Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 14 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 199
  1. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי Madara Uchiha צפה בהודעה
    מקס
    סקרויטל אהב את זה שאמרת לו שהוא חזק מאוד.לאחר מכן אתה מוציא פוכדור מן הכיס שלך וזורק אותו על פיג'י.הפוכדור פוגע בפיג'י ואז נפתח לרווחה.אור אדום יוצא מן הפוכדור ועוטף בתוכו את פיג'י .פיג'י נכנס לתוך הפוכדור ואז הפוכדור נסגר. לכדת פיג'י בהצלחה רבה..
    "יש לכדתי פ'יגי"
    אומר ואפנק את סקרויטל במעט אוכל
    ואז אמשיך בדרך

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Madara Uchiha;1263491]טל
    צ'יקוריטה זזה במהירות ומתחמקת מן אקדח המים של קרבי. לאחר מכן צ'יקוריטה משתמש בעלי טער על קרבי. היא מעיפה מלא עלי טער חדים לעבר קרבי.קרבי מנסה להתחמק מהם אך זה לא מצליח לו. עלי הטער שלה מצליחים לחתוך ולפגוע בקרבי ולגרום לו לדימום כל בצבתות שלו. קרבי מתעצבן מזה ושולח אקדח מים עוצמתי מן הצבתות שלו לעבר צ'יקוריטה.

''ציקוריטה התחמקי ואזז השתמשי בבקשה בעלי תער פעם אחת אחרונה השתדלתי למקד אותם בבקשה על הצבתות שלו'' ועם המתקפה תפגע אזרוק עליו פוקדור בציפייה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    טל
    צ'יקוריטה קופצת מעל קרבי וכך מתחמקת מן מכת הצבת שלו.לאחר מכן צ'יקוריטה משתמשת בעלי הטער הכי חזקים שלה כדי לגמר אחת ולתמיד את קרבי. עלי טער חזקים ורבים עפים אל קרבי. רובם עפים ופוגעים בצבתות של קרבי. קרבי לא יכול יותר ומתעלף. את זורקת פוכדור ריק על קרבי. הפוכדור פוגע בקרבי ונפתח. קרבי נכנס לפוכדור. הפוכודור נסגר ולא זז. לכדת קרבי.

מקס
    את שמח שהצלחת ללכוד פיג'י. על הקרב שנתן סקרויטל אתה נותן לו קצת אוכל. סקרויטל אוכל בהנאה רבה את האוכל שאתה נותן לו.
    לאחר מכן שניכם משיכים ללכת בדרך עד שאתם פוגשים בליצן מוזר ולידו עומד האנדום זוהר. הליצן אומר לך " שמי באגי הליצן הרשע. שמעתי שיש לך את אבן המים. אז תוכל לתת לי אותך ולא אהרוג אותך ?"

ג'ייק
    האנדום שולח להביורים לעבר טראפינץ' שהוצאת מהפוכדור שלך. טראפינץ' משנה את סוגו לחרב ששואבת כוח. טראפינץ' שואב את הלהביורים אך אחר כך הוא חוזר לצורתו מעיפות.
    באגי הליצן הרשע אומר לך " אין בעיה נלחם,אתה הולך להפסיד לי. תרגיש בכוחו של האנדום שלי. האנדום ריצת אש ". אנדום מתחיל לרוץ במהירות ולאחר כמה שניות אש מתחילה לעטוף אותו ואז כעבור דקה אתה בכלל לא מבחין בהאנדום אלה רק בגוש אש ענקי שרץ לעבר טראפינץ'. באגי ממשיך לדבר" זאת המתקפה האולטימטיבית של האנדום שלי ".

לופי
    אתה נותן לצ'ארמנדאר את אבן האש שישתמש בכוחה כדי לצאת מהכלוב. צ'ארמנדאר מקשיב לך ואכן משתמש בכוחה.אור אדום עוקף את צ'ארמנדאר ואז האור האדום הופך ללהבה אחת גדולה שעוטפת את צ'ארמנדאר.הלהבה שעל זנבו גדלת והופכת ללהבה כחולה.אתה בקושי מבחין בצ'ארמנדאר עם הלהבות שעוטופות אותו. צ'ארמנדאר שואג " אאאאארררר " ואז תוקף בגחלת שנראת לך כמו להביור.הגחלת ממיסה את עמודי הברזל של הכלוב. האנדום תוקף את צ'ארמנדאר בלהביור.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. Surgeon of Death
    מקס
    את שמח שהצלחת ללכוד פיג'י. על הקרב שנתן סקרויטל אתה נותן לו קצת אוכל. סקרויטל אוכל בהנאה רבה את האוכל שאתה נותן לו.
    לאחר מכן שניכם משיכים ללכת בדרך עד שאתם פוגשים בליצן מוזר ולידו עומד האנדום זוהר. הליצן אומר לך " שמי באגי הליצן הרשע. שמעתי שיש לך את אבן המים. אז תוכל לתת לי אותך ולא אהרוג אותך ?"
    "לא"
    "ואתה ידוע מהמצחיק ליצן? שרק בזכות האבן אתה לאתהרוג אותי"
    אומר לו ואברח משם,אם הוא מנסה לתקוף אותי אשתמש באבן המים כדי להגן עלי ועל סקרויטל

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מקס
    אתה לא מוכן לתת לבאגי הליצן הרשע את אבן המים ולכן אתה וסקרויטל בורחים מן באגי. האנדום מתחיל לרדוף אחריכם ולשגר להביורים אליכם. אתה נותן לסקרויטל את אבן המים שישתמש בה.סקרויטל משתמש באבן המים. אור כחול עוטף את סקרויטל . לפתע האיזור מתחיל להפוך לאגם גדול.למזלך בועת אוויר עוטפת אותך ולכן אתה נושם במים. סקרויטל הופך לאחד עם האגם.סקרויטל מטביע את אנדום ואת באגי לאגם שלו.לאחר כמה דקות סקרויטל חוזר לקדמותו והאגם נעלם ביחד עם אנדום ובאגי.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לופי
    אתה נותן לצ'ארמנדאר את אבן האש שישתמש בכוחה כדי לצאת מהכלוב. צ'ארמנדאר מקשיב לך ואכן משתמש בכוחה.אור אדום עוקף את צ'ארמנדאר ואז האור האדום הופך ללהבה אחת גדולה שעוטפת את צ'ארמנדאר.הלהבה שעל זנבו גדלת והופכת ללהבה כחולה.אתה בקושי מבחין בצ'ארמנדאר עם הלהבות שעוטופות אותו. צ'ארמנדאר שואג " אאאאארררר " ואז תוקף בגחלת שנראת לך כמו להביור.הגחלת ממיסה את עמודי הברזל של הכלוב. האנדום תוקף את צ'ארמנדאר בלהביור.
    "תשאב את הלהביור של האונדום ולאחר מכן תשתמש בו ובלהביור שלך!" אומר לצ'ארמנדר.
    NYO HO HO BITCH

7. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה

ג'ייק
    האנדום שולח להביורים לעבר טראפינץ' שהוצאת מהפוכדור שלך. טראפינץ' משנה את סוגו לחרב ששואבת כוח. טראפינץ' שואב את הלהביורים אך אחר כך הוא חוזר לצורתו מעיפות.
    באגי הליצן הרשע אומר לך " אין בעיה נלחם,אתה הולך להפסיד לי. תרגיש בכוחו של האנדום שלי. האנדום ריצת אש ". אנדום מתחיל לרוץ במהירות ולאחר כמה שניות אש מתחילה לעטוף אותו ואז כעבור דקה אתה בכלל לא מבחין בהאנדום אלה רק בגוש אש ענקי שרץ לעבר טראפינץ'. באגי ממשיך לדבר" זאת המתקפה האולטימטיבית של האנדום שלי ".
    "טראפינץ', עכשיו זה יותר חשוב מתמיד; תשתמש בחפירה!" אני צועק, "תצא מאחוריו ותשתמש בפצצת הבוץ הכי חזקה שלך, ותכוון לרגליים כדי שהוא לא יוכל לזוז." אני מוסיף בלחישה ומחכה לראות מה ייקרה.

8. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Madara Uchiha;1263976]טל
    צ'יקוריטה קופצת מעל קרבי וכך מתחמקת מן מכת הצבת שלו.לאחר מכן צ'יקוריטה משתמשת בעלי הטער הכי חזקים שלה כדי לגמר אחת ולתמיד את קרבי. עלי טער חזקים ורבים עפים אל קרבי. רובם עפים ופוגעים בצבתות של קרבי. קרבי לא יכול יותר ומתעלף. את זורקת פוכדור ריק על קרבי. הפוכדור פוגע בקרבי ונפתח. קרבי נכנס לפוכדור. הפוכודור נסגר ולא זז. לכדת קרבי.

''יש! לכדנו קירבי!'' אומר ואסתכל על צ'יקוריטה בחיבה, אכניס את הפוקדור לכיס, אני אסתכל על צ'יקוריטה ואומר ''בואי נתקדם דרומה, נראה מה יש שם'' ובלי לחכות לתשובה אלך כיוון דרום
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    טל
    את מחליטה ללכת דרומה בשביל מס' 1. את וצ'יקוריטה הולכות לכם בהנראה רבה בשביל עד שאתן רואות אודיש הולך לו בדרך בהנראה כמו שאתן. לפתע לשון ענקית תופסת את אודיש.אודיש מתחיל להיות מפוחד מאוד.את רואה שהלשון שיככת לפרצוף ענקי ומפחיד שהוא חלק מהדרך מס' 1.הפרצוף אוכל את אודיש המסכן. הפרצוף רואה את צ'יקוריטה שלך ושולח לעברה את לשונו כדי לתפוס אותה.

ג'ייק
    טראפינץ' מנסה בכול כוחו להשתמש בחפירה מצוין ולחפור בור ענקי אבל הוא לא מצליח.הוא מצליח לחפור בור קטן אך הוא לא מספיק בגודל של טראפינץ'.האנדום כבר קרוב אל טראפינץ' ופוגע בו עם הליכת האש שלו. טראפינץ' עף למרחק קילומטר 1. אתה כבר לא רואה אותו בטווח הראיה שלך. באגי עולה על האנדום והאנדום מתחיל לרוץ לעבר הכיון שבו עף טראפינץ'.

לופי
    צ'ארמנדאר משתמש בלהבות שלו כדי לשאוב את הלהביור של האנדום.הלהביור רק מגדיל את הלהבות של צ'ארמנדאר.צ'ארמנדאר משתמש בגחלת ששוב נראת כמו להביור אימתני. הוא שולח את הגחלת שלו לעבר האנדום. האנדום רועד מפחד ולכן לא מסוגל לזוז ולברוח.הלהביור האימתני פוגע בהאנדום ונותן לו כווית קשות בכל גופו. באגי מחזיר את האנדום לפוכדור שלו ואומר לך בעצבנות " אנחנו עוד ניפגש ". באגי הולך.צ'ארמנדאר חוזר לצורתו המקורית.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. NYO HO HO
    לופי
    צ'ארמנדאר משתמש בלהבות שלו כדי לשאוב את הלהביור של האנדום.הלהביור רק מגדיל את הלהבות של צ'ארמנדאר.צ'ארמנדאר משתמש בגחלת ששוב נראת כמו להביור אימתני. הוא שולח את הגחלת שלו לעבר האנדום. האנדום רועד מפחד ולכן לא מסוגל לזוז ולברוח.הלהביור האימתני פוגע בהאנדום ונותן לו כווית קשות בכל גופו. באגי מחזיר את האנדום לפוכדור שלו ואומר לך בעצבנות " אנחנו עוד ניפגש ". באגי הולך.צ'ארמנדאר חוזר לצורתו המקורית.
    "כל הכבוד צ'ארמנדר!" אומר לצ'ארמנדר בשמחה ואמשיך איתו במסע שלי.
    NYO HO HO BITCH

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לופי
    צ'ארמנדאר שמח לשמוע שאת מה שאמרת לו.לאחר כמה דקות של מנוחה שאתה נותן לצ'ארמנדאר אתם משיכים ללכת בדרך מס' לעבר העיר ורידיאן.לאחר הליכה קצרה בדרך שבה לא ראיתם אף פוקימון בדרך.אתם רואים הולך לו בדרך עד שלפתע לשון ענקית צצה לה ותופסת את קרבי. אתה מבחין שהלשון באה מן פרצוף ענקי ומפחיד שהוא חלק מדרך מס' 1. הפרצוף אוכל את קרבי.הוא שם לב לצ'ארמנדאר ושולח את לשונו לתפוס את צ'ארמנדאר בעזרתה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ג'ייק
    טראפינץ' מנסה בכול כוחו להשתמש בחפירה מצוין ולחפור בור ענקי אבל הוא לא מצליח.הוא מצליח לחפור בור קטן אך הוא לא מספיק בגודל של טראפינץ'.האנדום כבר קרוב אל טראפינץ' ופוגע בו עם הליכת האש שלו. טראפינץ' עף למרחק קילומטר 1. אתה כבר לא רואה אותו בטווח הראיה שלך. באגי עולה על האנדום והאנדום מתחיל לרוץ לעבר הכיון שבו עף טראפינץ'.
    אני רץ לכיוון שבו ראיתי את טראפינץ' מתעופף. כשאני מגיע להאנדום ובאגי, אני דוחף את באגי מעל האנדום ועולה על האנדום בעצמי בתקווה שהאנדום לא ישים לב שהחליפו לו רוכב. אחרי כמה דקות שאני רוכב על האנדום, אני לוחש לו "אני לא באגי. באגי מתנהג אליך באופן מרושע. אם תצטרף אליי, אני אתן לך ברים מדי פעם, נשחק, ונעשה כל מיני דברים שתרצה. אם אתה רוצה להצטרף אליי, תיכנס לפוקדור הזה, אבל לא לפני שאני אתן לך ברי!" אני אומר ומושיט לו ברי מהתיק שלי (לקחתי ברים כשחיפשתי אוכל לי ולטראפינץ', אם אני זוכר נכון...)

13. NYO HO HO
    לופי
    צ'ארמנדאר שמח לשמוע שאת מה שאמרת לו.לאחר כמה דקות של מנוחה שאתה נותן לצ'ארמנדאר אתם משיכים ללכת בדרך מס' לעבר העיר ורידיאן.לאחר הליכה קצרה בדרך שבה לא ראיתם אף פוקימון בדרך.אתם רואים הולך לו בדרך עד שלפתע לשון ענקית צצה לה ותופסת את קרבי. אתה מבחין שהלשון באה מן פרצוף ענקי ומפחיד שהוא חלק מדרך מס' 1. הפרצוף אוכל את קרבי.הוא שם לב לצ'ארמנדאר ושולח את לשונו לתפוס את צ'ארמנדאר בעזרתה.
    "צ'ארמנדר-תשתמש בגחלת כדי לשרוף לו את הלשון!" אומר לצ'ארמנדר בבטחון.
    NYO HO HO BITCH

14. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Madara Uchiha;1264024]טל
    את מחליטה ללכת דרומה בשביל מס' 1. את וצ'יקוריטה הולכות לכם בהנראה רבה בשביל עד שאתן רואות אודיש הולך לו בדרך בהנראה כמו שאתן. לפתע לשון ענקית תופסת את אודיש.אודיש מתחיל להיות מפוחד מאוד.את רואה שהלשון שיככת לפרצוף ענקי ומפחיד שהוא חלק מהדרך מס' 1.הפרצוף אוכל את אודיש המסכן. הפרצוף רואה את צ'יקוריטה שלך ושולח לעברה את לשונו כדי לתפוס אותה.

'איזה עוד זוועות אמצא פה..' אחשוב לעצמי, אברר עם יש לידי שיח או עץ, עם כה אקטוף ממנו ענף ואשרוט את הלשון, עם לא אז ארוץ אל עבר צ'יקוריטה ואדחף אותה מהמקום בתקווה שהלשון לא תתפוס אותי במקומה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. Surgeon of Death
    מקס
    אתה לא מוכן לתת לבאגי הליצן הרשע את אבן המים ולכן אתה וסקרויטל בורחים מן באגי. האנדום מתחיל לרדוף אחריכם ולשגר להביורים אליכם. אתה נותן לסקרויטל את אבן המים שישתמש בה.סקרויטל משתמש באבן המים. אור כחול עוטף את סקרויטל . לפתע האיזור מתחיל להפוך לאגם גדול.למזלך בועת אוויר עוטפת אותך ולכן אתה נושם במים. סקרויטל הופך לאחד עם האגם.סקרויטל מטביע את אנדום ואת באגי לאגם שלו.לאחר כמה דקות סקרויטל חוזר לקדמותו והאגם נעלם ביחד עם אנדום ובאגי.
    אלך משם ואמשיך במסע

עמוד 10 מתוך 14 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •