Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 27 מתוך 27
  1. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    ''גם אתה מגל, זה היה קרב מעןלה!'' אומר בלהט ואז אומר ''בטח שכן, אני חושבת להוציא את מאגניום ולתפוס עשב אחר כמו *אהמ*ליפיאון*אהמ*''
    "אני חושב לתפוס איזה מדקיפ או מרשטומפ טוב במקום מאמוסווין או אולי פרוסלאס" אומר למאמוסווין ואתחיל לחפש מערה שאולי יהיו בה מדקיפ או פרוסלאס

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אני אלך יחד עם מגל לחוף ואראה מערה, אלך איתה למגל ואבחין פתאום שהמערה מלאה בכיתובים ורישומים לפתע אבחין בצלליות זזות ,אסתובב לאחור ואראה איווי וסנוראנט קטנים ישנים יחד בפינת המערה אני אקרא למגל ואומר ''יש לנו מזל מה?w''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    אני אלך יחד עם מגל לחוף ואראה מערה, אלך איתה למגל ואבחין פתאום שהמערה מלאה בכיתובים ורישומים לפתע אבחין בצלליות זזות ,אסתובב לאחור ואראה איווי וסנוראנט קטנים ישנים יחד בפינת המערה אני אקרא למגל ואומר ''יש לנו מזל מה?w''
    טל זה לא מ"ת, תעשי תגובות ארוכות הרבה יותר כי בשרשור כל תגובה היא כמו תגובת שה"ם ותנסי להשתמש בלשון עבר כי כמו שאמרתי, זה כמו תגובת שה"ם ואל תעשי הכול לטובתך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "כן בואי נלכוד אותם" אומר לטל ואוציא את גלייד, "גלייד אגרוף שמיים" אומר לו ואראה את טל מוציאה את לוקאריו שלה ואומרת לו להשתמש בכף אנרגיה אך לפני שהוא וגלייד הספיקו לתקוף הגיחו משום מקום פרוסלאס, גליילי, גלסייאון וליפיאון שהשתמש באגרוף צל, ברד, קרן סולארית וקרן קרח שפגעו חזק בגלייד ולוקאריו שהתעלפו והמשפחות הלכו משם, "זה היה מאתגר טל, נכון?" אשאל אותו ואשב לאכול קצת ולהאכיל את הפוקימונים שלי

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

4. student of Gakuen Alice
    אשאל אותו? ממתי אני בן??!!

''מאוד'' אומר למגל עדיין מעט המומה ממה שקרה הרגע, אני יסתכל מעט בציורי הקיר שבמערה אבל לא אבין כלום ממה שיש שם, אני נכנסתי עמוק יותר למערה בזמן ששמעתי את מגל ועק ''טל,אל תלכי לשם!'', אבל לבסוף הוא הצטרף אליי ושנינו יחד נכנסנו אל עומק המערה, פתאום שמענו קול ממש מוזר הסתובבנו וראינו פוקמון סגול עם סוג של אובך מסביבו, ''גאסטלי!'', אמר מגל בהתרגשות ושאלתי ''רוצה אותו?''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היורתמים לא תמיד מנצחים
    אשאל אותו? ממתי אני בן??!!

''מאוד'' אומר למגל עדיין מעט המומה ממה שקרה הרגע, אני יסתכל מעט בציורי הקיר שבמערה אבל לא אבין כלום ממה שיש שם, אני נכנסתי עמוק יותר למערה בזמן ששמעתי את מגל ועק ''טל,אל תלכי לשם!'', אבל לבסוף הוא הצטרף אליי ושנינו יחד נכנסנו אל עומק המערה, פתאום שמענו קול ממש מוזר הסתובבנו וראינו פוקמון סגול עם סוג של אובך מסביבו, ''גאסטלי!'', אמר מגל בהתרגשות ושאלתי ''רוצה אותו?''
    סליחה, לא שמתי לב ואת בכלל התייחסת למה שכתבתי למעלה קודם?
    ~~~~~~~~
    "לא, תני לו להיות חופשי" אומר לטל ואמשיך ללכת איתה ופתאום הגענו למבוי סתום, "חייבים לחזור" אומר לטל ואלך חזרה אך באמצע עצרו אותנו שני האנדומים רצחניים שהתחילו לטעון חום יתר אך ברגע שהם ירו טל הוציאה את מיילוטיק שלה שחסמה את החום יתר במשאבת הידרו, הוצאתי מהר את טורטרה שהשתמש ברעידת אדמה שעילפה את שני ההאונדומים האלו, "זה הזמן שלי, צא פוקדור" אומר ואזרוק פוקדור על אחד ההאונדומים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את יכולה להחליט אם הוא ילכד או לא

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

6. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי בלסררה צפה בהודעה
    סליחה, לא שמתי לב ואת בכלל התייחסת למה שכתבתי למעלה קודם?
    ~~~~~~~~
    "לא, תני לו להיות חופשי" אומר לטל ואמשיך ללכת איתה ופתאום הגענו למבוי סתום, "חייבים לחזור" אומר לטל ואלך חזרה אך באמצע עצרו אותנו שני האנדומים רצחניים שהתחילו לטעון חום יתר אך ברגע שהם ירו טל הוציאה את מיילוטיק שלה שחסמה את החום יתר במשאבת הידרו, הוצאתי מהר את טורטרה שהשתמש ברעידת אדמה שעילפה את שני ההאונדומים האלו, "זה הזמן שלי, צא פוקדור" אומר ואזרוק פוקדור על אחד ההאונדומים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את יכולה להחליט אם הוא ילכד או לא

הפוקדור שמגל זרק התנדנד שוב ושוב בלי הפסקה, הסתכלתי בציפייה על הפוקדור ו...נתפס!, זרקתי פוקדור על האנדום השני בתקווה, הפוקדור התנדנד והתנדנד אבל האנדום יצא!,''מיילוטיק משאבל הידרו!'', מילוטיק השתמש במשאבל הידרו שעילפה שוב את האנדום זרקתי פוקדור והפעם הוא נתפס, אני אחליט הפעם לשלוח את האנדום לפרופסור אוק ולהשאיר לעכשיו את השישייה הנוכחית שלי, אני אסתכל על מגל ואומר ''בוא נצא'', אני ומגל יצאנו מהמערה ופתאום באו מולינו שתי ילדות בעלות שמלות ירוקות תואמות ואמרו ''בואוא קרב!'', הילדה השמאלית הוציע ראמפרדוס והשמאלית לאקסיו.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. היורתמים לא תמיד מנצחים
    הפוקדור שמגל זרק התנדנד שוב ושוב בלי הפסקה, הסתכלתי בציפייה על הפוקדור ו...נתפס!, זרקתי פוקדור על האנדום השני בתקווה, הפוקדור התנדנד והתנדנד אבל האנדום יצא!,''מיילוטיק משאבל הידרו!'', מילוטיק השתמש במשאבל הידרו שעילפה שוב את האנדום זרקתי פוקדור והפעם הוא נתפס, אני אחליט הפעם לשלוח את האנדום לפרופסור אוק ולהשאיר לעכשיו את השישייה הנוכחית שלי, אני אסתכל על מגל ואומר ''בוא נצא'', אני ומגל יצאנו מהמערה ופתאום באו מולינו שתי ילדות בעלות שמלות ירוקות תואמות ואמרו ''בואוא קרב!'', הילדה השמאלית הוציע ראמפרדוס והשמאלית לאקסיו.
    "רגע!" אצעק, "אני צריך להחליט אם לשלוח את האנדום לפרופסור או לא, נראה לי שאני אוציא את מאמוסווין ואכניס את האנדום" אמרתי וביצעתי את ההחלפה "אוקיי עכשיו אני מוכן לקרב, צא טורטרה" אומר ואוציא אותו ואומר "עכשיו טורטרה צמח משתולל על ראמפרדוס ותשתמש בצמחים כדי להרים את מיילוטיק של טל כדי שתוכל לתקוף את שניהם מלמעלה" ואראה את מה שקרה "עכשיו מיילוטיק מערבולת" שמעתי את טל אומרת למיילוטיק

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

8. student of Gakuen Alice
    אני מסתכלת ורואה את הצמח המשתולל פוגע בראמפרדוס שעף לאחור, המיילוטיק שלי השתמש במערבולת שפגעה בלאקסיו שגם עף לאחור, אני שומעת את הבנות צועקות ''ראמפראדוס, לאקסיו דחיפה!'',ראמראדוס ולאקסיו יצאו שניהם בדחיפה ופגעו, שמעתי את מגל צועק לידי ''טורטרה קרן על עכשיו!'', טורטרה טען קרן על וירה על ראמפראדוס שהתעלף מיד, אמרתי למיילוטיק להשתמש במשאבת הידרו בכל הכוח על לאקסיו שבדרך מוזרה כלשהיאהצליח לקפוץ על משאבת ההידרו ומעליה על מיילוטיק ואז השתמש במכת ברק שעילפה את המיילוטיק שלי, מגל אמר ''טורטרה עכשיו שוב קרן על!''
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 10-31-2011 בשעה 10:26 PM

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היורתמים לא תמיד מנצחים
    אני מסתכלת ורואה את הצמח המשתולל פוגע בראמפרדוס שעף לאחור, המיילוטיק שלי השתמש במערבולת שפגעה בלאקסיו שגם עף לאחור, אני שומעת את הבנות צועקות ''ראמפראדוס, לאקסיו דחיפה!'',ראמראדוס ולאקסיו יצאו שניהם בדחיפה ופגעו, שמעתי את מגל צועק לידי ''טורטרה קרן על עכשיו!'', טורטרה טען קרן על וירה על ראמפראדוס שהתעלף מיד, אמרתי למיילוטיק להשתמש במשאבת הידרו בכל הכוח על לאקסיו שבדרך מוזרה כלשהיאהצליח לקפוץ על משאבת ההידרו ומעליה על מיילוטיק ואז השתמש במכת ברק שעילפה את המיילוטיק שלי, מגל אמר ''טורטרה עכשיו שוב קרן על!''
    טורטרה ירה קרן על אימתנית אך כמו משאבת ההידרו גם עכשיו לאקסיו הצליח לטפס על קרן העל ולירות רעם אך מכיוון שטורטרה הוא חלקית סוג אדמה הרעם לא השפיע עליו בכלל, "לאקסיו עכשיו ניב קרח" שמעתי את אחת הבנות אומרת "טורטרה תחכה..." "ותחכה...." "ועכשיו לעיסה!" צעקתי לטורטרה ברגע שלאקסיו הגיע לטורטרה וטורטרה תפס את לאקסיו עם פיו והתחיל "ללעוס" אותו, אחרי כמה דקות לאקסיו כבר צרח מכאבים והתעלף אך טורטרה לא עזב "תפסיק, הוא כבר התעלף" צעקה הבת, "בסדר, אני אחזיר אותו" אמרתי והחזרתי את טורטרה "היה קרב טוב בנות, מה השם שלכן?" אשאל את הבנות ואחכה לתשובה

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

10. student of Gakuen Alice
    אני אחכה יחד עם מגל לתשובת הבנות ואשמע את הימנית אומרת ''לי קקוראים ג'ס נעים להכיר'', הילדה שלידה אומרת ''לי קוראים ג'ני נעים להכיר אותך'', אני אומר לג'ס וךג'ני ''נעים להכיר אותכם אני טל'', אני אסתכל על מגל ואשמע אותו אומר ''אני מגל נעים מאוד'', אני אראה את ג'ס מתקרבת אליי ואל מגל ואומרת ''אפשר להצטרף למסע שלכם?, אנחנו די בודדות ואתם לא מבינים כמה קשה זה לחיות עם התאומה שלך חודש רצוף...?''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היורתמים לא תמיד מנצחים
    אני אחכה יחד עם מגל לתשובת הבנות ואשמע את הימנית אומרת ''לי קקוראים ג'ס נעים להכיר'', הילדה שלידה אומרת ''לי קוראים ג'ני נעים להכיר אותך'', אני אומר לג'ס וךג'ני ''נעים להכיר אותכם אני טל'', אני אסתכל על מגל ואשמע אותו אומר ''אני מגל נעים מאוד'', אני אראה את ג'ס מתקרבת אליי ואל מגל ואומרת ''אפשר להצטרף למסע שלכם?, אנחנו די בודדות ואתם לא מבינים כמה קשה זה לחיות עם התאומה שלך חודש רצוף...?''
    "רק חודש?" שאלתי אותן ואז המשכתי ואמרתי "אתן יכולות להצטרף" "רק לפני חודש התחלנו את המסע אז... ותודה רבה אלו הפוקימונים שלנו" אמרו ג'ס וג'ני וג'ס הוציאה ראמפארדוס, גולבט, ג'יודוד וסנדסלאש וג'ני הוציאה לאקסיו, פרינפלאפ, אמלוגה וסטנקפיש, "יחסית למאמנות מתחילות יש לכן די הרבה פוקימונים ועוד מפותחים" אומר להן "אני מבין שאת ג'ס אוהבת פוקימוני אבן ואת ג'ני אוהבת פוקימוני חשמל, נכון?" אוסיף "כן, זה נכון והפוקימונים הם של אמא ואבא שלנו, הם נתנו לנו אותם בשביל המסע" אמרו ג'ס וג'ני "אז לאן נלך עכשיו?" שאלתי את טל וחיכיתי לתשובה

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

12. student of Gakuen Alice
    ''נראה לי נמשיך לכיוון המכון הראשון'', אומר ואתחיל ללכת יחד עם מגל,ג'ניוג'ס לכיוןן העיר הבאה, אני התחלתי לראות את העיר הראשונה וארוץ במהירות לכיוונה כאשר מגל,ג'ני וג'ס כמעט ולא עומדים בקצב, אני ארוץ על פי שלטים אל עבר המכון ואכנס, אהי אראה מקום שנראה כמו יער, ובסופו מנהיגת המכון אני אתקדם לעברה ואומר ''אני מאתגרת אותך לקרב!'', מנהיגת המכון הוציאה מאגניום גדול,זוהר ואימתני
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 11-01-2011 בשעה 04:58 PM

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •