לא הבנתי מתי צריך לשלם 1000 נקודות חיים...
תודה מראש על העזרה..
לא הבנתי מתי צריך לשלם 1000 נקודות חיים...
תודה מראש על העזרה..
ברגע שאתה מפעיל את ה-toon World
כמובן אם אתה רוצה לזמן את המפלצות ה"חזקות" אתה צריך להקריב 1000.
אני אישית לא כול כך אוהב את הדק הזה,זה דק מאוד לא יציב ובלי ה-tw המפלצות חלשות מאוד ובלתי אפשרי לשחק איתם
אז גם כשאני מפעיל אותו וגם כשאני משתמש בו כדי לזמן מפלצת?
נזכרתי!
רק שאתה רוצה להתקיף ישירות או להתקיף בכללי [אני לא בטוח] נגיד עם טון בלו אייס אתה משלם 1000 ותוקף.
אבל אני לא סגור על זה אז אל תתפוס אותי במילה
טוב, למרות שלא נראלי הגיוני..
עוד מישהו?
לפי היוגיהו ויקי, אתה משלם 1000 נקודות חיים כשאתה מפעיל את הקלף.
NYO HO HO BITCH
זה לא עוזר לי כי אני יודע לקרוא את היכולת של הקלף -.-"
אני לא הבנתי באילו מצבים אני משלם..
עמית צריך לבדוק גם את העמודים בויקי של המפלצות גם רק שתדע
דניס http://yugioh.wikia.com/wiki/Toon כול השאלות לגבי טון נמצאות שם [אם זה לא עולה לך נסה דרך גוגל כרום]
אתה פשוט משלם 1000 נקודות חיים כשאתה מפעיל את הקלף. זהו. לא בשום מצב אחר. כמובן שכשאתה תוקף עם מפלצת Toon אתה צריך לשלם וכו', אבל זה לא קשור ספציפית ל Toon World.
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
טון וורלד נותן לחלק די גדול ממפלצות הטון להיות מזומנות יש מפלצות כמו גימיני שלא צריכה את טון זה גם נותן את היכולת לתקוף (במחיר קטן של 500 נקודות חיים את היריב בצורה ישירה,באנימה המפלצות יותר חזקות כי גם לא היה אפשר לגעת בהם וגם היה אפשר (כמו זה עם הזומבים) להפוך מפלצות רגילות למפלצות טון, הארצ'טייפ עדיין יכול לפעול למרות שלא יצאו מפלצות טון מאז סוף יוגיהו Dm או Gx (לא זוכר אבל ב5d לא יצא וגם עכשיו) עם קלפים כמו United We Standתpower Of The Mage וכו אפשר לעשות 0tko די בקלות אבל צריך לקבל את הקלפים הנכונים ישנו קלף שנותן לך או את עולם הטון (זה מטומטם רצח שזה פשוט לא קלף זירה..) או מפלצת טון
הקלפים המומלצים:
קוסמת אפלה
גמיני (החיסרון הכי גדול של הקלף הזה זה אי היכולת לתקוף בתור הראשון
דרקון כחול העין
גולגולת מזדמנת
זה עם המסיכה 900 נקודות התקפה שנותן לשלוף קלף כל פעם שהוא עושה נזק (הוא יכול לתקוף ישירות לנקודות החיים)
מפלצות רגילות הנותנות תמיכה בחפיסה כמו מפלצות שמעלות נקודות חיים תמיכה באלמנט האופל (י רוב קלפי הטון המומלצים הם מהיסוד אופל), קלפים שיכולים להגן על Toon World וכו'
לכל ארצ'טייפ חסרונות והיתרונות זה לא שהוא גרוע אם משתמשים בו בצורה טובה אפשר לנתח מלא משחקים.
נערך לאחרונה על ידי Kindred, 11-14-2011 בשעה 12:40 AM
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
תודה רן, כמו שתיארתי לעצמי
אילן אני יודע מה זה, אבל תגובה מאוד מעניינת (=
ננעל
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)