תוכלו לתת לי ציון מ 1-10 על המשחק ועל איך שאני מנהל אותו.
אני רוצה לדעת מה דעתכם על המשחק לביינתיים
מקס
אתה וסקרויטל ממשיכים ללכת בדרך 1 לעבר העיר ורידיאן.לאחר הליכה קצרה שבה לא ראיתם אף פוקימון בדרך.אתם רואים הולך לובדרך עד שלפתע לשון ענקית צצה לה ותופסת את אודיש. אתה מבחין שהלשון באה מן פרצוף ענקי ומפחיד שהוא חלק מדרך מס' 1. הפרצוף אוכל את אודיש.הוא שם לב לסקרויטל ושולח את לשונו לתפוס את סקרויטל בעזרתה.
טל
את בודקת את מה שיש מסביבך.את שמה לב שיש לידך עץ עם עלים ענקיים. את קוטפת עלה אחד גדול ואז רצה לעבר הלשון. בעזרת העלה הענק את שורטת את הלשון של הפרצוץ וגורמת לו לשריטה קלה בלשון. צ'יקוריטה משתחררת מן האחיזה של הלשון. הפרצוף אומר לך " את תשלמי על זה שפגע בלשון שלי .זה כואב. " הפרצוף שולח את הלשון שלו פעם נוספת אלה הפעם כדי לתפוס אותך.
לופי
צ'ארמנדאר שולח גחלת חזקה לעבר הלשון של הפרצוף. הגחלת פוגעת בלשון של המפלצת וגורמת לו לכוויה קשה בלשונו.
הפרצוף אומר לך " עכשיו הכעסת אותי לגמרי ". אתה מרגיש שהדרך מתחתיך רועדת ומתחילה לזוז.הפרצוף מתחיל לגדול ולמשוך את הדרך אליו ואז אור מסנוור מופיע.אתה וצ'ארמנדאר סוגרים את עינייך.לאחר שהאור נעלם אתם רואים שחצי מן דרך 1 לא קיממת ומולכם עומד יצור ענקי עם הפרצוף שתקף אותכם.
ג'ייק
אתה רץ לכייון האנדום ובאגי ולאחר כמה דקות אתה משיג אותם.אתה מפיל את באגי מהאנדום שלו.אתה עלה על האנדום ומושיט לו בארי. האנדום שורף את הברי ואז עוצר מלרוץ.הוא מעיף אותך ממנו אל האדמה.באגי אומר לך " האנדום רוצה להיות איתי ולא איתך. תהרוג אותו עם להביור ". האנדום שולח לעברך להביור.אתה חושב שסופך כבר קרוב אבל אז לשון ענקית תופסת את האנדום ולוקחת אותו איתה ונעלמת.הלהביור נכבה ובאגי רודף אחרי הלשון הענקית שלקחה את האנדום.