הלכתי
הלכתי
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
היי מה קורה?
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
הכול סבבה בוטן
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
לטעמי, עשו את סנוקאלאקס חלש מדיי.
מי שרוצה לנסות איך אני הופך את סנוקלאקס לחזק, שיבחר כאן 6 פוקימונים ואני אראה לו איך סנורלאקס יכול להיות חזק.
אני בוחר שש פוקימונים:
סנורלאקס (גם אני חושב שהוא צריך להיות הרבה יותר חזק)
אמבראון
פלייגון
לאפראס
דיטו
שיימין
"דיטו!" נשמעת הקריאה ויצור קטן וורוד יוצא מהפוקדור. "תשתנה לסנורלאקס" אני אומר לו ורואה איך הוא גדל וגדל, ואז אני אומר לו "תשתמש במה שהוא יישתמש עליך!"
זה כמו שרשור שבו סנורלאקס מנצח.
לא, הפעם זה אני השה"ם וסנוראלקס לא בטוח ינצח. אבל 100% הוא יהרוג.
--
דיטו הופך מיד לסנורלאקס גדול מיימדים, מסתכל על סנוקלאקס האחר כאילו הוא עומד להרוג אותו.
"הקרב מתחיל!" צועק הכרוז, סנורלאקס ישר רץ לאבן גדולה ומסתתר מאחוריה ככל הנראה.
דיטו ישר רץ כדי לחפש את סנוקלאקס, עומד מאחורי האבן אך אין סנוקלאס ואין נעליים. לפתע, סנוקלאקס יוצא מהאדמה, מפעיל שבירת אבנים על הסלע הגדול שפוגע מעטות בדיטו, תופס את שני חתיכות הסלע מהצד ומועך את דיטו בתוכם כמו מצילתיים. דיטו חוזר להיות יצור בצורה הרגילה שלו ויוצא מן הקרב.
"הפוקימון הבא", קורא הכרוז.
נ.ב- לא שלחת לי ה"פ
פלייגון יוצא מהפוקדור, מעופף לו באוויר לכמה שניות עד שרואה את הנטיפים שכמעט משסעים אותו. הוא מתחיל לנופף בכנפיו עד אשר מתחילה ברעידת אדמה, סנורלאקס באותו רגע מפעיל מטורונום. הוא מתחיל לרחף באוויר, ונעלם (fly).
לאחר כמה שניות שפלייגון עוד בשוק, סנוקלאקס מופיע בתאומיות מעל גבו של פלייגון, יד אחת אוחזת בקיר ויד שנייה בפלייגון. פלייגון מסתובב מיידית ומשתמש בזעם דרקון, באותו הרגע סנורלאקס משתמש בידו כדי להפעיל אגרוף קרח על פיו של פלייגון. פלייגון נקפא, ומתחיל ליפול ארצה. סנורלאקס אוחז באחד הנטיפים, אך לאחר שנייה הוא מפעיל שבירת לבנים על התקרה ונטיפים מתחילים ליפול. סנורלאקס נופל יחד עם הנטיף אחז בו, מתרסק על פלייגון ופלייגון לא יכול עוד להלחם.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)