Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    שם הדמות + שם משפחה: אמריקאי או יפני בלבד.
    גיל במשחק: 10-20
    תיאור/ תמונה במצב רגיל: אם אין לך, כתוב תיאור.
    תיאור/ תמונה במצב הגזע: כנ''ל. רק, להביא תמונה / תיאור בהתאם לגזע.
    אופי: מינימום ארבעה תכונות, שתיים רעות ושתיים טובות
    הכוח המיוחד: כתוב את הכוח המיוחד שיהיה לך. (אפשר שניים)
    נשק: תתפרע...
    גזע: מלאך, שד או חצוי.
    כח/ חכמה/ זריזות: תחלק 10 נקודות בין שלושת הקטגרויות האלה .
    רקע: תכתוב י"ב כמו כולם... או שתשקיע!
    הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: אייס קפה זה טעים 3:

אני עוד שנייה מעדכן ותראה את שלי

שם הדמות + שם משפחה: ג'ייק סלייר
    גיל במשחק: 14
    תיאור/ תמונה במצב רגיל: ג'ייק הוא יחסית נמוך, בעל שיער אדומ שמזדקר לכל הכיוונים. יש לו עיניים זהובות והוא הולך בד"כ עם וואסט אדום ומכנסי שרוואל שחורים.
    תיאור/ תמונה במצב הגזע: אותו דבר כמו במצב רגיל, רק עם כנפי מלאך ושיער לבן-זהוב
    אופי: חכם, עוזר בעת צרה, שחצן ואכזרי.
    הכוח המיוחד: היפנוזה וחזרה בזמן
    נשק: חרב כמו בזה עם השיער הכתום בבליץ' שאני לא זוכר איך קוראים לו
    גזע: מלאך
    כח/ חכמה/ זריזות: 8 חכמה, 7 זריזות ו-5 כוח
    רקע: י"ב
    הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: יאללה אתה מתחיל

שם משתמש: machine x
    שם הדמות + שם משפחה: נייט
    תיאור/ תמונה במצב רגיל: שיער שחור,עיניים ירוקות,גבוה,שזוף,לובש חולצת טי שחורה ומכנסי ברמודה בצבע חאקי.
    תיאור/ תמונה במצב הגזע: הלבוש שלו הופך לבן כולו,העיניים שלו הופכות להיות זהובות זוהרות, ויוצאות לו זוג כנפיים לבנות גדולות מגבו.
    אופי: קשוח,חכם, אוהב להשוויץ עם היכולת שלו, מתבודד.
    הכוח המיוחד: יוניוקינסיס (היכולת להטות את המציאות לרצונך,כולל שליטה במימדים.)
    נשק: אני אוותר בגלל שיוניוקינסיס זה ממש חזק.
    כח/ חכמה/ זריזות: כוח-8,חוכמה-6,זריזות-6.
    רקע: אני אערוך אחר כך...
    הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: תתחיל אתה.
    נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 11-11-2011 בשעה 01:15 AM

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    שם משתמש: machine x
    שם הדמות + שם משפחה: נייט סטארקונטרולר (רמז קל לגבי הכוח XD)
    תיאור/ תמונה במצב רגיל: שיער שחור,עיניים ירוקות,גבוה,שזוף,לובש חולצת טי שחורה ומכנסי ברמודה בצבע חאקי.
    תיאור/ תמונה במצב הגזע: הלבוש שלו הופך לבן כולו,העיניים שלו הופכות להיות זהובות זוהרות, ויוצאות לו זוג כנפיים לבנות גדולות מגבו.
    אופי: קשוח,חכם, אוהב להשוויץ עם היכולת שלו 0הדבר שהוא היכ אוהב לעשות איהת זה ליצרו מעין סביבות רצחניות,לדגומה-עיר גיהינום), מתבודד.
    הכוח המיוחד: יוניוקינסיס (היכולת להטות את המציאות לרצונך,כולל שליטה במימדים.)
    נשק: אני אוותר בגלל שיוניוקינסיס זה ממש חזק.
    כח/ חכמה/ זריזות: כוח-8,חוכמה-6,זריזות-6.
    רקע: אני אערוך אחר כך...
    הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: תתחיל אתה.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 11-11-2011 בשעה 04:28 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. הסבתא של הרגשות
    טוב, אני מתחיל...
    אבל תוסיף שם משפחה, כי אם לא, אני אמציא לך אחד~!

ד"א, שנינו יכולים לדבר אחד עם השני במחשבות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני ונייט צעדנו לעבר בית הספר. "שליט ארבעת הגזעים נשמע נחמד, לא?" אני אומר לנייט אחרי שנשלחנו לכור הארץ כדי לזכות בתואר שליטי העולם. "כן" עונה לי נייט וממשיך; "אני ממש רוצה לזכות... אבל עד שיגיע הרגע, ניהיה משת"פים טוב?" הוא שואל אותי. "ברור" אני עונה לו "מאז התקרית ההיא עם השד... אנחנו לא נוכל שלא לעזור אחד לשני" אני עונה לו בנימה של 'בוא-לא-נדבר-על-האירוע'. אנחנו נכנסים לביה"ס ופוגשים שתי ילדות בערך בגילנו. אחת הייתה בלונדינית בעלת עיניים אפורות, די גבוהה ובהירת עור. השנייה הייתה בגובה ממוצע, בעלת עיניים סגולות ושיער שחור. "שלום" נייט אמר להן. "אתן יודעות איך אנחנו מגיעים לטקס חלוקת הכיתות?" אני שואל אותן. שמתי לב שנייט מסתכל בילדה הבלונדינית. "איך קוראים לכן?" אני שואל ונותן מרפק לנייט. 'תתנהג נורמלי אם אתה רוצה אותה' אני משדר לו במחשבות.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי nairo908 צפה בהודעה
    טוב, אני מתחיל...
    אבל תוסיף שם משפחה, כי אם לא, אני אמציא לך אחד~!

ד"א, שנינו יכולים לדבר אחד עם השני במחשבות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני ונייט צעדנו לעבר בית הספר. "שליט ארבעת הגזעים נשמע נחמד, לא?" אני אומר לנייט אחרי שנשלחנו לכור הארץ כדי לזכות בתואר שליטי העולם. "כן" עונה לי נייט וממשיך; "אני ממש רוצה לזכות... אבל עד שיגיע הרגע, ניהיה משת"פים טוב?" הוא שואל אותי. "ברור" אני עונה לו "מאז התקרית ההיא עם השד... אנחנו לא נוכל שלא לעזור אחד לשני" אני עונה לו בנימה של 'בוא-לא-נדבר-על-האירוע'. אנחנו נכנסים לביה"ס ופוגשים שתי ילדות בערך בגילנו. אחת הייתה בלונדינית בעלת עיניים אפורות, די גבוהה ובהירת עור. השנייה הייתה בגובה ממוצע, בעלת עיניים סגולות ושיער שחור. "שלום" נייט אמר להן. "אתן יודעות איך אנחנו מגיעים לטקס חלוקת הכיתות?" אני שואל אותן. שמתי לב שנייט מסתכל בילדה הבלונדינית. "איך קוראים לכן?" אני שואל ונותן מרפק לנייט. 'תתנהג נורמלי אם אתה רוצה אותה' אני משדר לו במחשבות.
    'אבל אני לא רוצה אותה. היא פשוט נראית לי טיפה מוזרה...אני אומר לך,היא כמונו. אני מוכן להמר שיש לה יכולת על כלשהי.' שידרתי לג'ייק."אממ,את פונה שמאלה במסדרון פה,ואז החדר הראשון מימין." אמרתי בחיוך קל והם הודו לנו והלכו.' רוצה להתחמק לאימונים?' שידרתי לג'ייק.הוא נראה מאוד מתלהב.התרכזתי חזק,ולפתע נהפכנו שנינו לבלתי נראים.סימן שהכוחות שלי עדיין חזקים כתמיד. התחמקנו למעין חדר צדדי שבו לא היה שום דבר,מלבד לוח לבן,וכמה כיסאות שעמדו בערימה בצד. זימנתי לשנינו מעין בובות אימונים,אטמתי את החדר לערש בעזרת הכוחות,והתחלנו להתאמן על הכוחות שלנו.

5. הסבתא של הרגשות
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    'אבל אני לא רוצה אותה. היא פשוט נראית לי טיפה מוזרה...אני אומר לך,היא כמונו. אני מוכן להמר שיש לה יכולת על כלשהי.' שידרתי לג'ייק."אממ,את פונה שמאלה במסדרון פה,ואז החדר הראשון מימין." אמרתי בחיוך קל והם הודו לנו והלכו.' רוצה להתחמק לאימונים?' שידרתי לג'ייק.הוא נראה מאוד מתלהב.התרכזתי חזק,ולפתע נהפכנו שנינו לבלתי נראים.סימן שהכוחות שלי עדיין חזקים כתמיד. התחמקנו למעין חדר צדדי שבו לא היה שום דבר,מלבד לוח לבן,וכמה כיסאות שעמדו בערימה בצד. זימנתי לשנינו מעין בובות אימונים,אטמתי את החדר לערש בעזרת הכוחות,והתחלנו להתאמן על הכוחות שלנו.
    "ההופעה מתחילה" אני אומר לו. אני שולף את חרבי ומתחיל לשסף שורה של בובות. "תזמן משהו חיי שנוכל להתאמן עליו בבקשה" אני אומר לנייט. נייט מזמן בערך 20 חיילים חמושים ברוביי m16. אני מפעיל את כוחות ההיפנוט שלי על שניים מהם שיתחילו לירות באחרים, בעודי משסף חלק מהחיילים האחרים. בינתיים, נייט עשה דברים... מיוחדים לבובות. הוא גרם לאחד מהם להתפוצץ, אחד הוא הפך לסושי אנושי אינסייד אווט, אחד התחיל להרביץ לבובות אחרות, ועוד כמה דברים שלא ממש בא לי לדבר עליהם.

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי nairo908 צפה בהודעה
    "ההופעה מתחילה" אני אומר לו. אני שולף את חרבי ומתחיל לשסף שורה של בובות. "תזמן משהו חיי שנוכל להתאמן עליו בבקשה" אני אומר לנייט. נייט מזמן בערך 20 חיילים חמושים ברוביי m16. אני מפעיל את כוחות ההיפנוט שלי על שניים מהם שיתחילו לירות באחרים, בעודי משסף חלק מהחיילים האחרים. בינתיים, נייט עשה דברים... מיוחדים לבובות. הוא גרם לאחד מהם להתפוצץ, אחד הוא הפך לסושי אנושי אינסייד אווט, אחד התחיל להרביץ לבובות אחרות, ועוד כמה דברים שלא ממש בא לי לדבר עליהם.
    "אני מת על יוניוקינסיס." אמרתי בחיוך בזמן ששיגרתי מידי השמאלית קרן אנרגיה רדיואקטיבית חזקה שהמסה את אחת הבובות. "עכשיו קבל משהו מגניב!" צעקתי בחיוך. דבר ראשון הפכתי את הכיתה לענקית. אחר כך יצרתי מעין שקע שבו היו כל הבובות והחיילים. לאחר מכן סידרתי שתפרוץ שם לבה מכל מקום, ואז יצרתי סופת ברקים ללא גשם,ששיגרה ברקים על האדמה."ועכשיו לגראנד פינאלה!" צעקתי,ובהינף יד יצרתי מעין עיר של להבות גיהינום עם ענקי גיהינום רצחניים. כעבור חמש דקות, כבר לא היה שום חייל ושום בובה,ואני העלמתי את הכול והחזרתי את הכיתה למצב נורמלי.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •