השרשור הזה יהיה על dnd, בחירת מקצוע, גזע וכו'.
זה עומד להיות השרשור הטוב ביותר שאי פעם היה, אז תחזיקו חזק את הכיסאות שלכם ואל תעשו כלום.
אביאל- תירשם עם הטופס הבא:
שם(שם הדמות שלך):
גזע:
מקצוע:
תיאור המראה ותיאור כללי:
אופי:
נקודות(יש לך 20 נקודות לחלק בין הבאים): כוח, מהירות, חכמה, סיבולת.
יכולת מיוחדת(לא מוגזמת מדי):
הערות:
הנה הטופס שלי:
שם(שם הדמות שלך): גווקד השייך|Guakad hashiech
גזע: אלף
מקצוע: קוסם פרש
תיאור המראה ותיאור כללי: בעל שיער זהוב ועיניים תכולות, צבע עור לבן ומראה חטוב.
הסוס המכונף הלבן שלו מעניק לו יתרון באוויר, הוא לובש גלימה בצבע כחול כהה, שמסגרתה בצבע תכלת, וכובע שמתאים לקוסם. בידו יש שרביט, אשר יכולה להפוך לכל סוגי הנשק, ולאפשר לי להשתמש בה כאילו התנסיתי בזה מזה שנים רבות. אני יכול לעשות המון סוגי קסמים, אך לא מורכבים מדי. מהיר וזריז.
אופי: חכם, נחוש, אסטרטג, יודע להוציא מכל מצב, סקרן אך חושב לפני שעושה משהו, אוהב חיות.
נקודות(יש לך 20 נקודות לחלק בין הבאים): 2 כוח, 6 מהירות, 7 חכמה, 5 סיבולת.
יכולת מיוחדת(לא מוגזמת מדי): טלפורטציה
הערות: בהצלחה אביאל
עלילה: הכל התחיל ביום בהיר, כאשר אני ואתה, שני נערים רגילים, פגשנו אדם חשוד בבית הספר. הוא ביקש ממנו לבוא אחריו. התלבטנו יחד האם זה פדופיל, אולי עדיף לא לבוא אחריו, אך הסקרנות גברה עלינו והלכנו אחריו. הוא הוביל אותנו אל פח זבל, ונכנס לתוכו. לא הבנו מה הוא עושה, חשבנו שאולי הוא באמת פדופיל, אך כאשר הסתכלנו אל תוך הפח, ראינו מין אור סגול ומוזר בוקע מתוכו. לכן, נכנסנו לבפנים, ויצאנו מפתח אחר לגמרי. גופנו השתנה לגמרי,ושמנו לב שאנו חזקים יותר, חכמים יותר, מהירים יותר ובעלי סיבולת גבוהה. הלכנו אחרי האיש, והוא אמר "ברוך הבא לעולם הקסם", הוא העניק לנו כלים בהתאם למקצוע שאמרנו לו, וכאן התחיל מסענו בחקירת העולם הקסום והמוזר.
אביאל:
שם(שם הדמות שלך):גוביגוץ רדצם פך||Gobigotz Radtzam Pah
גזע: חצי אלף וחצי אדם
מקצוע: איש חיות קשת
תיאור המראה ותיאור כללי:גבוה יותר מאדם רגיל אך נמוך יותר מאלף, אוזניים מחודדות, צבע עור רגיל לבן, שיער שחור ועיניים ירוקות. יש לו גור זאבים קטן שגודל ככול שנתקדם בהרפתקה. יש לי קשת עם חצים מאגניבים. אני יכול לדבר עם חיות ולשלוט בהם מכוון שאני איש חיות. אני מגניב.
אופי:חסר סבלנות, נבון בצורה ערמומית.
נקודות(יש לך 20 נקודות לחלק בין הבאים): 3כוח, 7מהירות, 6חכמה, 4סיבולת.
יכולת מיוחדת(לא מוגזמת מדי): לזמן חיות יש מאין
הערות:בוא נתחיל לשחק!