Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 67
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי sandslash צפה בהודעה
    "ממצב?" שואל גווקד, מנומנם. הוא פוקח את עיניו, ולפתע מגלה שאשלי נרדמה עליו. "מה אני יעשה, אני לא רוצה להעיר אותה!" קרא גווקד.
    לפתע, אשלי מתעוררת. "בוקר טוב" היא קוראת ומתמתחת. "נרדמתי עליך?" היא שואלת את גווקד, ומנשקת את הלחי שלו. "בוקר טוב גם לך" אומר גווקד.
    לפתע, גם ג'נט מתעוררת. "מה קורה פה?" היא שואלת. גוביגוץ מביא לכולם רובים, וקורא "קומו! אני לא יודע למה, אבל איכשהוא אנחנו באמצע סיביר או משהו כזה, וצריך להילחם!"
    "בואו אחריי!" אומר גוביגוץ לחבריו, "יש לי מכשיר קשר אני ינסה לתקשר עם אחד מהשותפים שלנו."
    "מישהו שומע אותנו?" צועק גוביגוץ למכשיר הקשר שקיבל מהאיש המוזר מקודם, "תענו לי!"
    שקט.... ואז-"בואו כבר צפונה, כלבים!" "אנו צריכים עזרה התימנים גוברים עלינו!"
    "אנחנו באים!" צוער גוביגוץ ואז אומר לחבריו, "בואו נתקדם!"
    "אבל איזה כיוון זה צפון?" שואלת ג'נט.
    "היי!" צועק גווקד לפתע, "יש לי מצפן על הרובה!"

2. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    "איזו הפתעה!" קוראת אשלי, "כמעט כמו ההפתעה שהראיתי לך קודם!". היא מחייכת, וגווקד מסמיק ואומר "כן, הגלידה הייתה טעימה... את מכינה אותה מצוין!".
    "בואו מהר!" קורא גוביגוץ, וכולם יוצאים מהבית.
    "רגע, אני לא יודעת איך משתמשים ברובה!" קוראת אשלי, "צריך להחזיק את זה ככה? או ככה? או שצריך ללחוץ על ה-בום!" נשמע קול מהרובה.
    "גילית לבד" קוראת ג'נט וצוחקת, אך לפתע נשמע קול "תביאו את הרובים בחזרה תימן ולא נעשה לכם כלום... חוץ מלהרוג אתכם" במבטא תימני.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    "איזו הפתעה!" קוראת אשלי, "כמעט כמו ההפתעה שהראיתי לך קודם!". היא מחייכת, וגווקד מסמיק ואומר "כן, הגלידה הייתה טעימה... את מכינה אותה מצוין!".
    "בואו מהר!" קורא גוביגוץ, וכולם יוצאים מהבית.
    "רגע, אני לא יודעת איך משתמשים ברובה!" קוראת אשלי, "צריך להחזיק את זה ככה? או ככה? או שצריך ללחוץ על ה-בום!" נשמע קול מהרובה.
    "גילית לבד" קוראת ג'נט וצוחקת, אך לפתע נשמע קול "תביאו את הרובים בחזרה תימן ולא נעשה לכם כלום... חוץ מלהרוג אתכם" במבטא תימני.
    "מי זה?" שואל גוביגוץ בחיקוי גרוע של מבטא תימני.
    פתאום נכנס לבקתה גבר תימני ומצביע עלינו עם הרובה ואומר, "הורידו את נשקיכם!"
    אחנו מורידים את הרובים לרצפה כשלפתע יש "בום!" והתימני נופל על הרצפה כשדם יוצא מראשו.
    "אופס" אומרת ג'נט בגיחוך, "סליחה, לא התכוונתי."
    "מאיפה למדת לירות ככה?" שואל גוביגוץ בתמיהה.
    "כשהייתי קטנה אבי היה לוקח אותי לירי חד קרן ביער" עונה לו ג'נט, "אבל אשלי משום מה, אף פעם לא רצתה לבוא"
    נערך לאחרונה על ידי YoDude, 11-08-2011 בשעה 12:01 AM

4. משתמש מנוסה
    "כי אני לא אוהבת לפגוע בחיות!" קראה אשלי, "וגם אני לא אוהבת לירות בחץ וקשת! כאן יש משהו יותר מאגניב, אז שימו לב לביצועים שלי!". אשלי לוקחת את הרובה בידיה, ויורה פגיעה מדויקת בראשו של אחד התימנים. לפתע, העשן מהרובה יוצר צורה, של כמה אותיו. רשום באוויר "headshot +100".
    "איך עשית את זה?!" קורא גווקד. "לפגוע בתימנים זה תמיד כיף!" עונה אשלי. "את מדהימה!!" קורא גווקד, ומתנפל עליה בחיבוקים ובנשיקות. לפתע, מגיעים כמה תימנים למקום, חמושים ברובים.
    "הגיע הזמן להתחיל לירות!" קוראת ג'נט, ויורה באחד מהם. על האוויר כתוב
    *****shot +100
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    "כי אני לא אוהבת לפגוע בחיות!" קראה אשלי, "וגם אני לא אוהבת לירות בחץ וקשת! כאן יש משהו יותר מאגניב, אז שימו לב לביצועים שלי!". אשלי לוקחת את הרובה בידיה, ויורה פגיעה מדויקת בראשו של אחד התימנים. לפתע, העשן מהרובה יוצר צורה, של כמה אותיו. רשום באוויר "headshot +100".
    "איך עשית את זה?!" קורא גווקד. "לפגוע בתימנים זה תמיד כיף!" עונה אשלי. "את מדהימה!!" קורא גווקד, ומתנפל עליה בחיבוקים ובנשיקות. לפתע, מגיעים כמה תימנים למקום, חמושים ברובים.
    "הגיע הזמן להתחיל לירות!" קוראת ג'נט, ויורה באחד מהם. על האוויר כתוב
    *****shot +100

גוביגוץ הרים את הרובה שלו וגילה שהוא מחזיק בידו סנייפר עם לייזר שמצביע לאיפה הירייה תפגע.
    עם צעקה של"kill the Teymanim!!!!!" הוא התחיל לירות אחד אחד בתימנים, והתימנים נפלו לרצפה מהר מאוד. היו לפחות 10 "headshot + 100" באוויר, אבל עדיין נשארו עוד איזה 20 תימנים.
    לפתע ג'נט הוציאה מכיסה רימון יש ואמרה "איזה טבעת יפה!" ומושכת את הטבעת של הרימון, וזורקת את הרימון על התימנים. לפתע יש בום! חזק וכל התימנים על הרצפה, מתים.
    "מה זה היה?" שואלת ג'נט בתמיהה, "למה הם התפוצצו?"
    "את זרקת רימון יד!" עונה גוביגוץ

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Seviper צפה בהודעה
    גוביגוץ הרים את הרובה שלו וגילה שהוא מחזיק בידו סנייפר עם לייזר שמצביע לאיפה הירייה תפגע.
    עם צעקה של"kill the Teymanim!!!!!" הוא התחיל לירות אחד אחד בתימנים, והתימנים נפלו לרצפה מהר מאוד. היו לפחות 10 "headshot + 100" באוויר, אבל עדיין נשארו עוד איזה 20 תימנים.
    לפתע ג'נט הוציאה מכיסה רימון יש ואמרה "איזה טבעת יפה!" ומושכת את הטבעת של הרימון, וזורקת את הרימון על התימנים. לפתע יש בום! חזק וכל התימנים על הרצפה, מתים.
    "מה זה היה?" שואלת ג'נט בתמיהה, "למה הם התפוצצו?"
    "את זרקת רימון יד!" עונה גוביגוץ
    יש בעיה. אתה שכחת שאנחנו בימי הביניים בתגובה הקודמת שלך, ורשמת שהם יצאו למסע ציד. תיקנתי את זה בעזרת החץ וקשת.
    כמו כן, בכל תגובה שלך אתה מתייחס רק לגוביגוץ ולחברה שלו, ושוכח את גווקד וחברה שלו. זה לא טוב, תגובה הבאה תתייחס לכולם.

"מגניב" אומרת ג'נט, "אבל נגמרו לי הדברים האלו".
    "אוי, באסה!" קראת אשלי, "נצטרך לירות בהם!". היא מכוונת את הרובה, ויורה בתימני.
    לפתע, אחד התימנים מצליח לפגוע בגוביגוץ ובגווקד, שנופלים על האדמה וגונחים מכאב.
    "לא!!" קוראת אשלי ומתכופפת אל גווקד, "אתה בסדר?". היא מנשקת את הלחי שלו שוב ושוב בתקווה שיקום, אבל הוא זועק מכאב, ולא יכול לקום.
    "הכל תלוי בנו!" קוראת ג'נט.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    יש בעיה. אתה שכחת שאנחנו בימי הביניים בתגובה הקודמת שלך, ורשמת שהם יצאו למסע ציד. תיקנתי את זה בעזרת החץ וקשת.
    כמו כן, בכל תגובה שלך אתה מתייחס רק לגוביגוץ ולחברה שלו, ושוכח את גווקד וחברה שלו. זה לא טוב, תגובה הבאה תתייחס לכולם.

"מגניב" אומרת ג'נט, "אבל נגמרו לי הדברים האלו".
    "אוי, באסה!" קראת אשלי, "נצטרך לירות בהם!". היא מכוונת את הרובה, ויורה בתימני.
    לפתע, אחד התימנים מצליח לפגוע בגוביגוץ ובגווקד, שנופלים על האדמה וגונחים מכאב.
    "לא!!" קוראת אשלי ומתכופפת אל גווקד, "אתה בסדר?". היא מנשקת את הלחי שלו שוב ושוב בתקווה שיקום, אבל הוא זועק מכאב, ולא יכול לקום.
    "הכל תלוי בנו!" קוראת ג'נט.
    גם אתה בתורותיך בד"כ רק התייחסת לגווקד וחברתו ובוקשי מזכיר את גוביגוץ וג'נט
    ~~~~~~~~~~~

ג'נט ואשלי צועקת כל מני צעקות מלחמה, ויורים בתימנים, בזמן שמאחוריהם גווקד וגוביגוץ כבר מתו.
    "זה היה מסולא בפז!" אומרת אשלי בחיוך, כשכל התימנים מתים על הרצפה.
    אבל אז היא נזכרה בגווקד ובגוביגוץ.
    אשלי וג'נט הסתובבו לגווקד וגוביגוץ והחלו בוכות על בגופות.
    אך לפתע נשמע קול מאחוריהן.
    "מה נשמע, בנות?"
    אשלי וג'נט הסתובבו מהר ומה שהן ראו גרם להם לצרוח.

8. משתמש מנוסה
    לא נכון, פשוט בגלל שתיארת רק את שלך, הייתי צריך איכשהוא לעשות שגם שלי ישתתפו. בכ"מ תשתף את שלי יותר.
    ~~~~~~~~~~
    הבנות ראו חמור מרקד, שהניף דגל צבעוני. "שלום בנות!" אומר החמור, "אתם אוהבות בנים?". "מי זה?" שואלת ג'נט בבעתה, ונדהמת לגלות שהוא חושב כובע מגבעת, ומקל סבא, ועומד על שתי רגליו.
    לפתע, החמור נופל, ומאחוריו חבורת תימנים. "אתם מתים!" קורא אחד מהם ויורה. לפתע ג'נט נופלת.
    "ג'נט, לא!!" קוראת אשלי, ומתעצבנת. "כולכם עומדים למות!" היא קוראת.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    לא נכון, פשוט בגלל שתיארת רק את שלך, הייתי צריך איכשהוא לעשות שגם שלי ישתתפו. בכ"מ תשתף את שלי יותר.
    ~~~~~~~~~~
    הבנות ראו חמור מרקד, שהניף דגל צבעוני. "שלום בנות!" אומר החמור, "אתם אוהבות בנים?". "מי זה?" שואלת ג'נט בבעתה, ונדהמת לגלות שהוא חושב כובע מגבעת, ומקל סבא, ועומד על שתי רגליו.
    לפתע, החמור נופל, ומאחוריו חבורת תימנים. "אתם מתים!" קורא אחד מהם ויורה. לפתע ג'נט נופלת.
    "ג'נט, לא!!" קוראת אשלי, ומתעצבנת. "כולכם עומדים למות!" היא קוראת.
    ופתאום לפני שהיא מצליחה להרים את הרובה שלה יש 10 בומים חזקים וכל התימנים נופלים (כולל החמור)
    "שלום!" אומר קול מוכר. אשלי רואה את גווקד ואת גוביגוץ עם רובים בידיים.
    "אההההההההההההההה1!!!" צורחת אשלי, "רוחות רפאים!!!!" ואז נוספת גם ג'נט אליהם.
    "אל תדאגי" אומרת ג'נט.
    "אנחנו לא רוחות רפאים" אומר גווקד, "תראי אני חי!"

10. משתמש מנוסה
    "יו, מגניב!" קוראת אשלי ויורה בעצמה כדי לבדוק מה קורה.
    לפתע, היא מופיעה מאחורי התימנים. "אש!" קוראת ג'נט ומתחילה לירות. כך גם גווקד וגוביגוץ. התימנים מסתכלים לעברם, ואשלי מנצלת את זה ויורה בהם מאחורי גבם בשקט. "יש לי איי קיי גולד!" היא קוראת, אך לפתע כל התימנים מסתכלים עליה ויורים בה. היא נעלמת. הם גם יורים בגווקד, שמת.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    "יו, מגניב!" קוראת אשלי ויורה בעצמה כדי לבדוק מה קורה.
    לפתע, היא מופיעה מאחורי התימנים. "אש!" קוראת ג'נט ומתחילה לירות. כך גם גווקד וגוביגוץ. התימנים מסתכלים לעברם, ואשלי מנצלת את זה ויורה בהם מאחורי גבם בשקט. "יש לי איי קיי גולד!" היא קוראת, אך לפתע כל התימנים מסתכלים עליה ויורים בה. היא נעלמת. הם גם יורים בגווקד, שמת.
    תזכור לצטט את התגובה הקודמת
    ~~~~~~~~~~

כל התימנים מתים מיוריותיהם של גוביגוץ וג'נט, אך לפתע מגיע בריצה ממעלה ההר שליד הבקתה תימני אחד עם ידיים לצדדים וראשו על כתפו ונראה כמו מישהו שנצלב.
    "תירו בו!" צועק גוביגוץ ויורה, אך לא קורה כלום.
    "לאגים!!!!!" צועק גוביגוץ בכעס.
    התימני בינתיים רץ, עובר ליד ג'נט וגוביגוץ ולפתע שניהם מתים.

12. משתמש מנוסה
    כולם מתעוררים, הפעם הם פשוט רואים משהו מוזר. הרקע הוא של יער, וכתוב "forest, prepare to kill some teimanim". "מה קורה?" צועק גוביגוץ, אך קולו אינו נשמע.
    לפתע, החבורה מוצאת את עצמה ביער עבות. יש ריח מסריח מכיוון צפון.
    "כדאי ללכת לשם" קורא גווקד, "אני חושב שאני יודע לאן זה מוביל...".
    "תימנים!!" קורא גוביגוץ, ורץ לכיוון צפון.
    לפתע, הוא נעצר. מולו רובה rpg גדול מרחף.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    כולם מתעוררים, הפעם הם פשוט רואים משהו מוזר. הרקע הוא של יער, וכתוב "forest, prepare to kill some teimanim". "מה קורה?" צועק גוביגוץ, אך קולו אינו נשמע.
    לפתע, החבורה מוצאת את עצמה ביער עבות. יש ריח מסריח מכיוון צפון.
    "כדאי ללכת לשם" קורא גווקד, "אני חושב שאני יודע לאן זה מוביל...".
    "תימנים!!" קורא גוביגוץ, ורץ לכיוון צפון.
    לפתע, הוא נעצר. מולו רובה rpg גדול מרחף.
    לפתע יש ה"rpg" מתחיל לירות לכל הכיוונים!
    "לא!!!!!!!!!" כולם צועקים יחדיו, ומתים.

כעבור כמות זמן מסויימת.....

גוביגוץ פוקח עיניים ורואה...... חרידי! "אההההההה!!!" צועק המבולבל, "איפה אני לעזעזאל?!"
    "תרגע אומר לו החרידי בעל הזקן והפייאס שמגיעים לו עד המותניים, "אתה בבית חב"ד!"

14. משתמש מנוסה
    "בית חב"ד?!" שואלת אשלי בתדהמה, "טוב, זה שווה נשיקה!". היא מנשקת את פיו של אוהד בחזקה.
    "מה את עושה?!?!" שואל החרדי הנדהם, "אסור לעשות את זה!!". "אבל אנחנו כבר מחותנים!" קורא גווקד. "אסור לך לעשות את זה פה..." הוא לוחש לאשלי. "אה, טוב" קוראת אשלי לחרידי, "גווקד רוצה לספר לי משהו בקשר ל...חרידים. אנחנו הולכים למקום פרטי יותר, נחזור עוד כמה דקות". שניהם הולכים מהמקום.
    "אז... מה עושים בבית חב"ד?" שואלת ג'נט.
    "מתפללים כמובן!" קורא החרידי, "רוצים להצטרף למניין?!".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    "בית חב"ד?!" שואלת אשלי בתדהמה, "טוב, זה שווה נשיקה!". היא מנשקת את פיו של אוהד בחזקה.
    "מה את עושה?!?!" שואל החרדי הנדהם, "אסור לעשות את זה!!". "אבל אנחנו כבר מחותנים!" קורא גווקד. "אסור לך לעשות את זה פה..." הוא לוחש לאשלי. "אה, טוב" קוראת אשלי לחרידי, "גווקד רוצה לספר לי משהו בקשר ל...חרידים. אנחנו הולכים למקום פרטי יותר, נחזור עוד כמה דקות". שניהם הולכים מהמקום.
    "אז... מה עושים בבית חב"ד?" שואלת ג'נט.
    "מתפללים כמובן!" קורא החרידי, "רוצים להצטרף למניין?!".
    "ברור!" אומרת ג'נט בשמחה, "שמעתי שזה אדיר להשלים מניין!"
    "חס וחלילה! טפו טפו טפו!" הוא יורק, "נשים רק בעזרת נשים! ואיפה הכובע או הפאה שלך? מה אם שרוולים ארוכים?!"
    "אמממ... היינו בסכנת חיים אז מותר!" עונה ג'נט.
    "אוי ויי זמיר! מגרד לי בזקן! בואו ואראה אתכם לרבי."
    "איזה רבי? מה שמו?" שואל גוביגוץ.
    "הרבי קינגלר כמובן!" עונה לו החרידי בעליזות מוגזמת.

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •