טופס:
שם:
מראה:
רקע:
כוח מוטאנטי:
הערות:
שם: קייל ג'ונסון [שם קוד: טיגרארו]
אופי: במראה.
מראה: אני נראה כמו כל אדם רגיל, מלבד העובדה שעורי צבוע בגוונים של כתום מפוספס בחום, ושיש לי אוזניים משונות (וחתוליות), עיניים זוהרות אם מאירים עליהן, טפרים במקום ציפורניים או זנב. אני לא גבוה במיוחד, ממוצע, בעל שרירים מפותחים ברגליים ובידיים, אך גם, לא מי יודע מה מפותחים. שיערי חום, והוא מזדקר בפראות, אני מניח שהוא מעיד על העובדה שאני קלסטרופובי, לא יכול להיות סגור, חופשי, ואולי גם על הציניות, הפסימיסטיות והבדחנות הנראים לעיניי כל, קשה לי להיות רציני, אולי רק כשמעצבנים אותי, פתיל קצר... עיניי נראות רגילות, מלבד העובדה שאישוניי צהובים. ניבים חדים בפה, ניבים של חיה טורפת נראים כאשר אני פותח את הפה. לבסוף, בכפות רגליי וידיי יש כריות, שמרככות נפילות ומונעות אפשרות לשמוע אותי הולך כאשר אני יחף.
רקע: עם כמה שאני מתבייש בכך, אני לא זוכר את עברי, הזכרון הראשון שלי הוא אני בשדה פתוח, מתעלל בסנאי, לפני זה... הכל מטושטש. אני סקרן לדעת את מקור כוחי, הזיכרון שהצלחתי להזכר בו שאני מניח שקרה לפני השדה, הוא שורה של מיטות טיפולים, חדר סגור עם סורגים, מבודד, צרחות מסביבי בכל עבר, בעוד אני יושב בפינה, מבודד, בודד מהעולם שבחוץ. מהרגע שהתעוררתי באותו שדה ידעתי רק דבר אחד- לדבר אנגלית, אך התברר לי על שמי- הלא הוא קייל ג'ונסון, במהרה.
כוח מוטאנטי: מוטאנט מבוסס טיגריס- טפרים נשלפים מכפותיו, זינוק ומהירות על אנושית, ראייה חדה וראייה לילית (בגוונים כחולים/ירוקים), שאגה הודפת, קווי מתאר מטושטשים עקב מראהו, ניבים חדים, חושים מפותחים ובנוסף- כאשר מתעצבן נוצרת סביבו הילה כתומה, כוחו ומהירותו מוכפלים בחמש, אך זה למעט זמן ולאחרי זה כוחותיו נחלשים מעט, וייתחזקו מחדש רק לאחר מנוחה של חצי שעה.
הערות: העתקתי קצת ממה שכתבתי למ"ת שלך שניר מנהל..
שם: מייקל סטאר [שם קוד-מאשינאקס]
שם משתמש: machine x
הכוח של המוטאנט: מכונת קרב אנושית-מסוגל להפוך את גופו או חלקים מגופו לרכבים, אביזרים טכנולוגיים,ונשקים מתוחכמים מכל סוג. חו מזה הוא מסוגל להשתלט על מכונות מכל סוג. זה כוח אדיר שהוא עדיין לא השיג עליו שליטה מלאה.
מראה ואופי: סקוט הוא שרירי מאוד ושזוף. יש לו שיער חום בהיר שמזדקר לכל עבר ועיניים ירוקות כהות, שתמיד ילבשו הבעה של אדם שראה הרבה ועשה הרבה. הוא לובש חולצת טי שחורה ומעליה סווצ'רט אפור בהיר ששרוך עד האמצע, ומכנסי ברמודה משובצים בצבע לבן-אפור-שחור, ונעלי סניקרס. הוא די שתקן,אבל חכם מאוד ושקול ולמשפטיו יש תמיד משמעות עמוקה. הוא קשוח מאוד ולא מאבד את העשתונות תחת מצבי לחץ. חבור הטוב ביותר הוא טיגרארו, שבניגוד אליו הוא בדחן די גדול, וחבריו האחרים הם טיימרוויל,וNRG.
רקע:
האמת? אני לא זוכר. הזכרונות שלי מהעבר מטושטשים לגמרי,ואני יכול לזכור רק חצאי פרטים: הפנים של אבא שלי, מחייך אליי כשעוד הייתי קטן, ומסתכל עליי באהבה, כלב פינצר' קטן בחצר שהיה למשפחתי בחצר, ועוד כל מיני דברים אל חשובים. אני האמת גם מסוגל לזכור דברים שקרו לפני שנה,ואותם אני זוכר בבירור.בעצם,זה דבר אחד: מישהו אסף אותי אליו,ונראה היה עליו שהוא מתעניין בכוחותיי. הוא אסף אותי ביתו,אלב לחץ על כפתור סודי וזה הכניס אותי למעין כלוב. הוא שחרר בי זרם חשמלי,ועילף אותי. אחרי זה התעוררתי במעין מעבדה אפלה,וראיתי שאני מחובר לכל מיני דברים. הוא ערך עליי כל מיני ניסויים, ואז פתאום פרצו נימה כמה אנשים בחליפות מוזרות,והמדען נראה לחוץ ולחץ על כפתור.מאז,הכול מטושטש.
הערות\הארות\ביסלי גריל: לא נורא XD
התחלה:
"מאשינאקס,קום!" צעק לי טיגרארו מהצד השני של החדר וזרק עליי כרית. מצמצתי בעיניי וקמתי לתנוחת ישיבה. ראיתי כרגיל את החדר המפואר שחלקתי עם טיגרארו, ואת טיגרארו,לבוש במכנס טריקו וגופייה לבנה ומגחך." פרופסור איקס קורא לנו. כל האקסמן כבר שם." הוא אמר בגיחוך,ויצא מהחדר בריצה. קמתי מהר,התארגנתי והתלבשתי, והלכתי לחדר הישיבות המפואר."שלום מייק." אמר לי הפרופסור בחיוך כשנכנסתי. התיישבתי לצידם של שאדוקאט וטיימרוויל,שבירך אותי לשלום בחיוך רחב.
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 11-06-2011 בשעה 09:56 PM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
נכנסתי בעקבות מאשינאקס, והתיישבתי בין סייקלופס לפרופסור איקס.
"ובכן אתם יודעים שבזמן האחרון מצבם של קהילת המוטאנטים לא טוב" צ'ארלס אקסבייר החל לדבר.
"הוקם ארגון חשאי חדש בארצות הברית, מטרתו היא לרגל אחר מוטאנטים ולחסלם או לפחות לדכות את הגן המוטאנטי".
"גן X" אמרתי כמהופנט "אני לא יודע את העבר שלי, אבל יש לי תחושה שאני קשור איך שהוא לארגון".
כולם הסתכלו עליי בתדהמה, השפלתי מבט, הפרופסור איקס מלמל משהו.
"כי לך דיכאו את הגן המוטאנטי" היו המילים שמלמל, אני היחיד ששמעתי אותן עקב כך שישבתי לידו ושמיעתי החדה.
"אז כינסתי אותכם כאן היום" צ'ארלס המשיך "כדי לשלוח אותכם למשימות, לפסוק את פעילות הארגון, לפני שמגניטו יתחיל בהשמדה המונית של בני אדם".
"הכי בוגרים ילכו עם סקוט. אני כבר תדרכתי אותו." אמר הפרופסור,וסקוט וכל הבוגרים שהיו שם הלכו איתו על עבר אזור הרכבים. "צוות הבוגרים השני, ילכו עם אייסמן. יש לכם כבר דיסק הדרכה במטוס." אמר הפרופסור,ואייסמן יצא עם שאר הבוגרים. נשארנו רק אני,טיגרארו,טיימרוויל,וNRG. "בשבילכם שי לי משימה מיוחדת. אתם נוסעים לניו-יורק, כדי לפגוש מישהו מאוד חשוב שיעזור לכם במשימה: ספיידרמן. לאחר מכן תגיעו לאי גנאקס, שנמצא במרכז משולש ברמודה,וזה הבסיס של הארגון. אתם צריכים להשמיד את הבסיס הזה. אני סומך עליכם." אמר הפרופסור בגאווה. יצאנו בריצה אל החצר."בואו תעלו!" אמרתי בחיוך, והפכתי את עצמי למטוס סילון גדול.
מי אלו? תביא קישור לוויקיפדיה של מארוול או משו כי שכחתי מי אלו..
---
''לא צריך'' התחלתי לצחקק ''אנחנו בניו יורק''.
אחרי קצת שיטוט פגשנו בספיידרמן, שהכיר לנו מעין מטוס משוכלל ומגניב.
אני יותר מכולם רציתי לנהוג בו, כולנו נכנסנו למטוס ולאחר טיסה מאוד מטלטלת וכמה כמעט-התרסקויות ספיידרמן החליף אותי לפני שיקיא קורי עכביש.
(סתם היה לי מגניב להגיד שהוא יקיא קורי עכביש)
נחתנו באי שומם באמצע האוקיינוס, לחשתי למאשינאקס ''משהו לא מסתדר לי בסיפור הזה, שנעצור אותו כל כך בקלות, יש לי תחושה שזו מלכודת''.
אתה יודע,אפשר להאט קצת את הקצב של המשימה,רציתי להכניס כמה חיילים שיקפצו עלינו בניו יורק ואולי גם את סקרלט-ספיידר,אבל אל משנה כבר XD
"גם לי." לחשתי לטיגרארו.לפתע,קפצו עלינו כמה חיילים חבויים מתוך שיח שעמד על הגדה. הם היו חמושים ברובה לייזר מסוג משוכלל מאוד. "עכשיו תרימו ידיים,ותבואו בשקט. יש לכם בחירה:או שתמותו פה,או שתמותו בבסיס עצמו." אמר המפקד,וציחקק ברוע לב."אממ,אני אל חושב." אמרתי בחיוך. שלפתי מכתפי רובה לייזר כמו שלהם רק פי שניים יותר גדול,והם נראו פוחדים. לידי, טיגרארו שלף את הטפרים שלו,NRG הוריד את משקפי השמש כך שכולם יכלו לראות את עיניו הירוקות והבוהקות,וטיימרוויל הכין בידיו כדור של אנרגיית זמן.
מי אלו לעזאזל Nrg וטיימרוויל? אפשר קישור לוויקיפדיה של מארוול?
---
אחד החיילים- שנראה סמכותי יותר, המפקד, נרגע, והחל לחייך.
הוא צעד לכיוון מאשינאקס, מאיים עם רובה הלייזר, בזגזוג קטלני זינקתי על מאשינאקס כדי שלא ייפגע מההתקפה.
"האקדח הזה יכול לנקב חורים אפילו בתחמושת שלך, נראה לי" אמרתי למאשינאקס "או גרוע יותר".
הוא שיגר עוד ירייה, הפעם לכיוון Nrg, שלא הצליח לחמוק.
אם הוא לא היה נראה כמו אדם רגיל, הוא השתנה לאדם רגיל, יכולנו לחוש שהגן X שלו בצרות.
"דיכוי הגן המוטאנטי" Nrg מלמל "אני לא מוטאנט יותר".
"אני מקווה שזה לא לצמיתות" אמרתי בשקט "ואם כן, אנחנו נחזיר אותך- את המוטאנט שבך".
הסתערתי בטפרים שלופים על המפקד, בכוונה להסיר את ראשו. Tiger Rage הופעל, נעטפתי בהילה כתומה, כוחי ומהירותי הוכפלו פי 5.
אל תנסה למצאו אותם,המצאתי אותם XD
בטיימרוויל השתמשתי במ"ת אקסמן בתור דב"A ביחד עם מאשינאקס, וNRG הומצא לאחר מכן. הכוח שלו הוא רדיואקטיביות (שליטה באנרגיה רדיואקטיבית).
~~~~~~~~~~
טיגרארו נעטף בהילה הכתומה,והתחיל לשסע את החיילים. היה לי רעיון די אדיר."טיגרארו,הגנאקס של NRG רק רדום! תיגע בו עם האנרגיה שלך!" צעקתי לטיגרארו,והוא התקרב אל NRG ונגע בו. לפתע,העיניים של NRG חזרו להיות זוהרות,והוא ירה לעבר אחד החיילים מטח של אנרגיה רדיואקטיבית מעיניו."תודה!" צעק NRG לטיגרארו. טיגרארו וNRG התחילטו להילחם,ואני וטיימרוויל הצטרפנו אליהם.שלפתי מיד שלי את אחד הנשקים אהובים עליי- מעין חרב לייזר ענקית זוהרת בצבע כחול,והתסערתי. במכת חרב אחתץ נפלו לרגליי שני חיילים.טיימר וויל הצטרף אליי ומיד ירה פצצת זמן אל חייל חמישי,שהפך לאפר בו במקום. כעבור דקה,כל החיילים היו מחוסלים."אתם פשוט אדירים!!" צעק ספיידרמן בהתלהבת.
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 11-10-2011 בשעה 11:36 PM
הודנו לספיידרמן, צליל 'וווווווש' שיסע את האוויר, לכיווני.
''זוז משם!'' ספיידרמן בעט בי ובמאשינאקס, שעמד מאחוריי.
מזרק ננעץ בספיידרמן, חסר אונים הוא הביט בנו, חסר כוחות.
אני הייתי האחד ששיסע את מי שירה בו, ועדיף שלא אפרט איך זה נראה.
''נמצא דרך להחזיר אותך'' מאשינאקס אמר ''אל תדאג''.
''אני אשלח גיבורים אחרים שיהיו איתכם'' ספיידרמן אמר, מתקשר במכשיר מוזר ולא מוכר.
---
תחליט אילו גיבורים, ואל תחזיר לו את הכוחות עכשיו, בהמשך.
"הכוחות שלך יחזרו,זה נראה לי רק זמני." אמרתי בזמן שהסתכלתי בעיון על החץ שהוצא מגופו של ספיידרמן. התיישבנו בעפר,וראינו את המטוס עם ספיידרמן בתוכו נעלם באופק."אוקיי,נקווה שמי שיגיע יהיה מספיק חזק כדי לעזור לנו לנצח." אמרתי בטון מעט מודאג. ישבנו באפר עוד בערך כחצי שעה,ואז המטוס הופיע בשמיים שוב. ספיידרמן יצא מהמטוס,מלווה בהוקאיי,איירון מן, וגוסט-ריידר."הבאתי כמה גיבורים אל מוטאנטים,כדי שהם אל יושפעו מהאנטי-גנאקס." אמר ספיידרמן בחיוך.
כל כך הרבה פעמים הסתכלתי מי זה גוסט ריידר ואף פעם לא הבנתי מה הקטע שלו O.o
---
"נייס" אחייך "אהבתי את המחשבה".
"תשמעו אני לא בטוח שזה כאן" אמרתי, נכנסנו עמוק יותר לתוך היער של האי.
לפנינו הופיע מגניטו, מאחוריו ליוו אותו ג'אגרנוט, טואד, פיירו ובלוב.
"ובכן, מה יש לנו כאן?" חייך מגניטו ברשעות "אחר כך אל תגידו לי שלא צריך להשמיד אותם לפני שישמידו אותנו".
"אתה כל כך פוץ" אמרתי "פוץ שטועה כל הזמן, זקן מנופח-..."
"אם תמשיך ככה אני אשמיד אותך" הוא קטע את דבריי "יודע מה? רעיון מצויין, השמידו אותם!"
"אוקיי,תשאירו את זה לי." אמר גוסט ריידר בקולו האפל. הוא התקרב אל מול בלוב,ג'אגרנוט,טואד,ופיירו,והם נראו מפוחדים עד מוות. למען האמת, אני לא מאשים אותם בהתחשב בעובדה שגוסט ריידר נראה כמו שלד בוער. הוא יצר כדור אש בידיו, וזרק אותו על החבורה. לצערם,הוא יצר את הכדור משלהבות גיהינום,מעין להבות שנוצרו מסבל ולפיירו לא הייהת אפשרות לשלוט בהם. לכן,הם עפו כמה מטרים אחורה בגלל הפגיעה. השוט של גוסט ריידר הופיע בידיו כאילו משום מקום. "זה הזמן להעניש את הרשעים". הוא אמר בקול מרושע,והצליף בשוט באוויר.
"ראר!" ג'אגרנוט הסתער ופגע בגוסט ריידר בעוצמה, שניהם מתחילים להיאבק בצד הדרך.
טואד החל להלחם מול הוקאי, מגניטו החל להלחם מול איירון מן [אם כי אי אפשר להגיד להלחם אפשר להגיד "התחיל להתעלל ב"].
בלוב מול Nrg וטיימרוויל ביחד, נשארנו רק אנחנו ופיירו, שחייך אלינו בחיוך מרושע, פלט להבה מהלהביור שלו ושילח אותה בכיווננו.
לפתע היה פיצוץ, ילד קטן עף מהמקום אחורה, והתאושש באוויר, הכרנו אותו בתור ציקלון, תלמיד בבית הספר למוטאנטים.
"מה אתה עושה כאן?" מאשינאקס שאל, אני העסקתי את פיירו.
"זה לא ברור?" התחמקתי מלהביור אחר, ציקלון הוא פרחח קטן, אך צורת המחשבה שלו מזכירה את שלי "הוא בטח התגנב להליקופטר".
פיירו שילח עוד להביור, הפעם בכיוון ציקלון.
---
כע זה ההוא מהסיפור שלי, עם הגלי הדף והיכולת לעוף..
מגניב D=
הלביור פגע בציקלון חזק,וטיגרארו הזועם זינק על פיירו בטפרים שלופים, ואז פיירו ירה עליו כדור אש ענקי והוא נשכב מעולף ליד ציקלון."אוקיי,הוא שלי!!" צרחתי בזעם . הרגשתי כוח בלתי מוסבר,ולפתע גופי הפך למשהו אחר. ידיי הפכו לענקיות ובעלות שרירי ענק רובוטיים,רגליי לענקיות ובעלות מנועי סילון,גופי הפך למשוריין,ולבסוף,כיסתה את ראשי קסדה גדולה."אתה עכשיו מת!" צעקתי בזעם,ושמעתי את קולי שנשמע רובוטי. כולם הפסיקו להילחם והסתכלו עליי.מגניטו ניסה להפעיל עליי את כוחותיו,אבל אני הנפתי די אחת לעבור,ובמטח לייזר אדיר אחד העפתי אותו לכל הרוחות.פיירו המפוחד ניסה לירות עליי כדור של להבות,א בל אני חסמתי אותו בקלות במגן האנרגיה שלי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)