Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 17 מתוך 17
  1. היכל התהילה
    מאשינאקס נתן לפיירו כמה אגרופים, בו בזמן הזה ציקלון התאושש וגרם לי להתאושש עם כמה חתכים מגלי הדף.
    מאשינאקס ניסה לשגר על פיירו טיל ולגמור אותו, אך מה שנגמר קודם כל, זו האנרגיה שלו.
    הוא התרסק על עץ לאחר ירייה מהלהביור של פיירו, הרמתי את טפריי.
    זינקתי לכיוון פיירו, הוא ירה כדורי אש אך אני חמקתי לכל כיוון אפשרי, יש ייתרון בתכונות של חתולים.
    אבל מה שלא הבאתי בחשבון זה את ג'אגרנוט, שעזב לרגע את גוסט ריידר, פגע בי בעוצמה מרסקת קירות ושיטח אותי לרצפה.
    יכולתי ממש להרגיש את הראש שלי עולה בלהבות, חשפתי שיניים, נהיתי מאוד עצבני.
    ו'ראררר!' הילה כתומה הקיפה אותי, העפתי את ג'אגרנוט לעזאזל [או בחזרה לגוסט ריידר] בבעיטה עצבנית.
    רצתי לכיוון פיירו, מוכן עם טפריי לשסע אותו, בעוד ההילה עדיין פועלת, בצד ציקלון עזר למאשינאקס להתאושש, מסתבר שאח שלו היה פעם באיזה קורס רפואה.

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tigraro צפה בהודעה
    מאשינאקס נתן לפיירו כמה אגרופים, בו בזמן הזה ציקלון התאושש וגרם לי להתאושש עם כמה חתכים מגלי הדף.
    מאשינאקס ניסה לשגר על פיירו טיל ולגמור אותו, אך מה שנגמר קודם כל, זו האנרגיה שלו.
    הוא התרסק על עץ לאחר ירייה מהלהביור של פיירו, הרמתי את טפריי.
    זינקתי לכיוון פיירו, הוא ירה כדורי אש אך אני חמקתי לכל כיוון אפשרי, יש ייתרון בתכונות של חתולים.
    אבל מה שלא הבאתי בחשבון זה את ג'אגרנוט, שעזב לרגע את גוסט ריידר, פגע בי בעוצמה מרסקת קירות ושיטח אותי לרצפה.
    יכולתי ממש להרגיש את הראש שלי עולה בלהבות, חשפתי שיניים, נהיתי מאוד עצבני.
    ו'ראררר!' הילה כתומה הקיפה אותי, העפתי את ג'אגרנוט לעזאזל [או בחזרה לגוסט ריידר] בבעיטה עצבנית.
    רצתי לכיוון פיירו, מוכן עם טפריי לשסע אותו, בעוד ההילה עדיין פועלת, בצד ציקלון עזר למאשינאקס להתאושש, מסתבר שאח שלו היה פעם באיזה קורס רפואה.
    "אוקיי,זה כאב." אמרתי בבלבול לאחר כמה דקות מטושטשות. ראיתי את טיגרארו מסובב באוויר ע"י ג'אגרנוט ועל פניו של ג'אגרנוט חיוך מטורף.בלי לחשוב פעמיים הפכתי את ידי לרובה לייזר ויריתי ירייה אחת בודדת על ג'אגרנוט. הוא הפיל את טיגרארו שנחת על הרגליים והצטרף אליי ואל צקלון. "שנחסל אותם?" שאלתי בשעמום. טיגרארו התכונן לשאגה אדירה,ציקלון התחיל להכין טורנדו גדול,ואני הפכתי את ידי למטול טילים.בבת אחת שיגרנו את כל המתקפות שלנו שהעיפו את כל האויבים לקיבינימט."אוקיי,שנמשיך?" אמרתי בחיוך.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •