי קרח על הניבים שלך ותתקוף את אלקטוויר עם הניבים כדי להקפיא אותו" אומר למאמוסווין ואראה את אלקטוויר נופל עם אגרופי האש על האדמה ונפגע ואז יוצא עם עוד שלושה אגרופי אש שמתנגשים ב"ניבי הקרח" של מאמוסווין שבסופו שני הפוקימונים נחשפים מעולפים.
    "נלחמת ממש טוב" אומר לטל ואחזיר את מאמוסווין, "אני הולך לאמן את הפוקימונים של בים, רוצה לבוא?" אשאל את טל ואתחיל ללכת.

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

15. student of Gakuen Alice
    ''גם אתה מגל, זה היה קרב מעןלה!'' אומר בלהט ואז אומר ''בטח שכן, אני חושבת להוציא את מאגניום ולתפוס עשב אחר כמו *אהמ*ליפיאון*אהמ*''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •