Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 14 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 199
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לופי
    אתה בודק אם הכובע שלך נמצא עליך והוא אכן עלייך והגעת בחתיכה אחת למקום המוזר הזה. האיש שנראה לך כמו חצי רובוט אומר לך " כן אני חצי רובוט כמו שניחשת נכון.אתה נמצא בעיר פאלט שנמצאת במחוז דורה.מחוז דורה נמצא בעולם הפוקימון. זה שאתה לא יודע איפה אתה אומר שאתה לא מפה ובאתה מהעולם האחר-כדור הארץ .אוק אמר לי להרוג אנשים כמוך.אז תתכונן למות שלך". יד ימינו הופכת לתותח. הוא טוען את התותח שלו בקרן חזקה והוא מתכוון לירות אותה עלייך.
    "תרגע אחי יש לי מאשינגאן בתיק!" אומר לאוק "אני בסך הכל רוצה לקחת פוקימון התחלתי ואת כל שאר הציוד שמביאים.."
    NYO HO HO BITCH

2. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Madara Uchiha צפה בהודעה

ג'ייק
    אתה מתחיל לפחד מאיש המתכת ואתה צועק בקולי קולות.אתה מוצא מלא אבנים לידיך ואתה זורק אותם על האיש.האבנים פוגעות בו אבל זה נראה שזה לא מזיז לו. האיש מתכת אומר לך " אל תדאג נערי חייזרים לא באו לחטוף אותך, לא כרגע יש סיכוי שבעתיד כן.טוב עצבנת אותה אז עכשיו תמות לך ".יד ימינו הופכת לתותח.התותח טוען קרן שהוא מתכוון לירות אותה עלייך.

אני נושם כמה נשימות עמוקות. "תירגע, אני לא רוצה לפגוע בך" אני אומר לו, אף על פ שאני יודע שזה לא יעזור לי בכלל 'מה עוד יש לי לעשות?' אני שואל את עצמי. 'האבן! יכול להיות שהיא תעזור!' אני מוציא את האבן מתוך כיסי וזורק אותה על כתף ימין שלו.

3. Surgeon of Death
    מקס
    ידוע לי
    -----------------------------------------
    אתה קצת פוחד מהאיש מתכת ואז נזכר שבאת לפה בשביל להרוג את סאטוטו. האיש אומר לך " אם אתה מתכוון ביצורים האלו לפוקימונים ?. אז אם תרצה להשיג פוקימונים אז הם נמצאים במעבדה של אוק.הוא מחזיק אותם שם למטרתו האישיות.אוק אמר לי להרוג אנשים כמוך אז תתכונן למות ". יד ימינו הופכת לתותח.התותח טוען קרן שהוא מתכוון לירות אותה עלייך

אשתמש בכוח המיוחד של אבן המים כמגן אם הוא טוען שוב אני מסובב את יד הרובוט שלו אליו.לאחר מכן ארוץ לחלק אחר של פלאט,בניסיון למצוא אנשים אחרים מהעולם הרגיל

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [B]
    טל
    את נבהלת מן המראה של האיש הזה.לאחר שאת נרגעת את שואלת אותו איפה את ?. האיש עונה לך " את נמצאת בעיר פאלט שנמצאת במחוז דורה.מחוז דורה נמצא בעולם הפוקימון.זה שאת לא יודעת איפה את אומר שאת לא מפה ובאת מהעולם האחר-כדור הארץ .אוק אמר לי להרוג אנשים כמוך.אז תתכונני למות שלך". יד ימינו הופכת לתותח. הוא טוען את התותח שלו בקרן חזקה והוא מתכוון לירות אותה עלייך.[

אני אבהה בתותח בפחד וחשש ואבין שתם זמני ושהוא הולך לירות בי ולהרוג אותי, המחשבות הכי מטופשות מתרוצצות בראשי במהירות ''מה יהיה עם החולצה שלי? היא תישרף? מעניין איך ההרגשה למות?'' ולבסוף אני מתעשטת ואמרת ''בייוש היה לא נעים להכיר אותך!'' ואברח לכיוון דרום במהירות האפשרית, ברגע שאצא מטווח העיר ארגע מעט ואברר בדיוק איפה אני ומה נמצא מסביבי.
    [/COLOR]
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 11-07-2011 בשעה 08:46 PM
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    טל
    את מתחילה להיפחד מזה שהגיע הזמן שלך למות ולעבור לעולם הבא.בראשך באותו רגע עובורות מלא מחשבות מטופשות שלא מתאימת לרגע זה.את מחליטה להתחיל לברוח ממנו.את רצה במהירות רבה לעבר דרום האיש.האיש מתחיל לרדוף אחריך ולירות עליך קרן אך את מצליחה להתחמק מהם בזכות הבתיים שאת עוברת לידיהם.לאחר 5דקות הוא מוותר לרדוף אחריך.את יוצאת מהעיר פאלט.מולך את מוצאת פוכדור אדום לבן שנראה יש בו משהו.

מקס
    אתה משתמש בכוח אבן המים שלך כדי ליצור מגן מים. מגן המים מגן עליך מן היריה שלו.אתה גורם לו לירות לעצמו.היריה פוגעת בו ומשמידה אותו לחלוטין.לאחר מכן אתה מתחיל לרוץ ולחפש ברחבי העיר פאלט אנשים מן כדור הארץ.אתה רץ 5 דקת בעיר פאלט לא מוצא אף בן אנוש מכדור הארץ.לפתע מולך אתה רואה פוכדור אדום לבן שנראה שיש בו משהו.

ג'ייק
    אתה מתחיל להרגיע את הרובוט שלא כדי שהוא ירה עליך את הקרן שלו.אתה נזכר שנמצאת עליך אבן האדמה.אתה מוציא את אבן האדמה שלך וזורק אותה על הרובוט בתקווה שתעזור לך.אבן האדמה פוגעת ברובוט.אור חום כזה מופיע ולאחר כמה דקות אתה רואה א הרובוט מולך מת.ליד הרובוט אתה רואה פוכדור אדום לבן שנראה שיש בו משהו.

לופי
    אתה אומר לו שיש לך משינגאן. הרובוט מתחיל לצחקק מך שיש לך משינגאן וממה שאמרת על אוק.הרובוט מפסיק את הטעינה של הקרן ואומר לך " אם אתה לא יודע אוק לא נותן לאנשים את הפוקימונים התחלתים שהוא אמור לתת.הוא שומר אותם לעצמו.אז הוא לא יתן לך את התחלת שאתה רוצה.שמע יש כמה פוכדורים בעיר שבהם נמצאים פוקימונים.חפש אותם ואלי תמצא את התחלתי שאתה רוצה". האיש רובוט עוזב אותך לנפשו.

ניר
    אתה מתגלגל במהירות אחורה ושולף אקדח ויורה יריה לתותח שלו.היריה פוגעת בתותח ועושה ל נזק רציני ביד ימין שלו.אתה מתגלגל שמאלה נותן לו בעיטה מסובבת לראשו.הבעיטה לא ממש מזיזה לו.אתה מוציא סכין ודוקר אותו במעגלים החשמליים שלו.לאחר כמה שניות הוא מתפוץץ לו ומת.לאחר שהעשן מתפווג אתה מוצא פוכדור שבתוכו נמצא פוקימון.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לופי
    אתה אומר לו שיש לך משינגאן. הרובוט מתחיל לצחקק מך שיש לך משינגאן וממה שאמרת על אוק.הרובוט מפסיק את הטעינה של הקרן ואומר לך " אם אתה לא יודע אוק לא נותן לאנשים את הפוקימונים התחלתים שהוא אמור לתת.הוא שומר אותם לעצמו.אז הוא לא יתן לך את התחלת שאתה רוצה.שמע יש כמה פוכדורים בעיר שבהם נמצאים פוקימונים.חפש אותם ואלי תמצא את התחלתי שאתה רוצה". האיש רובוט עוזב אותך לנפשו.
    "איך שאתה רוצה רובוט מסריח!חכה חכה מה יקרה בליגה כשאני אנצח!" אומר לרובוט המעצבן ואלך לחפש את ההתחלתי שלי.
    NYO HO HO BITCH

7. הסבתא של הרגשות
    [B]
    ג'ייק
    אתה מתחיל להרגיע את הרובוט שלא כדי שהוא ירה עליך את הקרן שלו.אתה נזכר שנמצאת עליך אבן האדמה.אתה מוציא את אבן האדמה שלך וזורק אותה על הרובוט בתקווה שתעזור לך.אבן האדמה פוגעת ברובוט.אור חום כזה מופיע ולאחר כמה דקות אתה רואה א הרובוט מולך מת.ליד הרובוט אתה רואה פוכדור אדום לבן שנראה שיש בו משהו.
    'מגניב' אני חושב 'עולם מלא ברובוטים שמתפוצצים כשזורקים עליהם אבנים חומות, ואז הם מפליצים משהו בצבעי אדום לבן'. אני מרים את הכדור והאבן, ומכניס את האבן לכיסי. אני מנסה ללכת ולהקפיץ את הכדור בעודי חוקר קצת את העיר. 'אם אני כבר פה, כדאי שנחקור קצת. לא כדאי לי לצעוק, או שעוד רובוטים-שהם-לא-חייזרים יתקיפו אותי' אני חושב

8. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Madara Uchiha;1252581]טל
    את מתחילה להיפחד מזה שהגיע הזמן שלך למות ולעבור לעולם הבא.בראשך באותו רגע עובורות מלא מחשבות מטופשות שלא מתאימת לרגע זה.את מחליטה להתחיל לברוח ממנו.את רצה במהירות רבה לעבר דרום האיש.האיש מתחיל לרדוף אחריך ולירות עליך קרן אך את מצליחה להתחמק מהם בזכות הבתיים שאת עוברת לידיהם.לאחר 5דקות הוא מוותר לרדוף אחריך.את יוצאת מהעיר פאלט.מולך את מוצאת פוכדור אדום לבן שנראה יש בו משהו.

קודם האיש חצי מתכת ועכשיו זה׳ אחשוב בעצבנות אני ארים את הפוקדור מהריצפה ואנסה לפתוח אותו ולהוציא את מה שבתוכו בתקווה לסוף סוף מזל טוב אני אחשוב לעצמי על החיים ועל המוות׳ ואפתח את הפוקדור בתקווה למשהו שיעזור לי
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 11-08-2011 בשעה 08:10 PM
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. Surgeon of Death
    מקס
    אתה משתמש בכוח אבן המים שלך כדי ליצור מגן מים. מגן המים מגן עליך מן היריה שלו.אתה גורם לו לירות לעצמו.היריה פוגעת בו ומשמידה אותו לחלוטין.לאחר מכן אתה מתחיל לרוץ ולחפש ברחבי העיר פאלט אנשים מן כדור הארץ.אתה רץ 5 דקת בעיר פאלט לא מוצא אף בן אנוש מכדור הארץ.לפתע מולך אתה רואה פוכדור אדום לבן שנראה שיש בו משהו.
    "כדורגל אדום לבן? מוזר" אנסה לבעוט בו "אז אוליזה כדורסל?" אזרוק אותו על הרצפה,שאראה שיצור מוזר יוצא מימנו.

10. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מתגלגל במהירות אחורה ושולף אקדח ויורה יריה לתותח שלו.היריה פוגעת בתותח ועושה ל נזק רציני ביד ימין שלו.אתה מתגלגל שמאלה נותן לו בעיטה מסובבת לראשו.הבעיטה לא ממש מזיזה לו.אתה מוציא סכין ודוקר אותו במעגלים החשמליים שלו.לאחר כמה שניות הוא מתפוץץ לו ומת.לאחר שהעשן מתפווג אתה מוצא פוכדור שבתוכו נמצא פוקימון.
    אקח את הפוקדור במבט מסקרן. 'מי זה?' אשאל, אזרוק את הפוקדור ואחכה לפוקימון
    "איזה נוב!!" אגיד שאראה את מג'ירארפ..

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    דייגו
    אתה ניגש אל הפוכדור ומרים אותו.את הפוכדור אתה פותח ובודק מה נמצא בו.לאחר כמה שניות מולך על האדמה מופיע מג'יקארפ .מג'יקארפ שומע אותך קורא לו נוב והוא נעלב מזה מאוד.מג'יקארפ מחליט לתקוף אותך אותך בדחיפה אך אתה מתחמק מזה. אתה שומע קול צעדים מתקרב אליך ורואה מגבי קטן.

מקס
    אתה בעט בפוכדור כמו כדורגל.הפוכדור נבעט חזק על ידך והפוכדור פוגע בעץ.התנגשות בין העץ לפוכדור גורמת לפוכדור להיפתח.מן הפוכדור יוצא סקרויטל קטן וחמוד.לאחר כמה שניות של שקט ביניך לבין סקרויטל מופיע לידיכם . מגבי.

טל
    את פותחת את הפוכדור בתקווה שיש בו איזה משהו טוב שיעזור לך.הפוכדור נפתח ואור לבן מופיע.מתוך האור הלבן מופיעה צ'יקוריטה קטנה וחמודה.צ'יקוריטה רואה אותך ומתחילה לפחד ממך.ביינתיים אליכם מגיע פוליוואג קטן.

ג'ייק
    אתה מרים את אבן האדמה שלך ואת הפוכדור מולך ושם אותו בכיסך.אתה מתחיל להסתובב קצת באיזור די לחקור אותו יותר טוב.אתה מסתובב בעיר פאלט ורואה מלא אנשים שפשוט מתעלמים ממך.בעודך מסתובב אתה מקפיץ את הפוכדור להאנאתך..לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לבניין גדול שעומד באמצע העיר פאלט.על הבניין כתוב " מפקדת האם-פאלט ". ליד דלת הכניסה יש 2אנשים ששומרים על המבנה.

לופי
    אתה מתחיל לכת ברחבי העיר פאלט ולחפש את התחלתי שלך.אתה הולך ברחובות העיר פאלט ורואה מלא אנשים שמתעלמים ממך פשוט.לאחר הליכה קצרה אתה רואה פוכדור ופותח אותו.בתוך הפוכדור נמצא רטטה.אתה מחזיר את רטטה לפוכדור שלו ומחפש פוכדור אחר.לאחר עוד הליכה קצרה אתה מוצא עוד פוכדור.אתה פותח את הפוכדור הזה ובתוך הפוכדור נמצא צ'ארמנדאר.לידך מגיע אודיש שרוצה קרב נגד צ'ארמנדאר שלך
    .
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. הסבתא של הרגשות
    ג'ייק
    אתה מרים את אבן האדמה שלך ואת הפוכדור מולך ושם אותו בכיסך.אתה מתחיל להסתובב קצת באיזור די לחקור אותו יותר טוב.אתה מסתובב בעיר פאלט ורואה מלא אנשים שפשוט מתעלמים ממך.בעודך מסתובב אתה מקפיץ את הפוכדור להאנאתך..לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לבניין גדול שעומד באמצע העיר פאלט.על הבניין כתוב " מפקדת האם-פאלט ". ליד דלת הכניסה יש 2אנשים ששומרים על המבנה.
    .
    'יאי, עוד רובוטים שיכולים להרוג אותי אבל מתפוצצים כשאבן חומה נוגעת בהם' אני חושב בשיעמום.אני מנסה לראות עם הכדור האדום לבן שלי יכול לקפוץ מהריצפה. אחר כך אני ממשיך להסתובב קצת בעיר כדי לחפש את האנשים שראיתי במערבולת שהביאה אותי לכאן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אני יכול להיפגש עם שחקנים אחרים, נכון?
    נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 11-09-2011 בשעה 08:04 PM

13. student of Gakuen Alice
    טל
    את פותחת את הפוכדור בתקווה שיש בו איזה משהו טוב שיעזור לך.הפוכדור נפתח ואור לבן מופיע.מתוך האור הלבן מופיעה צ'יקוריטה קטנה וחמודה.צ'יקוריטה רואה אותך ומתחילה לפחד ממך.ביינתיים אליכם מגיע פוליוואג קטן.

אני יחייך אל ת'קוריטה ואומר ''אל תפחדי חמודה, אני לא אפגע בך'', אני אראה את הפוליוואג הקטן ואחייך לעברו גם ואז אתכופף אליו, אלטף אות ראשו ואומר בלחש עם התנשמויות מהבריחה, ''שלום חמוד קטן תרצה לבוא איתי?'' ואחכה בציפייה לתשובותו

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. Surgeon of Death
    מקס
    אתה בעט בפוכדור כמו כדורגל.הפוכדור נבעט חזק על ידך והפוכדור פוגע בעץ.התנגשות בין העץ לפוכדור גורמת לפוכדור להיפתח.מן הפוכדור יוצא סקרויטל קטן וחמוד.לאחר כמה שניות של שקט ביניך לבין סקרויטל מופיע לידיכם . מגבי.
    "רגע אז אתה מה שנקרא פוקימון? " "איך קוראים לך?" "טוב לא משנה עכשיו תישתמש במתקפה הכי חזקה שלך על היצור האדום" "כלומר בועות...." אפקוד על סקרויטל לירות בועות על מגבי..

15. משתמש מנוסה
    דייגו
    אתה ניגש אל הפוכדור ומרים אותו.את הפוכדור אתה פותח ובודק מה נמצא בו.לאחר כמה שניות מולך על האדמה מופיע מג'יקארפ .מג'יקארפ שומע אותך קורא לו נוב והוא נעלב מזה מאוד.מג'יקארפ מחליט לתקוף אותך אותך בדחיפה אך אתה מתחמק מזה. אתה שומע קול צעדים מתקרב אליך ורואה מגבי קטן.
    אתן את האבן למג'יארפ, כדי שמהירותו תעלה.
    "אתה תמות ממגון המתקפות הענק שלי מגבי!!" אני צועק עליו.
    "מג'יקארפ!! סלפאש!!!" אצעק למג'יקארפ במבט מאוכזב.

עמוד 3 מתוך 14 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •