Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 14 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 199
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לופי
    אתה מתחיל לכת ברחבי העיר פאלט ולחפש את התחלתי שלך.אתה הולך ברחובות העיר פאלט ורואה מלא אנשים שמתעלמים ממך פשוט.לאחר הליכה קצרה אתה רואה פוכדור ופותח אותו.בתוך הפוכדור נמצא רטטה.אתה מחזיר את רטטה לפוכדור שלו ומחפש פוכדור אחר.לאחר עוד הליכה קצרה אתה מוצא עוד פוכדור.אתה פותח את הפוכדור הזה ובתוך הפוכדור נמצא צ'ארמנדאר.לידך מגיע אודיש שרוצה קרב נגד צ'ארמנדאר שלך.
    "יש צ'ארמנדר!תמיד רציתי אותו!" אומר לצ'ארמנדר בשמחה 'חבל שהוא וכל שאר האנשים בליגה ימותו..' אחשוב לעצמי בשמחה.לאחר מכן אגיד לאודיש:"אתה רוצה קרב?בשמחה!" ואגיד לצ'ארמנדר שלי:"תתקוף אותו בגחלת חזקה!"
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לופי
    אתה שמח שקיבלת את צ'ארמנדאר שלך.אתה מסכים גם להצעת הקרב של אודיש.צ'ארמנדאר תוקף ראשון. הוא שולח גחלת חזקה שנראת כמו גוש אש חזק לעבר אודיש.אודיש לא מספיק מהיר בשביל להתחמק מן הגחלת של צ'ארמנדאר ולכן הוא נפגע מן הגחלת די קשה.אודיש מחזיר מלחמה לצ'ארמנדאר ותוקף אותו בעלי טער.מלא עלי טער עפים לעבר צ'ארמנדאר.

דייגו
    אתה מגיש למג'יקארפ את אבן האוויר שלך כדי שהמהירות של מג'יראפ תעלה אך היא לא עולה.מג'יקארפ לא פוקימון אוויר אז האבן לא משפיעה עליו.מג'יקארפ משתמש בספלאש על מגבי.הספלאש פוגע במגבי ולא מזיק לו בכלל.מגבי שולח גחלת חזקה לעבר מג'יקארפ שלך.גוש אש גדול נשלח מן מגבי לעבר מג'יקארפ.

מקס
    אתה פוקד על סקרויטל שלך לתקוף בבועות על מגבי.סקרויטל מקשיב לך ושולח מלא בועות לעבר מגבי.מגבי לא מצליח להתחמק מכול הבועות שעפות לעברו.לכן הוא נפגע קל מן הבועות. מגבי מחזיר מלחמה לסקרויטל. מגבי משתמש בגחלת הכי חזקה שלו על סקרויטל שלך.גוש אש גדול נשלח מן מגבי לעבר סקרויטל .

טל
    תזכרי אין לך פוכדורים
    ---------------------------
    צ'יקוריטה שומעת אותך והיא מתחילה להירגע ולא להיפחד ממך.לאחר מכן את ניגשת אל פוליוואג הקטן ומתכופפת אליו כדי שהוא לא יפחד ממך יותר מידי.את מלטפת את ראשו ואז שואל אותו האם הוא ירצה לבוא איתך.לאחר כמה דקות של מחחשבה שבהם פוליוואג חושב.פוליוואג קופץ ואז שולח לך אקדח מים חזק.אקדח המים פוגע בך ואת נרטבת.לאחר מכן הוא מחטיף לך סטירה לפרצוף.

ג'יק
    כן אבל לא נראה שזה יקרה.אני לא אוהב לעשות המשכים עם עוד כמה אנשים ביחד.
    -----------
    אתה מוציא את הפוכדור שלך ובודק אם הוא מקפץ.הפוכדור מצליח לקפץ לו.אתה מתחיל ללכת בעיר ונזהר שהששומרים של המעבדה של אוק לא יראו אותך.אתה מצליח לעבור אותם בלי שיראו אותך ואתה ממשיך ללכת בעיר ולחפש את האנשים שראית מקודם במערבולת.אתה מתהלך לך בעיר כבר 10 דקות ולא מוצא אף אחד מהאנשים שהיו איתך במערבולת.לפתע אתה שומע קול צפצופים מן הפוכדור שלך.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    תזכרי אין לך פוכדורים
    ---------------------------
    צ'יקוריטה שומעת אותך והיא מתחילה להירגע ולא להיפחד ממך.לאחר מכן את ניגשת אל פוליוואג הקטן ומתכופפת אליו כדי שהוא לא יפחד ממך יותר מידי.את מלטפת את ראשו ואז שואל אותו האם הוא ירצה לבוא איתך.לאחר כמה דקות של מחחשבה שבהם פוליוואג חושב.פוליוואג קופץ ואז שולח לך אקדח מים חזק.אקדח המים פוגע בך ואת נרטבת.לאחר מכן הוא מחטיף לך סטירה לפרצוף.

אני אפער את פי בתדהמה ואמלמל משהו על כך שזה חתיעת פוקימון חצוף, אני אסתובב אל צ'יקוריטה ואומר לה בזעם ''ראית מה הוא עשה?! בואי נילחם!'', ואז ארגע מעט ואמלמל אל צ'יקוריטה ''מה בעם את יודעת? תדגימי לי?'' אומר בציפייה ואחכה לכך שתראה לי מה היא יכולה לעשות.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    דייגו
    אתה מגיש למג'יקארפ את אבן האוויר שלך כדי שהמהירות של מג'יראפ תעלה אך היא לא עולה.מג'יקארפ לא פוקימון אוויר אז האבן לא משפיעה עליו.מג'יקארפ משתמש בספלאש על מגבי.הספלאש פוגע במגבי ולא מזיק לו בכלל.מגבי שולח גחלת חזקה לעבר מג'יקארפ שלך.גוש אש גדול נשלח מן מגבי לעבר מג'יקארפ.
    אוציא את הווקי טוקי ואגיד למחתרת "מתבקש כמה נשקים ופקומנים לעיר פאלט." אגיד למג'יקארפ: "תפעיל ספלאש!" אחכה שהגחלת כמעט תגיע למג'יקארפ, ואגיד לו: "תפעיל דחיפה על הגחלת!"
    הסבר של המהלך:
    הרעיון הוא שמג'יקארפ יפעיל ספלאש כדי להעלות את לחות גופו, וכאשר יפעיל דחיפה הוא יבער מעט ויפגע במגבי. כאשר מגבי יפגע, הלחות תכה בו וזה יציק לו מאוד.

5. NYO HO HO
    לופי
    אתה שמח שקיבלת את צ'ארמנדאר שלך.אתה מסכים גם להצעת הקרב של אודיש.צ'ארמנדאר תוקף ראשון. הוא שולח גחלת חזקה שנראת כמו גוש אש חזק לעבר אודיש.אודיש לא מספיק מהיר בשביל להתחמק מן הגחלת של צ'ארמנדאר ולכן הוא נפגע מן הגחלת די קשה.אודיש מחזיר מלחמה לצ'ארמנדאר ותוקף אותו בעלי טער.מלא עלי טער עפים לעבר צ'ארמנדאר.
    "תתחמק ותשתמש שוב בגחלת!" אומר לצ'ארמנדר.
    NYO HO HO BITCH

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לופי
    צ'ארמנדאר זז בזריזות ומתחמק מן העלי טער שאודיש מעיף אותם לעברו.לאחר מכן צ'ארמנדאר מקשיב לפקודה שלך משתמש בגחלת חזקה על אודיש.צ'ארמנדאר שולח גוש אש ענק לעבר אודיש.גם הפעם אודיש לא מספיק מהיר ולכן נפגע מן הגחלת של צ'ארמנדאר.אודיש נפגע די קשה וכמעט מתעלף.הוא משתמש באבקת רעל חזקה על צ'ארמנדאר.

דייגו
    אתה מוציא את הוקוי טוקי שלך ומבקש מן המחתרת נשקים ופוקימונים. המחרת אומרת לך" אין בעיה דייגו.בעוד 20 דקות נביא לך כמה נשקים ופוקימון אחד חזק שיספיק לך ". מג'יקארפ מפעיל ספלאש.לאחר מכן הוא משתמש בדחיפה על הגחלת של מגבי.בעזרת הדחיפה מג'יקארפ מצליח להבעיר את הגחלת שתפגע במגבי.הגחלת גורמת לנזק רציני למגבי.מגבי לא מוותר ומשתמש במסך עשן.עשן מופיע בשדה הקרב ואתה לא רואה כלום.כנ''ל מג'יקארפ.

טל
    את מתרגזת על פוליוואג החצוץ ומורה לצ'יקוריטה להשתמש במתקפות שהיא יודעת על פולויאג.דבר ראשון צ'יקוריטה משתמשת בדחיפה על פוליוואג.פוליוואג מתחמק מהדחיפה.לאחר מכן צ'יקוריטה משתמשת בעלי טער.היא שולחת מלא עלי טער אל פוליוואג.חלק מן עלי הטער פוגעים בפוליוואג.לאחר מכן צ'יקוריטה מפעילה אבקת רעל על פוליוואג.פוליואג מתחמק מן אבקת הרעל. פולויואג שולח אקדח מים עוצמתי לעבר צ'יקוריטה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. NYO HO HO
    לופי
    צ'ארמנדאר זז בזריזות ומתחמק מן העלי טער שאודיש מעיף אותם לעברו.לאחר מכן צ'ארמנדאר מקשיב לפקודה שלך משתמש בגחלת חזקה על אודיש.צ'ארמנדאר שולח גוש אש ענק לעבר אודיש.גם הפעם אודיש לא מספיק מהיר ולכן נפגע מן הגחלת של צ'ארמנדאר.אודיש נפגע די קשה וכמעט מתעלף.הוא משתמש באבקת רעל חזקה על צ'ארמנדאר.
    "תשתמש בצעקה כדי להעיף את האבקה אל אודיש ולאחר מכן תשתמש בשריטה!" אומר לצ'ארמנדר בבטחון.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    דייגו
    אתה מוציא את הוקוי טוקי שלך ומבקש מן המחתרת נשקים ופוקימונים. המחרת אומרת לך" אין בעיה דייגו.בעוד 20 דקות נביא לך כמה נשקים ופוקימון אחד חזק שיספיק לך ". מג'יקארפ מפעיל ספלאש.לאחר מכן הוא משתמש בדחיפה על הגחלת של מגבי.בעזרת הדחיפה מג'יקארפ מצליח להבעיר את הגחלת שתפגע במגבי.הגחלת גורמת לנזק רציני למגבי.מגבי לא מוותר ומשתמש במסך עשן.עשן מופיע בשדה הקרב ואתה לא רואה כלום.כנ''ל מג'יקארפ.
    אני מחזיר את מג'יקארפ ומטפס על עץ, מתחבא שם. כאשר המסך עשן נגמר. אני קופץ בהסתערות מהעץ עם סכין, כאשר אני מוציא את מג'יקארפ ואומר לו: "דחיפה!"
    --
    המטרה זה לעלף אותו, לא להרוג אותו.

9. Surgeon of Death
    מקס
    אתה פוקד על סקרויטל שלך לתקוף בבועות על מגבי.סקרויטל מקשיב לך ושולח מלא בועות לעבר מגבי.מגבי לא מצליח להתחמק מכול הבועות שעפות לעברו.לכן הוא נפגע קל מן הבועות. מגבי מחזיר מלחמה לסקרויטל. מגבי משתמש בגחלת הכי חזקה שלו על סקרויטל שלך.גוש אש גדול נשלח מן מגבי לעבר סקרויטל .
    "תשתמש בבועות כדי ללכוד את האש הזאת!" אפקוד עליו ולאחר מכן אוסיף" "עכשיו תשתמש בדחיפה על הבועה כדי שהיא תעוף אליו." אומר לו ואחכה

10. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    את מתרגזת על פוליוואג החצוץ ומורה לצ'יקוריטה להשתמש במתקפות שהיא יודעת על פולויאג.דבר ראשון צ'יקוריטה משתמשת בדחיפה על פוליוואג.פוליוואג מתחמק מהדחיפה.לאחר מכן צ'יקוריטה משתמשת בעלי טער.היא שולחת מלא עלי טער אל פוליוואג.חלק מן עלי הטער פוגעים בפוליוואג.לאחר מכן צ'יקוריטה מפעילה אבקת רעל על פוליוואג.פוליואג מתחמק מן אבקת הרעל. פולויואג שולח אקדח מים עוצמתי לעבר צ'יקוריטה.
    [/QUOTE]

אני אבהל מעט ואכנס לפאניקה, כמה שניות לפני שאקדח המים יפגע בצ'יקוריטה אומר לה ''צ'יקוריטה, קפצי הצידה ואז תשתמשי באבקת רעל ועלי תער בכל הכח!!'' ואחכה בלחץ למה שיקרה בתקווה שתצליח להתחמק ולתקוף
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    טל
    את נכנסת לפאניקה גדולה למה שיקה לצ'יקוריטה שלך.לאחר כמה שניות את יוצאת מהפאנקיה ומורה לצ'יקוריטה להשתמש בעלי טער ואבקת רעל. צ'יקוריטה קופצת הצידה ומצליחה להתחמק מן אקדח המים שיורה פוליוואג.לאחר מכן צ'יקוריטה מפעילה אבקת רעל.אבקת הרעל פוגעת בפוליואג והוא מורעל.לאחר מכן צ'יקוריטה שולחת עלי טער לעבר פוליואג.העלי טער גומרים את פוליוואג.

מקס
    סקרויטל משתמש בבועות כדי ללכוד את הגחלת.הבועות לוכדות את הגחלת.לאחר מכן סקרויטל קופ ודוחף את הבועות שלו שיפגעו במגבי.הבועות פוגעות במגבי ומתפוצצות.הגחלת שבתוכן יוצאת משתחרת על מגבי.הגחלת פוגעת די קשבה במגבי.לאחר כמה שניות מגבי מתמוטט על האדמה.סקרויטל שמח שהצליח להביס את מגבי.

דייגו
    אתה מחזיר את מ'יקארפ לפוכדור שלו ומטפס על עץ בסביבה.אתה מחכה שהעשן יעלם מהאוויר.לאחר שהעשן נעלם מן האוויר אתה שולף את הסכין שלך,קופץ אל מגבי, ומשחחר את מג'יקארפ שישתמש בדחיפה על מגבי.מגבי לא מצליח להתחמק מן התקפת הפתע הזאת ומתעלף לו. לפתע אתה שומע בוקי טוקי שלך הודעה.הקול אומר לך " דייגו מצטערים לא נוכל לשלוח לך תחמושת ופוקימון.משהו עוצר בעדנו ".

לופי
    צ'ארמנדאר פותח את הפה שלו ומתחיל לצעוק בחוזקה .הצעקה גורמת לאבקת הרעל לפגוע באודיש.אודיש נהייה מורעל מן אבקת הרעל של עצמו.לאחר מכן צ'ארמנדאר מסתער על אודיש במתקפת שריטה.אודיש לא מצליח להתחמק מן מתקפת השריטה ונפגע די קשה.אדיש מתעלף לו על האדמה. צ'ארמנדאר שמח שניצח את אודיש.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. NYO HO HO
    לופי
    צ'ארמנדאר פותח את הפה שלו ומתחיל לצעוק בחוזקה .הצעקה גורמת לאבקת הרעל לפגוע באודיש.אודיש נהייה מורעל מן אבקת הרעל של עצמו.לאחר מכן צ'ארמנדאר מסתער על אודיש במתקפת שריטה.אודיש לא מצליח להתחמק מן מתקפת השריטה ונפגע די קשה.אדיש מתעלף לו על האדמה. צ'ארמנדאר שמח שניצח את אודיש.
    "יופי צ'ארמנדר!עבודה טובה!" אומר לצ'ארמנדר שלי ואחזיר אותו לפוכדור.לאחר מכן אחפש את הרובוט הזה שדיבר איתי.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    דייגו
    אתה מחזיר את מ'יקארפ לפוכדור שלו ומטפס על עץ בסביבה.אתה מחכה שהעשן יעלם מהאוויר.לאחר שהעשן נעלם מן האוויר אתה שולף את הסכין שלך,קופץ אל מגבי, ומשחחר את מג'יקארפ שישתמש בדחיפה על מגבי.מגבי לא מצליח להתחמק מן התקפת הפתע הזאת ומתעלף לו. לפתע אתה שומע בוקי טוקי שלך הודעה.הקול אומר לך " דייגו מצטערים לא נוכל לשלוח לך תחמושת ופוקימון.משהו עוצר בעדנו ".
    אקח את המגבי בידי (כי אין לי פוקדורים, אם יש לי פשוט אזרוק עליו) ואכנס לעיר פאלט.

14. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Madara Uchiha צפה בהודעה
    ג'יק
    כן אבל לא נראה שזה יקרה.אני לא אוהב לעשות המשכים עם עוד כמה אנשים ביחד.
    -----------
    אתה מוציא את הפוכדור שלך ובודק אם הוא מקפץ.הפוכדור מצליח לקפץ לו.אתה מתחיל ללכת בעיר ונזהר שהששומרים של המעבדה של אוק לא יראו אותך.אתה מצליח לעבור אותם בלי שיראו אותך ואתה ממשיך ללכת בעיר ולחפש את האנשים שראית מקודם במערבולת.אתה מתהלך לך בעיר כבר 10 דקות ולא מוצא אף אחד מהאנשים שהיו איתך במערבולת.לפתע אתה שומע קול צפצופים מן הפוכדור שלך.
    אני מרים את הפוקדדור ומנסה לפתוח אותו בתקווה שיקפוץ משם משהוא כמו שק מלא בכסף $$

לא היה לי משהו אחר לכתוב, התגובה די תוקעת

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ייק
    אנסה שזה לא יקרה שוב
    -------------------------
    אתה מוציא את הפוכדור שלך שעושה כל מיני קולות מוזרים ואז אתה פותח אותו כדי לראות מה יש בתוכו.מן הפוכדור יוצא אור לבן ולאחר כמה שניות האור הלבן נעלם ובמקומו מופיע טראפינץ'.אתה מבין שהטראפינץ' עשה את כול הקולות המוזריים ששמעת שיצואים מהפוכדור.מולכם מופיע ולטרוב שרוצה להילחם נגד טראפינץ' שלך .

דייגו
    אין לך פוכדורים
    --------------------
    אתה מחזיר את מג'יקארפ לפוכדור שלו ואז הולך עם מגבי לתוך העיר כשאתה מחזיק אותו עלייך.אנשי העיר העיר נבהלים ממך ומתחילים לברוח ממך.אתה מתעלם מזה ופשוט הולך ברחבי העיר פאלט.לפתע אתה שומע קול חזק שאומר לך " עצור בשם החוק ". אתה רואה איש רובוט דומה לזה שפגשת מקודם.טוען את התותח שלו לירות עליך בקרן החזקה שלו.

לופי
    צ'ארמנדאר שמח ממה אמרת לו ואתה מחזיר אותו לפוכדור שלך.מיד אחרי זה אתה מתחיל ללכת בחבי פאלט שוב ומחפש את האיש רובוט שראית מקודם ורצה להרוג אותך.כשאתה מטייל בעיר פאלט אתה רואה מלא אנשים ואתה רואה מלא אנשים שהם רובוטים אך הם לא הרובוט שאתה מחפש לו.לאחר כמה דקות של חיפוש.אתה רואה את האיש רובוט שראית מקודם נכנס למקום בשם " מעבדת אוק".

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 4 מתוך 14 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •