Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    שם: Sasu
    אוקיי,אז יש לי סאלאמנס ברמה 54,טבע של אדאמנט ואת החפץ פאוופר פיירסר(הטבעת של האטק).
    אני הורג מלא אורסרינגים(ההתפתחות של טדיאורסה).
    עשיתי אתו דבר עם הרגוניט שלי הצלחתי לעלות אותו ב71 אטק אבל אם סאלאמנס אני לא מצליח.
    מישהו יכול לומר לי למה?(דרגוניט היה באותו טבע).

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    כי הוא רמה 54....

בev לא מעלים יותר מ63 נקודות בכל סטט (252/4)

לא הבנת מהו עיקרון הev אני מציע לך להסתכל במדריכים שונים כמו שהבסת אוזרינג הבסת גם רטאטא,פיקאצ'ו,מג'יקארפ,קאטפרי,רפידש (אני סתם זורק שמות כן?) לכן אימון הev חסר משמעות הוא רנדומלי ולכן סלמנס הרוס... (אלא אם כן תשתמש במלא ברים מדכאי Ev שאין לי מושג איפה משיגים וגם זה לא שווה את המאמץ

תרבה עם Everstone ותעשה אימון Ev מאז שהוא באגון...

אם אתה רוצה קח תוכנת עריכה ותראה את הev הכל יהיה מפוזר (אין דרך לבדוק Ev דרך המשחק חוץ מעם חישובים אבל אז הiv הורס את הספירה)

אם מה שכתוב למעלה מובן לך כמו ג'יבריש הנה המסקנה:
    קיצר תרבה מחדש ותאמן מ0
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    כי הוא רמה 54....

בev לא מעלים יותר מ63 נקודות בכל סטט (252/4)

לא הבנת מהו עיקרון הev אני מציע לך להסתכל במדריכים שונים כמו שהבסת אוזרינג הבסת גם רטאטא,פיקאצ'ו,מג'יקארפ,קאטפרי,רפידש (אני סתם זורק שמות כן?) לכן אימון הev חסר משמעות הוא רנדומלי ולכן סלמנס הרוס... (אלא אם כן תשתמש במלא ברים מדכאי Ev שאין לי מושג איפה משיגים וגם זה לא שווה את המאמץ

תרבה עם Everstone ותעשה אימון Ev מאז שהוא באגון...

אם אתה רוצה קח תוכנת עריכה ותראה את הev הכל יהיה מפוזר (אין דרך לבדוק Ev דרך המשחק חוץ מעם חישובים אבל אז הiv הורס את הספירה)

אם מה שכתוב למעלה מובן לך כמו ג'יבריש הנה המסקנה:
    קיצר תרבה מחדש ותאמן מ0
    אז תסביר לי איך הצלחתי לעלות את דרגונייט שלי שהוא היה ברמה 99.
    ב71 אטק ברמה אחת

ציטוט פורסם במקור על ידי sasi צפה בהודעה
    אז תסביר לי איך הצלחתי לעלות את דרגונייט שלי שהוא היה ברמה 99.
    ב71 אטק ברמה אחת
    מאיזו רמה היה לך אותו? יכול להיות שזרקו\זרקת עליו מלא ממתקים, ובגלל זה הוא לא קיבל נקודות.. גם ברמה גבוהה כזו אז זה כל 4נק' שאתה מקבל מתכונה מסויימת שוות לבונוס של נקודה אחת לאותה תכונה, אז יכול להיות שפשוט נותרו לו עוד מספיק נקודות בשביל לקבל ככ הרבה, אבל כמו שאילן השכיל להציע: תרבה מחדש באגון עם אגמובס, טבע, IVS שאתה רוצה ותאמן אותו מרמה 1, כשהוא נקי מנקודות EV מיותרות.

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי דברים יומיומיים כאלה צפה בהודעה
    מאיזו רמה היה לך אותו? יכול להיות שזרקו\זרקת עליו מלא ממתקים, ובגלל זה הוא לא קיבל נקודות.. גם ברמה גבוהה כזו אז זה כל 4נק' שאתה מקבל מתכונה מסויימת שוות לבונוס של נקודה אחת לאותה תכונה, אז יכול להיות שפשוט נותרו לו עוד מספיק נקודות בשביל לקבל ככ הרבה, אבל כמו שאילן השכיל להציע: תרבה מחדש באגון עם אגמובס, טבע, Ivs שאתה רוצה ותאמן אותו מרמה 1, כשהוא נקי מנקודות Ev מיותרות.
    הוא הורבה,ואמנתי אותו מרמה אחד וכבר אז שמתי לו וייטמינים של אטק וגם את הטבעת.

6. The eternal hunters
    שם: אילן
    הגבול הוא 255 EV אבל אתה לא רוצה 255 אתה רוצה 252 לכן צריך לעקוב אחרי כל נקודת EV פתחו מדריך לזה תרבה ותאמן מ0 ואז תעקוב תרשום כל נקודה שאתה מקבל
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

אז מה הבעיה? כשאתה מתחיל לאמן EV מרמה נמוכה הנקודות מתווספות בצורה הדרגתית, כדי שהפוקימון לא יהיה חזק מדי ברמה כ"כ נמוכה.. אתה יכול להכנס לסרבי ולהסתכל על טווח הסטטים של סלאמנס ברמה 50, וככה תוכל להעריך פחות או יותר אם האימון שלך הצליח או לא היות ולא ספרת נק' [אל תשכח לבדוק את ההתקפה שלו בBENIFICIAL NATURE, כי הוא בטבע אדמנט, שמעלה התקפה]

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •