Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 14 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 199
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    טל
    צ'יקוריטה זזה במהירות ומתחמקת מן אקדח המים של קרבי. לאחר מכן צ'יקוריטה משתמש בעלי טער על קרבי. היא מעיפה מלא עלי טער חדים לעבר קרבי.קרבי מנסה להתחמק מהם אך זה לא מצליח לו. עלי הטער שלה מצליחים לחתוך ולפגוע בקרבי ולגרום לו לדימום כל בצבתות שלו. קרבי מתעצבן מזה ושולח אקדח מים עוצמתי מן הצבתות שלו לעבר צ'יקוריטה.

ג'ייק
    כע
    --------------------
    אתה זורק לטראפינץ' את אבן האדמה שלך .טראפינץ' משתמש בכוחה של אבן האדמה ומשתנה לפטיש ענקי של 50 קילו.פטיש ה50 קילו פוגע בפיג'י ושובר לחתיכות עץ את העץ. לאחר מכן טראפינץ' חוזר לצורתו ומשתמש בנשיכה על פיג'י. הנשיכה פוגעת בפיג'י וגומרת אותו.פיג'י מתעלף.

לופי
    צ'ארמנדאר משתמש במסך עשן.מסך עשן קטן עוטף את הסביבה. סטארלי נכנס לתוך מסך העשן ואז לא רואה כלום ומכיוון שהוא לא רואה כלום הוא לא פוגע בצ'ארמנדאר עם התקפה מהירה שלו. צ'ארמנדאר קופץ ויוצא מן מסך העשן.הוא תוקף את סטארלי שלא רואה בשריטה חזקה. השריטה פוגעת בסטארלי ומביסה אותו. סטארלי התעלף.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Madara Uchiha צפה בהודעה
    ג'ייק
    כע
    --------------------
    אתה זורק לטראפינץ' את אבן האדמה שלך .טראפינץ' משתמש בכוחה של אבן האדמה ומשתנה לפטיש ענקי של 50 קילו.פטיש ה50 קילו פוגע בפיג'י ושובר לחתיכות עץ את העץ. לאחר מכן טראפינץ' חוזר לצורתו ומשתמש בנשיכה על פיג'י. הנשיכה פוגעת בפיג'י וגומרת אותו.פיג'י מתעלף.
    יופי
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "יופי טראפינץ', בוא נמשיך להתקדם" אני אומר וממשיך בדרך 1,מגביר לאט לאט את הקצב. "בוא נחפש פוקימון קצת יותר טוב ופחות דפוק (תרתי משמע) מפיג'י הזה. וכדאי שגם נעבוד על המתקפות שלך וננסה ללמד אותך חדשות..." אני אומר לטראפינץ' ומתיישב מתחת לעץ הראשון שאראה שיש מתחתיו צל. טוב טראפינץ', תנסה לחפור באדמה כמה שיותר עמוק וכמה שיותר מהר. אחרי שתצליח, אוכלים ארוחת צהריים (זה צהריים עכשיו כן?) ואני אחפש לך ברים!" אני אומר לטראפינץ'.
    ~~~~~~~~~~~~~
    אני יכול להיפגש גם עם עמית או טל?

3. Surgeon of Death
    מקס
    אתה מסתכל בציוד שמולך ורואה שיש בציוד 5 פוכדורים ריקים,מפה של המחוז, פוקידע ובנוסף לזה גם אוכל לפוקימונים בשביל סקרויטל שלך.את כול החפצים שהאלו אתה שם אצלך ואז אתה וסקרויטל הולכים אל דרך 1. לאחר 6 דקות של הליכה אתם מגיעים אלך דרך 1. בדרך 1 אתם פוגשים בפיג'י .
    "סקרויטל תקפוץ ותשתמש לבועות ואם הוא תוקף אותך תקפוץ מעליו ותשתמש שוב בבועות שוב ושוב עד שנצליח ללכוד אותו!"
    "אםן תצליח לעייף אותו אתן לך אוכל כבר עכשיו" אומר לו כתמריץ

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לופי
    צ'ארמנדאר משתמש במסך עשן.מסך עשן קטן עוטף את הסביבה. סטארלי נכנס לתוך מסך העשן ואז לא רואה כלום ומכיוון שהוא לא רואה כלום הוא לא פוגע בצ'ארמנדאר עם התקפה מהירה שלו. צ'ארמנדאר קופץ ויוצא מן מסך העשן.הוא תוקף את סטארלי שלא רואה בשריטה חזקה. השריטה פוגעת בסטארלי ומביסה אותו. סטארלי התעלף.
    "יופי!הגיע הזמן ללכוד פוקימון!" אומר בשמחה ואזרוק פוכדור על הסטארלי.
    NYO HO HO BITCH

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לופי
    אתה שמח שצ'ארמנדאר הצליח להביס את סטארלי בקרב.אתה מוציא פוכדור ריק ואז זורק אותו לעבר סטארלי.הפוכדור פוגע בסטארלי ואז נפתח לרווחה.אור אדום יוצא מן הפוכדור ועוטף בתוכו את סטארלי.סטארלי נכנס לתוך הפוכדור ואז הפוכדור נסגר. לכדת סטארלי.

מקס
    סקרוויטל קופץ ואז יורה מלא בועות אל פיג'י. פיג'י לא מצליח להתחמק מכולם ונפגע מהם. פיג'י עף אל סקרויטל בניקור. סקרויטל מתחמק ואז יורה שוב מלא בועות לעבר פיג'י. שוב פעם פיג'י לא מצליח להתחמק מהבועות ונפגע מהם. פיג'י לא מוותר לסקרויטל ותוקף אותו שוב בניקור.סקרויטל פעם נוספת יורה בועות אל פיג'י.כרגיל הבועות פוגעות בפיג'י אבל הפעם הם גומרותו אותו.פיג'י מתעלף על האדמה.

ג'ייק
    לא
    -------------
    אתה וטראפינץ' ממשיכים ללכת בדרך מס' 1.אתה רואה עץ ענק שגדלים עליו מלא ברים מכל מיני סוגים.אתה יושב מתחת לעץ ובינתיים טראפינץ' מנסה ללמוד מתקפת חפירה.בעזרת הפה שלו הוא מנסה לחפור והוא מצליח לחפור בור מאוד קטן אבל זה לא מספיק בשביל שידע מתקפת חפירה.אתה נותן לטראפינץ' בארי והוא אוכל אותו.לפתע מן הבור הקטן שחפר טראפינץ' יוצא אור ירוק.מן האור הירוק יוצא לו קריסטל בצבע ירוק.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. Surgeon of Death
    מקס
    סקרוויטל קופץ ואז יורה מלא בועות אל פיג'י. פיג'י לא מצליח להתחמק מכולם ונפגע מהם. פיג'י עף אל סקרויטל בניקור. סקרויטל מתחמק ואז יורה שוב מלא בועות לעבר פיג'י. שוב פעם פיג'י לא מצליח להתחמק מהבועות ונפגע מהם. פיג'י לא מוותר לסקרויטל ותוקף אותו שוב בניקור.סקרויטל פעם נוספת יורה בועות אל פיג'י.כרגיל הבועות פוגעות בפיג'י אבל הפעם הם גומרותו אותו.פיג'י מתעלף על האדמה.
    "בואנה סקרויוטל אתה ממש חזק!"
    אומר לסקרווטיל בגאווה ואזרוק פוקדור על פיגי

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מקס
    סקרויטל אהב את זה שאמרת לו שהוא חזק מאוד.לאחר מכן אתה מוציא פוכדור מן הכיס שלך וזורק אותו על פיג'י.הפוכדור פוגע בפיג'י ואז נפתח לרווחה.אור אדום יוצא מן הפוכדור ועוטף בתוכו את פיג'י .פיג'י נכנס לתוך הפוכדור ואז הפוכדור נסגר. לכדת פיג'י בהצלחה רבה..

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. הסבתא של הרגשות
    ג'ייק
    לא
    -------------
    אתה וטראפינץ' ממשיכים ללכת בדרך מס' 1.אתה רואה עץ ענק שגדלים עליו מלא ברים מכל מיני סוגים.אתה יושב מתחת לעץ ובינתיים טראפינץ' מנסה ללמוד מתקפת חפירה.בעזרת הפה שלו הוא מנסה לחפור והוא מצליח לחפור בור מאוד קטן אבל זה לא מספיק בשביל שידע מתקפת חפירה.אתה נותן לטראפינץ' בארי והוא אוכל אותו.לפתע מן הבור הקטן שחפר טראפינץ' יוצא אור ירוק.מן האור הירוק יוצא לו קריסטל בצבע ירוק.
    'מוזר.... מה זה יכול להיות?' אני חושב לעצמי. "טראפינץ', תחזור, יכול להיות שאם לא תהיה בפוקדור ייקרה משהו..." אני אומר לו ומכוון אליו את הפוקדור. כשהוא נכנס לפוקדור, אני מנסה למשוך את הקריסטל החוצה.

9. NYO HO HO
    לופי
    אתה שמח שצ'ארמנדאר הצליח להביס את סטארלי בקרב.אתה מוציא פוכדור ריק ואז זורק אותו לעבר סטארלי.הפוכדור פוגע בסטארלי ואז נפתח לרווחה.אור אדום יוצא מן הפוכדור ועוטף בתוכו את סטארלי.סטארלי נכנס לתוך הפוכדור ואז הפוכדור נסגר. לכדת סטארלי.
    "יש!לכדתי סטארלי!wheeeew!!!" אומר בשמחה ואמשיך בדרכי עם צ'ארמנדר.
    NYO HO HO BITCH

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לופי
    אתה שמח מאוד שלכדת את סטארלי הפראי שראית.אתה וצ'ארמנדאר ממשיכים ללכת בדרך 1. כשלפתע כלוב ענקי עשוי מברזל נוחת עליכם ולוכד עליכם.
    מולכם אתם רואים דמות לא מוכרת לכם שלובשת בגדי ליצן.ליד הדמות שנראית כמו ליצן מופיע האנדום זוהר כנראה שהוא שלו.
    הליצן אומר לך " שלום שמי באגי הליצן הרשע וזה שלידי קוראים לו נשכני..אמרו לי שאצלך נמצאת אבן האש.אז תביא לי אותה ואתה וצ'ארמנדאר תחייו ולא תמותו".

ג'ייק
    אתה מחזיר את טראפינץ' לפוכדור שלו מחחש שיקרה לו משהו.אתה מנסה להחזיק את הקריסטל הירוק וכשאתה נוגע בו אתה מתחיל לראות את העתיד שלך. אתה רואה ליצן מרושע האנדום זוהר תוקפים טראפינץ' שנראה בידיוק כמו שלך ואז החיזין לעתיד נגמר. באופק אתה רואה את הליצן ואת האנדום הזוהר שלו באים לעברך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. הסבתא של הרגשות
    ג'ייק
    אתה מחזיר את טראפינץ' לפוכדור שלו מחחש שיקרה לו משהו.אתה מנסה להחזיק את הקריסטל הירוק וכשאתה נוגע בו אתה מתחיל לראות את העתיד שלך. אתה רואה ליצן מרושע האנדום זוהר תוקפים טראפינץ' שנראה בידיוק כמו שלך ואז החיזין לעתיד נגמר. באופק אתה רואה את הליצן ואת האנדום הזוהר שלו באים לעברך.
    'אוי לא...' אני אומר. אני מחפש עץ שיהיה קל לטפס עליו. כשאני מוצא אחד כזה, אני מתפס ומלפש פוקימון שיוכל לעזור לי אם אני אלכוד אותו כנגד ההאונדום

12. NYO HO HO
    לופי
    אתה שמח מאוד שלכדת את סטארלי הפראי שראית.אתה וצ'ארמנדאר ממשיכים ללכת בדרך 1. כשלפתע כלוב ענקי עשוי מברזל נוחת עליכם ולוכד עליכם.
    מולכם אתם רואים דמות לא מוכרת לכם שלובשת בגדי ליצן.ליד הדמות שנראית כמו ליצן מופיע האנדום זוהר כנראה שהוא שלו.
    הליצן אומר לך " שלום שמי באגי הליצן הרשע וזה שלידי קוראים לו נשכני..אמרו לי שאצלך נמצאת אבן האש.אז תביא לי אותה ואתה וצ'ארמנדאר תחייו ולא תמותו".
    *צירוף מקרים מוזר ביותר ליאור..
    "בחיים לא!" אומר לבאגי הליצן "אבן האש נשארת אצלי וזהו!" לאחר מכן אסתכל על צ'ארמנדר ואומר לו:"תשתמש במסך עשן על באגי והאונדום ואז בגחלת כדי להוציא אותנו מכאן!"
    NYO HO HO BITCH

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לופי
    למה?
    ---------------------------
    צ'ארמנדאר משתמש במסך עשן.מסך עשן מופיע ולוכד אותך ואת צ'ארמנדאר במסך עשן.לאחר מכן צ'ארמנדאר שולח גחלת לעבר הכלוב.הגחלת בכלל לא משפיעה על הכלוב. באגי הליצן הרשע אומר לך " לא תוכל לשבור את הכלוב הזה בעזרת מכה חלשה כמו גחלת. עכשיו תחשמלו ". לפתע אתה מרגיש מכת חשמל חזקה מחשמלת אותך ואת צ'ארמנדאר.
    לאחר מכן באגי הליצן הרשע מוסיף" נו אתה נותן לי תאבן ."?

ג'ייק
    אתה מטפס על העץ שקרוב אלייך ומתחיל לחפש בו פוקימונים שיוכלו לעזור לך נגד האנדום. אבל אתה לא מוצא אף פוקימון שגר על העץ. האנדום פותח את הפה שלו ונושף להביור חזק לעבר העץ שאתה עליו.הלהביור שובר את העץ ל2 חתיכות ואתה נופל ממנו.הליצן אומר לך " שמי באגי הליצן הרשע. תן לי את אבן האדמה שלך והאנדום לא יהרוג אותך ".

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. NYO HO HO
    לופי
    למה?
    צ'ארמנדאר משתמש במסך עשן.מסך עשן מופיע ולוכד אותך ואת צ'ארמנדאר במסך עשן.לאחר מכן צ'ארמנדאר שולח גחלת לעבר הכלוב.הגחלת בכלל לא משפיעה על הכלוב. באגי הליצן הרשע אומר לך " לא תוכל לשבור את הכלוב הזה בעזרת מכה חלשה כמו גחלת. עכשיו תחשמלו ". לפתע אתה מרגיש מכת חשמל חזקה מחשמלת אותך ואת צ'ארמנדאר.
    *כי אני לופי ולליצן קוראים באגי..
    "בחיים לא!" אומר לבאגי הליצן."חייבת להיות דרך נוספת לצאת מכאן." אחשוב לעצמי "אולי אני אשתמש באבן האש, היא חייבת לעבוד!" ואנסה להשתמש באבן האש על צ'ארמנדר, אולי היא תגביר את כוחה של הגחלת.
    NYO HO HO BITCH

15. הסבתא של הרגשות
    לופי
    למה?

ג'ייק
    אתה מטפס על העץ שקרוב אלייך ומתחיל לחפש בו פוקימונים שיוכלו לעזור לך נגד האנדום. אבל אתה לא מוצא אף פוקימון שגר על העץ. האנדום פותח את הפה שלו ונושף להביור חזק לעבר העץ שאתה עליו.הלהביור שובר את העץ ל2 חתיכות ואתה נופל ממנו.הליצן אומר לך " שמי באגי הליצן הרשע. תן לי את אבן האדמה שלך והאנדום לא יהרוג אותך ".
    "נראה לך!" אני צועק. "טראפינץ', צא החוצה ותשתנה לחרב שואבת ותשאב את כל המתקפות של האנדום! בדיוק כמו עם גראוליט!" אחרי שטראפינץ' עושה זאת ושואב כמה מתקפות של האנדום, אני אומר לליצן "בוא נעשה עסק, אם תנצח אותי ואת טראפינץ' אנחנו מקבלים את האנדום שלך. אם אתם תנצחו אותנו, ניתן לכם את האבן." אני אומר. "החוקים הם: מותר להשתמש בפוקימון אחד בלבד: אתה האנדום ואני טראפינץ'. מותר לי להשתמש באבן האדמה, אבל לך אסור להשתמש בחפצים, כי האנדום שלך יותר חזק מטראפינץ' שלי" אחר כך אני לוחש לטראפינץ' "זה מה שאנחנו רוצים שהוא יחשוב..."

עמוד 9 מתוך 14 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •