Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 14 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 199
  1. Surgeon of Death
    מקס
    אתה רואה שלמעבדה יש שומר אחד.אתה פונה אל הרובוט ושואל אותו אם הוא רוצה להרוג אותך. הרובוט אומר לך " תודה שהזכרת לי ילד טיפש שאני צריך להרוג אותך.טוב תכונן למות ". הרובוטו הופך את ידו לתותח וטוען את התותח שלו עליך.אתה מסיט את התותח לרובוט.הקרן פוגעת ברובוט ומשמידה אותו.אתה לוקח לו את היד ונכנס למעבדה.במעבדה אתה רואה 3 דלתות: דלת מס' 1, דלת מס' 2, דלת דורה"
    'אני חייב למצוא דרך להרוג את פרופסור אוק בלי שהוא יחשוד בי' אחשוב ואחרי כמה זמן אמצא רעיון אני אפתח את הדלת של אוק ואומר לו "אוק אתה צריך מאבטח חזק?" אומר לו. ובליבי אצחק

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    אני כותב עם ט'
    ------------------
    צ'יקוריטה ניגשת אליך ונכנסת לתך הפוכדור שלך. לאחר מכן את מתחילה ללכת לכיון דרום העיר פאלט כדי למצוא תשובה למה הגעת לעולם הפוקימונים בכלל.לאחר הליכה קצרה בדרום העיר אור אדום מוזר מופיע.מתוך האור האדום מופיע לו [IMG][/IMG] השטן בכבודו ובעצמו. השטן שואל אותך " תגידי ילדה אני בעיר פאלט או שלא ?"
    [/QUOTE]

אני אסתכל בשוק מוחלט בוא ואמלמל ''כן, אדוני השטן'' ואז אצרח ''אימל'ה!!!'' ואברח בריצה ואז לאחר שאתרחק מספיק אומר לעצמי ''מה לעזעזל קרה פה?!'' ואז אחפש אנשים אחרים בתקווה שהם לא יהיו אנדרואידים ושיוכלו לעזור לי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Madara Uchiha צפה בהודעה
    ג'ייק
    אתה מחליט ללכת למעבדה שראית מקודם.אתה וטראפינץ' מתחילים ללכת ברחבי העיר פאלט לעבר מעבדת האם של פאלט.בדרך שאתם הולכים אתה מחפש חנות מזון לך ולטרפינץ'. לאחר 2דקות של חיפוש אתה מוצא חנות כזאת ונכנס אליה. אתה מבקש מבעל החנות אוכל לך ולטראפינץ'. בעל החנות אומר לך " אוכל לך ולטראפינץ' עולה 150 $".
    אני מחפש בכיסי ובודק אם יש לי כסף. ואז אני חושב לעצמי 'רגע... יכול להיות שבגלל שהאנשים פה הם בעצם רובוטים, אני אקבל שמן...' "מצטער, אבל אין לי כסף" אני אומר למוכר ומתחיל לצאת. אני ממשיך לחפש את מעבדת האם של פאלט.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    עכשיו סמתי לב למשהוא בחנות שלא חשבתי עליו קודם, המאסטר בול. אם אני לוכד בו אנשים, הם מצייטים לי?~~

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'יק
    לא
    -----------
    המוכר אומר לך " טוב אתה יכול לקחת את זה בחינם " .ארתה לוקח את האוכל ורואה שזה באמת אוכל לבני אדם ולפוקימונים.אתה וטראפינץ' יוצאים מהחנות וממשיכים ללכת למעבדת האם של פרופסור אוק.לאחר חיפוש קל בעיר אתם מוצאים את המעבדה בקלות.אתם נכנסים אליה בלי שהשומרים רואים אותכם.אתם מגיעים למסדרון שמוביל ל3 דלתות.

טל
    את אומרת לשטן שהוא בפאלט ואז בצרחות איומות את בורחת במהרה מן השטן.השטן לא מבין מה קרה לך ונעלם.את משיכה לרוץ ברחבי העיר פאלט.כעבור 5דקות הפאניקה בך נעלמת ואת נרגעת מהשטן שראית.את מתחילה ללכת בעיר פאלט ולחפש אנשים נורמאלים שיעזרו לך.לאחר כמה דקות את נתקלת באישה שנרא נורמאלית יחסית לכול מי שפגשת עד עכשיו.

מקס
    אתה מחליט להפוך למאבטח של של אוק.אתה נכנס לדלת מס' 2 ולא מוצא בה כלום.לאחר מכן אתה נכנס לדלת דורה.בדלת דורה אתה מוצא את אוק צופה לו בשלווה בסדרה דורה.אתה שומע את דורה אומרת" הי מבוגרים האם תעזרו לי לחסל את המאפיה שנקראת יאקוזה ?". אוק רואה אותך.אתה אומר לו שתרצה להיות המאבטח שלו. אוק אומר לך " בסדר תהיה המאבטח שלי. לך תסתובב במעבדה וחפש תפולש שפלש למעבדה שלי. ואל תפריע לי לצפות בדורה מחסלת את היאקוזה ".

דייגו
    אתה פותח ב7 שכיבות שמיכה מולאוק.אוק מתרשם ממך לטובה ואומר לך " יפה נער.טוב אם אתה מחשיב אותי בתור המפקד.אז יש בלי משימה בשבילך.לא מזמן השטן באה לעיר פאלט .ביקשתי ממנו לבוא אלי לשיחה חשובה.העניין שהוא לא יודע איפה המעבדה שלי .תוכל למצוא אותו ולהביא אותו אליי ?".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. הסבתא של הרגשות
    ג'יק
    לא
    -----------
    המוכר אומר לך " טוב אתה יכול לקחת את זה בחינם " .ארתה לוקח את האוכל ורואה שזה באמת אוכל לבני אדם ולפוקימונים.אתה וטראפינץ' יוצאים מהחנות וממשיכים ללכת למעבדת האם של פרופסור אוק.לאחר חיפוש קל בעיר אתם מוצאים את המעבדה בקלות.אתם נכנסים אליה בלי שהשומרים רואים אותכם.אתם מגיעים למסדרון שמוביל ל3 דלתות.
    אני פותח את כל הדלתות בחיפוש אחרי דברים שיכולים לעזור לי, כמו עוד פוקימון, למצוא את אוק, ציוד למסע...

6. הסבתא של הרגשות
    סליחה תתעלמו לא שמתי לב שעשיתי דאבל.

7. student of Gakuen Alice
    טל
    את אומרת לשטן שהוא בפאלט ואז בצרחות איומות את בורחת במהרה מן השטן.השטן לא מבין מה קרה לך ונעלם.את משיכה לרוץ ברחבי העיר פאלט.כעבור 5דקות הפאניקה בך נעלמת ואת נרגעת מהשטן שראית.את מתחילה ללכת בעיר פאלט ולחפש אנשים נורמאלים שיעזרו לך.לאחר כמה דקות את נתקלת באישה שנרא נורמאלית יחסית לכול מי שפגשת עד עכשיו.

אני אסתכל עליה מעט בחשד, ואז אתקרב אליה לאט ואשאל בקול מלא חשש ''שלום לך, אני טל רציתי לשאול עם את יודעת במקרה איפה אפשר להשיג פוקדורים ומה הדרך הכי בטוחה ללכת בא?''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    דייגו
    אתה פותח ב7 שכיבות שמיכה מולאוק.אוק מתרשם ממך לטובה ואומר לך " יפה נער.טוב אם אתה מחשיב אותי בתור המפקד.אז יש בלי משימה בשבילך.לא מזמן השטן באה לעיר פאלט .ביקשתי ממנו לבוא אלי לשיחה חשובה.העניין שהוא לא יודע איפה המעבדה שלי .תוכל למצוא אותו ולהביא אותו אליי ?".
    "בשמחה, המפקד" אגיד לו, "אבל אני צריך גם ציוד התחלתי בבקשה." אגיד לו שנית.
    אצא מן החנות, אתחיל לחפש את השטן וכאשר אף אחד לא יראה אותי אוציא את הווקי ואשאל: "מה קורה?! אני מעכב אותו, אבל זה לא נצחי! אני צריך יחידות חיילים לפלישה לעיר פאלט!. תגידו לי כמה אתם לפני שאתם יורדים מהחללית!" בזמן הזה אקח רובוטים אחד אחד ואדקור אותם אחד אחד לפי כמות האנשים שיגיעו, אזרוק אותם לסמטה חשוכה שאף אחד לא נכנס אליה, אוציא את האקדח ואחכה. כאשר אקבל אישור שהם נמצאים, אלביש אותם אחד אחד בבגדי הרובוט כדי שיחשבו שהם רובוטים ואלך בחזרה לפרופסור אוק שאבקש שאחד יאזוק אותי כאילו אני אסיר ושאחד כאילו יאיים עליי עם התותח
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 11-18-2011 בשעה 09:35 PM

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לופי
    אוק אומר לך " אתה רוצה ציוד למסע שלך ?. כנראה אתה לא מכיר את חוקי העיר פאלט.קודם כול אני השולט של העיר הזאת.אני מחליט אם אתה תקבל את הציוד שלך למסע שאתה מתחיל אותו.חוץ מזה כנראה שאתה לא יודע כול הציוד של מאמנים מתחילים נשאר אצלי במעבדה ואני לא נותן אותו לאף אחד.אז אם תרצה אותו תרצה להשיג את הציוד בכוח ולא במילים ".
    "אוקיי, אז מה אתה רוצה שאני אעשה בשביל שאשיג את הציוד הזה?" אשאל את אוק.
    NYO HO HO BITCH

10. Surgeon of Death
    מקס
    אתה מחליט להפוך למאבטח של של אוק.אתה נכנס לדלת מס' 2 ולא מוצא בה כלום.לאחר מכן אתה נכנס לדלת דורה.בדלת דורה אתה מוצא את אוק צופה לו בשלווה בסדרה דורה.אתה שומע את דורה אומרת" הי מבוגרים האם תעזרו לי לחסל את המאפיה שנקראת יאקוזה ?". אוק רואה אותך.אתה אומר לו שתרצה להיות המאבטח שלו. אוק אומר לך " בסדר תהיה המאבטח שלי. לך תסתובב במעבדה וחפש תפולש שפלש למעבדה שלי. ואל תפריע לי לצפות בדורה מחסלת את היאקוזה ".
    "סבבה,רוצה לראות את הנשקים שלי?" אומר ואראה לו את היד רובוט,"בטעות" אלחץ על כפתור היריואשבור את הקיר, "אה סליחה" אומר לאוק ואלך לחדר "לעצור" (לעזור) לפולש

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לורד אביזי אישר לי להקפיץ את המשחק ולהגיב בו
    אני רוצה לדעת אם משהו מכם רוצה לפרוש מהמשחק.כשאני אראה שאתם מגיבים להמשך שכתבתי לכם אבין שאתם רוצים להמשיך במשחק.

מקס
    אתה מראה לאוק את היד הרובטית שהשגת לך.ידך מחליקה בטעות על הכפתור שגורם ליד לירות קרן לייזר אדומה לעבר הקיר שלי אוק.קרן הלייזר שוברת את היקר שליד אוק.
    אוק מצחקק לו ואומר לך " תודה ידידי עזרתה לי מאוד , מזמן רציתי לשבור את הקיר המעצבן הזה. אה ואל תלך לעצור את הפולש, אני הבנתי מי אתה. אז אם תרצה לקחת את הציוד התחלתי שלך תצטרך לנצח אותי בקרב פוקימונים 1 על 1."
    אוק מוציא מהפוכדור שלו את גראוליט

לופי
    פרופסור אוק אומר לך " פ שוט מאוד תצטרך להביס אותי בקרב פוקימונים 1 על 1. אתה מנצח אותי ציוד למאמנים מתחילים הוא שלך אבל אם אני מנצח אותך בקרב. אז אני כנראה יוציא אותך להורג בפומבי או שהפוך אותך לעבד שלי ".
    אוק זורק את הפוכדור שלו לאוויר וממנו יוצא גראוליט .

דייגו
    אוק אומר לך " תקבל תציוד במשך ". אתה יוצא מן המעבדה ועושה כאילו את המחפש אתת השטן.אתה מתקשר במכשיר בווקי טוקי שלך לעזרה שיבואו. האיש קשר בווקי טוקי אומר " אנחנו נבוא בעוד 5 דקות .הבאתי 10 אנשים כולל אותי ". בזמן הזה אתה מכסח תצורה של 10 רובוטים.
    החברה שלך באים ומתחפשים לרובוטים ואתך אוחזים באזיקים.הם מובילים אותך לאוק כשמאימים שירו עליך.
    אוק אומר " אין לי בעיה תהרגו תאיש הזה. אני יודע מי אתם ולמה באתם לפה. אם תרצו ציוד למאמן מתחיל תביסו אותי בקרב פוקימונים 11 גד 1".
    אוק זורק את הפוכדור שלו לאוויר וממנו יוצא פילוסווין

טל
    האישה אומרת לך בחיוך רחב על פניה " נעים להכיר אותך טל ,אני טליה, נעים להכיר אותך טל . הפוכדורים נמצאים במעבדה של אוק.אוק שומר לעצמו את כל הציוד למאמנים מתחילים. תצטרכי לנצח אותו כדי לקחת את הציוד שאת רוצה. דרך אגב המעבדה נמצאת במרכז העיר. אין ממש דרך בטוחה ללכת בה .כול מקום במחוז הזה הוא מקום מסוכן יותר מהקודם. ".

ג'ייק
    אתה פותח את כל 3 הדלתות שמולך ורואה שבשני הדלתות אין כלום ובשלישית נמצא פרופסור אוק. אוק מחייך אליך ואומר " שלום רב ידי הצעיר. אני מבין שאתה רוצה את הציוד למאמן מתחיל שמגיע לך .טוב אם תרצה אותו תצטרך להביס אותי בקרב פוקימונים 1 על 1 ".
    אוק זורק פוכדור לאוויר וממנו יוצא גראוליט

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לופי
    פרופסור אוק אומר לך " פ שוט מאוד תצטרך להביס אותי בקרב פוקימונים 1 על 1. אתה מנצח אותי ציוד למאמנים מתחילים הוא שלך אבל אם אני מנצח אותך בקרב. אז אני כנראה יוציא אותך להורג בפומבי או שהפוך אותך לעבד שלי ".
    אוק זורק את הפוכדור שלו לאוויר וממנו יוצא גראוליט .
    "אוקיי, צא צ'ארמנדר!" אומר ואוציא את צ'ארמנדר מהפוכדור "קדימה צ'ארמנדר תשתמש בגחלת!"
    NYO HO HO BITCH

13. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Madara Uchiha;1261485]לורד אביזי אישר לי להקפיץ את המשחק ולהגיב בו
    אני רוצה לדעת אם משהו מכם רוצה לפרוש מהמשחק.כשאני אראה שאתם מגיבים להמשך שכתבתי לכם אבין שאתם רוצים להמשיך במשחק.

טל
    האישה אומרת לך בחיוך רחב על פניה " נעים להכיר אותך טל ,אני טליה, נעים להכיר אותך טל . הפוכדורים נמצאים במעבדה של אוק.אוק שומר לעצמו את כל הציוד למאמנים מתחילים. תצטרכי לנצח אותו כדי לקחת את הציוד שאת רוצה. דרך אגב המעבדה נמצאת במרכז העיר. אין ממש דרך בטוחה ללכת בה .כול מקום במחוז הזה הוא מקום מסוכן יותר מהקודם. ".

''אמ.. אוקיי תודה'' אומר לה בהקלה על כך שלא תקפה אותי, אלך לכיוון שאליו היא הסבירהלי כאשר צ'יקוריטה לצידי, אני אנסה ללכת כמה שיותר קרוב לדרכים צדדיות ובדרך להסתתר מאחורי עצים ושיחים

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. הסבתא של הרגשות
    ג'ייק
    אתה פותח את כל 3 הדלתות שמולך ורואה שבשני הדלתות אין כלום ובשלישית נמצא פרופסור אוק. אוק מחייך אליך ואומר " שלום רב ידי הצעיר. אני מבין שאתה רוצה את הציוד למאמן מתחיל שמגיע לך .טוב אם תרצה אותו תצטרך להביס אותי בקרב פוקימונים 1 על 1 ".
    אוק זורק פוכדור לאוויר וממנו יוצא גראוליט
    "צא טראפינץ'!" אני צועק. אני זורק עליו את אבן האדמה. תהפוך לנשק יום הדין!!!!!" אני צועק בעודי מחייך חיוך מרושע. כשטראפיץ' משתנה, אני מבין שאני לא יודע איך משתמשים בנשק יום הדין. "טוב... תשתנה לחרב או משהו..." אני אומר, מחזיק אותו ומשסף את גראוליט.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ייק
    אתה זורק את הפוכדור של טראפינץ' לאוויר.הפכדור נפתח וממנו יוצא טראפינץ'.אתה מצמיד לטראפינץ' את אבן האדמה ומורה לו להפוך לנשק יום הדין.טראפינץ' הופך לנשק יום הדין אבל אז אתה מתחרט וטראפינץ' הופך לחרב שעשויה מאדמה..
    כשחרב האדמה בידך אתה רץ אל גראוליט ומנסה לחתוך אותו. אתה מצליח לפגוע בעור ולגרום לו לדמם קצת. אוק אומר " תהנה להרוג את גראליט. גראוליט להביור ". גראוליט יורה להביור ישר אליך.

טל
    אתה מודה לטליה שעזרה לך ולאחר מכן את מתחילה ללכת למרכז פאלט שלצידך צ'יקוריטה.
    לאחר הליכה קצרה בעיר אתן מגיעות למרכז העיר פאלט. שם אתן רואות את המעבדה הענקית של פרופסור אוק. ליד דלת הכניסה נמצאים 2 רובוטים שנראים בידיוק אותו דבר כמו הרובוט שפגשת קודם לכן.2 הרובוטים שומרים על דלת הכניסה לא נותנים להיכנס אליה .

לופי
    אתה פותח את פוכדור של צ'ארמנדאר כדי להוציא אותו לקרב. צ'ארמנדאר משתמש במתקפת גחלת על גראוליט. גראוליט עומד במקום וכאשר הגחלת קרובה אליו הוא פשוט אוכל לו את הגחלת.
    אוק אומר " טעות עשית שבחרת בפוקימון אש להילחם נגד גראוליט שלי. גראוליט שלי אוהב לאכול אש ולשרוף לו את הבטן. בנוסף לזה זה גורם לו לדעת להביור ".
    גראוליט מוציא מן הפה שלו מתקפת להביור חזקה אל צ'ארמנדאר.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 6 מתוך 14 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •