היי כולם.
אז כמו שכתוב בכותרת, בגלל המעבר של הפורום לפורום כללי, אז אולי אפשר לשנות גם חלק מהפורומים ולהוסיף משהו שלא נגענו בו עד היום-שרשורים. מה זה שרשורים?
שרשור זה בעיקרון מ"ת בלי שה"ם ,פחות או יותר,כשכל שחקן מחליט על התמונה הכללית ולא רק על דמותו. זה בעצם כמו סיפור משתי נקודות מבט שונות,רק שכל המשך זה בקצרה. דוגמה לשרשור על הארי פוטר (קצר בכוונה,בשרשורים אמיתיים התגובות יותר ארוכות):
שחקן 1(פול): הלכנו ברחוב הראשי של הוגסמיד,קופאים מקור.
שחקן 2(ג'ורג'): סיימון הצביע על פונדק שלושת המטאטאים,והציע שנלך לשם. הסכמנו מיד.
שחקן 1(פול): נכנסנו בדלת הפונדק, והתיישבנו בשולחן הקרוב לדלת. "שלושה בקבוקי ברצפת." אמר ג'ורג' למאדאם רזומרטה שניגשה אלינו.
שחקן 2(ג'ורג'): מאדאם רוזמרטה ניגשה אל הדלפק והביאה לנו שלושה בקבוקים. "תודה." אמר לה סיימון בשקט.
וכך זה ממשיך...
ואפשר על כל נושא-פוקימון,דיג'ימון,אנימות,ועוד..אפשר גם של כמה משתמשים (משולש,מרובע,וכו'). בקיצור,זה די אדיר.
אז אני מציע,בגלל שאף פעם לא ראיתי חידון\תחרות בפורום חת"ם,לשנות את הפורום לפורום "שרשורים ומשחקי תפקידים".,או,כדי למנוע הצפה, לעשות תת פורום לחת"ם. כמובן שיהיה צריך לבנות חוקים (לגבי שרשורי סק*, כמות שרשורים לכל זוג כדי למנוע הצפות,וכו'), אשכול חיפשו משרשרים,ועוד. מי בעד? ואם זה יתקבל, מי בעד שאני אהיה המנהל? יש לי די הרבה ניסיון בזה מפורומים אחרים.