Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 14 ראשוןראשון ... 4121314
מציג תוצאות 196 עד 199 מתוך 199
  1. Surgeon of Death
    מקס
    כתבת בתגובה מאנצ'לקאס
    ---------------------------
    פג'י עף במהירות לעזור לסקרויטל. בינתיים אתה רץ לכיוונם הכי מהר שאתה יכול.פיג'י מגיע וחוטף אקדח מים ישר לפרצוף שלו.פיג'י מתעצבן ומיד עם סקרויטל מתחיל להשתמש בדחיפות על פוליורלים.הדחיפות לא הכי מזיזות ל2 הפוליורלים.לסקרויטל נמאס לתקוף כל הזמן בדחיפות והוא שולח זרם מים עוצמת לעבר אחד הפוליורלים. זרם המים העוצמתי פוגע בו ומעיף אותו הישר לתוך בניין.אתה מבין שסקרויטל למד אקדח מים.הפוליורל שנפגע מן אקדח המים רץ הישר לסקרויטל במתקפת שבירת לבנים.הפוליורל השני תוקף בפצצת בוץ את פיג'י.
    "סקרויטל תפנה את השריון לשבירת לבנים כדישהמכה לאתהיה קשה כל כך,אז תשתמש באקדח מים על הספירלה"
    "פ'יגי תעוף משם תגיע מאחורי ומכת חול"

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לופי
    גרבלר מתגלגל במהירות לעבר צ'ארמנדאר.צ'ארמנדאר זז במהירות שמאלה ומצליח להתחמק מן מתקפת הגלגול של גרבלר.כשגרבלר עוד קרוב לצ'ארמנדאר.צ'ארמנדאר משתמש באגרו האש שלמד לפני רגע על גרבלר.אגרוף האש פוגע בו די חזק. קלאוס אומר " אחלה מהלכים יש לצ'ארמנדאר שלך,אבל אתה הולך להפסיד.גרבלר תשמש שוב פעם באבנים חדות ". גרבלר משתמש באבנים חדות. הוא שולח מלא אבנים חדות לכיוונו של צ'ארמנדאר
    "תשרוף את האבנים בעזרת גחלת צ'ארמנדר!" אומר לצ'ארמנדר בביטחון.
    NYO HO HO BITCH

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Madara Uchiha;1265751]טל
    צ'יקוריטה מחכה לרגע האחרון כדי להתחמק ולתקוף את מאצ'ופ. הרגע האחרון מגיע וצ'יקוריטה זזה במהירות רבה הצידה ומצליחה להתחמק מן שבירת הלבנים של מאצ'ופ. לאחר מכן כשמאצ'ופ עוד קרוב לצ'יקורטה. צ'יקוריטה שולחת לעברו מלא עלי טער חזקים מאוד. מאצ'ופ קרוב לצ'יקוריטה ולכן לא מספיק להתחמק מן עלי הטער שלה. עלי הטער מעיפים את מאצ'ופ הישר לבניין קרוב. מאצ'ופ יוצא מהבניין מעולף. הנער מחזיר את מאצ'ופ לפוכדור שלו ואומר " היה קרב טוב ". ואז הולך.

''ניצחנו!, ניצחנו!'' אקרא אל עבר צ'יקוריטה בשמחה ואחבק אותה בחיבה תוך כדי שאלחש לה ''מעכשיו אקרא לך פרח'' ואסתכל עם היא מרוצה מהשם, ואז אלך אל מרכז הפוקימונים בכדי לרפות את צ'יקוריטה ומשם היישר אל מכון העיר בתקווה לנצח בוא.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Madara Uchiha צפה בהודעה
    ג'ייק
    אתה רוצה קירליה זכר או נקבה?
    -----------------------
    אתה שמח שהצלחת לתפוס את הפוקימון הראשון שלך. לאחר הליכה של 10 דקות.אתם חוזרים לוריאדיאן.בוריאדיאן אתם הולכים למרכז לקחת את טראפינץ'.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ולוקח את טראפינץ'.לאחר מכן אתה מפגיש את קירליה ואת טראפינץ' שיכירו ביניהם. ונסה אומרת לך " תבדוק בפוקידע שלך.הפוקידע אמור לדעת אם זה בן או בת ".
    אני רוצה זכר...
    ________

"אוקי" אני אומר לונסה. אני מכוון את הפוקידע על קירליה. אחרי שאני שומע אם קירליה זה היא או הוא, אני שואל את ונסה "יש מכון בעיר הזאת?". אחרי שהיא עונה לי, אני אומר לה "בואי נלך להתאמן בדרך 2, לקראת המכון" (הכוונה היא שאם היא עונה לי שאין בעיר הזאת אז במכון הבא)

עמוד 14 מתוך 14 ראשוןראשון ... 4121314

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •