Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    זה סוג של HERO נוסף,חוץ מ-"Evil","Elemental","Destiny" המוכרים יש עוד 2 סוגים פחות מוכרים ה-"Masked" וה-"Vision",בסיקור הזה אני אדבר על ה-"Masked" שיצאו ב-TCG וה-OCG ולא על האלה שהופיעו רק באנימה\מנגה.

קצת עליהם:
    במנגת יוגי הו GX ה-"Masked" שימשו את ג'יידן יוקי,הקלפים האלה הם מפלצות מיזוג שלעומת שאר מפלצות המיזוג [חוץ ממיזוגי נאוס וה-VWXYZ] הם לא מזומנים עם קלף מיזוג רגילים אלא רק קלף ספציפי אחד ויחיד.

הקלפים:
    Mask Change:
    Spoiler ספוילר

Masked Hero Goka
    Spoiler ספוילר

Masked Hero Vapor
    Spoiler ספוילר

שיטות קרב:
    שלושת הקלפים האלה יעבדו יופי עם דק "Elemental Hero" יותר מאשר כול "Hero" אחר [איוול הירו ודסטיני הירו מתאפיינים בקלפים אופל או אדמה],אם נגיד יש גיבור יסודות כמו "Zero" ואת "Masked Change" ביד או בזירה,אחרי ההתקפה של זירו מפעילים את הקלף הזה,משמידים את כול המפלצות של היריב בזכות יכולתו ומקבלים מפלצת מיזוג חדשה שיכולה להתקיף [אוטומטית זה התקפה ישירה {בגלל שאין מפלצות בזירה בגלל זירו}].

יש עוד כול מיני שיטות קרב טובות עם השלושה קלפים האלה אבל זאת אני הכי אוהב.

2. היכל התהילה
    נראלי אני אכין דק כזה, נראה טוב, אני אחשוב על משו.
    תודה [=

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    זה כמו דק הירו רגיל,צריך כולה להעיף 2-3 מיזוגים להוסיף 2 ופור ו-1 קוגה,ולהוסיף 2 קסם.
    לא צריך לבנות דק שלם עליהם,זה סוג של ארצ'טייפ תומך לדק האלמנט הירו שמשוחק די הרבה [במיוחד שעכשיו משתמשים באלמנט הירו של יסודות {זירו,נובה,טורנדו,שיינינג,גאיה וההוא האפל שאני לא מכיר}]

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •