דרגת קושי מ1-10: 4
די קל. טעים מאוד, ומשביע. מי שלא אכל את זה מעולם, לא טעם דבר טעים בחייו!
מצרכים
400 גרם טונה משומרת במים או בשמן (2 קופסאות קטנות)
3 ביצים קשות מקולפות
חצי גמבה אדומה
1 מלפפון חמוץ גדול
1 בצל ירוק או חצי בצל יבש קטן, קצוץ דק
3 כפות מיונס 5% או מיונז – אסם
2 כפות מיץ לימון טרי
1 כף פטרוסלינון טרי קצוץ
חצי כפית אורגנו מיובש
מלח ופלפל שחור כמה שאתם חושבים, לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מנקזים (מרוקנים, כמו ניקוז) היטב את הטונה ומפוררים אותה במזלג.
2. מגרדים את הביצים הקשות במגררת דקה.
3. קוצצים את הגמבה והמלפפון החמוץ לחתיכות קטנות.
4. שמים בקערה את הטונה, הביצים, הגמבה, המלפפון החמוץ והבצל הקצוץ ומערבבים.
מוסיפים את המיונז ומיץ הלימון ומתבלים בפטרוסלינון הקצוץ, באורגנו, במלח ובפלפל שחור. מערבבים ומגישים!
5. אוכלים!