פורסם במקור על ידי
dvirbs
מצד אחד יכול להיות שיש יותר סיבות נסתרות מעבר לזה שלא יודעים
מצד שני יכול להיות שסאטושי מפגר מלידה וזה לא השתנה אצלו
אצל צ'אריזרד זה הגיוני בגלל שהוא התחלתי, למרות שזה לא היה צעד חכם לעשות פוקימון כזה בתור התחלתי
בנוסף לכך תסתכלו על בלסטויס, ושאני אומר תסתכלו זה לא רק עליו
נכון אומיסטר? (ההתפתחות של אומינייט) הוא עם שיריון וסוג מים\אדמה, עכשיו בהשוואה לשיריון שלו תסתכלו על בלסטויס, סוג מים עם שיריון של צב מוטציה ועדיין סוג מים טהור
ובמיוחד אצל גרידוס, הוא פוקימון שמבוסס על דרקון סיני עתיק שפעם בשנה חוגגים ומשפחות מתחפשות לדרקון הזה, הדרקון הזה אדום בדיוק כמו גרידוס שהוא זוהר
ועוד משהו מפגר, גרידוס מסוג מעופף, הוא בלי כנפיים ולעומת ספיקלום אין לו משהו עקיף שנותן לו תיכולות של התעופה, ובנוסף איזה מתקפות מעופף הוא לומד?
אפילו לא מתקפות בסיסיות כמו אלה:
Fly
Wing Attack
Gust
Whirlwind
מתקפות פשוטות כאלה הוא לא לומד אפילו, אז למה לעזאזל הוא מעופף? סתם שפוקימוני חשמל יפרקו לו תצורה?
וגם לא הייתי הופך דג פשוט כמו מג'יקארפ למפלצת כמו גרידוס
ואם היה תוספת סוגים (כולל 3 סוגים) הייתי נותן לזפדוס וג'ולטיון סוג מתכת גם
למה? בגלל ה"עור" שלהם, הוא קשיח ונוצץ כזה, אם תראו בסדרה בלי קשר לזה ששלושת הציפורים מנצנצות להם ג'ולטיון הוא קשיח מאוד
לסיכום, בכל דור יש תפאקים שלו, דור 2 נראלי היה הנורמאלי ביותר
שלושת ההתחלתיים היו סוג אחד בלבד, כמו שאמור להיות לדעתי
דור שלישי דפקו את סקפטייל, נתנו לסוואמפרט מים וככה השיג הרבה יתרונות, ולבלייזיקן נתנו סוג לחימה
דור רביעי גם מפגר, שוב שפוקימון האש הוא אש\לחימה (אינפרנייפ) ובנוסף, פוקימון המים (אמפוליון) הוא מים\מתכת זאת אומרת שאש כבר אפקטיבי עליו (לא סופר אפקטיבי), וטורטרה, מעבר לזה שלעשב יש חולשה לקרח שכמעט כל פוקימון מים יודע מתקפות קרח לטורטרה יש חולשה כפולה
ודור חמישי פוקימונים מפגרים
טוב סיימתי לחפור, יש לי עוד המון דעות שאם אני יתחיל עליהם דיון עד שהוא יגמר יהיה דור 20
צ'אריזרד כבר התחלתי הגיוני שלא יהיה אחרי 5 דורות, גרידוס עדיין דפקט של סאטושי המוגבל