Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 14 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 199
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי LordAbizi
    אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל Madara Uchiha לפתוח את משחק התפקידים "7 Stones".
    תודה ללורד אביזי שעזר לי לתקן תמשחק
    הערות

המשחק הוא פראודיה מוחלטת על כול מיני דברים.
    אין מקום

רקע

לפני 65 מיליון שנה מטאוריט טס במהירות גבוהה לעבר כדור הארץ.
    הוא פגע בכדור הארץ וגרם לנזק עצום בכדור הארץ, בין היתר להכחדת הדינאוזרים.
    המטאוריט לא היה מטאוריט רגיל, הוא הורכב מ-7 אבנים קסומות: אבן האש,אבן האדמה , אבן המים , אבן המעופף, אבן העשב, אבן האור, ואבן האפלה.
    בעקבות התנגשות המטאוריט התפרק ל7 חלקים גדולים ובתוך כול חלק היתה אבן אחרת.
    כול אבן הגיעה למקום שונה בכדור הארץ.
    בתחילת המאה ה-20 מדענים רבים שרצו את האבנים התחילו לחפש אותן,אבל כולם מתו בניסיון .
    בשנת 1980 נער מעיר מיפן בשם סאטוטו מצא אבן שחורה.
    הוא לא ידע שזאת הייתה אבן האופל מן המטאוריט.

ברגע שהחזיק את האבן, היא אמרה לו" סאטוטו, אתה תיצור את האנימה הגרועה ביותר בעולם, אתה מסכים לזה ?" .
    סאטוטו אמר לאבן " כן ברור שאני אסכים, אני אהפוך לאגדה ברחבי יפן".
    בשנת 1997 לאחר עבודה קשה הוא הצליח להוציא לאור את האנימה "פוקימון".
    "פוקימון" סחף אחריו הרבה ילדים ומבוגרים מכל רחבי העולם . הם אהבו את פוקימון ואת גיבור הסדרה פייר, שהיה דיסלקט גמור, ואת העכבר החשמלי שלו, שהיה חכם יותר ממנו.
    אך סאטוטו לא ידע שהמטרה האמיתית של אבן האפלה בליצור את האנימה "פוקימון" היא לשעבד את כול בני האדם ולהכניס אותם לעולם פוקימון.
    בשנת 2008 זה התרחש, וחצי מאוכלוסיית כדור הארץ שצפתה בפרק של פוקימון נשאבה לפתע לתוך הטלויזיה והגיעה לעולם של פוקימון.
    הרבה אנשים נשאבו לתוך "פוקימון" אך, הם לא התנגדו לזה בכלל, להפך הם שמחו שהגיעו לעולם הפוקימון.
    ותוך זמן קצר, שלושה רבעים מאוכלסיית כדור הארץ הגיעה לעולם הפוקימון.
    סאטוטו גם הגיע לעולם הפוקימון, שם הוא נהיה מלך האנימה והוא שיעבד את כולם, גם את דמויות האנימה.

עלילה

אתם נער/ה שמאוד שונאים את האנימה פוקימון בלב ובנשמה וממש רוצים להרוג את סאטטוטו ולהרוס את תוכנית האנימה שלו.
    בידכם נופלת אחת האבנים (חוץ מאבן האור והאופל). בעזרתה תוכלו לחסל את המזימה הרשעית של סאטוטו.

לא להגיב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מחוזות

כמו באנימה עצמה, גם פה קיימים המחוזות שנמצאים באנימה עצמה. אך בעקבות החלטה של סאטוטו, שמות המחוזת שהוא יצר שונו לשמות יותר טובים(לדעתו) . פה יוצגו שמות המחוזות החדשים ולמה סאטוטו קרא להם ככה.

השם הישן של המחוז : קאנטו
    השם החדש של המחוז : דורה
    מידע על המחוז :
    דורה היא כוכבת המבוגרים שסאטוטו הכי אוהב . דורה מלמדת את המבוגרים-איך לריב,איך להרביץ לערס,איך להתאבד ועוד דברים שמבוגרים אוהבים .
    דורה היתה כוכבת המבוגרים הכי אהובה עליו ולכן הוא קרא למחוז קאנטו "דורה" .

השם הישן של המחוז : ג'וטו
    השם החדש של המחוז : סמוראיקה
    מידע על המחוז :
    ראיקה היתה חברת הילדות הכי טובה של סאטוטו .
    היא היתה סמוראית והיא נהגה תמיד להכאיב לסאטוטו עם חרבה שהיא תמיד מחזיקה אצלה .
    סמוראיקה הוא שילוב המילים בין סמוראי לראיקה.

השם הישן של המחוז : הואן
    השם החדש של המחוז : וואן פיס
    מידע על המחוז :
    וואן פיס זאת היתה האנימה הכי אהובה עליו .
    לכן סאטוטו בעזרת כוחה של אבן האופל הרג את אודה ולקח את הוואן פיס ושם אותו בסוף מחוז הואן .
    מאז מלא פיראטים מוואן פיס פלשו אל פוקימון וניסו להשיג את הואן פיס לעצמם .

השם הישן של המחוז : סינו
    השם החדש של המחוז : שטנרו
    מידע על המחוז :
    אולי לפי שם המחוז זה ישמע לכם מחוז אפל ורשע מאוד .
    אבל תתפלאו אולי לדעת שהמחוז הוא כמו גן עדן , בלי אנשים רעים.
    סאטוטו קרא למחוז ככה כי הוא חשב שמתחבא שם השטן אבל אין הוכחה מוצקה לכך.

השם הישן של המחוז : אנובה
    השם החדש של המחוז : פיינלי
    מידע על המחוז :
    זה המחוז האחרון והכי מסוכן .
    שם נמצאים הדברים הכי גרועים שיכולתם לחשוב עליהם .
    כול מי שנמצא שם לא שורד הרבה זמן ועובר לעולם הבא .
    סאטוטו קרא למחוז זה ככה כי זה המחוז האחרון.

מפה

דורה-מחוז ראשון.

פאלט -זאת העיר הראשונה במחוז פאלט .
    זאת העיר שממנה אתם תתחילו לשחק בעולם הפוקימונים .
    העיר פאלט למרות שהיא עיר התחלתית היא עיר מסוכנת ביותר . האנשים שחיים בעיר הם חצי אנושים חצי רובוטים שאוהבים להרוג בני אנוש.
    כול העיר בנויה ממערכת רובטית אחת שמנוהלת על ידי פרופסור אוק , שגם הוא חצי רובוט וחצי אנוש .
    יהיה לכם קשה לצאת מן העיר הזאת בחיים.

דרך 1-לאחר שהצלחתם לצאת מן העיר פאלט בחיים אתם תגיעו לדרך 1, אותה לא בטוח שתצליחו לעבור בחיים אלא אם יש לכם מזל .
    בדרך מצויים מלא פוקימונים חלשים מאוד אך הם לא הסכנה שבדרך הזאת .
    הסכנה האמיתית היא שהדרך היא בעצם יצור חי שינסה לאכול אותכם .
    אם תצליחו להביס אותו תזכו להגיע לעיר ורידיאן
    פוקימונים שנראו בדרך: . ,
    ,, ,

ורידיאן -זאת עיר ענקית מאוד .
    יש בה מרכז פוקימונים ענקי וגם מכון לעיר עצמו .
    אומרים שבלילה דורה והשותף שלה בוסט מגיעים לעיר ומתחילים לחטוף אנשים .
    בלילה שהם חוטפים את האנשים הם רוצחים אותם בדם קר.בוסט אוכל את הגופות של האנשים שהם הורגים. הרבה אנשים מפחדים מהם.
    בעיר גם נערכת תחרות קרב רחוב פוקימון

דרך 2- טוב אם הצלחתם לעבור גם את ורידיאן אז כנראה שאתם בני מזל או מאמני פוקימון חזקים מאוד .
    למרבה שמחתכם זאת דרך רגילה ולא מוזרה.אין בה שום דבר מסוכן. הפוקימונים שם לא חזקים ממש אך חזקים קצת מפוקימוני דרך 1.
    פוקימונים שנראו בדרך :

האבנים
    כל האבנים הן קטנות אך יכולות לגרום להרס רב בידיים הלא נכונות , ולכל אבן יש יכולת מיוחדת שהיא מעניקה כאשר שמים את האבן על פוקימון מהסוג המתאים לה, בנוסף האבנים מחזקים רק את סוג הפוקימון שמתאים לסוג האבן .

אבן אש
    אבן בצבע אדום
    תכונה: להבת הפחד-
    הלהבות של פוקימון האש נהפכות ללהבות כחולות והרבה יותר חזקות.פוקימון האש משנה את צורתו לגמרי בזכות יכולת להב הפחד. הלהבות שלו הופכות להרבה יותר גדולות , הידיים שלו הופכות ללהבה כחולה אחת.
    בצורה הזת הפוקימון נהייה כבר פוקימון העשוי חצי מלהבות אש.
    אפילו פוקימון מים לא יצליח להביס בקלות את פוקימון האש שהשתמש ביכולת להבת הפחד.

אבן מים
    אבן בצבע כחול
    תכונה:מצב מים-
    הסביבה בה נמצא פוקימון המים ברדיוס 5 ק''מ הופכת לאגם אחד גדול. פוקימון המים מתמזג עם האגם הגדול הם הופכים לאחד, כך כול גופו של פוקימון המים הופך למים.
    .במצב כזה בקושי יהיה ניתן לפגוע בפוקימון המים.אפילו מכת חשמל החזקה ביותר יכולה לא להשפיע מכיוון שיש מגן בלתי נראה שמגן על האגם.

אבן אדמה
    אבן בצבע חום
    תכונה:שריון אירט-
    מגן אבנים קשה עוטף את כול גופו של פוקימון האדמה ואז הוא נהפך למגן קשיח.בעזרת המגן הזה פוקימון האדמה יכול לשנות את צורת גופו לכול נשק שהוא ירצה.הוא יכול לשנות את הצורה שלו לחרב אבן חזקה מאוד.

אבן אוויר
    אבן בצבע לבן
    תכונה:כנפי גן עדן-
    לפוקימון המעופף צומחות לו זוג כנפיים ענקיות בצבע זהב.הכנפיים מגבירות לפוקימון המעופף את המהירות שלו.
    בנוסף הפוקימון המעופף מסוגל להשמיד את האוויר שנמצא בסביבה שלו ובכך לגרום לפוקימון היריב להתעלף מחוסר חמצן , אך זה לא משפיע על בני אדם ועל פוקימון המשתמש ביכולת זאת.
    הוא גם יכול להשמיד כול דבר שנמצא באוויר, את כל הגזים למיניהם.

אבן עשב
    אבן בצבע ירוק
    תכונה:צמחיה פראית-
    פוקימון העשב שמחזיק את אבן העשב יכול להצמיח מכול דבר צמחיה איזה שהוא ירצה .
    הוא יכול להצמיח יער שלם אם הוא ירצה בכך .
    פוקימון העשב יכול גם לזמן מפלצות עשב פראיות שאפילו מתקפות אש לא שורפות .
    כול מה שפוקימון עשב יזמן יקשיב למה שיאמר לו לעשות.

לא להגיב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מכונים

סאטוטו כמו ששינה את המחוזות הוא שינה גם את מנהיגי מכון וסוגי המכון הוחלפו לחלק מהמכונים.

מחוז:דורה

שם המכון:משוגעי האדמה
    סוג המכון:אדמה
    מנהיג המכון: קלאוס
    תג:?
    פירוט: בניגוד למשחקים לאנימה ולמנגה מכון וריאדיאן הוא המכון הראשון שצטרכו לעבור.
    קלאוס הוא די משוגע ולכן קרבות במכון מתנהלים בקרבות 5 -1 כך שהיריב צריך להילחם עם פוקימון 1 נגד 5 פוקימוני אדמה של קלאוס .
    כדי לנצח צריך להביס לפחות 3 פוקימונים מתוך 5.
    אסור לכם לרפא את הפוקימון שלכם אז אם הוא מפסיד אתם מפסידים .
    קלאוס חולה בראש ולכן הוא החליף את זירת הקרב שלו לזירת אדמה מסוכנת מאוד .
    זירת האדמה נראת כמו זירת בייבלייד ובמרכזה יש סכינים מסתובבים שיכולים להרוג את הפוקימון במכה אחת .
    לקלאוס לא אכפת לו שהפוקימונים שלו נהרגים מזה .
    בגלל הזירה מלא מאמנים מפחדים להילחם נגדו.
    פוקימונים: ,

דמויות חשובות

פרופסור אוק הוא הפרופסור של מחוז דורה.
    הוא אחראי על העיר פאלט ועל כול הרובוטים שנמצאים בעיר.
    אוק כמו שאר אנשי העיר פאלט הוא חצי רובוט חצי בן אנוש. אומרים שהוא הסיבורג הכי חזק בעיר פאלט .
    יש לו מטרה ברורה אחת והיא להרוג את כול מי שינסה לעבור את העיר פאלט .
    יש לו מזג חם .
    אוק כפרופסור מחוז דורה מחזיק בהתחלתים של המחוז אך הוא לא נותן אותם לאף אחד, אלא הוא מחזיק אותם לעצמו.
    פוקימונים: ,

אש קאטצ'אם הוא מאמן מהעיר פאלט שגילו הוא 10.
    כמו שאר תושבי העיר פאלט גם הוא חצי רובוט חצי בן אנוש ובזכות זה הוא נהיה מאמן חזק מאוד ולבסוף גם נהפך לאלוף ליגת מחוז דורה וכך הוא הגשים את חלומו להפוך למאסטר פוקימון .
    אש כרגע מסתובב במחוז דורה ואם הוא יפגוש אותכם הוא ירצה נגדכם קרב כדי להוכיח עד כמה הוא חזק.
    פוקימונים:

זהו באגי הליצן הרשע.
    באגי מסתובב לו ברחבי מחוז דורה תוך כי שהוא מחפש את הילדים שמחזיקים באבנים.באגי רוצה את האבנים שלכים מכייון שהוא רוצה להשיג את כוחה של אבן האופל והוא יודע שבלי האבנים שלכם הוא לא יצליח בזה.באגי תחמן מאוד ויש לו מלא טריקים שיעזרו לו להשיג את מטרתו. לבאגי יש עוזר נשכני- ככה הוא קורה להאנדום הזוהר שלו שמסתובב יחד איתו.
    פוקימונים: (זוהר)
    ניהול המשחק

אם לא הבנתם מה אתם עושים במשחק אז פה תבינו טוב יותר. אתם פשוט נכנסים לעולם של פוקימון ומגיעים למחוז דורה .
    עליכם לעבור מסע קשה במחוז דורה לנצח בכל 8 המכונים של המחוז ואת הליגה ולאחר מכן תוכלו לעבור למחוז הבא וכך הלאה .
    ככל שתקדמו במשחק אתם תפגשו עוד מלא דברים הזוים ותבינו שזה לא משחק פוקימון רגיל . עליכם במסע לנסות להרוג את סאטוטו ואת אבן האופל .
    במשחק אין צוות רעים ולא צוות טוב.

לא להגיב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    חנות

חרב 300$
    רימון200$

180$ פוכדור הרג-כול פוקימון שילכד בכדור זה ימות בו מיד.פוכדור זה נהדר כדי להרוג פוקימון שאתם שונאים.

400$ מאסטר בול-מאסטר בול יכול ללכוד כול פוקימון שתרצו בזריקה אחת אך הוא גם יכול ללכוד גם כול דבר חי אחר.כמו בני אדם.

400$ אופניים-האופניים הם כלי עזר נהדר שיעזור לכם במשחק.תוכלו לרכוב עליהם ולהגיע למקומות רחוקים מהר יותר.

700$אזורה פלוט-ברגע שתנגנו בו מולכם יופיע פניקס אגדי שיעשה כול מה שתבקשו ממנו לעשות.יש סיכוי שהספינקס לא יוכל לבצע את בקשתכם, משום שהיא מעל לכוחותיו.

150$מרפא מלא-זה מרפא כול פוקימון שהתעלף לכם במידיית.
    שאר החפצים יחשפו בהמשך.

טופס הרשמה

כינוי: הכינוי שלכם בפורום
    שם:שם הדמות שלכם
    תיאור או תמונה:
    רקע: תפרטו פה איך אחת האבנים הגיעה לידכם ועל מה שקרה בחייכם עד לנקודה עכשוית של העלילה.
    אבן: תבחרו אחת מהאבנים שנמצאת בידיכם .האבן תקבע את סוג התחלתי שלכם.אסור לבחור באבן האור והאופל.
    פוקימון התחלתי:לפי סוג האבן תבחרו פוקימון התחלתי צורה ראשונה מאיזה דור שתרצו.אסור אגדיים ופסאדו אגדים.
    תגים:לא לגעת
    ציוד:לא לגעת
    כסף:לא לגעת
    הערות בקשות:
    כסף

פה יפורטו הדרכים להשגת כסף
    על כל ניצחון מול פוקימון פראי תזכו ב20$
    על כל ניצחון מול מאמן שתפגשו תזכו ב50$
    על כל ניצחון מול מנהיג מכון תזכו 100$
    חוקי המשחק

1]כל החוקים של הפורום והגלובאליים חלים גם פה.
    2]לצטט אותי,כשאני אומר לכם את ההמשך.
    3]שאלות בה.פ ולא כאן.
    4]אסור להספים.
    5] מי שלא מגיב שבע ימים עף מהמ"ת,אלא אם כן דיווח לי על כך מראש ואז הוא ישאר.
    6] ליהנות

לא להגיב

עכשיו אני רוצה להבהיר פה משהו אני אבחר פה רק את השחקנים שהשקיעו בטופס שלהם ולא חילטרו בו.את האנשים המשקיעים בתגובות שלהם במשחקי חתת'ם.אני לא אכניס מישהו שכותב כול המשך 5 מילים.אני אראה את המשכים שאתם כותבים.אז קחו את זה לחשבון.
    הדתיים שירצו להירשם למשחק אין לי בעיה שתרשמו רק שתדעו שהמשחק היה כנראה פעיל הכי הרבה ביום שבת.אז קחו את זה לחשבון.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    רשומים 1-5

מה קורה איתי?
    Spoiler ספוילר

ttrrtte
    Spoiler ספוילר

nairo908
    Spoiler ספוילר

AmitBuscus
    Spoiler ספוילר

Gaara-Kazakh~
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שמור למידע נוסף

טוב מותר לכם להגיב
    אז בהצלחה לכם

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    כינוי: גרסררה
    שם: גרין הייטר
    תיאור או תמונה: ילד גבוה עם שיער חום, עיניים כחולות, בדרך כלל לובש ג'ינס, חולצה כחולה וז'קט שחור
    רקע: גרין נולד בעיר הרצליה בארץ ישראל, הוא מאוד אהב לשכב בבית ולשחק במחשב בכל דבר חוץ מפוקימון, שאר המשפחה שלו לעומתו מתו על פוקימון, ראו את זה כל יום והכריחו אותו לשחק במשחקים אבל הוא השתדל כמה שיותר לא לשחק.
    יום שבת אחד הוא שכב בבית וראה נארוטו אך ההורים שלו אמרו לו שיוצאים לטיול בנגב, בלית ברירה הוא הלך איתם וישן בנסיעה, כאשר הם הגיעו, הוא מצא אבן חומה וההורים שלו אמרו "קח את זה, יש לזה את הצבע של דיגלט" אך הוא פשוט רצה אותה כי הייתה יפה לטעמו.
    אבן: אדמה
    פוקימון התחלתי: דרילבור
    הערות בקשות: למה אין דברים כמו במבה ביסלי בהערות?
    נערך לאחרונה על ידי The Charmeleon, 11-06-2011 בשעה 09:07 PM

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    כינוי: ttrrtte
    שם:טל
    תיאור או תמונה:שיער בלונדיני גולש עד אמצע הגב, עייני תכלת, גבוהה ולובשת בדרך כלל דמלת פסים לבנה-כחולה
    רקע: לא הבנתי מאיפה צריך לכתוב, כאילו עוד לפני האנימה או אחרי אז עשיתי שניים-
    טל נולדה בעיר פתח- תקווה שבישראל, היא נהגה לבלות את רוב זמנה בטיולים בטבע יחד עם משפחתה, כאשר טל חגגה יום הולדת שתים עשרה ההורים שלה לקחו אותה לטיול בשדה רחב בקצה השני של המדינה, במהלך הטיול טל פנתה בטעות לכיוון הלא נכון והלכה לאיבוד, היא ניסתה למצא את הדרך חזרה להורים שלה ובדרך נתקלה באבן שמעולם לא ראתה כמוה, היא הייתה אבן ירוקהף וטל חשבה שתהיה מעולה לאוסף האבנים שלה ולקחה אותה לביתה שבפתח תקווה.
    אבן: עשב
    פוקימון התחלתי: צ'יקוריטה
    הערות בקשות:
    כסף
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 11-06-2011 בשעה 09:06 PM
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    כינוי: nairo908
    שם: ג'ייק סטוקילר (jake satokiller)
    תיאור או תמונה: ג'ייק הוא נער נמוך יחסית, עם שיער אדום קוצני ועור לבן. העניים שלו אדומות כמו שיערו, ובדרך כלל הוא לובש וואסט אדום ומכנסי שרוואל שחורים.
    רקע: ג'ייק נולד בקליפורניה, שם יש הרבה רעידות אדמה. בגיל 10 הוא ראה את האנימה פוקימון לראשונה, וחשב שהיא מטופשת. ככל שהוא ראה עוד פרקים, הוא חשב שהסדרה יותר ויותר מטומטמת אבל מכיוון שהסדרה היתה ממכרת, הוא המשיך לצפות. יום אחד, כשג'ייק היה בן 14, באמצע רעידת אדמה, עלתה מין אבן חומה מסדק שנוצר בריצפת חדרו של ג'ייק בזמן שהוא ראה את האנימה העלובה והממכרת, פוקימון. הוא החזיק באבן בעניין רב, ובחן אותה מכל הכיוונים. 'טוב נו' הוא חשב והוסיף אותה לאוסף האבנים המיוחדות שלו. יום אחד, כשהוא יצא לטייל ולחפש קצת אבנים חדשות, הוא שם לב לחפרפרת קטנה שמנסה לקחת לו את האבן שהוא מצא ברעידת האדמה (זה בסדר נכון? אם לא אני אמחק את השורה הזאת). הוא רץ לביתו חזרה והתחיל לבדוק אותה ביתר עניין, תחת מיקרוסקופ ובהשוואה לאבנים אחרות שיש לו. 'זאת לא אבן רגילה' הוא חשב. 'זה חלק ממטאוריט!'
    פוקימון התחלתי: טראפינץ'
    הערות בקשות: משחק מגניב, להרוג פוקימונים ואת סאטוטו זה כיף XD ולא ממש הבנתי, לא לכתוב עדיין שנשאבתי לעולם פוקימון? לא ממש מובן מה לפרט גם...
    נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 11-06-2011 בשעה 08:11 PM

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    צריך לרשום תרקע כשאתם חיים על כדור הארץ ולא בפוקימון אז תקנו
    גרסרה תעשה רקע
    ttrrtte את עוד לא נשאבת לתוך עולם הפוקימון. אני די בדילמה אם להכניס אותך למשחק.לא נראה לי שהמשחק שלי מתאים לבנות ולמישהי שאוהבת פוקימוני עשב כי אני נוהג להרוג אותם(לא את צ'יקוריטה שלך.פוקימונים פראיים).אני עוד יחליט אם לרשום אותך או לא

תערוך את הרקע לא נשאבת ותצפרט קצת יותר nairo908

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    כינוי: מה קורה איתי?
    שם:דייגו
    תיאור או תמונה: מוחעחעחע

רקע: דייגו הוא ילד פתי למדיי, בנו של המלך. כמובן גר באי קטן ליד מחוז דורה, אשר על שמו, "דייגו". הוא נהנה בשמחה שהוא ליד העיר בוץ, אבל שום דבר מיוחד. בגיל 10 הוא הלך ברחוב אשר צפה במסך Lcd הנייד שלו באש קצ'אם והפיקאצ'ו הפתי שלו הולכים מכות נגד טרייניטר והריאמה, כמובן שפיקאצ'ו בעזרת להביור ניצח את שניהם בענק שאפילו לא היה לו נזק. באותו רגע, הוא נתקע בקיר, אשר היה זוהר. בתוך הקיר היה פוקדור, כאשר הוא נגע בו הוא נשאב לתוך עולם האיכסמון. הכל היה נראה אותו דבר, אך ירד גשם. מהר מאוד הקיר התחיל לקבל עומס, והתרסק. מן הפוקדור לפתע יצא גרידוס, הגרידוס טס במהירות בעוד שדייגו נחנק. לאחר כמה שניות הגרידוס ניסה להציל את דייגו, אך נפל עליו אבן. בערך אחרי 30 שניות במהירות לא נורמאלית גרידוס תפס את דייגו בפיו, הצמיח כנפיים והתחיל לרחף באוויר. כיום, בר לאחר שהגרידוס ז"ל הביא לדייגו את האבן, דייגו משתתף במחתרת סודית של הערים ליד המחוזות, שהרוב במחילות שנמצאות בים. הארגון תומך בכך שהפוקימונים זה נובי וצריך לעשות איתם שימוש מינמלי, ודברי האדם הישן כמו רובים הרבה יותר טובים. המתחת מקיימת מרדות נגד הצבא הפוקימוני,מגדלת פוקימונים ללחימה וקרב לא רק עם מתקפות פוקימון אלא גם עם נשקים, עוקבת אחרי כל המחוזות ומנסה למרוד בסאטושי. הארגון מימן מכונה שיכולה להחזיר אנשים בחזרה לעולם הרגיל ודייגו נבחר. ולכן הוא נמצא כיום בעולם הרגיל.
    אבן: הסטייל. כמובן, שאני אבחר באבן האוויר.
    פוקימון התחלתי:מג'יקארפ.
    הערות בקשות: יש. אני רוצה שהמחתרת תהיה קצת רצינית ושהיה לי בה דרגה כך שאני אוכל לעשות פעולות בשמה.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 11-06-2011 בשעה 08:55 PM

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דייגו אתה עוד לא בעולם הפוקימון ותבחר פוקימון
    אם אתה רוצה מג'יקארפ בחר אבן מים מג'יקארפ הוא לא פוקימון מעופף

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ערכתי

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Madara Uchiha צפה בהודעה
    דייגו אתה עוד לא בעולם הפוקימון ותבחר פוקימון
    אם אתה רוצה מג'יקארפ בחר אבן מים מג'יקארפ הוא לא פוקימון מעופף
    אבל גרידוס כן.
    ערכתי את הרקע, שורה אחרונה.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    גרסה אל תספאים במשחק זה מוריד את הערך שאני ארשום אותך למשחק.עוד לא נשאבת לפוקימון. עוד לא החלטתי אם אתה רשום.

דייגו- אל תספאים במשחק.אחלה רקע רקע הזוי בידיוק כמו שאני אוהב.למרות שהוא ללא ממש מתאים למשחק אבל שהייה חבל שאתה לא בוחר בפוקימון כי אבן האאויר לא תעזור לך עד שמג'יקארפ לא יתפח לגארידוס.
    בגלל שאני יודע שתה משקיע בתגובות שלך ואתה שחקן משקיען התקבלת למשחק.
    אה שכחתי להגיד שים תמונה או תיאור
    תהיה התחלה כשעוד 2 ירשמו
    בינתיים אנשים אתם יכולים עוד להירשם

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 1 מתוך 14 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •