Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 14 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 199
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    צ'יקוריטה זזה הצדה ומצליחה להתחמק מן הגחלת של גראוליט.לאחר מכן צ'יקוריטה תוקפת בעלי טער את גראוליט. גראוליט זז במהירות ומצליח להתחמק מן עלי הטער של צ'יקוריטה. צ'יקוריטה מנסה בעזרת מתקפת עלי הטער שלה להפוך אותם לעלים קסומים אבל זה לא מצליח לה.עלי טער רבים עפים אל גראוליט ופוגעים בו. גראוליט שולח גחלת אל צ'יקוריטה.

אני אסתכל על המצב ואחשוב במהירות על תכנית, לאחר כמה שניות אומר ''צ'יקוריטה, אל תתחמקי תישארי במקום, ברגע שהגחלת תתקרב מספיק תתמשי בעלי תער בכדי לסובב אותם חזרה אל גרוולט, כך שגם עלי תער וגם גחלת יתקפו אותו ומהירות הגחלת תוגבר כתוצאה מן דחיפת עלי התער'' אסתכל בציפייה ואז אוסיף ''עם זה לא פועל והגחלת ממשיכה אלייך השתמשי במראה''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Madara Uchiha צפה בהודעה
    ג'ייק
    בעזרת החרב הסופגת שלך אתה סופג את הגחלת שגראוליט שולך לעבריך.לאחר מכן אתה זורק את החרב אל גראוליט.טראפינץ' חוזר לצורתו וכשהוא קרוב אל גראוליט הוא נושך אותו בחוזקה.גראוליט נפגע מהזה קשה.טראפינץ' תופס את לסותיו של גראוליט ותוקף בפצצת בוץ. פצצת הבוץ פוגעת בגראוליט ומביסה אותו. אוק מחזיר את גראוליט ואומר חיוך עצוב " אתה מוזמן לקחת את הציוד שלך ". לאחר שאוק אומר זאת הוא בורח.
    "כל הכבוד טראפינץ'!" אני אומר. אני מחפש את כל מה שיוכל לעזור לי במסע. אם אני מתקשה למצוא דברים, אני אומר "טראפינץ', תשתנה לגלאי דברים שימושיים למסע!" באופטימיות טוטלית.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג''יק
    אתה מתחיל להסתכל בחדר ולראות איזה חפצים יש שיעזרו לך במסע .אתה רואה 5פוכדורים ללכידת פוקימונים.אתה לוקח את הפוכדורים ושם בתיקיך.אתה רואה פוקידע,אתה שם אותו בתיקך. אתה רואה מפה ש המחוז אתה שם אותה אצלך. אתה גם ראה אוכל לפוקימונים גם אותו אתה לוקח. לאחר מכן אתה וטראפינץ' יוצאים מהמעבדה ומגיעים לדרך 1. בדרך 1 אתם פוגשים בפיג'י

טל
    תפסיקי להמציא מתקפות שצ'יקוריטה שלך לא יודעת.
    ---------------------------
    צ'יקוריטה מחכה לרגע המתאים בלתקוף בעלי טער.לאחר חצי דקה צ'יקוריטה מוצאת את הרגע הנכון לתקוף.היא תוקפת בעלי טער את הגחלת.העלי טער פוגעים בגחלת.עוצמת העלי טער גורמת לגחלת לחזור בחזרה אל גראוליט ביחד עם עלי הטער של צ'יקוריטה.עלי הטער והגחלת פוגעים בגראוליט.גראוליט מובס בקרב. אוק מחזיר אותו ואומר לך" ניצחת את יכולה לקחת את הציוד שרצית ".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. הסבתא של הרגשות
    ג''יק
    אתה מתחיל להסתכל בחדר ולראות איזה חפצים יש שיעזרו לך במסע .אתה רואה 5פוכדורים ללכידת פוקימונים.אתה לוקח את הפוכדורים ושם בתיקיך.אתה רואה פוקידע,אתה שם אותו בתיקך. אתה רואה מפה ש המחוז אתה שם אותה אצלך. אתה גם ראה אוכל לפוקימונים גם אותו אתה לוקח. לאחר מכן אתה וטראפינץ' יוצאים מהמעבדה ומגיעים לדרך 1. בדרך 1 אתם פוגשים בפיג'י
    'יופי, אימון לטראפינץ'. ואחד שקל לחסל...' אני חושב לעצמי. אני מוציא את הפוקידע ומכוון אותו על פידג'י. אחרי שהפוקידע נותן לי מידע עליו, אני אומר "טראפינץ', תשתמש בנשיכה!"

5. Surgeon of Death
    מקס
    סקרויטל מחכה עד שגראוליט מספיק קרוב אליו. גראוליט כבר מספיק קרוב אל סקרויטל.סקרויטל מנסה לתקוף בקרן בועות אך זה לא עובד לו ובמקום יוצאות לו בועות.גראוליט לא מצליח להתחמק מן הבועות.הבועות מעיפות אותו לעבר הקיר.גראוליט מתעלף. אוק מתעצבן ואומר " ניצחת,קח את הציוד שרצית ". אוק מחזיר את גראוליט לפוכדור שלו והולך.
    אקח את הציוד ואתקדם לתפוס עוד פוקימון

6. student of Gakuen Alice
    [B][COLOR="DarkRed"]טל
    תפסיקי להמציא מתקפות שצ'יקוריטה שלך לא יודעת.
    ---------------------------
    צ'יקוריטה מחכה לרגע המתאים בלתקוף בעלי טער.לאחר חצי דקה צ'יקוריטה מוצאת את הרגע הנכון לתקוף.היא תוקפת בעלי טער את הגחלת.העלי טער פוגעים בגחלת.עוצמת העלי טער גורמת לגחלת לחזור בחזרה אל גראוליט ביחד עם עלי הטער של צ'יקוריטה.עלי הטער והגחלת פוגעים בגראוליט.גראוליט מובס בקרב. אוק מחזיר אותו ואומר לך" ניצחת את יכולה לקחת את הציוד שרצית ".
    זאת לא מתקפה...זה יותר מהלך של ''תנסי להחזיר אליו את הגחלת'' זה לא כמו עלים קסומים

אקח את הציוד ואבחן אותו מקרוב בתקווה למצא שם מספק חםצים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לופי
    צ'ארמנדאר תוקף בגחלת את אוק.הגחלת פוגעת באוק וביחד עם הלהבות שבחדר מתחילות לשרוף אותו. אוק מתחיל לצעוק מכאבים.צ'ארמנדאר תוקף בשריטה את גראוליט.השריטה פוגעת בו ומביסה אותו. צ'ארמנדאר רץ אל הציוד למאמן ולוקח אותו.אז הוא מביא לך את הציוד ואתם בורחים מן המעבדה.כעבור 10 דקות אתם כבר מחוץ למעבדה והמעבדה עולה בלהבות חזקות שמחסלת אותה.
    Assasin's Creed-Pokemon Addition
    -------------------------------------------------------------------
    "עבודה טובה צ'ארמנדר." אומר לצ'ארמנדר. "עכשיו יש לי את הציוד ואנחנו יכולים להתחיל את המסע שלנו." ואחפש פוקימונים ללכידה.
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לופי
    אתה וצ'ארמנדאר מתחילים ללכת לעבר דרך מס' 1. לאחר כמה דקות של הליכה אתם מגיעים אליה. בדרך מס' 1 אתה מתחיל לחפש פוקימונים פראים שנמצאים בדרך שתוכל לתפוס לך לעצמך. אתה מחפש בשיחים קטנים שבדרך אך אתה לא מוצא בהם פוקימונים. לפתע מעליך אתה רואה סטארלי קטן שעף בסיבובים מעליך.

טל
    את מסתכלת בחפצים ומתחילה לחפש בין החפצים חפצים שיעזרו לך במסע.דבר ראשון את מוצאת את פוקידע של המחוז.אחריו את מוצאת את המפה של המחוז. לאחר מכן את מוצאת 5 פוכדורים אדומים ולבנים שאת יכולה להשתמש בהם.את לוקחת אותם ודבר אחרון את מוצאת אוכל לפוקימונים בשביל צ'יקוריטה שלך.את לוקחת את זה ויוצאת מהמעבדה עם צ'יקוריטה והולכת אל דרך 1. בדרך 1 אתן פוגשות קרבי.

מקס
    אתה מסתכל בציוד שמולך ורואה שיש בציוד 5 פוכדורים ריקים,מפה של המחוז, פוקידע ובנוסף לזה גם אוכל לפוקימונים בשביל סקרויטל שלך.את כול החפצים שהאלו אתה שם אצלך ואז אתה וסקרויטל הולכים אל דרך 1. לאחר 6 דקות של הליכה אתם מגיעים אלך דרך 1. בדרך 1 אתם פוגשים בפיג'י .

ג'ייק
    אתה מוציא את הפוקידע ובעזרתו בודק מידע על פיג'י שמולך .הפוקידע אומר לך" פיג'י הוא פוקימון מפגר מאוד הוא אוהב לדפוק את האש שלו בעצים וכך לשבור את הראש שלו. פיג'י הוא פוקימון מסוג מעופף ונורמל. פיג'י יודע את המתקפות הבאות :ניקור,דחיפה, מתקפת חול ". .
    טראפינץ' מתחיל לרוץ במהירות אל פיג'י במתקפת נשיכה.פיג'י מרומם לאוויר ומתחמק. פיג'י עף אל טראפינץ' בהתקפת ניקור.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. NYO HO HO
    לופי
    אתה וצ'ארמנדאר מתחילים ללכת לעבר דרך מס' 1. לאחר כמה דקות של הליכה אתם מגיעים אליה. בדרך מס' 1 אתה מתחיל לחפש פוקימונים פראים שנמצאים בדרך שתוכל לתפוס לך לעצמך. אתה מחפש בשיחים קטנים שבדרך אך אתה לא מוצא בהם פוקימונים. לפתע מעליך אתה רואה סטארלי קטן שעף בסיבובים מעליך.
    "צ'ארמנדר-תשתמש בגחלת על הסטארלי הזה!" אומר לצ'ארמנדר ואחפש מידע על הסטארלי בפוקידע החדש שגנבתי מפרופסור אוק.
    NYO HO HO BITCH

10. הסבתא של הרגשות
    ג'ייק
    אתה מוציא את הפוקידע ובעזרתו בודק מידע על פיג'י שמולך .הפוקידע אומר לך" פיג'י הוא פוקימון מפגר מאוד הוא אוהב לדפוק את האש שלו בעצים וכך לשבור את הראש שלו. פיג'י הוא פוקימון מסוג מעופף ונורמל. פיג'י יודע את המתקפות הבאות :ניקור,דחיפה, מתקפת חול ". .
    טראפינץ' מתחיל לרוץ במהירות אל פיג'י במתקפת נשיכה.פיג'י מרומם לאוויר ומתחמק. פיג'י עף אל טראפינץ' בהתקפת ניקור.
    'אם הוא כל כך אוהב לשבור את הראש, נעזור לו...' אני חושב. "טראפינץ', רוץ אל עץ קרוב ותחכה עד שפיג'י יהיה ממש קרוב אליך, בינתיים תנסה לחפור מנהרה שתוכל להתחבא בתוכה. אם לא תצליח עד שפיג'י יהיה ממש קרוב אליך, פשוט תרוץ לצד. אחרי שהוא יישבור את הראש רוץ אליו ותשתמש בנשיכה ואז פצצת בוץ, כמו שעשית לגראוליט!בוא נסכם שנקרא לשילוב הזה נשיכת בוץ!" אני אומר בהתלהבות ומחכה לראות מה ייקרה.

11. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Madara Uchiha;1262716][B][COLOR="Red"]

טל
    את מסתכלת בחפצים ומתחילה לחפש בין החפצים חפצים שיעזרו לך במסע.דבר ראשון את מוצאת את פוקידע של המחוז.אחריו את מוצאת את המפה של המחוז. לאחר מכן את מוצאת 5 פוכדורים אדומים ולבנים שאת יכולה להשתמש בהם.את לוקחת אותם ודבר אחרון את מוצאת אוכל לפוקימונים בשביל צ'יקוריטה שלך.את לוקחת את זה ויוצאת מהמעבדה עם צ'יקוריטה והולכת אל דרך 1. בדרך 1 אתן פוגשות קרבי.

אני אוציא את הפוקדע ואשמע את המידע על הפוקימון, לבסוף אגלה שהוא פקימון צים, אני אתכופף אל צ'יקוריטה ואלחש לה ''זה הזמן'' אקום ואמר ''צ'יקוריטה עלי תער על הפוקימון הזה בכל העוצמה והכח קדימה את יכולה!WW

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    טל
    את בודקת מידע בפוקידע על קרבי שמולך. הפוקידע אומר לך " קרבי פוקימון מסוג מים טהור. קרבי מאוד אוהב לשחות בים הגדול ופתוח עם הוריו קינגלר ולהילחם עם אביו קינגלר. קבי יודע את המתקפות הבועות: אקדח מים,בועות,מכת צבת ".
    צ'יקוריטה תוקפת בעלי טער חזקים מאוד את קרבי. קרבי לא מספיק מהיר ולכן נפגע מן עלי הטער של צ'יקוריטה. קרבי תוקף באקדח מים את צ'יקוריטה.

ג'ייק
    טראפינץ' מתחיל לרוץ לעבר עץ קרוב אליו. פיג'י עוקב אחר טראפינץ'. טראפינץ' מנסה לחפור בור אך זה נהיה לו קשה מידי לחפור בור.טראפינץ' מתכופף שכפיג'י מעליו. פיג'י מבין שהוא הולך לדפוק את ראשו בעץ ושמח מזה.פיג'י דופק את ראשו בעץ ותוקע את ראשו בעץ. זה הרגע להביס את פיג'י המפגר.

לופי
    צ'ארמנדאר יורה גחלת לעבר סטארלי.סטארלי מתחמק מהמתקפה בעזרת מתקפה מהירה. אתה בודק מידע על סטארלי בפוקידע שלקחת מאוק. הפוקידע אומר לך " סטארלי הוא פוקימון סוג נורמל ומעופף. סטארלי פוקימון מאוד חברותי-הוא נוהג לקחת אוכל מכול מי שהוא מחשיב אותו בתור חבר שלו . סטארלי יודע את המתקפות הבאות : התקפה מהירה,ניקור,דחיפה ". סטארלי תוקף בהתקפה מהירה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. NYO HO HO
    לופי
    צ'ארמנדאר יורה גחלת לעבר סטארלי.סטארלי מתחמק מהמתקפה בעזרת מתקפה מהירה. אתה בודק מידע על סטארלי בפוקידע שלקחת מאוק. הפוקידע אומר לך " סטארלי הוא פוקימון סוג נורמל ומעופף. סטארלי פוקימון מאוד חברותי-הוא נוהג לקחת אוכל מכול מי שהוא מחשיב אותו בתור חבר שלו . סטארלי יודע את המתקפות הבאות : התקפה מהירה,ניקור,דחיפה ". סטארלי תוקף בהתקפה מהירה.
    "תשתמש במסך עשן ותתקוף אותו בשריטה מאחורה!" אומר לצ'ארמנדר.
    NYO HO HO BITCH

14. הסבתא של הרגשות

ג'ייק
    טראפינץ' מתחיל לרוץ לעבר עץ קרוב אליו. פיג'י עוקב אחר טראפינץ'. טראפינץ' מנסה לחפור בור אך זה נהיה לו קשה מידי לחפור בור.טראפינץ' מתכופף שכפיג'י מעליו. פיג'י מבין שהוא הולך לדפוק את ראשו בעץ ושמח מזה.פיג'י דופק את ראשו בעץ ותוקע את ראשו בעץ. זה הרגע להביס את פיג'י המפגר.
    "טראפינץ', תקפוץ מעל פיג'י ותשתנה לפטיש 50 קילו" אני אומר בעודי זורק לו את אבן האדמה (זה בסדר שהיא תישאר אצלו תמיד כדי שאני לא אצטרך כל הזמן לזרוק לו אותה?) אחרי שאתה נופל עליו תשתנה חזרה ותשתמש בנשיכה! אם הוא לא ייתעלף או ימות כמובן..." אני מוסיף בסתמיות

15. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Madara Uchiha;1263434]טל
    את בודקת מידע בפוקידע על קרבי שמולך. הפוקידע אומר לך " קרבי פוקימון מסוג מים טהור. קרבי מאוד אוהב לשחות בים הגדול ופתוח עם הוריו קינגלר ולהילחם עם אביו קינגלר. קבי יודע את המתקפות הבועות: אקדח מים,בועות,מכת צבת ".
    צ'יקוריטה תוקפת בעלי טער חזקים מאוד את קרבי. קרבי לא מספיק מהיר ולכן נפגע מן עלי הטער של צ'יקוריטה. קרבי תוקף באקדח מים את צ'יקוריטה.

אחשוב במהירות רבה על תכנית ואומר לצ'יקוריטה בביטחון ''יפה מאוד, עכשיו התחמקי הצידה בזינוק ואז השתמשי בעלי תער כמה שיותר חזקים אל עבר קרבי'' ואחכה לראות את תוצאות מתקפת עלי התער של צ'יקוריטה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 8 מתוך 14 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •