Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    קניתי היום מודרן וורפר שלוש אני מתקין אותו בשעות אלה, בהמשך אני אתאר לכם את ההרגשה לשחק במשחק הזה!!!

2. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    שמעתי שהוא לא משהו אבל הסנייפרים שמה תותחים!

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. Retired
    שם: Ashar
    משחק לא משהו?
    זה אחד המשחקים הטובים ששיחקתי ויש לי מקורי ב70 שקל D:
    פרישה

4. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    ציטוט פורסם במקור על ידי אידיליה צפה בהודעה
    שמעתי שהוא לא משהו אבל הסנייפרים שמה תותחים!
    כנראה ששמעת מהתחת.
    Call of duty: Modern warfare 3 (על מה שאני הולך להגיד לך היה על זה בחדשות) המשחק שבר שיאים וקיבל את תואר משחק השנה ותואר נוסף משחק יריות גוף ראשון הנמכר בכל הזמנים!

הוא קיבל ציון יותר גבוה משל Battlefield 3 ובנוסף לכך עשו המון שינויים ממשחקי Modern warfare הקודמים בניגוד למה שאנשים אמרו.. ;)

משחק תותח!

נ.ב,אני חייב לציין שאם אתה קונה משחקים בגלל סנייפרים אתה אהבל -.-

ולנושא:
    תתחדש נשמה,גם לי ולחברים שלי יש את המשחק ואנחנו פותחים קלאן בקרוב רק לשכבה שלנו בבית ספר(כמעט כל השכבה קנתה את המשחק,לפחות 40 ילדים!)

ממליץ מאד,כמובן שמה שאני לא ממליץ זה שתשחק במולטיפלייר על ההתחלה,תגמור קודם כל על Veteran את הקמפיין/סינגלפלייר לפחות מבינים,ואחרי זה תתחיל לשחק במולטי(מומלץ..!)

תהנה!

5. Retired
    ציטוט פורסם במקור על ידי סאות' פארק צפה בהודעה
    כנראה ששמעת מהתחת.
    Call of duty: Modern warfare 3 (על מה שאני הולך להגיד לך היה על זה בחדשות) המשחק שבר שיאים וקיבל את תואר משחק השנה ותואר נוסף משחק יריות גוף ראשון הנמכר בכל הזמנים!

הוא קיבל ציון יותר גבוה משל Battlefield 3 ובנוסף לכך עשו המון שינויים ממשחקי Modern warfare הקודמים בניגוד למה שאנשים אמרו.. ;)

משחק תותח!

נ.ב,אני חייב לציין שאם אתה קונה משחקים בגלל סנייפרים אתה אהבל -.-

ולנושא:
    תתחדש נשמה,גם לי ולחברים שלי יש את המשחק ואנחנו פותחים קלאן בקרוב רק לשכבה שלנו בבית ספר(כמעט כל השכבה קנתה את המשחק,לפחות 40 ילדים!)

ממליץ מאד,כמובן שמה שאני לא ממליץ זה שתשחק במולטיפלייר על ההתחלה,תגמור קודם כל על Veteran את הקמפיין/סינגלפלייר לפחות מבינים,ואחרי זה תתחיל לשחק במולטי(מומלץ..!)

תהנה!
    כל כף נכון , אני לא אוהב את ילדי באטלפילד...
    אפשר להגיד שסדרת COD היא סדרת המשחקים שמכרה הכי הרבה עותקים! כמעט פי 4 מהמכירות של באטלפילד וזה כבר מראה על הרמה.
    הסינגל פשוט ענק! אני לא רוצה לעשות ספוילרים אבל הוא היה פי כמה וכמה רמות מעל MW2 וMW1
    הספיישל אופס השתדדרג!
    ולדעתי המשהו היחיד שלא השתנה זה המולטי.. הוא נשאר כמעט אותו דבר רק כמה שינויים קלים זה הדבר היחיד שמוריד למשחק אבל אני עדיין מת על המולטי.
    וכמו שאתה אמרת עדיף לסיים קודם את הסינגל על VETRAN להשיג את הINTELIM ואז לעבור לספיישל אופס ומולטי וגם אצלי כל השכבה קנתה את הCOD ויש לי בסטים 90 חברים שיש להם MW3.
    פרישה

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NapTime צפה בהודעה
    כל כף נכון , אני לא אוהב את ילדי באטלפילד...
    אפשר להגיד שסדרת COD היא סדרת המשחקים שמכרה הכי הרבה עותקים! כמעט פי 4 מהמכירות של באטלפילד וזה כבר מראה על הרמה.
    הסינגל פשוט ענק! אני לא רוצה לעשות ספוילרים אבל הוא היה פי כמה וכמה רמות מעל MW2 וMW1
    הספיישל אופס השתדדרג!
    ולדעתי המשהו היחיד שלא השתנה זה המולטי.. הוא נשאר כמעט אותו דבר רק כמה שינויים קלים זה הדבר היחיד שמוריד למשחק אבל אני עדיין מת על המולטי.
    וכמו שאתה אמרת עדיף לסיים קודם את הסינגל על VETRAN להשיג את הINTELIM ואז לעבור לספיישל אופס ומולטי וגם אצלי כל השכבה קנתה את הCOD ויש לי בסטים 90 חברים שיש להם MW3.
    בגלל שDice שהיא החברה שעושה את משחקי הבאטלפילד לא יודעים לעשות משחקים וגם העלילה שלהם גרועה,ומשעממת מהר ויש עוד הרבה דברים שאני לא אציין.
    ובקשר לCOD זה לא רק המכירת עותקים שלו,זה כל האקשן,גם העלילה,הנשקים הסוסים ועוד..
    ושמע בקשר לסינגל אני אהבתי גם את MW1 וגם את MW2 אז אני לא יעשה השוואות בקשר לסינגל כי העלילה של כולם הייתה טובה,אבל אם אתה מדבר על הנשקים והכל בסינגל וכל השינויים והמפות אז כן,יצא להם מעולה.
    והSpecial ops גם טוב,אני עשיתי Co-op עם חבר בו. ;)
    והמולטי השתנה מאד!!!
    כל הפרקים(Perk) השתנו,גם הKillstreaks השתנו,הכל השתנה אתה לא שמתה לב!
    וגם מפות ונשקים השתנו..!

7. Retired
    בגלל שDice שהיא החברה שעושה את משחקי הבאטלפילד לא יודעים לעשות משחקים וגם העלילה שלהם גרועה,ומשעממת מהר ויש עוד הרבה דברים שאני לא אציין.
    ובקשר לCOD זה לא רק המכירת עותקים שלו,זה כל האקשן,גם העלילה,הנשקים הסוסים ועוד..
    ושמע בקשר לסינגל אני אהבתי גם את MW1 וגם את MW2 אז אני לא יעשה השוואות בקשר לסינגל כי העלילה של כולם הייתה טובה,אבל אם אתה מדבר על הנשקים והכל בסינגל וכל השינויים והמפות אז כן,יצא להם מעולה.
    והSpecial ops גם טוב,אני עשיתי Co-op עם חבר בו. ;)
    והמולטי השתנה מאד!!!
    כל הפרקים(Perk) השתנו,גם הKillstreaks השתנו,הכל השתנה אתה לא שמתה לב!
    וגם מפות ונשקים השתנו..!
    כן מבחינה הזאת המולטי השתנה אבל בתוכו זה אוות גרפיקה ואותו מבנה כמו שהיה בMW2 ברור שיש שינוי ומאוד אהבתי את מה שעשו עם הפרקים
    פרישה

8. משתמש מנוסה
    כן מבחינה הזאת המולטי השתנה אבל בתוכו זה אוות גרפיקה ואותו מבנה כמו שהיה בMW2 ברור שיש שינוי ומאוד אהבתי את מה שעשו עם הפרקים
    לא נכון,שיפרו קצת את הגראפיקה אולי אתה לא שם לב אבל שיפרו קצת..
    וזה לא אותו דבר כמו MW2,שינו המון,אם לא היו משנים הוא לא היה מקבל 9.5.
    ואני הכי אהבתי את הKillstreaks החדשים.

9. Retired
    לא נכון,שיפרו קצת את הגראפיקה אולי אתה לא שם לב אבל שיפרו קצת..
    וזה לא אותו דבר כמו MW2,שינו המון,אם לא היו משנים הוא לא היה מקבל 9.5.
    ואני הכי אהבתי את הKillstreaks החדשים.
    לדעתי אבל הם "התקמצנו" טיפה על המולטי כי אחרי שאתה מסיין את הסינגל יורד לך רמת המנוע וזה מאוד חבל , גם המפות במולטי מאוד מוגבלותאין דברים שאפשר לפוצץ כדי שזה יפגע ביריב אבל אני מפשוט מאוהב במשחק
    פרישה

10. משתמש מנוסה
    לדעתי אבל הם "התקמצנו" טיפה על המולטי כי אחרי שאתה מסיין את הסינגל יורד לך רמת המנוע וזה מאוד חבל , גם המפות במולטי מאוד מוגבלותאין דברים שאפשר לפוצץ כדי שזה יפגע ביריב אבל אני מפשוט מאוהב במשחק
    רמת מנוע מה הכוונה שלך?
    תגיד באנגלית xd
    והמפות במולטי דווקא טובות,לא עשו אותם יותר מדי גדולות בגלל שהם לא רוצים מקומות לקמאמפרים,אלא בינוניות.
    ומה הכוונה שלך לפוצץ?
    יש המון Killstreaks ויש גם נשקים חדשים ומביניהם יש טילים/RPG חדשניים xD
    יש מלא..

11. Retired
    רמת מנוע מה הכוונה שלך?
    תגיד באנגלית xd
    והמפות במולטי דווקא טובות,לא עשו אותם יותר מדי גדולות בגלל שהם לא רוצים מקומות לקמאמפרים,אלא בינוניות.
    ומה הכוונה שלך לפוצץ?
    יש המון Killstreaks ויש גם נשקים חדשים ומביניהם יש טילים/RPG חדשניים xD
    יש מלא..
    לא מפות גדולות? מה תגיד על Resistance?
    ואני מתכוון שהם לא ישתמשו באותו מנוע גראפיקאי כמו שהשתמשו בסינגל ואפשר לראות את זה.
    ולחלק השני של השאלה עזוב מסובך מדי
    פרישה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •