Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש ספאמר
    אוקיי
    היום הראשון:

קמנו בחמש בוקר והתחלנו להתארגן לטיסה.
    המזוודות היו מוכנות מאתמול, אבל היה צריך לקחת אותם למכונית( ולהפרד מבריאן החתול}: )
    הגענו יחסית מהר לשדה התעופה, ואיזה איש מנתב"ג קיבל את האוטו שלנו ו"שמר עליו". (עסקה מוזרה: בנאדם שאתה לא מכיר לוקח לך את המכונית, ואתה משלם לו על זה 300 שקל! )
    בכ"מ, נכנסו לשדה בתעופה, והתורים היו ארוכים ארוכים, אז חיכינו, כי לא היה מה עוד לעשות.
    כסופסוף הגענו להתחלה איזה דיילת מכוערת ששאלה אותיו אם ארזתי לבד, אז אמרתי לה שאני אפילו מתלבש לבד.
    אני כבר ילד גדולD:
    נפרדנו מהמזוודות, והמשכנו לביקורת דרכונים. זה עבר דיי מהר, והמשכנו לחיפוש בתיקים. זה עבר בשלום חוץ מזה שמצאו לי את המספריים בקלמר(איך שחכתי!) והחרימו לי אותם. ("דאמיט. הנה הלכו המספריים היחידים שבאמת גוזרים." )
    פגשנו את החברים שלנו(משפחה שנסעה יחד איתנו לכריתים השבוע) ובילינו יחד בערך שלוש שעות בדיוטי פרי. לא מומלץ.
    עד שהבנתי שאין דבר כיפי יותר מלסוע במעגלים במסוע הנעים בר היינו צריכים לעלות למטוס, אז הלכנו.
    הטיסה עברה בשלום, לא משהו מיוחד. (שמתם לב שמטוסים תמיד אומרים שוב שוב שאסור לעשן ושיש גלאי עשן ומלא סטיקרים של לא לעשן?נכון? אז למה יש מאפרה ליד כול כיסא ועוד אחת בשירותים? $.$ )
    נחתנו בכריתים עייפים ומותשים, אבל הגורל לא התחשב בנו. חיכינו שלוש שעותת בביקורת דרכונים.
    ~פאקין גריק טיים~
    עלינו לחדר מזוודות ומצאנו אותם בצ'יקצ'ק.(אפילו שהיו מזוודות מכסנות שחיכו יותר משעתיים.)
    עלינו על אוטובוס ישראלי מהרקליאון לחרסוניסוס(המלון שלנו בחרסוניסוס O: ) ,נכנסו לחדרים, התאקלמנו,התיישבנו,נשכבנו,והפלצנו.
    נרדמתי מייד, אז לא הלכתי לאכול באותו ערב.
    ~סוף יום ראשון~

2. ‎‏‎
    ברוך השב

3. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    לא הבנתי... נו"ד?
    כי אם לא אתה אמור לפתוח...><
    ----------
    ברוכים השבים&#33;
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

4. משתמש מנוסה
    קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :lol: :lol: :lol:
    פרינד קוד:
    פלאטינום:0903-9215-1765
    פנינה:2922-2808-4907

תרשמו

grab the sword,and run
    into the heat of day

5. ~TyLeR~
    Guest
    ברוך השב,מה עם היום השני??

זה לא נו"ד.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •