Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. משתמש מנוסה
    שם: טל
    לסיפור קוראים: פוקימון המסע של ריי
    כותבי הסיפור:
    talkadosh
    ttrrtte
    אבל קרדיט ענק אבל ענק ל-ttrrtte!!
    הקדמה:
    שלום קוראים לי ריי אני בן 10
    והיום אני מתחיל את המסע שלי עם חברה שקוראים לה שלי.
    אבל אני מציין שאני חולה אבל חולה על צימצאר והפתחויותיו!
    אז זה ההקדמה ואני מקווה שתהנו מהסיפור שלי
    קריאה מהנה!
    מקווה שתאהבו.
    פרק ראשון-
    התעוררתי למשמע קול השעון המצלצל, הרמתי את ידי בעייפות ולחצתי על בובת הצ'מצ'אר שבראש השעון, קמתי והסתכלתי על לוח השנה עם ציורי הצ'מצ'אר שתלוי על הקיר, 'היום השלושים לנובמבר' נזכרתי, היום אני בן עשר ויום, היום אקבל צ'מצ'אר!, הלכתי מהר לאמבטיה וציחצחתי את שיניי במברשת ומשחת הצ'ימצ'אר שלי ושטפתי את פי בעזרת כוס הצ'מצ'אר שלי, כמו שבטח כבר הבנתם אני חולה על צ'מצ'אר, פשוט מת עליו, ירדתי למטבח ואכלתי את הפנקיק בצורת פרצוף צמצ'אר כמובן שאמא שלי הכינה לי, היא התיישבה מולי ואמרה ''נו במי תבחר ריי?'', 'לא שוב...' חשבתי אבל אמרתי ''צ'ימצ'אר כמובן, את יודעת את זה'', אמא שלי הסתכלה עליי ואמרה ''אולי פיפלאפ?, הוא פוקימון חזק וחמוד מאוד'', לצד של אמא שלי במשפחה יש מסורת לקחת פיפלאפ בתור מתחיל אבל גם לצד של אבא שלי יש מסורת והיא לקחת טרטוויג, ואני כנראה קיבלתי רצון לצ'מצ'אר, ''לא אמא, אני אקח צ'ימצ'אר'' אמרתי לה והתכוננתי לאת מהבית, לקחתי את התיק הכתום שלי עם פרצוף... טוב אתם יודעים ויצאתי מהבית.

הדבר הראשון שראיתי ברחוב הייתה שלי, ילדה בעלת שיער סגלגל וגולש ועייני לילך מדהימות, הלכתי בדרך עקיפה למעבדה בכדי ששלי לא תראה אותי, לא רציתי דהיא תראה כמה אני מסמיק.
    לבסוף הגעתי למעבדה ונכנסתי, איש בעל חלוק ושיער לבן התקרב לעברי ואמר ''שלום לך, אתה בטח ריי קדימה בוא אחריי, בדיוק יש פה עוד מאמנת מתחילה'', 'אוי לא' חשבתי לעצמי , הייתי בטוח ששלי כבר תיקח את הפוקימון הראשון שלה ותלך אבל כנראה שלא היה לי כל כך הרבה מזל.
    פרופסור אוק הוביל אותי לחדר קטן ובוא היו שלושה פוקדורים וכמובן שלי, כאשר נכנסתי לחדר שלי אמרה ''היי ריי, אני בחרתי בפיפלאפ ואתה?'', לא עניתי לה הייתי מרוכז יותר מידי בעיני הלילך המדהימות שלה, לבסוף אמרתי ''צ'מצ'אר כמובן!'', הרמתי את הפוקדור שעליו היה הכיתוב ''צ'מצ'אר'', פרופסור אוק נתן לי ולשלי חמישה פוקדורים ופוקדע, כמובן שלקחתי פוקדע כחול וכמובן ששלי העדיפה את הורוד.

יצאנו החוצה מן המעבדה והתחלנו ללכת לכיוון היער, לפתע שלי אמרה לי ''רוצה להיות שותפים למסע?'', לא ידעתי מה לומר וחשבתי 'להיות במשך מסע שלם עם שלי... חלום של כל אחד אבל גם מביך', לבסוף לאחר מחשבה רבה אמרתי לשלי ''כן שלי, אני רוצה'',לרגע חשבתי שאני רואה הבזק אושר בעייניה, אבל אולי דיימנתי כי כאשר הסתכלתי שוב היה להם את גוון הלילך המדהים הרגיל.
    פרק שני בקרוב מאוד.
    נערך לאחרונה על ידי Pikipek, 11-02-2011 בשעה 06:27 PM

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    אוקיי ההקדמה אם אפשר לקרוא לה ככה ממש אבל ממש קצרה, תאריך

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. משתמש מנוסה
    אין מה לעשות ככה זאת הקדמה.
    הוספתי את הפרק הראשון.

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    שני דברים, קודם כל הקדמה זה לא שלוש שורות! ואני ממליץ לך גם לפרסם את הפרקים וגם לשים אותם בספוילר בהודעה הראשית כי לערוך לא מקפיץ את הנושא לטופ 10

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    סורי שלא שמתי את הראשון לקחתי את אחותי מהצהרון.. מחר תשים את 2 ואחר כך אני את 3
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    סבבה אני מעדיף לשים עכשיו את פרק 2 בגלל שרק עכשיו הסיפור נפתח אז פרק שני
    5:30 יאלה תגובות

7. student of Gakuen Alice
    פרק -חלק א'2

אני ושלי יצאנו מהמעבדה ופנינו לכיון הדרך הראשונה, בדרך התחלנו לדבר על כל מיני דברים כמו למשל הבחירה של הפוקימון הראשון, איזה פוקימונים נרצה לתפוס בדרך, והאמת הרגשתי בנוח ללכת עם שלי לא כמו בהתחלה.
    כאשר יצאנו מהעיר, הבטנו בפעם האחרונה במסע שלנו בעיר ילדותינו ופנינו לדרכינו, הדבר הראשון שראינו היו המון שדות ירוקים ושופעים שבהם היו פוקימונים רבים, נכנסנו לאחד השדות והתחלנו ללכת, לפתע שמענו רעש מוזר מאחורינו, אני ושלי הסתובבנו בבהלה וראינו
    סטארלי קטן שישב בנחת, מיד הבנתי וחשבתי 'זה יהיה הפוקימון הראשון שלי', הוצאתי את צ'יצ'אר ואמרתי לו בהתרגשות ''צ'מצ'אר גחלת!'', מהפה
    של צ'מצ'אר יצאו גחלים קטנים בשורה אל כיוון סטארלי....
    סטארלי קפץ הצידה בבהלה והתעשט בן רגע, הוא יצא אל כיוון צ'ימצ'אר בניקור, ''צ'מצ'אר תתחמק ואז שריטה!'' צעקתי בהתרגשות גדולה, צ'מצ'אר קפץ הצידה בלי בעיה והתחמק מהניקור של סטארלי, ואז הוא קפץ על סטארלי לפני שהוא הפסיק לפרוש כנפיים, הציפורניים של צ'מצ'אר זהרו והא שרט את סטארלי בחוזקה, סטארלי לא נכנע והשתחל החוצה מבין ידיו של צ'מצ'אר הוא עף למעלה וירד במהירות מדהימה בניקור, לא הספקתי לומר כלום וצ'מצ'אר נפגע מהניקור האימתני של סטארלי, 'אוי לא' חשבתי לעצמי ואז אמרתי ''צ'מצ'אר גחלת בכל הכוח!'', צ'מצ'אר הוציא גחלים לוהטות מפיו שםגעו בסטארלי שעדיין היה באוויר, סטארלי התחיל לצנוח מטה ומטה עד שנפל בחוזקה על הארץ, 'זהו זה זאת ההזדמנת שלי' חשבתי, ''פוקדו צא'' צעקתי בהתרגשות, נידנוד ראשון,שני, שלישי נתפס!, שלי קפצה בהתרגשות ואמרה לי ''כל הכבוד לך!'' ונשקה לי על הלחי, הסמקתי כמובן, עבר רגע ושלי קלטה מה עשתה היא הסמיקה ומלמלה ''סליחה.. סליחה...'', ''זה בסדר'' אמרתי והרגשתי כמו עגבנייה צולייה ,אחרי שתפסתי את סטרלי המשכנו בדרכנו לכיוון העיר הבאה וממש לפני העיר שמענו צעקה ''היי אתם'' עניתי ''מי שם?'' ''אנחנו הוא צוות להב אפל'' נשמעה תשובה, התרשמנו מהקרב של הצימצאר שלך עם הסטארלי הצימצאר הולך להיות שלנו הבא לנו אותו עכשיו! ''
    ''אין סיכוי, תשכחו מזה'' אמרתי לצוות להב אפל בלחץ והוא ענה ''אם אתה רוצה אין בעיה נעשה את זה בדרך הקשה שני האנשים קפצו לאדמה מן העצים, הם היו לבושיםם מדים שחורים\כסופים עם ציורי להבים בכל פינה.
    אחד מהם, בעל שיער חום ועייני ענבר בורקות צעק ''צא זובאט!'' מיד הגבתי ואמרתי ''צא צימצאר''

הקדמה לפרק הבא:
    מי ינצח בקרב?
    האם הצוות הרשע ייקח את הצימצאר של ריי?
    כל זה בפרק הבא

החלק הבא בהמשך
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    wtf? פרסמת את זה במקום הנכון?
    זה לא קשור לכלום....
    נערך לאחרונה על ידי scizor-x, 11-02-2011 בשעה 09:03 PM

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

9. student of Gakuen Alice
    כן.................. שלי וריי יוצאים מהמעבדה ובלהבלהלבהל מתחיל...

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    אוי חשבתי שזה סיפור אחר.
    הסיפור טוב, אני אעקוב.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

11. student of Gakuen Alice
    גאון... הפרק הבא מחר כנראה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    עוד תגובות

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •