Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Oct 2011
    הודעות: 294
    #1


    דרגת קושי מ1-10: 7

    את הספגטי הזה אכלתי אצל סבא וסבתא בסוכות שעבר. זה היה כל כך טעים ששאלתי אותה (סבתי) כיצד מבינים את זה. והנה התוצאות
    ל- 4 מנות:

    מצרכים

    1 בצל בינוני קלוף
    1 שן שום קלופה
    1 גזר קלוף
    3 כפות שמן זית
    300 גרם בשר בקר טחון
    100 ג’ רסק עגבניות עסיס
    3 כפות קטשופ
    1 כוס מים
    1 כפית מלח
    רבע כפית פלפל
    1 כפית סוכר
    1 חבילת ספגטיני פרפקטו

    ציוד:

    קרש חיתוך
    סכין חדה
    מגררת
    צלחת
    סיר שטוח עם מכסה
    מזלג
    כף
    כף עץ
    כוס מדידה
    סיר
    מסננת לפסטה
    4 קערות הגשה

    אופן ההכנה

    1. חותכים את הבצל והשום לקוביות. מגררים דק את הגזר.

    2. שופכים את השמן לסיר. מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור כדקה מוסיפים את הבצל והשום לסיר ומטגנים עד שיזהיבו. מדי פעם מערבבים בכף עץ.

    3. כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את הגזר והבשר. מועכים ומערבבים במזלג עד שכל הבשר הופך שחום.

    4. מערבבים בכוס את רסק העגבניות, הקטשופ, המים המלח, הפלפל והסוכר. שופכים לסיר ומערבבבים שוב.

    5. מכסים את הסיר, מחלישים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהרוטב הופך לסמיך. מדי פעם מערבבים בכף עץ.

    6. בינתיים, מבשלים את הספגטיני על פי ההוראות שעל הקופסא.

    7. מעבירים את הספגטיני לקערות הגשה ויוצקים מעל את הרוטב.

    8. מגישים לאורחים או מי שאוכל את זה.

    9. אוכלים ונהנים מארוחה נהדרת!
    נערך לאחרונה על ידי YoDude, 01-13-2012 בשעה 06:15 PM

  2. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jul 2011
    שם: שאו פו
    הודעות: 3,817
    #2
    פשש, נשמע טוב.
    אולי כדאי שתוסיף גם איזו תמונה, זה יוסיף הרבה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)


    אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

    Spoiler ספוילר

  3. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jul 2010
    שם: יונתן
    הודעות: 4,808
    #3
    אני מאוד אוהב בולונוז.
    אולי אגיד לאבא שלי לנסות לפי המתכון הזה מתישהו.

    קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam


  4. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Oct 2011
    הודעות: 294
    #4
    איזו תמונה יפה שמתי אה?

  5. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jul 2010
    שם: יונתן
    הודעות: 4,808
    #5
    תמונה יפה ואיכותית אבל לא של המתכון הזה.
    הייתי ממליץ לך לצלם את המתכון אחרי שהכנת אותו או שמישהו אחר הכין אותו כך זה יהיה יותר מציאותי ולא לקוח מספר מתכונים.

    קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam


  6. עמיטריד.
    תאריך הצטרפות: Mar 2011
    שם: עמיטריד
    הודעות: 7,039
    #6
    תודה רבה אני הרגע בישלתי את זה זה מדהים!!!

    כמו תמיד. עמיטריד.

  7. The eternal hunters
    תאריך הצטרפות: Jul 2010
    שם: אילן
    הודעות: 18,890
    #7
    ציטוט פורסם במקור על ידי Seviper צפה בהודעה


    דרגת קושי מ1-10: 7

    את הספגטי הזה אכלתי אצל סבא וסבתא בסוכות שעבר. זה היה כל כך טעים ששאלתי אותה (סבתי) כיצד מבינים את זה. והנה התוצאות
    ל- 4 מנות:

    מצרכים

    1 בצל בינוני קלוף
    1 שן שום קלופה
    1 גזר קלוף
    3 כפות שמן זית
    300 גרם בשר בקר טחון
    100 ג’ רסק עגבניות עסיס
    3 כפות קטשופ אסם
    1 כוס מים
    1 כפית מלח
    רבע כפית פלפל
    1 כפית סוכר
    1 חבילת ספגטיני אסם פרפקטו

    ציוד:

    קרש חיתוך
    סכין חדה
    מגררת
    צלחת
    סיר שטוח עם מכסה
    מזלג
    כף
    כף עץ
    כוס מדידה
    סיר
    מסננת לפסטה
    4 קערות הגשה

    אופן ההכנה

    1. חותכים את הבצל והשום לקוביות. מגררים דק את הגזר.

    2. שופכים את השמן לסיר. בעזרת מבוגר, מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור כדקה מוסיפים את הבצל והשום לסיר ומטגנים עד שיזהיבו. מדי פעם מערבבים בכף עץ.

    3. כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את הגזר והבשר. מועכים ומערבבים במזלג עד שכל הבשר הופך שחום.

    4. מערבבים בכוס את רסק העגבניות, הקטשופ, המים המלח, הפלפל והסוכר. שופכים לסיר ומערבבבים שוב.

    5. מכסים את הסיר, מחלישים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהרוטב הופך לסמיך. מדי פעם מערבבים בכף עץ.

    6. בינתיים, מבשלים את הספגטיני על פי ההוראות שעל הקופסא.

    7. מעבירים את הספגטיני לקערות הגשה ויוצקים מעל את הרוטב.

    8. מגישים לאורחים או מי שאוכל את זה.

    9. אוכלים ונהנים מארוחה נהדרת!

    כמה הערות:
    1. למה אתה עושה פרסומת לאסם? רואים שזה פשוט מתכון מאיזה רוטב/פסטה של אוסם שנמצא מאחורי החבילה תוריד את זה להבא.

    2.בעזרת מבוגר? לא ממש הבנתי מאיפה זה צץ..

    תודה על המתכון
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

    anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/


  8. !!!ANIMANGA OP
    תאריך הצטרפות: Aug 2009
    שם: יונתן
    הודעות: 787
    #8
    תודה על המתכון.
    טעים מאוד:d












    אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
    חברי האקטסוקי:
    אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
    מנהיג-
    עמית,סאסקה.
    ליאור,פיין ממלכת האל.
    אלי,קיסאמה.
    אבי,מאדארה.
    דוד, דיידרה.
    יונתן, הידאן
    עומרי, קאקוזו
    חוקי האקטסוקי:
    אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
    1)חובה ללכוד לפחות ביג'ו אחד.
    2)לכתוב במקצוע "חבר אקטסוקי" או "לוכד ג'ינצ'וריקים".
    3)חובה להיות עריק אחת מחשמת הכפרים הניסתרים.
    4)חובה לתעב את חמשת הכפרים.
    5)לחבר אקטאוסקי לא משנה אם חברו עומד למות אליו להמשיך במשימה.
    6)לכול חבר צוות אטאוסקי חיב להיות אוטטאר משלו.
    7)חובה שלכל חבר אקטסוקי תהיה תמונה של חבר אקטסוקי בסמל האישי שלו או בתמונת הפרופיל.
    8)כול אחד חייב לראוות נארוטו+שיפודן מי שרוצה להצטרף ואנחנו לא בטוחים אם הוא רואה נארוטו יצטרך לעבור מבחן.
    הfc שלי

    [spoiler]
    friend code

    Spoiler ספוילר

    Spoiler ספוילר



    משחק פוקימון פלטינום.
    טריינר קארד:


    תיכנסו לזה זה ממש יעזור לי: http://freeleaguecodes.com/ref?id=tf2aq66ii8

  9. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Oct 2011
    הודעות: 294
    #9
    תודה על התגובות הנהדרות שלכם!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •