Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 14 ראשוןראשון ... 311121314 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 199
  1. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    [QUOTE=Madara Uchiha;1264944]ג'ייק
    אוקי תרגיש טוב אם עדיין לא עבר לך
    -----------------------------------------------
    ג'ייק אתה מודה לאחות ג'וי ויצא מהמרכז לפוקימונים. בחוץ בעיר אתה מחפש בן אדם נחמד שיוכל לעזור לך בלכוד פוקימון לצוות שלך.אתה הולך ברחובות העיר וריאדיאן ולפתע ניגשת אלייך ואומרת לך " שלום שמי ונסה ואני השותפה שלך למשחק. שמך ג'ייק לא? שמעתי שאתה רוצה ללכוד פוקימון. אני אעזור לך ללכוד פוקימון בל לפניכן . יש לך עדיפות לסוג הפוקימון שאעזור לך ללכוד או שזה לא משנה לך איזה סוג פוקימון".

][/QUOTE
    "תודה רבה!" אני אומר לה. "אני מעדיף סוג לוחם או על חושי או עשב..." אני אומר לה במעט מבוכה... "אה, ודרך אגב, עוד שעה אני צריך לחזור לאסוף את טראפינץ' שלי ממרכז הפוקימונים..." אני מוסיף.

2. Surgeon of Death
    מקס
    פיג'י לא יודע סופת חול הוא יודע מכת חול
    --------------------------------------------
    פיג'י עף גבוה לאוויר כסקרויטל עליו.2 קרני העל של מנאצ'לקס וטאורוס לא פוגעים בסקרויטל ופיג'י. אתה מבחין ששני הפולוירל והמאמן שלהם מתחילים לברוח מן שדה הקרב ולחכות עד שכול שאר הפוקימונים יתעלפו והם ינצחו.שני המאמנים האחרים לא שמים לב לזה בכלל. פיג'י שולח מכת חול לעבר שדה הקרב. החול גורם לפוקימונים לא לראות כלום.סקרויטל מנצל זאת ותוקף בשריטה את ארבוק,אנקס,טאורוס ומנצ'לקאס.השריטה פוגעת בהם.ארבוק שוב שולח לעבר הפוקימונים שלך עוקץ רעל.
    "פ'יגי מכת חול על הפולירולים " אומר בזעם ואז אוסיף "סקרויטל דחיפה!"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מקס
    פיג'י משתמש במכת חול על שני הפוליורלים. החול לא מצליח להגיע לטווח של הפוליורלים ולא פוגע בהם. פיג'י עף במהירות ומצליח להתחמק מן עוקץ הרעל של ארבוק.סקרויטל קופץ ואז משתמש בדחיפה.הוא דוחף חזק את ארבוק ישירות לתוך בית.התנגשות של ארבוק עם הבית גורמת לו להתמוטט.ארבוק התעלף.אתה רואה גם את מאנצ'לקאס מעולף.ג'ק וקובי מחליטים לאחד כוחות כדי להביס אותך. טאורוס תוקף בקרן על ואנקס תוקף בניב רעל.

ג'ייק
    ונסה אומרת לך " אל תדאג אנחנו נתפוס פוקימון לפני שתעבור שעה שלמה. טוב אז בו נלך לחפש פוקימון בשבילך". אתה וונסה מתחילים ללכת ברחובות העיר אחר חיפוש פוקימונים.אתם לא מוצאים פוקימונים ברחובות וריאדיאן. ונסה אומרת " טוב בוא נחפש בדרך מס' 2". אתה וונסה יוצאים מוריאדיאן ומחפשים פוקימונים בדרך 2. לאחר 5 דקות אתה מבחין בקירליה . ונסה אומרת לך" אתה רוצה את הפוקימון הזה ?"

טל
    צ'יקוריטה מתחילה בקרב ומיד שולחת עלי טער רבים לעבר מאצ'ופ.מאצ'ופ לא מתכון להתחמק מן עלי הטער.הוא מצליב את ידו כמו מגן.עלי הטער פוגעים בו אלך לא עושים לו נזק רב. הנער אומר " את יודעת שאת א מנומסת.אני מבין שאין לך בעיה שנהרוס קצת תעיר עם הקרב שלנו ?. מאצ'ופ אגרוף ממוקד ". מאצ'ופ רץ לעבר צ'יקוריטה במתקפת אגרוף ממוקד.

לופי
    לאחר כמה דקות החול נעלם מן שדה הראיה של סאנדלאש.צ'ארמנדאר משתמש בגחלת חזקה לעבר סאנדלאש.סאנדלאש לא מצליח להתחמק מן המתקפת ומקבל כוויה קשה ברגלו.סאנדלאש נופל לתוך מרכז הזירה.הסכינים פוגעים בו והורגים אותו. קלאוס אומר" ניצחת חסרים לך 2 ניצחונות כדי לזכות בתג.עכשיו לפוקימון השני שלי ". קלאוס זורק פוכדור לאוויר וממנו יוצא גרבלר . גרבלר משתמש בגילגול.גרבלר מתחיל להתגלל סביב זירת הקרב בעוצמה רבה מאוד.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. Surgeon of Death
    מקס
    פיג'י משתמש במכת חול על שני הפוליורלים. החול לא מצליח להגיע לטווח של הפוליורלים ולא פוגע בהם. פיג'י עף במהירות ומצליח להתחמק מן עוקץ הרעל של ארבוק.סקרויטל קופץ ואז משתמש בדחיפה.הוא דוחף חזק את ארבוק ישירות לתוך בית.התנגשות של ארבוק עם הבית גורמת לו להתמוטט.ארבוק התעלף.אתה רואה גם את מאנצ'לקאס מעולף.ג'ק וקובי מחליטים לאחד כוחות כדי להביס אותך. טאורוס תוקף בקרן על ואנקס תוקף בניב רעל.
    "פ'יגי תעוף ליד מאנ'צלאקס!"
    אחכה עד שעודים לתקוף את פ'יגי בניב רעל "עכשיו תעוף כדי שהוא יפגע במאנ'צלקס והם יריבו אחד עם השני!" "סקרויטל דחיפה על הפולרולים"

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    צ'יקוריטה מתחילה בקרב ומיד שולחת עלי טער רבים לעבר מאצ'ופ.מאצ'ופ לא מתכון להתחמק מן עלי הטער.הוא מצליב את ידו כמו מגן.עלי הטער פוגעים בו אלך לא עושים לו נזק רב. הנער אומר " את יודעת שאת א מנומסת.אני מבין שאין לך בעיה שנהרוס קצת תעיר עם הקרב שלנו ?. מאצ'ופ אגרוף ממוקד ". מאצ'ופ רץ לעבר צ'יקוריטה במתקפת אגרוף ממוקד.

אחייך ואומר ''עם כבר אתה האחד שלא מנומס, אבל בסדר כל עוד לא יהיה נזק ממשי'' ואז אקרוץ ואומר ''צ'יקוריטה, קפצי הצידה ברגע האחרון, ולפני שיספיק לזוז דחפי ותרעילי אותו!''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. הסבתא של הרגשות
    ציטוט פורסם במקור על ידי Madara Uchiha צפה בהודעה

ג'ייק
    ונסה אומרת לך " אל תדאג אנחנו נתפוס פוקימון לפני שתעבור שעה שלמה. טוב אז בו נלך לחפש פוקימון בשבילך". אתה וונסה מתחילים ללכת ברחובות העיר אחר חיפוש פוקימונים.אתם לא מוצאים פוקימונים ברחובות וריאדיאן. ונסה אומרת " טוב בוא נחפש בדרך מס' 2". אתה וונסה יוצאים מוריאדיאן ומחפשים פוקימונים בדרך 2. לאחר 5 דקות אתה מבחין בקירליה . ונסה אומרת לך" אתה רוצה את הפוקימון הזה ?"
    "כן, מאוד!" אני אומר. "טוב יש לי תוכנית" אני אומר לה. "אני אלך להתחבאות מאחורי עץ, ואת תעלפי אותה, וכשהיא תתעלף אני אזרוק פוקדור ואלכוד אותה, מה את אומרת?"

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לופי
    לאחר כמה דקות החול נעלם מן שדה הראיה של סאנדלאש.צ'ארמנדאר משתמש בגחלת חזקה לעבר סאנדלאש.סאנדלאש לא מצליח להתחמק מן המתקפת ומקבל כוויה קשה ברגלו.סאנדלאש נופל לתוך מרכז הזירה.הסכינים פוגעים בו והורגים אותו. קלאוס אומר" ניצחת חסרים לך 2 ניצחונות כדי לזכות בתג.עכשיו לפוקימון השני שלי ". קלאוס זורק פוכדור לאוויר וממנו יוצא גרבלר . גרבלר משתמש בגילגול.גרבלר מתחיל להתגלל סביב זירת הקרב בעוצמה רבה מאוד.
    "צ'ארמנדר-תשתמש במסך עשן ולאחר מכן תשתמש בגחלת!" אומר לצ'ארמנדר בתקווה שהטכניקה תצליח.
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לופי
    צ'ארמנדאר פותח את הפה שלו ומוציא מסך עשן שמכסה את כל הזירה.גרבלר מתחיל להתגלגל לכיונו של צ'ארמנדאר כדי לפגוע בו.מכייון שגרבלר לא רואה כלום במסך העשן הוא מפספס לפגוע בצ'רמנדאר. צ'ארמנדאר קופץ מן מסך העשן וכשהוא באוויר הוא שולח גחלת חזקה לעבר גרבלר.הגחלת מצליחה לפגוע בגרבלר.לאחר שהעשן נעלם גרבלר משתמש באבנים חדות.גרבלר מעיף מלא אבנים חדות לכיוונו של צ'ארמנדאר.

ג''יק
    ונסה אמרת לך " אחלה תוכנית ג'ק ". אתה הולך לשיחים שמאחורי קירליה בלי שתראה אותך ומתחבא שם.בינתתיים ונסה זורקת את הפוכדור שלה לאוויר וממנו יוצא גאואנטולה ונסה אומרת לפוקימון שלה " גאואנטולה תשתמש במכת ברק על קירליה ". גאואנטולה משתמש במכת ברק על קירליה.קירליה לא מצליחה להתחמק בזמן מן מכת הברק ומתעלפת ממנו.אתה זורק פוכדור על קירליה.הפוכדור תופס את קירליה. ונסה אומרת לך" כל הכבוד תפסת את קירליה.טוב עכשיו צריך לחזור למרכז הפוקימונים לקחת את טראפינץ'."

טל
    צ'יקוריטה קופצת לצד שניה לפני שהיא נפגעת מן אגרוף הממוקד של מאצ'ופ. צ'יקוריטה מנצלת את הקרבה בינה למ'אצ'ופ ודוחפת אותו בחוזקה. לאחר מכן צ'יקוריטה משתמשת באבקת רעל על מאצ'ופ. אבקת הרעל פוגעת במאצ'ופ ומרעילה אותו. הנער אומר " מהלך יפה, מאצ'ופ אל תותר לרעל תקוף בשבירת לבנים ". למרות הרעל שבגופו של מאצ'ופ הוא מצליח לזוז ולהשתמש בשבירת לבנים.

מקס
    סקרויטל קופץ מפיג'י ומתחיל לרוץ לכיון של הפורליורלים.פיג'י עף ליד מנצ'לקאס.אנקס מצליח לפספס את פיג'י בניב הרעל שלו ופוגע במאנצ'לקאס.ניב הרעל לא משפיע על מאנצ'לקאס מכיין שהוא מעולף כבר. קובי אומר " היה מה הקטע שלך לפגוע בפוקימן שלי שהתעלף.". ג'ק וקובי מתחילים לריב וגם טאורוס ואנקס מתחילים לריב כמו המאמנים שלהם.לאחר ריב של 5 דקות טאורוס ואנקס מתעלפים. בינתיים בזמן הזה סקוירטל מצא את 2 הפוליורל. הוא משתמש עליהם בדחיפה אבל הם מתחמקים מזה. 2 ההפוליורל משתמשים באדח מים על סקרויטל.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. Surgeon of Death
    [quote]מקס
    סקרויטל קופץ מפיג'י ומתחיל לרוץ לכיון של הפורליורלים.פיג'י עף ליד מנצ'לקאס.אנקס מצליח לפספס את פיג'י בניב הרעל שלו ופוגע במאנצ'לקאס.ניב הרעל לא משפיע על מאנצ'לקאס מכיין שהוא מעולף כבר. קובי אומר " היה מה הקטע שלך לפגוע בפוקימן שלי שהתעלף.". ג'ק וקובי מתחילים לריב וגם טאורוס ואנקס מתחילים לריב כמו המאמנים שלהם.לאחר ריב של 5 דקות טאורוס ואנקס מתעלפים. בינתיים בזמן הזה סקוירטל מצא את 2 הפוליורל. הוא משתמש עליהם בדחיפה אבל הם מתחמקים מזה. 2 ההפוליורל משתמשים באדח מים על סקרויטל.

התכווניתי לטאורוס..
    ---.
    "פ'יגי תעזור לסקרויטל,תתקפו פולירול אחד בדחיפות עד שהוא יתעלף!"

10. הסבתא של הרגשות
    ציטוט פורסם במקור על ידי Madara Uchiha צפה בהודעה
    ג''יק
    ונסה אמרת לך " אחלה תוכנית ג'ק ". אתה הולך לשיחים שמאחורי קירליה בלי שתראה אותך ומתחבא שם.בינתתיים ונסה זורקת את הפוכדור שלה לאוויר וממנו יוצא גאואנטולה ונסה אומרת לפוקימון שלה " גאואנטולה תשתמש במכת ברק על קירליה ". גאואנטולה משתמש במכת ברק על קירליה.קירליה לא מצליחה להתחמק בזמן מן מכת הברק ומתעלפת ממנו.אתה זורק פוכדור על קירליה.הפוכדור תופס את קירליה. ונסה אומרת לך" כל הכבוד תפסת את קירליה.טוב עכשיו צריך לחזור למרכז הפוקימונים לקחת את טראפינץ'."
    "מעולה! הפוקימון הראשון שתפסתי!" אני אומר. "תודה ונסה!" אני מוסיף ומתחיל ללכת בחזרה לורידיאן כדי לקחת את טראפינץ' ולהכיר לו את קירליה. באמצע הדרך אני שואל את ונסה "תגידי, יש איזשהיא דרך לבדוק אם קירליה היא זכר או נקבה?"

11. NYO HO HO
    לופי
    צ'ארמנדאר פותח את הפה שלו ומוציא מסך עשן שמכסה את כל הזירה.גרבלר מתחיל להתגלגל לכיונו של צ'ארמנדאר כדי לפגוע בו.מכייון שגרבלר לא רואה כלום במסך העשן הוא מפספס לפגוע בצ'רמנדאר. צ'ארמנדאר קופץ מן מסך העשן וכשהוא באוויר הוא שולח גחלת חזקה לעבר גרבלר.הגחלת מצליחה לפגוע בגרבלר.לאחר שהעשן נעלם גרבלר משתמש באבנים חדות.גרבלר מעיף מלא אבנים חדות לכיוונו של צ'ארמנדאר.
    "תתחמק,תשתמש במסך עשן ובגחלת כדי לפוצץ את גרבלר!" אומר לצ'ארמנדר בתקווה שזה יצליח.
    NYO HO HO BITCH

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לופי
    צ'ארמנדאר זז במהירות ומצליח להתחמק מן האבנים החדות שגרבלר מעיף אותם.צ'ארמנדאר משתמש במסך עשן שוב פעם.הפעם גרבלר מסתובב במקום ויוצר רוח חזקה שמעיפה את מסך העשן מן זרת הקרב.צ'ארמנדאר עובר להשתמש בגחלת על גרבלר.הגחלת פוגעת בו אך לא הכי מזיקה.לפתע האגרוף של צ'ארמנדאר מתחיל לבעור.צ'ארמנדאר רץ לבעור גרבלר עם מתקפת אגרוף אש ופוגע בו.אתה מבין שצ'ארמנדאר למד אגרוף אש.גרבלר משתמש בגלגול על צ'ארמנדאר.

ג'ייק
    אתה רוצה קירליה זכר או נקבה?
    -----------------------
    אתה שמח שהצלחת לתפוס את הפוקימון הראשון שלך. לאחר הליכה של 10 דקות.אתם חוזרים לוריאדיאן.בוריאדיאן אתם הולכים למרכז לקחת את טראפינץ'.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ולוקח את טראפינץ'.לאחר מכן אתה מפגיש את קירליה ואת טראפינץ' שיכירו ביניהם. ונסה אומרת לך " תבדוק בפוקידע שלך.הפוקידע אמור לדעת אם זה בן או בת ".

מקס
    כתבת בתגובה מאנצ'לקאס
    ---------------------------
    פג'י עף במהירות לעזור לסקרויטל. בינתיים אתה רץ לכיוונם הכי מהר שאתה יכול.פיג'י מגיע וחוטף אקדח מים ישר לפרצוף שלו.פיג'י מתעצבן ומיד עם סקרויטל מתחיל להשתמש בדחיפות על פוליורלים.הדחיפות לא הכי מזיזות ל2 הפוליורלים.לסקרויטל נמאס לתקוף כל הזמן בדחיפות והוא שולח זרם מים עוצמת לעבר אחד הפוליורלים. זרם המים העוצמתי פוגע בו ומעיף אותו הישר לתוך בניין.אתה מבין שסקרויטל למד אקדח מים.הפוליורל שנפגע מן אקדח המים רץ הישר לסקרויטל במתקפת שבירת לבנים.הפוליורל השני תוקף בפצצת בוץ את פיג'י.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. NYO HO HO
    לופי
    צ'ארמנדאר זז במהירות ומצליח להתחמק מן האבנים החדות שגרבלר מעיף אותם.צ'ארמנדאר משתמש במסך עשן שוב פעם.הפעם גרבלר מסתובב במקום ויוצר רוח חזקה שמעיפה את מסך העשן מן זרת הקרב.צ'ארמנדאר עובר להשתמש בגחלת על גרבלר.הגחלת פוגעת בו אך לא הכי מזיקה.לפתע האגרוף של צ'ארמנדאר מתחיל לבעור.צ'ארמנדאר רץ לבעור גרבלר עם מתקפת אגרוף אש ופוגע בו.אתה מבין שצ'ארמנדאר למד אגרוף אש.גרבלר משתמש בגלגול על צ'ארמנדאר.
    "תתחמק ותשתמש באגרוף אש צ'ארמנדר!" אומר לצ'ארמנדר בבטחון.
    NYO HO HO BITCH

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    צ'יקוריטה קופצת לצד שניה לפני שהיא נפגעת מן אגרוף הממוקד של מאצ'ופ. צ'יקוריטה מנצלת את הקרבה בינה למ'אצ'ופ ודוחפת אותו בחוזקה. לאחר מכן צ'יקוריטה משתמשת באבקת רעל על מאצ'ופ. אבקת הרעל פוגעת במאצ'ופ ומרעילה אותו. הנער אומר " מהלך יפה, מאצ'ופ אל תותר לרעל תקוף בשבירת לבנים ". למרות הרעל שבגופו של מאצ'ופ הוא מצליח לזוז ולהשתמש בשבירת לבנים.

''חכי עד הרגע האחרון ואז זוזי הצידה ועלי תער!'' אומר לצ'יקיטה בתקווה רבה, ואביט בציפייה על מ'צ'ופ המתקרב בשבירת לבנים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    טל
    צ'יקוריטה מחכה לרגע האחרון כדי להתחמק ולתקוף את מאצ'ופ. הרגע האחרון מגיע וצ'יקוריטה זזה במהירות רבה הצידה ומצליחה להתחמק מן שבירת הלבנים של מאצ'ופ. לאחר מכן כשמאצ'ופ עוד קרוב לצ'יקורטה. צ'יקוריטה שולחת לעברו מלא עלי טער חזקים מאוד. מאצ'ופ קרוב לצ'יקוריטה ולכן לא מספיק להתחמק מן עלי הטער שלה. עלי הטער מעיפים את מאצ'ופ הישר לבניין קרוב. מאצ'ופ יוצא מהבניין מעולף. הנער מחזיר את מאצ'ופ לפוכדור שלו ואומר " היה קרב טוב ". ואז הולך.

לופי
    גרבלר מתגלגל במהירות לעבר צ'ארמנדאר.צ'ארמנדאר זז במהירות שמאלה ומצליח להתחמק מן מתקפת הגלגול של גרבלר.כשגרבלר עוד קרוב לצ'ארמנדאר.צ'ארמנדאר משתמש באגרו האש שלמד לפני רגע על גרבלר.אגרוף האש פוגע בו די חזק. קלאוס אומר " אחלה מהלכים יש לצ'ארמנדאר שלך,אבל אתה הולך להפסיד.גרבלר תשמש שוב פעם באבנים חדות ". גרבלר משתמש באבנים חדות. הוא שולח מלא אבנים חדות לכיוונו של צ'ארמנדאר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 13 מתוך 14 ראשוןראשון ... 311121314 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •