טופס:
שם:
אופי:
רקע:
נשק מועדף:
הערות:
טופס:
שם:
אופי:
רקע:
נשק מועדף:
הערות:
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 11-01-2011 בשעה 04:38 PM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
שם:פאולו
מראה:
אופי: הוא ראש מאפיה! כאילו מה?! ברור שמאפיונר רוצח אגואיסט ומגעיל בטרוף!
רקע: פאולו היה אחד מבריכי המאפיה, הוא הלך לטקסי האפיפיור, היה לו אופנוע יפה, היה לו דירה בוותיקן, משרתים, הרבה כסף, אישור לכל שדבר שרצה (שוחד מכספי המאפיה), חיים טובים. הוא החליט שהוא רוצה להיות אחד מראשי המאפיה, וביחד עם אחד מחבריו (שזה בעצם יואב) הם הלכו לדבר איתו, וכאשר נכנסו לחדר פאולו הוציא את הAK74 שלו, דקר את 2 השומרים וירה בראש המאפיה. מאז שהוא ראש המאפיה עלתה הברחת הסמים ב-40%, טילים הועברו לארגוני טרור בתשלום רב, ועוד.
נשק מועדף: אקדח מבצעים, AK74
הערות: מוחעחעחע
שם:"אספוזיטו"
מראה: שיער שחור ועור כהה,עיניים חומות בהירות,לובש בגדים שחורים לגמרי.
אופי: מנהיג מאפיה,בוא נחשוב:שמח עליז טוב לב וחכם? סתם..ברור שאכזרי קשוח ומגעיל לגמרי!
רקע:
שמו האמיתי של "אספוזיטו" לא ידוע. הוא נולד להורים אלכוהוליסטים בעיר פירנצה,והוריו מתו בגיל חמש. הוא התגלגל לרחוב, ושם מצא אותו אחד שחי כמה שנים במזרח,והוא אימן אותו באומניות לחימה. ברחובות של פירנצה הוא גם הכיר את שותפו,פאולו. שניהם ביחד גדולו והפכו להיות בכירי מאפיה,שגרו במקומות מפוארים. יום אחד הם השתלטו על אחת המאפיות הקטנות,והפכו אותה לרבת השפעה בכל העולם, ועסקיהם רק גדלו
נשק מועדף: הוא מעולה באומניות לחימה, אבל הוא תמיד נושא עליו סכין קומנדו.
הערות: תתחיל![]()
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
בוקר, האנשים נורים, המאפיונרים מתאמנים, האפיפיור מתכונן לטקס, לא דברים כאלה נדירים.
ישבתי בכיסאי, לבשתי טבעת עם כפתור אדום. מה שאף אחד לא ידע, שכאשר אלחץ על הכפתור האדום הכיסא ירד כמו מעלית לקומה סודית וחדשה (שכמובן, עובדיה נרצחו אתמול). נתתי גם טבעת כזו לx (כמובן שלא אגלה את שמו, אני לא רוצה את פיצול המאפיה.) לפתע נכנסו 2 אנשים דומים במראה לי ואמרו: "זה נמצא בבנק, רמוס וארגן כבר מוכנים בקניון. נצטרך להכנס דרך שער B מצד שמאל, וכדי להכנס עם הנשקים לתוך הבניין נצטרך להכנס בכניסה ימין. ארגן ידאג לנעילת הדלתות, ולאחר מכן הוא היה בלוח הבקרה. שאספוזיטו יקבל חשמול קטן מן הכיס הקטן בחולצה יסמן שתוכלו להתחיל במבצע. אני מזכיר שאנחנו צריכים לשלוח מכוניות גדולות בשביל החיילים, ואי אפשר, אז נצטרך להצטופף ל-9 בכל מכונית. לא בטוח שיהיה חנייה, צריך שמישהו ידאג לזה." הוא אומר. הסתכלתי על אספוזיטו והוא הנהן לי.
מזל טוב! מצאת את כדור הבדולח השני! אל תספר זאת לאף אחד.
רמז לכדור השלישי:
ארבעה אנשים הלכו להם לפורום חת"ם
אבל היו רעבים
מסכנים הכפרות
הם צריכים עוגיות!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)